Suviseurakeskus?

K_Eskustalainen

Suviseurojen

23.7.2017 16:03
aikaan kuultiinin Kesäseuraradiossa suunnitelmasta, että perusettaisiin pysyvä Suviseurakeskus. Mahdollisena paikkana nähtiin Kauhavan lentokenttä, jossa ilmasotakoulun toiminta on loppunut. Kuitenkin samassa ohjelmassa sanottiin, että jo ilmoitetut Suviseurat pidetään eli siis nyt ainakin Äänekoskella ja Muhoksella. ´, ja muuallakin jos siitä on jo päätetty. Mahdollisesti opistoseuroja pidetään kuitenkin edelleen entiseen tapaan. Äsken kuultiin Jämsän Opiston Keuruun seurojen päätöspuheessa, että Iso Kirja -opisto viime syksynä toivotti Jumalan valtakunnan lämpimästi tervetulleeksi heille pitämään seuroja. Onhan mahdollista, että Jämsän seurat ensi vuonnakin pidetään Keuruulla.

24

702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kesäseurat

      Minusta on hyvä, että ollaan hyvissä väleissä helluntailaisten kanssa.

      • Kaikki_helluntai-

        laisethan ovat varsin kohteliaita ja mukavia ihmisiä. Tällä palstalla vain pari viheliäistä mulkkua tekee parhaansa pilatakseen helluntailaisten maineen.


    • seuravieras

      Aiemmin on kyllä perusteltu suviseurojen liikkuvuutta paikkakunnalta toiselle lähetystyötapahtumana.

      • Tuohan_on

        kyllä totta. Nytkin lähes 20.000 porilaista tuli Suviseuroihin, kun ne olivat aivan kaupungin keskustassa. Eivät he olisi tulleet Kauhavan lentokentälle. Toisaalta sitten saattaa olla niinkin, että Suviseurojen järjestelyissä on aina paljon työtä, joka joissakin tapauksissa saattaa kasaantua usein samoille henkilöille. Joskus vielä 1970-luvulla oli tilanne, että Suviseurojen järjestäjät valittivat työvoiman puutetta ja mainitsivat, että Suviseurat saattavat jäädä pitämättä, jos ei ihmisiltä enää löydy uhrimieltä. Sitä uhrimieltä on toistaiseksi löytynyt, ja nyt äänekoskelaiset ja muhoslaiset rakentelevat Suviseurojaan. Vaikka olisi yksikin Suviseurapaikka niin onhan siinä työtäSuviseurojen aikana ja muulloinkin paikkaa täytyy hoitaa.


    • hoitomiehet

      Seurat voisi pitää vaikka Sirola-Opistolla, Jos se on vielä olemassa.

    • Suuri_epätoivo

      lienee nyt saapunut Heinolaan kun noin monta viestiä on poistettu. Ei sille nyt kukaan mitään voi, että pitkän odotuksen jälkeen Jumalan valtakunnan sanoma kaikui myös Iso Kirja -opistolla. Opiston väki osallistui myös innolla yhdessä Jumalan lasten kanssa kesäseuratalkoisiin. Päätöspuheenvuorossa annettiin ylitsevuotavaiset kiitokset IsoKirja -opistolle, joka oli jo viime syksymä LÄMPIMÄSTI toivotanut Jumalan valtakunnantervetulleeksi Iso Kirja-opistolle.

    • rippikoulussa

      SRK:n "pojat" on tehneet päätöksen Jämsän seurojen paikasta, Keuruulle. Hyväksi havaittu paikka, mikäs siinä onkaan esteenä .?! Vaihtaisivat vaikka "päikseen" omistus-suhteet alueesta !? Helluntalaisia kumminkin vähempi. Sopisivat ehkä Jämsän opistolle ???? Molemmat "tahot" tuovat alueelle euroja, verot ja ostavat kaupoista, ei ihan "mitätöntä" toimintaa....
      Pysyvät suviseura paikat ? Järjestys vastuussa olevat ihmiset, ehkä voisi kulkea seurapaikkaan, mutta miten käytännössä !? ! Talkoissa käynnit, etempääkin...Ilmansuuntien mukaan: pohjoinen, itä, etelä ja länsi; alueet ?! Ehkä viides paikka keski Suomi, vuorovuosin, ?!
      Jämsässä usein sataa vettä, juuri seurojen aikaan, eipä tuo haitanne !?

      • Jos_olisi_py-

        syvä suviseurapaikka niin eihän talkootöitä olisi niin paljon kuin ennen, koska rakenteet olisivat pysyviä. Maastotöitä ei olisi ollenkaan. Rakennuksetkin ehkä olisivat kiinteitä. Suviseurojen aikaan tietenkin olisi talkootöitä lähes niin kuin ennenkin.


    • VäsyäPonnisteluihinsa

      Tämä kertoo vain jonkinlaisesta väsähtämisestä. Ehkä Suviseuroja ei tulevaisuudessa järjestetä joka vuosi tai parin vuosikymmenen päästä ollenkaan.

      • Suviseuravuosi2028

        Opistoseuroja joka vuosi ja Suviseurat neljän vuoden välein, kuten Olympialaiset.


    • ristittyriepu

      Seurojen luonne hiukan muuttuu, jos aina ollaan samassa paikassa. Mutta sikäli hyvä, että keskitytään enempi itse asiaan kuin järjestelyihin. Ja varmaankin radiointi kehittyy vielä edelleen, mistä me täällä netin päässä olemme kiitollisia. Ja kyllä, paikanpäälle matkustavaisten joukko saattaa supistua.

    • Aloituksessa_sanot-
      • Ehkä_valtio

        mielellään antaisi (myisi) paikan Jumalan valtakunnalle. Luultavasti asiasta on keskusteltukin, koska siitä mainittiin Suviseurojen aikaan Kesäseuraradiossa.


      • helapäät

        Sen omistaa LSK business park oy .Se olisi erinomainen leirikeskus, Hyvät kulkuyhteydet, ja isot maa-alueet.


      • ElmaVl
        Ehkä_valtio kirjoitti:

        mielellään antaisi (myisi) paikan Jumalan valtakunnalle. Luultavasti asiasta on keskusteltukin, koska siitä mainittiin Suviseurojen aikaan Kesäseuraradiossa.

        Ei oikea Jumalanvaltakunta tuollaisia tarvitse. Ylpeyteensä tukehtunut SRKvaltakunta voi tarvitakin.


      • Suviseurakeskus

        saattaisi olla hyvä asia. Sellainen perustetaan, jos Jumala niin tahtoo.


    • Tasa-arvoa-ja-uskoa

      Ei ole Jumalan valtakunnan arvojen mukaista että toiset määrätään vuodesta toiseen ajamaan hirvittävän pitkä matka seuroihin joissa aina lähialueen talostelijat ovat vallanneet lähimmät ja parhaimmat vaunupaikat, ikäihmisten törkeää ja paheksuttavaa halventamista.

      Tälle saastaiselle harhapolulle jos sorrutaan hyvin nopeasti häviää ja pirstoutuu ehkä koko suviseuraperinne kun luultavasti etelään ja pohjoiseen aletaan puuhaamaan kokonaan omia tapahtumia kun ei vuori tule Muhammedin luo.

      Miten voi olla hengellisesti niin sokeita ettei näe että itse seurojen järjestely- ja valmistelutyö on sitä tärkeintä työtä myös, itse seuratapahtuma loppuhuipennnus.

      • Onhan_se_kui-

        genkin tärkeää, että jotkut ovat järjestäneet puitteet, että toiset voivat tulla Jumalan sanan kuuloon ja kaikki palvelut siellä pelaavat niin kuin pelasivat nyt Porin Suviseuroissakin.


      • Porin_Suviseu-
        Onhan_se_kui- kirjoitti:

        genkin tärkeää, että jotkut ovat järjestäneet puitteet, että toiset voivat tulla Jumalan sanan kuuloon ja kaikki palvelut siellä pelaavat niin kuin pelasivat nyt Porin Suviseuroissakin.

        roissa kaikki oli hyvin. Paikalla oli enimmillkään lähes 90.000 ihmistä. Poliisia ei tarvittu alueella kertaakaan. Porin Sampolassa, jossa on 2.000 asukasta, poliisia tarvittiin samaan aikaan 20 kertaa. Suviseuroihin tulijoita ei suuren määrän vuoksi voitu edes tarkistaa niin kuin tarkastettiin kaikki Savonlinnan oopperajuhlille saapuvat. Siellä olivat presidentit Vladimir Putin ja Sauli Niinistö. On hyvä asia, että Suomen valtiojohto säilyttää hyvät suhteet mahtavaan itäiseen naapurimaahan. Jumala saattaa vieläkin siunata meidän pientä kansaamme.


      • Ainahanpalveluonpela
        Onhan_se_kui- kirjoitti:

        genkin tärkeää, että jotkut ovat järjestäneet puitteet, että toiset voivat tulla Jumalan sanan kuuloon ja kaikki palvelut siellä pelaavat niin kuin pelasivat nyt Porin Suviseuroissakin.

        Ainahan järjestelyt on onnistu vaikka paikka vaihtuu vuosittain, mitään suuria puutteita ei ole ollut missään omien kokemusten mukaan.


      • Se_on_suuri
        Ainahanpalveluonpela kirjoitti:

        Ainahan järjestelyt on onnistu vaikka paikka vaihtuu vuosittain, mitään suuria puutteita ei ole ollut missään omien kokemusten mukaan.

        asia, että Suviseurat tänä vuonna olivat aivan kaupungin keskustassa. 20.000 porilaista kävi tutustumassa Suviseuroihin.


    • Saattaisihan

      olla hyvä ajatus, että esimerkiksi Kauhavalla - keskellä Suomea -olisi pysyvä Suviseurakeskus. Varmaan siellä järjestettäsiin seuroja muulloinkin kuin keskikesällä. Kaikki ihmiset tietäisivät, missä on Jumalan valtakunta.

    • Muistellaampasraamattua

      Suviseurojen joutuessa hirvittävän virheen seurauksena yhden paikkakunnan tapahtumaksi ympärille muodostuu äkkiä markkinamiesten ja torikauppiaiden rinki...

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe