TV 1 puoliyhdeksän uutiset maatilalta

13.07

Katso tarkkaan video 13.07.16, jossa konkurssiin mennyt viljelijä hoitaa lehmiään. Näetkö kuinka paskassa ne ovat, kun niin väität niiden olleen. Minä en siinä näe muuta, kuin viljelijän, joka on kaikkensa yrittänyt ja kun puhutaan velkaantumisesta, niin eikö myös velanantajalla ole vastuuta? Tulet näille sivuille suorastan lynkkaamaan ihmisen, joka on teidän ja koko EU:n aikaansaannoksia. Huudettiinhan silloin, että pitää olla isoja navettoja ja lainaa saat, joka taholta. Moni siihen lankesi ja myös hän, jolle nyt suorastaan ns. vittuilet näillä sivustoilla. Totuus oli sitten toista ja sen sinäkin tiedät? Onhan hän myös ihminen vaiko ei ole sinun mielestä? Ei myöskään pitäisi hyväksi käyttää ihmisen hätää hyväkseen, vaan auttaa, kun avun tarve tulee. Ei pitäisi naapureiden sotkeentua rahan himossa ja laittaa naapuri mieron tielle. Näin he kuitenkin tekivät hyvän ja hyvän pesähoitajan avustuksella. Kaikki asianhaarat mukaanottaen pysy poissa näiltä sivuilta, kun et halua muuta kuin vittuilla hänelle. Me autamme heitä, joten tule mukaan auttamaan saat paremman mielen ja ei sinun tarvitse huolehtia hänen veloistaan, kyllä yhteiskunta ne hoitaa, kun on siihen pisteeseen hänet ajanutkin. Menemme eteenpäin E ja R Muista myös se, että mikä puolue sinne oli kovasti menossa eli sinne euroopan uniooni. Olikohan se KEPU?

30

861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kreikantielläollaan

      Kepu sinne pisteli juoksujalkaa, nyt suomi on kusessa.

      • siriustaika

        Taisi kuule olla kuitenkin demarit ja kokoomus, jotka sinne kovimmin halusivat.


      • mustettapaperilla

        Katos, kaupunki pelle kieltää äänestäneensä KYLLÄ, mutta kaupunkihan se äänesti sinne Suomen ja se on faktaa.


    • pellonpientareelta

      Jätä nyt jo ne naapurit ainakin rauhaan.

      Se olis tietysti olllu parempi, että tilan olis ostanut joku sijoittaja.

    • jjhiuuhhygygftftd

      "Muista myös se, että mikä puolue sinne oli kovasti menossa eli sinne euroopan uniooni. "

      Lyhytpä näyttää avaajan muisti olevan. Keskustalaiset maanviljelijät olivat se kansanosa, joka yksimielisesti ja jyrkimmin ja vastusti Euroopan Unioniin liittymistä.

      "Ei pitäisi naapureiden sotkeentua rahan himossa ja laittaa naapuri mieron tielle. "

      Avaaja yhdistää jatkuvasti asioita, joilla ei ole mitään tekemistä keskenään. Tilan nykyiset osaomistajat eivät ole olleet missään kauppasuhteessa entisen eli konkurssin tehneen omistajan kansa. He eivät ole millään tavalla vaikuttaneet isännän konkurssiin ajautumista, eivätkä ole syyllisiä siihen, ettei konkurssipesälle siirtyneen tilan silloinen omistaja toimittanut konkurssin tehnyttä isäntää omistajanvaihdoksen yhteydessä pois toisten jo omistamasta kiinteistöstä.

      Tämä äärimmäisen vastenmielinen tehtävä entisen omistaja toimittamisesta pois kiinteistöstä sälytettiin nykyisten omistajien vastuulle. Sitä täällä sitten viikosta toiseen vatvotaan aivan kuin uusi omistaja ja konkurssin tehnyt isäntä olisivat olleet tapahtuman osapuolia. Osapuolia konkurssin tehneen isännän poistamistapahtumassa olivat isäntä ja tilan välillä omistanut konkurssipesä.

      Tilanne oi aivan sama, kuin jos ostettuun asunto-osakkeeseen linnoittautuu ihminen, joka on siinä asunut ennen huoneiston myyjää. Käsitätte kai, kuinka kahelia on syyllistää asunnon ostajaa siitä, että hän joutuu tämän kiusankappaleen kiinteistöstä poistamiseen tahtomattaan osallistumaan.

      • entinenpalstaviljelijä

        Ainkin yksi ryöstäjistä nautti niin tilanteesta että häneltä laukesi housuun, kertovat silminnäkijät.


      • nykyinenpalstaviljelijä
        entinenpalstaviljelijä kirjoitti:

        Ainkin yksi ryöstäjistä nautti niin tilanteesta että häneltä laukesi housuun, kertovat silminnäkijät.

        Ja ainakin yksi entinenpalstaviljelijä nauttii panettelusta.


      • entinenpalstaviljelijä

        Enempi nautin paneskelusta.


      • nykyinenpalstaviljelijä
        entinenpalstaviljelijä kirjoitti:

        Enempi nautin paneskelusta.

        Kirjoittelun perusteella nimenomaan penettelusta.


      • patukkapää

        Mikälaista irstautta on mainitsemasi penettelu , kerro meille ei mtk-laisillekin?


      • nykyinenpalstaviljelijä

        panetella
        solvata, herjata, häpäistä, loukata, parjata, puhua pahaa.


      • entinenpalstaviljelijä

        Niin mutta mitä on PENETTELU?


      • nykyinenpalstaviljelijä

        solvaus, herjaus , parjaus ja pahan puhuminen


      • sivustaseurannut

        Sivustaseurannut
        Miten sujuvasti ostaja valehtelekaan kun väittää ettei ole mitenkään ollut tilan kanssa tekemisissä ennen??
        Pitäisikö laittaa paperia vakuudeksi ilmaista miten pitkään on havitellut sitä ja tehnyt laskelmia ja pankin hyväksymällä avunannolla kuin suostumisella on tuolla alihintaisella tilalle tullut joka ei näy pesäntilillä edes.?
        Siis jo 2010-11 on kovinkin tarkkaan asiaa suunnitellut, tosin epäonnistui silloin, nyt sitten kolmen naapurinisännän avulla ei löytynyt kuin tuo vaivaiset 400 000,€ ja kun mietitään että ulkopuoliset karjaa tuli kaupanpäälle jotka koskatahansa on rekisteritiedoilla esittää kuin huomioidaan että liikevaihto annettiin ostajille lihatilinmuodossa 151 000, € miettinette mitä oikein he maksoivat eikä vielä tähän ne ryöstöt jää kun 21 vuokratilan peto tuet 2-v,lta annettiin ostajille kun väittävät tehneensä kaupa konkurssin selvitysvaiheen aikana joka on vielä riitautettun vaiheessa eikä silloin voi olla kauppaakaan koska lainhuudotkin ovat edelleen entisen isännän nimissä? Miten kauppaa voitaisiin tehdä?
        Puhumattakaan kun tilan velat ovat olleet velkaohjelmassa joka loppui 2017 KYSYNKIN MITEN VOI KAUPPAA TEHDÄ TAI TILAA VIEDÄ EDES KONKURSSILISTALLE VÄÄRILLÄ TIEDOILLA JA VANHENTUNEILLAKAAN 2009-2010 työntekijämaksujen OLETUSTIEDOILLA on keinotekoinen teko vakutuslaitos Eloltakin välikäsi Nordean pakille ja silti kyseinen pankki ohjaa asioita lainojen isonpana velkojana? Joita ei ole olemassa kun ne ovat olleet velkaohjelmassa 100%,sti Onko meillä lakikäytännössä iso oikeudellinen aukko?
        Kun ne velat lakkaa olemasta ohjelman loputtua eikä niitä voi velkoa edes velkaohjelman zikanakaan ja joita velkoja tilaan liittyen ei voi huomioon ottaa mokäli niitä ei olla ilmoitettu oikean suuruisena niitä yli jätettyjen tai virheelliset menettää oikeudellisen olemassa oloonsa piilotettunakaan ei voi ottaa panttisaatavanakaan.
        Toinen asia jota pankki yrittää käyttää kiinnityslainan vakuutena elollistapääomaa mikä ei ole mahdollista eikä oikeudellista kiinnityslainoituksissa hyväksyttyä, silti on kirjattu ja sen piiriin on suljettu toisen tilan eläinaineskin joka on tietoisesti kulkenut jopa 2010 Pietikäisen nimellä rekisterissä huomasin että se tapahtui samaan aikaan kuin pankki toi oman henkilön tilalle tekemään postoja mm 29 lehmää ilman isännän lupaa ja ilman vastuuvakutusta talon piikkiin joten kirjanpito ja rehun teko ulkopuolistettuna 200 000, % vahingot eikä ne sorkkahoitajznkaan käynnit halpoja olleet kun virusten kautta tuloja putosi meijäritililtä
        kuka ottaisi vastuulleeen moisia vahinkoja ?
        Miten lomalautakunta korvaa jos lomittaja tekee tilalle vahingon tietysti kaupunki on vakuuttanyt sen ja se korvaa, mutta pankki vasiten ottaa vakuuttoman työntekijän tilan hoitajaksi tarkoituksella mutta miten asiakasta voidaan vahingoittaa tuntuu pähkähullulta tempaukselta kun on vieläpä ohjannut investointilainan tilalle kummastuttaa!
        Henkisistä kiusaamisista voidaan vaatia myös korvasta tietääkseni ?
        Tahallisuudella aiheutetuista puhumattakaan?
        Miettiä sopii kun pesänhoitajan toimeksiantoa ei sitäkään voida ottaa vastaan ellei joku toimita tilan tietoja kyseiselle taholle ,olikohan siihen valtakija sen tekijöollä?
        Mitä kertoo että pesänhoitaja nauttii pankin harkintavallasta kaikissa toimissaan vieläpä?
        Kiinnittää huomiota monta muuta ihmeellistä asiaa saako ihmisen yksityistä omaisuutta ottaa pesänhoitaja haltuunsa ja sen sukulaisten ja postia kääntää itselleen voiko enenpää enää ihmiseltä viedä yksityisyyden intimeettisuojaa jos ajatellaan sen vaikutusta puolustautumisen todisteiden saantiin ja sen käyttämiseen mm tietokoneen tietojen haltuunottamista murtamalla, eihän sitä saa polisikaan tehdä miten kaikki muut henkilöt?
        Ja jopa työntekijöiden ja yhteityökumppanin?
        Mihin meidän maassa on tässä tapauksessa syytä osoittaa kun oikeus on viety 100%,sti kansalaiseltaan....
        Kiitos suomivaltion ja sen päättäjiä en vielä asiassa ole nähnyt reakoinneen kepu se maalta ottaa äänensä myös kyseisellä paiklakunnalla ja maatalousministeri muut luottamus viranhaltijat jotka monet eri tahot jotka kosketus pintaan tässä asiassa on passiivisia olleet ?


      • vieläkinviljelijä

        Samanlainen koplaus on ollut käytössä Kiuruvedellä kautta aikojen, maataloussihteerin ja osuuspankin junailemina.On nimttäin saatu kokea naapurini kanssa käytännössä mitä pankin johtokunta ja kyseinen yleisön palvelija pystyvät tekemään.Eräs edesmennyt johtokunnan jäsen ennen kuolemaansa itse kertoi, sydäntään keventääkseen missä kaikessa on joutunut olemaan mukana mm. tämä meidän ja naapurin tapaus.


      • Surullistaseon
        sivustaseurannut kirjoitti:

        Sivustaseurannut
        Miten sujuvasti ostaja valehtelekaan kun väittää ettei ole mitenkään ollut tilan kanssa tekemisissä ennen??
        Pitäisikö laittaa paperia vakuudeksi ilmaista miten pitkään on havitellut sitä ja tehnyt laskelmia ja pankin hyväksymällä avunannolla kuin suostumisella on tuolla alihintaisella tilalle tullut joka ei näy pesäntilillä edes.?
        Siis jo 2010-11 on kovinkin tarkkaan asiaa suunnitellut, tosin epäonnistui silloin, nyt sitten kolmen naapurinisännän avulla ei löytynyt kuin tuo vaivaiset 400 000,€ ja kun mietitään että ulkopuoliset karjaa tuli kaupanpäälle jotka koskatahansa on rekisteritiedoilla esittää kuin huomioidaan että liikevaihto annettiin ostajille lihatilinmuodossa 151 000, € miettinette mitä oikein he maksoivat eikä vielä tähän ne ryöstöt jää kun 21 vuokratilan peto tuet 2-v,lta annettiin ostajille kun väittävät tehneensä kaupa konkurssin selvitysvaiheen aikana joka on vielä riitautettun vaiheessa eikä silloin voi olla kauppaakaan koska lainhuudotkin ovat edelleen entisen isännän nimissä? Miten kauppaa voitaisiin tehdä?
        Puhumattakaan kun tilan velat ovat olleet velkaohjelmassa joka loppui 2017 KYSYNKIN MITEN VOI KAUPPAA TEHDÄ TAI TILAA VIEDÄ EDES KONKURSSILISTALLE VÄÄRILLÄ TIEDOILLA JA VANHENTUNEILLAKAAN 2009-2010 työntekijämaksujen OLETUSTIEDOILLA on keinotekoinen teko vakutuslaitos Eloltakin välikäsi Nordean pakille ja silti kyseinen pankki ohjaa asioita lainojen isonpana velkojana? Joita ei ole olemassa kun ne ovat olleet velkaohjelmassa 100%,sti Onko meillä lakikäytännössä iso oikeudellinen aukko?
        Kun ne velat lakkaa olemasta ohjelman loputtua eikä niitä voi velkoa edes velkaohjelman zikanakaan ja joita velkoja tilaan liittyen ei voi huomioon ottaa mokäli niitä ei olla ilmoitettu oikean suuruisena niitä yli jätettyjen tai virheelliset menettää oikeudellisen olemassa oloonsa piilotettunakaan ei voi ottaa panttisaatavanakaan.
        Toinen asia jota pankki yrittää käyttää kiinnityslainan vakuutena elollistapääomaa mikä ei ole mahdollista eikä oikeudellista kiinnityslainoituksissa hyväksyttyä, silti on kirjattu ja sen piiriin on suljettu toisen tilan eläinaineskin joka on tietoisesti kulkenut jopa 2010 Pietikäisen nimellä rekisterissä huomasin että se tapahtui samaan aikaan kuin pankki toi oman henkilön tilalle tekemään postoja mm 29 lehmää ilman isännän lupaa ja ilman vastuuvakutusta talon piikkiin joten kirjanpito ja rehun teko ulkopuolistettuna 200 000, % vahingot eikä ne sorkkahoitajznkaan käynnit halpoja olleet kun virusten kautta tuloja putosi meijäritililtä
        kuka ottaisi vastuulleeen moisia vahinkoja ?
        Miten lomalautakunta korvaa jos lomittaja tekee tilalle vahingon tietysti kaupunki on vakuuttanyt sen ja se korvaa, mutta pankki vasiten ottaa vakuuttoman työntekijän tilan hoitajaksi tarkoituksella mutta miten asiakasta voidaan vahingoittaa tuntuu pähkähullulta tempaukselta kun on vieläpä ohjannut investointilainan tilalle kummastuttaa!
        Henkisistä kiusaamisista voidaan vaatia myös korvasta tietääkseni ?
        Tahallisuudella aiheutetuista puhumattakaan?
        Miettiä sopii kun pesänhoitajan toimeksiantoa ei sitäkään voida ottaa vastaan ellei joku toimita tilan tietoja kyseiselle taholle ,olikohan siihen valtakija sen tekijöollä?
        Mitä kertoo että pesänhoitaja nauttii pankin harkintavallasta kaikissa toimissaan vieläpä?
        Kiinnittää huomiota monta muuta ihmeellistä asiaa saako ihmisen yksityistä omaisuutta ottaa pesänhoitaja haltuunsa ja sen sukulaisten ja postia kääntää itselleen voiko enenpää enää ihmiseltä viedä yksityisyyden intimeettisuojaa jos ajatellaan sen vaikutusta puolustautumisen todisteiden saantiin ja sen käyttämiseen mm tietokoneen tietojen haltuunottamista murtamalla, eihän sitä saa polisikaan tehdä miten kaikki muut henkilöt?
        Ja jopa työntekijöiden ja yhteityökumppanin?
        Mihin meidän maassa on tässä tapauksessa syytä osoittaa kun oikeus on viety 100%,sti kansalaiseltaan....
        Kiitos suomivaltion ja sen päättäjiä en vielä asiassa ole nähnyt reakoinneen kepu se maalta ottaa äänensä myös kyseisellä paiklakunnalla ja maatalousministeri muut luottamus viranhaltijat jotka monet eri tahot jotka kosketus pintaan tässä asiassa on passiivisia olleet ?

        On se niin kamalan surullista, kun sivustaseuranneet syyttelevät kaikkia mahdollisia ymräröiviä tahoja. ja etenkin ostajia syytetään vaikka mistä. Toivottavasti tämä heille iloksi muuttuu vaikka vaikea sitä on uskoa kaiken tämän panettelun keskellä.

        Sehän oli käräjäoikeus asettanut tilan konkurssiin ja jos olis ollu siinä joku virhe, se kuuluu oikeudelle Jos taas pesänhoitaja teki jonkun virheen niin olisihan se korkurssiasiamiehen toimialaan kuuluva asia. Ja lakikin velvoittaa velallisen antamaan kaikki tarpeelliset tiedot pesänhoitajalle. Jos hän ei niitä antanut, niin viimekädessä olisi voitu tuomita vangittavaksi.

        Ja sitävartenhan konurssiin asetaa, että omaisuus realisoidaan. Miten muuten se tapahtuu kuin myymällä omaisuus.

        Mitä ihmettä tuo vuosi 2010 tässä oikein kummittelee?


      • sepäolisekavaa
        sivustaseurannut kirjoitti:

        Sivustaseurannut
        Miten sujuvasti ostaja valehtelekaan kun väittää ettei ole mitenkään ollut tilan kanssa tekemisissä ennen??
        Pitäisikö laittaa paperia vakuudeksi ilmaista miten pitkään on havitellut sitä ja tehnyt laskelmia ja pankin hyväksymällä avunannolla kuin suostumisella on tuolla alihintaisella tilalle tullut joka ei näy pesäntilillä edes.?
        Siis jo 2010-11 on kovinkin tarkkaan asiaa suunnitellut, tosin epäonnistui silloin, nyt sitten kolmen naapurinisännän avulla ei löytynyt kuin tuo vaivaiset 400 000,€ ja kun mietitään että ulkopuoliset karjaa tuli kaupanpäälle jotka koskatahansa on rekisteritiedoilla esittää kuin huomioidaan että liikevaihto annettiin ostajille lihatilinmuodossa 151 000, € miettinette mitä oikein he maksoivat eikä vielä tähän ne ryöstöt jää kun 21 vuokratilan peto tuet 2-v,lta annettiin ostajille kun väittävät tehneensä kaupa konkurssin selvitysvaiheen aikana joka on vielä riitautettun vaiheessa eikä silloin voi olla kauppaakaan koska lainhuudotkin ovat edelleen entisen isännän nimissä? Miten kauppaa voitaisiin tehdä?
        Puhumattakaan kun tilan velat ovat olleet velkaohjelmassa joka loppui 2017 KYSYNKIN MITEN VOI KAUPPAA TEHDÄ TAI TILAA VIEDÄ EDES KONKURSSILISTALLE VÄÄRILLÄ TIEDOILLA JA VANHENTUNEILLAKAAN 2009-2010 työntekijämaksujen OLETUSTIEDOILLA on keinotekoinen teko vakutuslaitos Eloltakin välikäsi Nordean pakille ja silti kyseinen pankki ohjaa asioita lainojen isonpana velkojana? Joita ei ole olemassa kun ne ovat olleet velkaohjelmassa 100%,sti Onko meillä lakikäytännössä iso oikeudellinen aukko?
        Kun ne velat lakkaa olemasta ohjelman loputtua eikä niitä voi velkoa edes velkaohjelman zikanakaan ja joita velkoja tilaan liittyen ei voi huomioon ottaa mokäli niitä ei olla ilmoitettu oikean suuruisena niitä yli jätettyjen tai virheelliset menettää oikeudellisen olemassa oloonsa piilotettunakaan ei voi ottaa panttisaatavanakaan.
        Toinen asia jota pankki yrittää käyttää kiinnityslainan vakuutena elollistapääomaa mikä ei ole mahdollista eikä oikeudellista kiinnityslainoituksissa hyväksyttyä, silti on kirjattu ja sen piiriin on suljettu toisen tilan eläinaineskin joka on tietoisesti kulkenut jopa 2010 Pietikäisen nimellä rekisterissä huomasin että se tapahtui samaan aikaan kuin pankki toi oman henkilön tilalle tekemään postoja mm 29 lehmää ilman isännän lupaa ja ilman vastuuvakutusta talon piikkiin joten kirjanpito ja rehun teko ulkopuolistettuna 200 000, % vahingot eikä ne sorkkahoitajznkaan käynnit halpoja olleet kun virusten kautta tuloja putosi meijäritililtä
        kuka ottaisi vastuulleeen moisia vahinkoja ?
        Miten lomalautakunta korvaa jos lomittaja tekee tilalle vahingon tietysti kaupunki on vakuuttanyt sen ja se korvaa, mutta pankki vasiten ottaa vakuuttoman työntekijän tilan hoitajaksi tarkoituksella mutta miten asiakasta voidaan vahingoittaa tuntuu pähkähullulta tempaukselta kun on vieläpä ohjannut investointilainan tilalle kummastuttaa!
        Henkisistä kiusaamisista voidaan vaatia myös korvasta tietääkseni ?
        Tahallisuudella aiheutetuista puhumattakaan?
        Miettiä sopii kun pesänhoitajan toimeksiantoa ei sitäkään voida ottaa vastaan ellei joku toimita tilan tietoja kyseiselle taholle ,olikohan siihen valtakija sen tekijöollä?
        Mitä kertoo että pesänhoitaja nauttii pankin harkintavallasta kaikissa toimissaan vieläpä?
        Kiinnittää huomiota monta muuta ihmeellistä asiaa saako ihmisen yksityistä omaisuutta ottaa pesänhoitaja haltuunsa ja sen sukulaisten ja postia kääntää itselleen voiko enenpää enää ihmiseltä viedä yksityisyyden intimeettisuojaa jos ajatellaan sen vaikutusta puolustautumisen todisteiden saantiin ja sen käyttämiseen mm tietokoneen tietojen haltuunottamista murtamalla, eihän sitä saa polisikaan tehdä miten kaikki muut henkilöt?
        Ja jopa työntekijöiden ja yhteityökumppanin?
        Mihin meidän maassa on tässä tapauksessa syytä osoittaa kun oikeus on viety 100%,sti kansalaiseltaan....
        Kiitos suomivaltion ja sen päättäjiä en vielä asiassa ole nähnyt reakoinneen kepu se maalta ottaa äänensä myös kyseisellä paiklakunnalla ja maatalousministeri muut luottamus viranhaltijat jotka monet eri tahot jotka kosketus pintaan tässä asiassa on passiivisia olleet ?

        Sivustaseurannut...
        Karmea, sekava sepustus, jossa ei tunnu olevan päätä eikä häntää.


      • Oikeatuomari
        sivustaseurannut kirjoitti:

        Sivustaseurannut
        Miten sujuvasti ostaja valehtelekaan kun väittää ettei ole mitenkään ollut tilan kanssa tekemisissä ennen??
        Pitäisikö laittaa paperia vakuudeksi ilmaista miten pitkään on havitellut sitä ja tehnyt laskelmia ja pankin hyväksymällä avunannolla kuin suostumisella on tuolla alihintaisella tilalle tullut joka ei näy pesäntilillä edes.?
        Siis jo 2010-11 on kovinkin tarkkaan asiaa suunnitellut, tosin epäonnistui silloin, nyt sitten kolmen naapurinisännän avulla ei löytynyt kuin tuo vaivaiset 400 000,€ ja kun mietitään että ulkopuoliset karjaa tuli kaupanpäälle jotka koskatahansa on rekisteritiedoilla esittää kuin huomioidaan että liikevaihto annettiin ostajille lihatilinmuodossa 151 000, € miettinette mitä oikein he maksoivat eikä vielä tähän ne ryöstöt jää kun 21 vuokratilan peto tuet 2-v,lta annettiin ostajille kun väittävät tehneensä kaupa konkurssin selvitysvaiheen aikana joka on vielä riitautettun vaiheessa eikä silloin voi olla kauppaakaan koska lainhuudotkin ovat edelleen entisen isännän nimissä? Miten kauppaa voitaisiin tehdä?
        Puhumattakaan kun tilan velat ovat olleet velkaohjelmassa joka loppui 2017 KYSYNKIN MITEN VOI KAUPPAA TEHDÄ TAI TILAA VIEDÄ EDES KONKURSSILISTALLE VÄÄRILLÄ TIEDOILLA JA VANHENTUNEILLAKAAN 2009-2010 työntekijämaksujen OLETUSTIEDOILLA on keinotekoinen teko vakutuslaitos Eloltakin välikäsi Nordean pakille ja silti kyseinen pankki ohjaa asioita lainojen isonpana velkojana? Joita ei ole olemassa kun ne ovat olleet velkaohjelmassa 100%,sti Onko meillä lakikäytännössä iso oikeudellinen aukko?
        Kun ne velat lakkaa olemasta ohjelman loputtua eikä niitä voi velkoa edes velkaohjelman zikanakaan ja joita velkoja tilaan liittyen ei voi huomioon ottaa mokäli niitä ei olla ilmoitettu oikean suuruisena niitä yli jätettyjen tai virheelliset menettää oikeudellisen olemassa oloonsa piilotettunakaan ei voi ottaa panttisaatavanakaan.
        Toinen asia jota pankki yrittää käyttää kiinnityslainan vakuutena elollistapääomaa mikä ei ole mahdollista eikä oikeudellista kiinnityslainoituksissa hyväksyttyä, silti on kirjattu ja sen piiriin on suljettu toisen tilan eläinaineskin joka on tietoisesti kulkenut jopa 2010 Pietikäisen nimellä rekisterissä huomasin että se tapahtui samaan aikaan kuin pankki toi oman henkilön tilalle tekemään postoja mm 29 lehmää ilman isännän lupaa ja ilman vastuuvakutusta talon piikkiin joten kirjanpito ja rehun teko ulkopuolistettuna 200 000, % vahingot eikä ne sorkkahoitajznkaan käynnit halpoja olleet kun virusten kautta tuloja putosi meijäritililtä
        kuka ottaisi vastuulleeen moisia vahinkoja ?
        Miten lomalautakunta korvaa jos lomittaja tekee tilalle vahingon tietysti kaupunki on vakuuttanyt sen ja se korvaa, mutta pankki vasiten ottaa vakuuttoman työntekijän tilan hoitajaksi tarkoituksella mutta miten asiakasta voidaan vahingoittaa tuntuu pähkähullulta tempaukselta kun on vieläpä ohjannut investointilainan tilalle kummastuttaa!
        Henkisistä kiusaamisista voidaan vaatia myös korvasta tietääkseni ?
        Tahallisuudella aiheutetuista puhumattakaan?
        Miettiä sopii kun pesänhoitajan toimeksiantoa ei sitäkään voida ottaa vastaan ellei joku toimita tilan tietoja kyseiselle taholle ,olikohan siihen valtakija sen tekijöollä?
        Mitä kertoo että pesänhoitaja nauttii pankin harkintavallasta kaikissa toimissaan vieläpä?
        Kiinnittää huomiota monta muuta ihmeellistä asiaa saako ihmisen yksityistä omaisuutta ottaa pesänhoitaja haltuunsa ja sen sukulaisten ja postia kääntää itselleen voiko enenpää enää ihmiseltä viedä yksityisyyden intimeettisuojaa jos ajatellaan sen vaikutusta puolustautumisen todisteiden saantiin ja sen käyttämiseen mm tietokoneen tietojen haltuunottamista murtamalla, eihän sitä saa polisikaan tehdä miten kaikki muut henkilöt?
        Ja jopa työntekijöiden ja yhteityökumppanin?
        Mihin meidän maassa on tässä tapauksessa syytä osoittaa kun oikeus on viety 100%,sti kansalaiseltaan....
        Kiitos suomivaltion ja sen päättäjiä en vielä asiassa ole nähnyt reakoinneen kepu se maalta ottaa äänensä myös kyseisellä paiklakunnalla ja maatalousministeri muut luottamus viranhaltijat jotka monet eri tahot jotka kosketus pintaan tässä asiassa on passiivisia olleet ?

        Niinhän se yleensä on muitten vika..Noin puolet velkasaneerauksista onnistuu .Peiliä naaman eteen jä muihin töihin!


    • zxzxzxzxzx

      Avaaja on varsin taitava manipuloija. Hän viittailee sitä ja viittailee tätä ja esittää sopivan epämääräisiä kysymyksiä.

      Asiallinen, tiedottava kommentoija ilmaantuu, mutta myös aloittajaa myötäilevät panettelijat.

    • huomioikaa

      Lukekaa ja kunnolla uudet omistajat ...sivustaseurannut...kirjoituksen ..ja alkakaa ottaa askeleita takaisin kotiinne jos yleensä sitä enään on...kun ynnäillään kulukustannukset tulevaisuudessa kaikesta tehdystä ..töppäilystä /ahneudesta.Kyllä kait teillä järkeä vielä sen verran löytyy.

      • tavallinenlukija

        Siitä sepustuksesta nyt ei saa sitten mitään tolkkua, vaikka tavais.


      • sanojasanoja
        tavallinenlukija kirjoitti:

        Siitä sepustuksesta nyt ei saa sitten mitään tolkkua, vaikka tavais.

        Oho, juuri samaa ajattelin. Sanoja tuhottomasti peräkkäin, mutta ei ajatuksen häivääkään.


    • työkykytykyttää

      Kauan aikaa sitten..kerron sadun kiuruvedeltä...USKOO KEN TAHTOO....liki sata vuotta sitten on monet Kiuruvetiset nähneet kartan jossa on merkattu Kiuruvedellä olevat karjatilat.Sinne oli merkattu kaksi asiaa kartalle.Sen hetkinen tilanne ja vuoteen 2025 vuoteen kohdistettu tilanne samoilla Kiuruveden kylillä.Samat porukkat on tämän kartta merkintöjen takana kuin tänäpäivänäkin on ..erinimisillä kokoonpanoilla kylläkin.
      Silloin melkein satavuotta sitten on ollut mökissä tai talossa omalla porukalla hoidettava määrä kotieläimiä,joiden tuotto on ollut omistajan perhe elättää.Ei suuria määriä eläimiä .kotoa melkein kaikki ,tyyliin.

      HUOM ! sILLOIN JO OLI SUUNNITELMA HÄVITTÄÄ PIENET MÖKIT KARJOINEEN . Tavoite vuoteen 2025 ...jokaisessa Kiuruveden kylässä olisi kaksi tai korkeintaa kolme ISOA tilaa ja navettaa.

      Suurtenikäluokkien muutto Ruotsiin/Australiaan/Kanadaan oli tarkoituksellista,joka tuntee historian ja osaa päätellä asioita paremmin kuin aikaisemmmat kommentoijat.,huomaavat kuinka maaseutu on moneen kertaan osattu korkeimman johdon toimesta tyhjentää.Silloinkin piti tölli kansa hävittää...

      Historiasta ei oltu opittu mitä on kun piiat ja regit tekee nälkäpalkalla töitä.
      Vai voitaisko ajatella ...kuka /mikä ryhmä ihmisiä haluaa että piia ja regit palaa heille tekemään töitä.
      Nyt on Kiuruveden kylillä..HUUTAKAA TÄNNE NYT... kuinka monella ne kaksi tai kolme maitotilaa...

      Tavoite saavutettu.
      Tehokkaita apureita ollut ..ennen aikojaan saivat toteutettua tehtävänsä.
      Onko jossakin SUURESSA TALOSSA ne piiat ja regit jo..MILLÄ PALKALLA töissä?
      Kuinka monella isolla tilalla on joku kimppa omistaja SUURESSA PÄÄTTÄJÄ VIRASSA...Huomatkaa loputkin viljeliät ...TEITÄ ON KUSETETTU....KETÄ MITENKIN....MIETTIKÄÄ....

      Miksi maaseutu autioituu...katsokaa ..mitä näette...syy on siinä

    • tikutakutyky

      Onhan se hyvä, että kylallään on edes kaksi tai kolme maitotilaa, kun teollisuus on viety muualle.

      • taurusmiesojasta

        Se maitotila ja sen pohjattoman ahne jokapaikkaan nokkansa työntävä tukiaistörsä on syypää siihen että ympäriltä kuolevat muut yrittäjät ja teollisuus.Miten voi kilpailla sellaisen kanssa, joka saa polttoaineet ja koneet yhteiskunnalta, kun oikean yrittäjän on ne maksettava itse? EIKÖ KUKAAN SAA TÄTÄ TOUHUA LOPPUMAAN!!?


      • tikutakutyky
        taurusmiesojasta kirjoitti:

        Se maitotila ja sen pohjattoman ahne jokapaikkaan nokkansa työntävä tukiaistörsä on syypää siihen että ympäriltä kuolevat muut yrittäjät ja teollisuus.Miten voi kilpailla sellaisen kanssa, joka saa polttoaineet ja koneet yhteiskunnalta, kun oikean yrittäjän on ne maksettava itse? EIKÖ KUKAAN SAA TÄTÄ TOUHUA LOPPUMAAN!!?

        Mitkä yrittäjät kuolevat? Täällä yrittäjät kuolevat siihen, että porukka on niin kateellista, ettei oman pitäjän yrittäjiltä mitään hankita. Ettei vain menestyis paremmin kuin itse. Ja teollisuus siirtyy halpojen tuotantokustannusten maihin. Maitotilallisen vaivaiset eurot kyllä kiertävät, älä suotta ole huolissasi, että jäisivät tilallisen taskuun.


      • tuttujasiellä
        taurusmiesojasta kirjoitti:

        Se maitotila ja sen pohjattoman ahne jokapaikkaan nokkansa työntävä tukiaistörsä on syypää siihen että ympäriltä kuolevat muut yrittäjät ja teollisuus.Miten voi kilpailla sellaisen kanssa, joka saa polttoaineet ja koneet yhteiskunnalta, kun oikean yrittäjän on ne maksettava itse? EIKÖ KUKAAN SAA TÄTÄ TOUHUA LOPPUMAAN!!?

        Samanlaista jyräämistä kaikissa kepukunnissa, Heinävedelläkin vielä pahempaa.


      • yöveli
        taurusmiesojasta kirjoitti:

        Se maitotila ja sen pohjattoman ahne jokapaikkaan nokkansa työntävä tukiaistörsä on syypää siihen että ympäriltä kuolevat muut yrittäjät ja teollisuus.Miten voi kilpailla sellaisen kanssa, joka saa polttoaineet ja koneet yhteiskunnalta, kun oikean yrittäjän on ne maksettava itse? EIKÖ KUKAAN SAA TÄTÄ TOUHUA LOPPUMAAN!!?

        Mäne hirteen niin loppuu vitutus!


      • putsputin

        Kyllä se loppuu ja hyväveliverkko myös häviää tuhka tuuleen. Aikansa kun ollaan ahneita niin viimein koettaa tuomionpäivä. Voisiko se yöveli itse katsella köyttä itselleen kun tuntuu niin paljon ahdistavan.


      • viliveli
        putsputin kirjoitti:

        Kyllä se loppuu ja hyväveliverkko myös häviää tuhka tuuleen. Aikansa kun ollaan ahneita niin viimein koettaa tuomionpäivä. Voisiko se yöveli itse katsella köyttä itselleen kun tuntuu niin paljon ahdistavan.

        Veli, veli, hyväveli, pahaveli...
        Eikös tuo lie jo koittanut, kun näitä viestejä lukee, meinaan se tuomiopäivä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe