31.7 Ehdoton takaraja, sanoo Lindelöffi

Börjetäti

Viikon kuluttua maanantaina heinäkuun 31. päivä on ehdoton takaraja Outletkeskuksen vuokrasopimusten allekirjoituksille tai muuten mitä ? Lindelöf selittää, että ei sittenkään ihan vielä, koska Milanossa on viinifestifaalit ja niihin täytyy mennä maistelemaan kotkalaisten piikkiin. Outletkeskus saatetaan alkaa rakentamaan vuonna 2047 ja siihen mennessä Kotka on ollut jo vuosia Valtion holhouksessa, koska sossuvisiönäärit on törsänneet joka ikisen sähkömiljoonasentin ja ottanut lisää pikavippilainaa 200 prosentin korolla.

Mutta viikon kuluttua maanantaina Outlet tarina saa joko päätöksen tai herra Visionääri aloittaa uuden maailman ympärimatkan uusine seikkailuneen.

Paitsi että Kotka on saanut uuden pomon.

40

856

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nytjännittää

      Sataman varastojen purku alkaa elokuun aikana ja joo vuoden kuluttua on loistohotellit Diorin ja Lois vittinon luxus kauppoineen.
      En usko, mutta leikitään että tulee.

      • KotkastaTuleeMetropoli

        Voisitte te karhuvuoren kerma opetella edes kirjoittamaan. Ei ole Lois vittinon vaan Louis Vuitton. Liikkeeseen voi käydä tutustumassa Champs Elyseellä Pariisissa.


    • Siirretäänvielätakarajaa

      Veikkaan, että takaraja siirtyy ensi kevääseen ja silloin ehdotetaan uutta takarajaa vuoteen 2027. Kymmenen vuotta aikaa hankkia uusia rihkamakauppiaita ja Omena motelleja.

    • Mitäjääkäteen

      Veikkaan että sopimus syntyy ja kotkan pitää tehdä ensin vesi ja sähköliittymät alueelle. Ja purkaa rakennukset pois tieltä. Sitten kotkan pitää tehdä kylpylähotelli, xamkki. Sitten antaa vakuus rahat outletille ja sitten kamelin sauva katoaa rahoineen.

    • VedonlyöntiOutletista

      Minäkin veikkaan että sopimus syntyy ja sitten odotetaan seuraavat kymmenen vuotta kun yksi tönö tulee valmiiksi. Siihen tönöön perustetaan Henkan jättikirppis ja rakennusjätteiden kierrätyskeskus.

    • Ihmettelenvähän

      Kannattaako tuo enää Kotkassa kun nyt aletaan rakentamaan Vantaan Ikeaa vastapäätä pohjoismaiden suurinta outlet keskusta ja siellä seudulla outlettejä on jo nyt? Riittäisikö Kantasatamaan se monitoimihalli mihin ne sähkörahatkin piti käyttää?

    • Börjetäti

      Joka tapauksessa koko Outletkeskushanke on huijareiden suurta vedätystä ja Henkka pelaa vain aikaa itselleen. Henkka yrittää saada Kotkan maksamaan monitouhuhallin johon ei 20 miljoonaa riitäkkään, koska aina menee rutkasti yli budjetin.

      Henkka haluaa vielä matkustella firman piikkiin ja yöpyä viiden tähden hotelleissa.

    • Viivulilliaani

      Kohta Kotka on kuin maailman suuret kaupungit. Samaa kuin Pariisissa tai New Yorkissa. Ihanaa!

    • Mitäsittentapahtuu

      Viikon kuluttua sen näemme, onko papereita allekirjoitettu.

    • Lammassaarelainen

      Eikös Hjallis Harkimolta päässyt lähinnä vain vieno hymy, kun joku kotkalainen pyysi siltä arviota ihan paikan päällä monitoimihallista lammassaarelle? Näin muistan. Siitä on asukasluku vielä pudonnut aika paljon.

    • Negatiivisuuspois

      Sähkörahat on päättäjien mielestä tuhlattava vaikka turhuuteen. Xamk, monitoimihalli, outlet, kylpylähotelli, katariinanniemen laivalaituri, muutama puisto laaksoselle. Ei missään nimessä saa velkoja kuitata. Valtion ohjaukseen kunta viipymättä ja rahat velanmaksuun. Ja vähän johonkin pakolliseen mitä edellä mainitut ei ole. Alueelle ruvettava saamaa töitä ja yrittäminen helpoksi ja tervetulleeksi asiaksi yrittäjille.

    • Börjetäti

      Kymäristä saamme lukea ihan varmasti, että " Vaikka ilmoitin ehdottomasta takarajasta, niin sitä täytyy siirtää, koska muutamat vuokralaiset vielä empivät ja miettivät. Viimeistään jouluna on allekirjoitukset oltava jotta keväällä 2018 päästään rakentamaan "

    • Odotaninnolla

      Kotkassa alkaa hurja nousukausi kun moni kansainvälinen firma tulee tänne kasvaville markkinoille. Kaikki asukkaat työllistyvät ja työvoimaa täytyy tulla myös muualta. Kaupungin talous saadaan vihdoin kuntoon.

      • Toivotaanparasta

        Voi kun niin kävisikin! Taitaa jäädä kauneus uneksi valitettavasti.


    • Börjetäti

      Kolme päivää aikaa kirjoittaa vuokrasopimukset. Käykö kuhina jossakin piilopirtissä vai näkyykö ketään missään ?

    • KotkanMaine

      Kotkan tulee tuoda esiin asioita joista kaupunki tunnetaan: Leninpatsas, kommunisti Taisto Sinisalo, stasin kätyri Pentti Tiusanen, satamalakot, narkkarit, rattijuoppo Antero Kekkonen, Lindelöfin rahankäyttö, ay-mafia...

      • Negatiivisuus

        On perseestä.


    • Maine-Kotka

      ... ja Meripäivät, Tall Ships' Races, (yli 0,3 miljoonaa kävijää), Suomen suurin vientisatama (ay-mafiasta huolimatta), kansainvälinen risteilyliikenne, Alvar Aallon Sunila, valtakunnallisesti palkitut hienot puistot ja veistospuisto, Ruotsinsalmen meritaistelut, merikeskus Wellamo, jäänmurtaja Tarmo, Maretarium, maailman ainoa aikoinaan Venäjän tsaarin omistama talo Venäjän ulkopuolella (Langinkoskella), Kymijoen lohikosket, tosiaankin Suomen toinen julkinen Lenin-patsas. (Se oli ja on muuten ystävyyskaupunki Neuvosto-Tallinnan lahja Kotkalle. Nyt harvinaisuus koko läntisessä Euroopassa.)
      Ja olutpanimo Sinebrychoffin perustajan Nikolain isän Pjotr Sinebrychoffin hauta Kymin hautausmaalla. Tästä Kotkaa ei kovin moni tunne, mutta tällä Nikolai Sinebrychoffin isällä Pjotrilla (Peter) oli Ruotsinsalmen varuskunnassa nykyisen Kotkan seurakuntakeskuksen paikalla olutpanimo. Eli Koff on hyvällä syyllä vanha kotkalainen olut.
      Kotkalaislistalle kuuluvat myös ex-ministeri ja kirjailija Kari Häkämies (kok) on alkuaan sunilalainen veljensä Jyrin (ministeri, kok) kanssa.
      Oli vähällä unohtua listalta eräät: Juha Vanio, Veikko Lavi, Reijo Tani, Erkki Liikanen, Marita Taavitsainen, Tapani Kansa (Kymi), Juha Björninen, Pekka Mandart, Toivo Pekkanen, Arto Tolsa, Pentti Hämäläinen... (Listaa voinee jatkaa kukin mieleisekseen.)
      Olen samaa mieltä. Kotkan todellakin kannattaa tuoda esiin asioita, joista kaupunki parhaimmin tunnetaan ja muistetaan.
      Lisäksi Kotka oli 2. maailmansodassa pinta-alaansa nähden yksi Euroopan eniten pommitetuista kaupungeista.
      Ja ehkä kaikista tunnetuin ja maineikkain on Kotka Rankki. Kotkan Ruusua unohtamatta.

      • Käyulkonaniinnäet

        Joka kylästä saa vastaavan listan. Kotka on teollisuusalue, missä tehtaiden vähenemisen myötä työttömyys on kova. Lisäksi Kotka tunnetaan alkoholi-ja huumeongelmista sekä nuorison masentuneisuudesta.


    • Painukaahelvettiinpaskat

      Verkkokauppa Amazonin omistaja on noussut maailman rikkaimmaksi ohi Bill Gatesin. Tämä kertoo taloudestajotain. Eli se on verkkokauppa mikä kannattaa. Nämä Outletin ja muut kivijalkakaupat tulevat loppumaan. Ovat kalliita ja tarpeettomia.

      Kyllä tämä Paskapää lindelöf ja Cameronin osia voivat jotain keskenään kirjoitella. Se Cameronin firma on konkurssikypsä paskafirma.

    • Muikkukukkoa

      Saako Kotka maanantaina "lottovoiton" vai onko Kymärin pääuutisissa aiheena mökkiläisten kalaleirin kokkausohjeita ?

    • Muutaeitarvita

      Kantikseen tulee Seppälä, Hobby Hall ja Lidl.

    • Kimjong_Linde

      Aamulla jyrähtää 200 liikkeen nimet, jotka isäaurinkoiset ovat Kaupunkiimme neuvotelleet. Kyllä on suurijohtajamme eläkkeensä ansainnut ja Etanat anteeksi saanut, kun Outlet alkaa valmistua.

      • Maksaja

    • epäilijä
    • Taisi_olla_puhetta

      Onnea Kotka!
      Ettekö jo sokeat pösilöt usko,
      että tämä mr. S yrittää tehdä pikavoiton Kotkalaisten veronmaksajien rahoilla?
      Muistelkaapas nyt; PITI tulla kansainvälisten sijoittajien rahoittamat outlet ja montako kauppaa se nyt olikaan. Nyt olisi ehkä tulossa yksi hotelli, mutta monitoimiareenan ja kampuksen maksaa.... Ohopsista, yhteistkunta ja veronmaksajat.
      Ei kun vaan leukaa rintaan ja talvea kohti!

    • Börjetäti

      Meidän Musti on nyt hyvin hyvin vihainen, koska lupasin tarjota sille grillimakkaraa jos aamu-uutisissa ilmoitetaan toteutuneista allekirjoituksista. No tätä päivää on vielä jäljellä yhdeksän ja vajaa puoli tuntia jos sittenkin saadaan se kauan odotettu internationalfoodteltta.

    • Ettäkestääneuvottelu

      No hopi hopi etanat.

    • kustin-eukko

      Ja nyt on myös meitin Kusti vihainen. Vain vajaat 30 minuuttia on heinäkuuta jäljellä, mutta missä on nimmari ja kuokka. On se hyvä etten ostannu vielä Bollingeria. Mää oon ehoton kans....

    • klo0.04jo

      No ni. Ny on klo 0.01 ja 1. elokuuta 2017, mutta missä on nimi paperissa???? Ens kuun jälkeen jo lokakuu!! On se hyvä, etten ostan skumppaa.

      • paljonko24

        Eihän se mitään jos päättäjiltä maalaisjärki puuttuu, Kotkan päättjiltä puuttuu järki kokonaan?


    • Börjetäti

      Musti odottaa eteisessä kymärin paperilehteä jossa saattaa etusivulla hymyillä Linde ja Came. Tai sitten joku on pielessä ja poikien pitää matkustaa Milanoon. Kaupunki maksaa.

    • Heka22

      Vaikuttaa jotta täältä Kymenlaaksosta puuttuu päättäjiltä maalaisjärki, meidän päättäjiä naruttavat kaikki.
      Siltakylään piti tulla 1000 työpaikkaa, outlettia ym., tuli ainoastaan se Sunny Car-tolppa.
      Kotkaan piti tulla outlettia, oikein superhyper kauppakeskus, piti rakentaa se ammattikoulukin keskelle satamaa, mitähän hyötyä siitäkin olisi.
      Haminaan pitkille hiekoille piti rakentaa viimotten päälle semmoinen joku märkä juttu.
      Vaalimaalle sentään on rakennettu ja purettu ja rakennettu, sekin oli Super Hyper kauppakeskus, no Virojoelle sentään rakennettiin rivitalo, jota kukaan ei huoli.
      Saas nähä mitä seuraavaksi rakennetaan, toivottavasti se on yhtä suurta ja kallista.

    • Ikäväkyllä

      Se on joka kaupungissa sama juttu kun kaupungin päättäjät ja kehitysyhtiöt alkavat kehitellä bisneksiä, iso lasku seuraa perässä. Kyllä vapaan rahan sijoittajat olisi tämänkin hankkeen tehnyt jo vuosia sitten, jos hanke olisi kannattavalla pohjalla. Todella säälittävää vaan kun kaupungin amatöörimäiset bisnesenkelit uskovat omiin kykyihinsä näissä asioissa.
      Näyttöä kyvyistä on annettu jo viimeisen kymmenen vuoden aikana, kun kaupungin talous on ajettu kriisiin, omaisuutta myyty, veroäyrit huipussa ja perusongelmaa ei silti ole ratkaistu, eli talouden tasapainottamista. Loppuhuipennus on tältäkin osin kohta tulossa, tuhlataan sähköyhtiön myynnistä saadut rahat, ei makseta velkoja, eikä sopeuteta taloutta koska esim. tulevina vuosina ei saada enää mittavia osinkoja enää sähköyhtiöltä.
      Kuka hoitaisi omaa yritystään näin surkeasti ?

      • Jjjkkkppp

        Onhan tässä johdossa myös kotkalainen suursijoittaja V A.
        Osaamista, luottamusta ja näkemystä on kautta maailman. Tämä jos mikä on miljoonabisnes, joka Milanon ja Pariisin ohella nostaa Kotkan Euroopan
        eliittiin.


    • Onsemerkillistä

      Seuraava takaraja annetaan taas ensi kerralla. Varmaan sitten lähiaikoina taas kirjoitellaan nimet paperiin. Mikä ihme siinä on kun asiaa ja sopimusta hierottu kauan jo..Valmista ei saada vaikka camelin sauvalla rahat ja sopparit vuokralaisten kanssa..

    • pyttis-pömpeli

      Tulihan Pyhtäälle semmoinen leijuntapömpeli. Mutta Kotkassa sellainen onkin ollut jo vuodesta 2002 kaupungintalossa - ehkä montakin.

    • investorit-hoi

      Vuokrasoppari allekirjoitettiin, mutta missä ovat investorit? Ei ole näkynyt koko kuluvalla vuosikymmenellä.

      • SergeiAnton

        Eivät halua julkisuutta.


      • Ehkäloppuvuonna
        SergeiAnton kirjoitti:

        Eivät halua julkisuutta.

        Ei niin, koska niitä ei ole. Vuokran maksu myöhästyy ja purkutyötkään ei ala ensiviikon jälkeen. Vuokralaiset vetäytyivätkin, uusia etsitään. Se on ihan normaalia, sanoo yksi seitsemästä kääpiöstä nimeltään kamelin sauva.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe