Kari Kulmala höynäytti 800 kiteeläistä

Pientalonpoika

Kari Kulmala höynäytti melkein 800 kiteeläistä äänestämään itseään. Kovana kepuvastaisena ja halla-aholaisena esiintynyt kansanedustaja Kari Kulmala loi Helsingissä nahkansa.

Perussuomalaisten puoluekokouksessa Jyväskylässä Kari Kulmala tuki poliisikansanedustaja Veera Ruokoa, joka sai 44 ääntä liki 1800 äänestä puoluejohtajavaalissa. Puoluekokouksessa uskollisista uskollisimpana esiintynyt Veera Ruoho loikkasi sittemmin kokoomukseen. Kari Kulmala loikkasi uuvatteihin. Kovilla puheilla ei ole paljon painoa näiden poliisien toimissa.

Rääkkylän keskusta sai Kari Kulmalasta uskollisen tukijan. Sääli niitä Rääkkylän perussuomalaisia äänestäjiä, jotka äänestivät Kari Kulmalaa vastavoimana Rääkkylän kepun yksinvaltaa vastaan. Kari pojusta tuli kiltti kepun apupyörä.

Tässä perussuomalaisten hajoamisessa tuli selväksi se, että poliisiin, pappiin eikä pohjalaisiin politiikassa voi loppujen lopuksi luottaa yhtään. Kovat on puheet, mutta kun tiukka paikka tulee, on näillä ensimmäisenä kakka housussa.

109

4324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perusreijät

      Kaikkia ketkä on millonkaan äänestänyt persua on höynäytetty.
      Loikkareita on persuihin päinkin ja myös näillä nurkilla!

      • KariaKannattaaKannattaa

        Kari ei ole mikään tura vaan tosi fiksu tyyppi. Asiallinen ja huumorintajuinen.


      • PohjalaisenPoliisinPetos
        KariaKannattaaKannattaa kirjoitti:

        Kari ei ole mikään tura vaan tosi fiksu tyyppi. Asiallinen ja huumorintajuinen.

        Pertturi pettää AINA uudestaan

        Lainaus hänen sivuiltaan: " Vaadin asioiden hoidossa eli ”politikoinnissa” ehdotonta rehellisyyttä, inhimillisyyttä ja oikeudenmukaisuutta sekä itseltäni, että muilta."

        Kumma kyllä näille sinisille kelpasi Halla-Aholaisten ansiosta sadut äänet, omin rahkein kun ei olisi tullut koskaan valituksi. Petturin ja oman edun tavoittelun lisäksi he ovat myös luonteeltaan luovuttajia, kun ei nyt oma linja puolueessa saanut emmistöä niin lyödään hanskat tiskiin ja uhriudutaan sen sjiaan että koetetaan vaikuttaa asiaan sisältäpäin.


      • treman65

        EIKÄ OO HÖYNÄYTETTY; ITTEÄS ON KYLÄN POJAT HÖYNÄYTTÄNEET


    • ohkepumppu

      Kulmalalla on ihmisarvot ja järki vielä tallella, näin voisi moni muukin tehdä.

      • LapasPojat

        Tuossahan tuon vaa nyt näkee mitä nää persut on!?
        Tilaisuus ku tulee irtautuu rasistisesta/toivottomasta porukasta,nii jotku sen tekee.
        Toiset luottaa yhä tyhmään osaan kansaa,jotka "isänmaallisina" koittaa liehua ja kuvitella ihmisarvoja lyttäämällä voivan jotaki ihmettä aikaan saavansa.
        En olis kyllä uskonut Kulmalalta noin miehekästä tekoa etukäteen ja tuota riskinottoa minkä teki!
        Helpompi tämmösessä syrjäkylässä olisi valita muiden persujen tapaan ja jäädä urputtamaan partajutisten miten petturija ovat!
        Mitäs olis tapahtunu jos Terho olis valittu???
        Olisiko sillon nää urputtajat kestänyt puolueessa...no olis tietysti ja tismallee samaa mieltä uuden johtajan/enemmistön kanssa!


    • pettynytäänestäjä

      kiitti vaan petturi. multa ei tule koskaan ääntä peturille. todella törkeää pettää äänestäjät, päästä valtaan ja kääntä takki. kusetettu vaalikarja muistaa.

    • Hävetkää_perkeleet

      Minäkin erehdyin antamaan ääneni Kulmalalle ja tahtoisin sen nyt pois.
      Luottamus suomalaiseen poliisiin on mennyt tyystin. On näitä Aarnoita ja Kulmaloita joihin ei voi luottaa.
      Miten petturi Kulmala voi jatkossa toimia poliisina kun on pettänyt äänestäjänsä. Eihän tuollaisella luottamuksella voi tehdä kuin hevosakauppoja markkinoilla.

    • VittuKuVituttaa

      2012 - 2017 vaaleja verrattaissa on persujen mieli muuttunut mielestäni ratkaisevasti,ainakin kesun puolella.
      JOLLEKIN oli kesälahden koulun säilyminen tärkeää 2012 ja samalle JOLLEKIN ei niinkään enää 2017!
      Mistä tämäkin voi johtua?
      Vaikuttiko kuntaliitos ja "kiintiö pa...eiku kesulaisuus" silloin...piti saada ääniä!?
      Nyt ei kiintiöitä ole ja olemme kaikki Kiteeläisiä ja kas sama JOKU ei kesun koulua enää tärkeänä pidäkään,vaan oppilasmäärä nyt kaiken ratkaisee.
      Totta toki,vaan niin perussuomalaista paskaa kun vaan olla voi!!!
      Rasva suupielistä valuen koitetaan omaa kannatusta pönkitellä,samalla kun maha kasvaa ja pyrkimykset korkeammalle politiikan saralla.
      Toivoisin ääntänsä käyttävien myös historiaa ehdokkaan osalta muistavan ja näin järkeään käyttävän,että nämä huijarit saisimma muistamaan käännökset joita he tekevät.
      Selvää toki on jos esim. omat lapset jo ovat koulunsa lähialueella saaneet käydä/saavat käydä ettei sillon tarvitse enää huolia miten käy jatkossa.
      Voi myös moittia loikkareita silloin jos omasta loikasta jo on hetki kulunut!?
      KK teki suunnilleen saman kuin MK aiemmin ja katsomme kumpi paremin kelkankäännön taitaa,aika näyttää.

    • Acricola

      Uuksulaisen Jaska se ei loikkaa. Se se on mies paikallaan.

    • Svetlaana

      Pohjois-Karjalan liikenneturvallisuus on laskenut sen jälkeen, kun Kari Kulmala pääsi eduskuntaan. Toivottavasti liikenneturvallisuudesta huolissaan olevat äänestäjät palauttavat Kari Kulmalan takaisin tutkan varteen. Loppujen lopuksi Kari Kulmala itse haluaa takaisin poliisintyöhön, koska petti viekkaalla tavalla äänestäjänsä loikkaamalla uuvatteihin, vain mitä ne nyt sitten ovatkaan, kun loikkarit eivät itsekään tiedä keitä ovat.

      • 6-tie

        Olisihan se ollut noloa, jos poliisimies olisi jäänyt Putinin kannattajaporukkaan vaikka jäihän sinne helsinkiläinen komisario Packalénkin.


      • TomPaska
        6-tie kirjoitti:

        Olisihan se ollut noloa, jos poliisimies olisi jäänyt Putinin kannattajaporukkaan vaikka jäihän sinne helsinkiläinen komisario Packalénkin.

        Hyvin sinä jo kesällä asiat tiesit 6-tie!
        Persut on vasilin asialla ja Kulmala suomalainen,oikea mies!


      • Faktantarkistaja
        TomPaska kirjoitti:

        Hyvin sinä jo kesällä asiat tiesit 6-tie!
        Persut on vasilin asialla ja Kulmala suomalainen,oikea mies!

        Ottakaapa selvää. Puheen johtaja Halla-Aho täysin naton kannattaja.Taitaa paremminkin TP Niinistö ja PM Sipilä olla niitä vasilin miehiä.....


    • Aleppo

      Nyt sitten kirkkovaltuutettu Kari Kulmala jo eroaa kirkkovaltuustostakin. Joka paikkaan pitää nokkaansa tämän poliisin työntää ja sitten erotaan. Taitaa pitää lähteä Timo Soinin uuden puolueen saarnamieheksi, niin ei ehdi kirkkovaltuuston kokouksiin.

    • höynäytetty

      Montako rääkkyläläistä höynäytti?

      • P.EräSuoli

        Kari on päässy valtaan ja siinä se ero muihin paikallisiin vinkujiin on!
        Toivottavasti täältä ei enää kukaan nouse(ainakaan persu)mihinkään, ettei sama vaan toistuisi!


    • Niin900

      Älkää huoliko, vallan kyllä menettää jos sitä käyttää väärin.

    • Kiteeltä

      Kulmala teki uhkarohkean teon ja laittoi itsensä täydellisesti peliin Suomen etu mielessään ja onnistui. Nykyinen hallituskokoonpano jatkaa. Ei tullut uusia eduskuntavaaleja, missä demarit, vassarit ja vihreät olisivat päässeet ruottalaisten kanssa valtaan. Suomi pelastui!

      En ole millään lailla huomannut, että Kulmalan äänet olisivat häneltä hävinneet minnekään. Kulmala on ainut sinisten kansanedustaja vaalipiiristä seuraavien vaalien jälkeenkin.

    • peräkonttinuolijat

      petturin tie on raskas, se turmioon vie. loikkarit nuolee kokkareita ja kepuja vallanhimoissaan. soini kuin pikkupentu, jolta vietiin tikkari suusta. ei kestänyt rehellistä vaalitulosta omassa puolueessaan. petturien puolueelle uusi nimi peräkontti petturit.

      • ja.K.o.M.ieliset

        Eipä ole mamut mihinkään poistuneet koivikolta ps:n kuntaehdokkaan lupauksista huolimatta ja itä-tuonti vaan kukoistaa.
        No,mutta unohetaan se,koska vain persun lupailusta oli kysymys.
        Unohdetaan myös aiemmat loikkailut ps puolueen suuntaan.
        Ollaan kaikki persuja...lupaillaan vaikkapa viikonloppupäivystystä ennen vaaleja ja unohtamme sittemin.
        Muistellaan mustinmielin toisia pettureita ja ollaan uhriutuvinaan jatkossakin.
        PS.Hyvin menee ps!


    • menneentalvenlumi

      kari jää seuraavissa vaaleissa kulman taa .siitä jo onnittelut etukäteen.
      Hyvästi olet heikoinlenkki

    • petturit.pyllisti

      kumma kun soini huomasi puolueensa mädäntyneen, vasta kun oma lemmikki ei voittanut puheenjohtaja kisaa. pelottiko menettävänsä virkakaaran pehmeän sohvan. petturit nuolee kepua ja kokoomusta. äänestäjät petetty sataan kertaan. olis loikanneet suoraan kepun ja kokkarien helmoihin.

    • mistermg

      Ehkä Kari Kulmala ei ole itse tajunnut, että tämä ei ollut hänen oma valintansa, Kulmala huijattiin uskomaan että Sininen Tulevaisuus on hänelle parempi vaihtoehto. Saatiin nääs kilpailija pois Pohjois-Karjalan persuista. Kulmalalle annetut äänethän menee sitten jatkossa Kokolle ja Wihoselle, että silleen. Kokko olisi ennemminkin sopinut vaihtamaan Sinisiin.

    • Polisikorehellinen

      Kuka polliisia äänestää nykypäivänä?polisi(aarnio)johti suurta huumeliigaa,vasta oli uutisissa siitä yhdestä "narkomaani"pollarista mikä käytti huimaaineita

    • BlueBird33

      On se vaan hieno ja rohkea teko Kulmalalta, kun lähti pois PS:sta. Perussuomalaiset eivät ole enää sama puolue kuin muutamia vuosia sitten, sen tietää jokainen, joka katsoo nykyistä puheenjohtajistoa. Halla-aho nyhvöttää omassa idealistisessa maailmassaan, Huhtasaari räkyttää ja kimittää maahanmuutosta paatoksella ja Hakkarainen haihattelee....En minäkään jäisi moisen johtajiston porukkaan, onneksi ei tarvitsekaan, kun en ole koskaan persu ollutkaan, mutta Sinisiin voisin kyllä liittyäkin, ovat fiksua porukkaa. Siniset tulee vielä nostamaan kannatustaan ja rytinällä.

      • UuttaVerta

        Yllätti kyllä Kulmalan lähtö persuista,vaan hyvä juttu sinänsä.
        Eipä nuista persukkaista ole suuremmin ollut muuhun,kun suutasoittamaan ja tyhjiä lupailuja antamaan.
        Tietynlaista huviarvoa toki tuovat mukanaan,varsinkin kuntavaalien ehdokkaita tarkastellessa.
        Siniset ja vihreät toisi väriä ja otsasuontenpullistumista kivasti tännekin rajoittuneeseen ilmapiiriin ja muutoinkin vaihtoehtoja vanhojen nuhriintuneiden ja kykynsä näyttäneiden,hukattujen lahjakkuuksien joukkoon.


    • voipakana

      Miksi kansalaiset naureskelevat tälle komissaari kulmalalle,tais potku haarojen väliin sattua kunnolla.mahtoi yläpääkin tärähtää. ura poliitikkona koitui kohtalokkaaksi nyt joutaa kuikuilla kulman takana tiukasti päällä lakana.

    • TaistoVeikkoI

      Kerrankin Pohjois-Karjalalassa on tekevä ja aikaansaava kansanedustaja, nimittäin Kari Kulmala. Mitä nämä muut kansanedustajat ovat saaneet aikaan? Muistatteko mitä Osmo Kokko sai aikaan kaudellaan? Kari Kulmala on fiksuimmasta päästä ja ahkera mies eduskunnassa. Äänestin häntä ja tulen jatkossakin äänestämään. Kyllä katkeruus paistaa perussuomalaisissa, kun teiltä lähti hyvä oma kansanedustaja pois. Toivottavasti te siellä Keski-Karjalassa ymmärrätte,mikä aarre teillä on; oma , ahkera ja aikaansaava kansanedustaja!!! Miettikäähän mitä kirjoittelette ja puhutte!!!

    • EnnakkoÄäni

      En varmasti enään ensi vaaleissa äänestä !

    • BlueSystem

      Kulmala sinisten ryhmäjohtoon!
      Ainoa keski-karjalan poliitikko,YESS

    • Pientalonpoika

      Kulmalan Rääkkylä meinasi maksattaa Kiteen lantaneuvosten ja Lahtelan porukan johtamilla pöljillä valokuituseikkailujen loppulaskut takausten ja velkojen muodossa. Kulmala oli vastustavinaan Rääkkylän liittämistä Kiteeseen, mutta jo ensimmäisen yhdistymishallituksen puheenjohtajaksi piti päästä. Kiteen perussuomalaisetkin olivat tukemassa häntä siihen. Sitten Kulmala kesäkuussa 2017 paljasti korttinsa ja loikkasi Timo Soinin perässä sinisiin.

      • Noniinki

        Ei siniset vaan sittujat eli omaan pesään paskojat,sopis paremmin näille takinkääntäjille.


      • PoliisiPamputtaa

        Ainakin paikallisten persujen hermot on Kulmala saanut riekaleiksi,jos nuo nyt ei ennestäänkin jo ollut.


    • Hermotkärsii

      Kyllä on hermot riekaleina monilla muillakin kun paikallisilla persuilla. Luulin jo että tämä ketju kadonnut täältä. Päähän ottaa..

    • Peruspersun

      Voi pyhä perse jotta tämä piti muistuttoo!!! Nyt alako tuas ottamaan päähän ja rajusti! Ihan persuukin ihmistö

    • Rosvotkiinni

      Kuka osaisi kertoa ketä tai mitä tämä Kulmalan siniset edustaa? Jos jatkaa SMP:n perinnettä, niin se oli pientalonpoikien ja yhteiskunnan vähäosaisten asialla. Olen sen verran jo vanhentunut, että muistan Veikko Vennamon ja ”rosvot kiinni” -sloganin. Kovin korkealle ei arvostettu esim. Timo Soinin tyyppisiä verovaroilla matkailijoita. Ne olivat juuri niitä rosvoja.

      • Eimittäänjärkee

        Ei edusta yhtään mittään järkevvää. Eikl tuo oo jo tullu seleväks kun liikkeitä ja loikkia on seurannu. Pyhä perse o oikee ilmasu tälle


      • kerrastapoikki

        ei ennen tajuttu, eduskunnassa ja valtiolta ne isoimmat rosvot löytyy. naurettiin vennamon vekelle. eikös se heitetty joskus eduskunnasta pellolle. oma poikasa piäs nyysimään posti pankkii. liekö mittää jiänä jälelle. kerran petturi aina petturi. turha enää koittaa uunottaa vaalikarjaa. ilikeekö vielä tulla valehtelemaan kitteen torille.


      • siipimiehelle
        kerrastapoikki kirjoitti:

        ei ennen tajuttu, eduskunnassa ja valtiolta ne isoimmat rosvot löytyy. naurettiin vennamon vekelle. eikös se heitetty joskus eduskunnasta pellolle. oma poikasa piäs nyysimään posti pankkii. liekö mittää jiänä jälelle. kerran petturi aina petturi. turha enää koittaa uunottaa vaalikarjaa. ilikeekö vielä tulla valehtelemaan kitteen torille.

        Kulmalan poikaa Soini koijasi pahemman kerran Kulmalan poikaa harmittaa kun tajusi vasta nyt tulleensa höynäytetyksi siipimiehenä


    • VoikkaritLittuun

      Vituttas olla loikkari!
      Kyllä nii vituttas ja hävettäs myös.
      Ai perkele,jos ois nii kuunaa tehnä!
      Vaikka jos vaikka esim.kepusta ois persuun vaihtana ja unohtanaki koko homman.
      Ei nii vaa tapahu...eihän!?
      Sitten jos vielä arvostelis kärkevästi toisten loikkia, nii vituttas vielä enempi!
      Onneks persuissa ei loikkareita hyväksytä!

      • Löyhkääpahalle

        Kyllä tää suapi tämmösen rauhallisenkii miehen kiehummaan. On sillä niin pyhä takamus että suapi tehä ihan mitä lystää. Keneltä suapi arvosta ennee niin ne voipi hypätä samaan veneeseen. Tää jps mikä kiehuttaa


      • Kylläkiehuu

        Mie en kommentoi. Eikun.. Raivostuttaa


    • Kaikkihaukuttu

      Se on karikii haukuttu ihan pystyyn!ei yllätä mutta elä Kari välitä niin nuo on haukkunu kaikki muutkiin

    • RotanPotkija

      Paikallaan olisi muistelut,jossa jokainen toisi esiin omia loikkiaan puolueesta toiseen.
      Näin lyhyemmänkin muistin omaavat,voisi todeta loikkareita löytyvän viljalti myös vaikkapa ps-puolueen riveistä.
      Ei toki paikallisesti aivan näin kansanedustaja tasolla,vaan alemmalla portaalla ns.wannabe jotain osastolla.

      • Aina_haloo

        Juuri näin on. Loikkareita on riittänyt ja tulee riittämään.tämä sattui tänne suunnalle ja siksi haloo nostettava.


    • Eiuutta

      Ei nämä loikkariteot ole mitään uutta. Näitä tapahtunut iät ja ajat.

      • Kukajaksaaennee

        Miten jaksatta tätä puija.vanha juttu ja loikkari mikä loikkari piste


      • Hyvään

        Ei poliisin työssä ole mitään hävettävää. Kari saa taas olla oma itsensä. Ei tarvii pinnistellä...


    • Hermotmäännöö

      Eikö tätä ketjuu vois kokonaan poistoo tiältä. Joka kerta alakaa hermoissa tuntummaan kun näkköökin tämän.

    • Karikunniaan

      Tämä kommentti voi olla sohaisu muurahaispesään. Kari on ammattitaitoinen ja pätevä kansanedustaja. Turhaa mollaamista.

      • Samatuomitä

        Mikkään sohasu voi olla jokkanen voip mielipitteensä sannoo.jos ei tykkee nii ei ja jos tykkee niin tykkee


    • Voittaja

      Kari Kulmala on ahkera ja tunnollinen, sekä aikaansaava kansanedustaja. Ja rohkea, kun uskalsi lähteä persuista ja laittaa likoon oman poliittisen uransa. Olisitte ylpeä hänestä!!!

      • HistoriaOpettaa

        Eipä ainakaan auringonnousuun kumartele,kuten hänen entiset toverinsa nykyään tekee.


    • RistoTei

      Kari Kulmala on paras kansanedustaja, joka on täältä Itä-Suomesta koskaan eduskuntaan päässyt. Katsoin hänen pitämiä puheita ja toimenpidealoitteita, kyllä on mies ahkeroinut kansanedustajakaudellaan. Uskon, että Kari on eduskunnassa seuraavallakin vaalikaudella ja hän saa ääniä yli puoluerajojen. Äänestin häntä viime vaaleissa ja olen saanut vastinetta äänelleni, enkä ole perussuomalainen enkä sininen. Panettelijoita aina riittää, mutta kannattaa katsoa faktoja. Kulmala eduskuntaan jatkamaan hyvin tehtyä työtään! Kiitos Kari Kulmala tähänastisesta työstäsi eduskunnassa!

      • Petoseivanhene

        Ei muutu petturi muuksi vaikka kuinka selittäisi.......seliseli


    • thatstrue

      Kari Kulmala on paras!

      • rahat

        Niin on! Tekee työtä palkkarahojensa eteen, toisin kuin paikallinen ministeri.


      • KehuKehu

        Kari, liian läpinäkyvää. Tyhmemmätkin tajuaa että itseäs kehut. Niin kuin pohojalaiset aina.


      • rahat

        Väärin arvattu., Ei kansanedustaja roiku näillä Kiteen sivuilla, hänellä on tärkeämpääkin tekemistä.
        Törkeetää hakkua pohjalaisia, meillähän on töissäkin pohjalainen kaupungilla. Hän varmaan lähtee pois, jos alatte haukkua pohjalaisia! Kari Kulmala on paras!


    • Petetty

      Pyh, ette taida oikeen tuntee Kari Kulmalaa....

    • Perseily

      Onko se niin että äänestys on äänestys ja sitten muuten persut on persuja. Ei niitä enää kukaan äänestä. Ihan pelleilymeininkiä koko persuilu.

      • Kylläperusonperus

        Silleenkö on?Onko persut tosiaan vaan persuja?Taitavat olla niitä jotka saapi aikaan enemmän kun muut yhteensä


      • vitsikokopersut

        Joo on tää persujen vaaliehdokaskii on huumormiehii vaikka ihan eri asiasta kun ite kuvittelloo. Kirjottelloo melkeen joka päivä jottai ja vuoroviikoin vaihtaa mielipitteensä toisiin. Suap riidan ihtesä kanssa syntymään ja siinä vielä kaikki muut haukkuu ohimennen jotta kyl hää on tosiaa aikaansaapa mies.


    • Antakaaollaihmeessä

      Vieläkö tämäkin täällä pyörii!! Ettekö työ tosissaan keksi muuta elämällenne kun tätä asiaa vatvoo!!!! Mitä tällä on kenellekään enää merkitystä! Nyt järjet käteen ja Kari rauhaan!

      • Lakkiylös

        No onko edes paljon jos 800 äänestäjää langennut?! Herran rauhaan ja hattu päästä!


      • Poistopoistopoisto

        Aina vastaukset ja kommentit poistetaan


    • Laatuakari

      Laatua laatua!! Tämä jos joku on juuri sitä!!

      • HaiseeHomeelle

        Laatutaso on sitä suomalaista hometalolaatua.


    • Pientalonpoika

      Mistä johtu se, että Kekkonen oli kova kalamies? Siitä kun molemmissa päissä oli liero. Monesta poliitikosta voi sanoa samaa.

    • Tabivere

      Vaalit lähenee ja kansan tuomio odottaa Kulmalaa. Poliisilla on työvoimapula. Kulmalaa tarvitaan kirjoittamaan persuille ylinopeussakkoja.

    • Työhön

      Kulmala putoaa kuin rampa ankka
      Ei pääse eduskuntaan. Äänestäjien luottamus meni uuvatteihin liittyessä

    • HeikkoaLaatua

      Voi mennä kauan,kunnes näiltä seuduilta eduskuntaan joku nousee.
      Eipä kyllä ole kykyjäkään yhdelläkään pyrkijällä.

    • PoisÄkkiä

      Kulmala eduskuntaan. Ei ikinä. kokoomusta häpeemään, keskustaa kumartamaan. Ei sitten ikinä

      • Seuraaja

        Soinikin hylkäsi Siniset.
        Kulmala seuraa johtajaa ja hylkää Siniset


      • Anonyymi
        Seuraaja kirjoitti:

        Soinikin hylkäsi Siniset.
        Kulmala seuraa johtajaa ja hylkää Siniset

        Seuraaja; Niinhän siinä lopulta kävi.


    • Pientalonpoika

      Eduskunnassa alkaa suursiivous 14.4.2019, jolloin tämän sinisen tulevaisuuden Kari Kulmalan kansa potkaisee eduskunnasta kyttäämään tienvarsille autoilijoita ja kirjoittamaan pikavoittoja.

      Siniset ajoivat hallituksessa uuden nopeussakkojärjestelmän, jossa rikkaiden ylinopeussakkoja alennettiin ja köyhien ylinopeussakkoja korotettiin. Syynä valtiontalouden tila. Valtio kerää rahaa ylinopeuksilla kansalaisilta ja käyttää ne turvapaikkaturistien hyväksi.

      Lopuksi pieni vitsi: Mistä johtuu, että poliitikko on hyvä pilkkimies: Koska siiman molemmissa päissä on liero.

    • Sinivuokkojenjoukkoon

      Sininen Kulmala valitsi tulevaisuutensa-sinivuokot kutsuvat.

    • petturintieharhaanvie

      tulis vaan pitämään vaali tilaisuuden kiteen torilla. tarjois uunotetuille, vaikka sisäfilettä ja hanhenmaksaa. joutus vaan aktiivimallia toteuttamaan. saa sopurahaa muutaman vuoden.

    • Muistelkaa

      Onhan näitä muitakin puolueen/ryhmänvaihtajia.
      Muisti vaan tuppaa olemaan kovin lyhyt.
      Tarkastelkaa loikkareihin tympääntyneet,ehdokkaiden taustoja ja ehkä yllätytte jopa paikallisestikin.
      Ei Kulmala ole suinkaan ainoa näillä kulmilla.

    • Kummitukselle

      Kulmala on menneisyyden mies. Oikea "Loikkausten kummitus" Tyhmää olisi äänestää Kulmalaa. Loikkausten kummitusta.

    • Saku68

      Äänestin Kulmalan sijaan Marko Koskista 89.

      • Anneli9

        Siinäpä hyvä ehdokas loikkarin tilalle. Pitäisikö minunkin äänestää häntä?


      • KepunListoillakin
        Anneli9 kirjoitti:

        Siinäpä hyvä ehdokas loikkarin tilalle. Pitäisikö minunkin äänestää häntä?

        Tämä olisikin hauska seurattava koulujakäyneiden sakissa.


      • Anneli9
        KepunListoillakin kirjoitti:

        Tämä olisikin hauska seurattava koulujakäyneiden sakissa.

        Niin olisikin, kun uskaltaa suunsa avata. Arvopohja on kohdillaan


    • äänestetään

      Sinisiä jos äänestää niin ääni menee hukkaan. Itse äänestän perussuomalaisia

      • Varmaa

        Karille aukeaa poliisin työ 15 päivä


    • Kullervoinen

      Puhemies Risikko on luvannut eduskunnasta pudonneille kansanedustajille kriisi- ja mielenterveyspalveluja sopeutumisrahan lisäksi. Joko Kari Kulmala on varannut ajan ?

    • Kullervoinen

      Kari Kulmala on julkisuudessa ilmoittanut tekevänsä työmatkat välillä Rääkkylä - eduskunta -Rääkkylä omalla autolla. Matkakorvauksia tulee sievoinen summa. Tiettävästi hän ei ole laskuttanut vielä tämänvuotisia matkakorvauksia - osoittaakseen äänestäjille ettei ole rahan perään - lasku tulee eduskuntaan sitten sen jälkeen, kun hän on pudonnut eduskunnasta 14.4. 2019.

    • Takinkääntäjä sai ansionsa mukaan, jäi rannalle ruikuttamaan ! Hyvin meni vaalit.

    • Pientalonpoika

      Nimimerkki Pientalonpoika päättää tämän keskustelun osaltaan tähän. Kari Kulmala sai vaaleissa ansionsa mukaan, joten ei ole enää mitään mieltä keskustella hänestä ja sinisestä tulevaisuudesta.
      Kiitos kaikille keskusteluun osallistuneille.

    • ulkoruokintaan.pääsi

      Siihen loppui pettäjän tie, eduskunnasta ulos vie.

    • Anonyymi

      Pettäjän tie on synkkä. Ei valoa näy

      • Anonyymi

        Turhaa Kari Kulmalaa moititaan. Hän on selvä sanainen, selkärankainen mies. Politiikassa vaan joskus käy niin että hyvää tarkoittaen asiat menee päälaelleen. Se ei ole yhden rivikansanedustajan syy. Menihän puheenjohtajiltakin, Sipilältä ja Orvolta. Soini varmaan tarkoitti parasta mutta joutui lehmän kauppoihin.
        Olisin mielelläni nähnyt Kari Kulmalan kansanedustajana Pohjois-Karjalasta vaikka en hänen puolueita varsinaisesti edustakaan, Ensimmäinen kausi on yleensä lämmittelyä.
        Mitähän Rääkkylänkin älämölöstä tulisi ellei siellä olisi muutamaa selkärankaista Kari Kulmala mukaan lukien. Tällaista tänään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaa Kari Kulmalaa moititaan. Hän on selvä sanainen, selkärankainen mies. Politiikassa vaan joskus käy niin että hyvää tarkoittaen asiat menee päälaelleen. Se ei ole yhden rivikansanedustajan syy. Menihän puheenjohtajiltakin, Sipilältä ja Orvolta. Soini varmaan tarkoitti parasta mutta joutui lehmän kauppoihin.
        Olisin mielelläni nähnyt Kari Kulmalan kansanedustajana Pohjois-Karjalasta vaikka en hänen puolueita varsinaisesti edustakaan, Ensimmäinen kausi on yleensä lämmittelyä.
        Mitähän Rääkkylänkin älämölöstä tulisi ellei siellä olisi muutamaa selkärankaista Kari Kulmala mukaan lukien. Tällaista tänään.

        Kaikki tietää ketkä moittii.
        Nämä muutamat "ääri"veitikat on käärmeissään ja pitää älämölöä.
        Meillä on puolueissa/ryhmissä ollut ennenkin vaihdoksia ja se tekeekin tästä omalla tavallaan hupaisaa.
        Onhan meillä esim ex-kepun listoilla ollut vekkuli veitikka kovasti Kulmalaa nyt kritisoimassa.
        Jänispaisti ei liioin lämmitä,kun mieli muuttuu.


    • Anonyymi

      Asiallinen mies! Poliisit tekevät oikeaa työtä ja puuttuvat kansalaisten tekemiin rikkeisiin ja rötöksiin joita riittää selvitellä liiaksi asti tänä aikana. Ihmiset luulevat että heillä on vapaat kädet tehdä miten tahtovat mutta ei se niin voi olla ja mennä! Kulmalaa tai muitakaan turha kritisoida ja arvostella !!!

      • Juuri noin. Ei Kari Kulmalaa voi ihmisenä moittia tai kielteistä sanoa. Politiikan puolella vaan oli liian lyhyt näköinen ja siten teki virheitä. Suurin ja ratkaisevin virhe oli valita Siniset ajatuksiensa edustajaksi. No, ajatellen ihmistä yleensä, niin raha / hillotolppa vaikuttaa kaikkiin ihmisiin.

        Itse olisin erikoisen mieluusti nähnyt Kari Kulmalan edelleen Perussuomalisten edustajana ja eirkoisesti vielä tässä tilanteessa, jossa maamme päättäjät tekivät erittäin piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkälle vaikuttavia päätöksiä. Uskomattoman pitkälle ja ratkaisevia.

        Luovutetaanko / uhrataanko maamme elinympäristö maailman asioille,- vaiko pidetäänkö edelleen huoli elintasostamme ja sen kehityksestä. Kyse todella on luovuttamisesta maailman pelastamiseksi / sen käyttöön,- vaiko ajatella ja toimia maamme elinolojen - elinympärisömme hyväksi.


      • Anonyymi
        markkulievonen kirjoitti:

        Juuri noin. Ei Kari Kulmalaa voi ihmisenä moittia tai kielteistä sanoa. Politiikan puolella vaan oli liian lyhyt näköinen ja siten teki virheitä. Suurin ja ratkaisevin virhe oli valita Siniset ajatuksiensa edustajaksi. No, ajatellen ihmistä yleensä, niin raha / hillotolppa vaikuttaa kaikkiin ihmisiin.

        Itse olisin erikoisen mieluusti nähnyt Kari Kulmalan edelleen Perussuomalisten edustajana ja eirkoisesti vielä tässä tilanteessa, jossa maamme päättäjät tekivät erittäin piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkälle vaikuttavia päätöksiä. Uskomattoman pitkälle ja ratkaisevia.

        Luovutetaanko / uhrataanko maamme elinympäristö maailman asioille,- vaiko pidetäänkö edelleen huoli elintasostamme ja sen kehityksestä. Kyse todella on luovuttamisesta maailman pelastamiseksi / sen käyttöön,- vaiko ajatella ja toimia maamme elinolojen - elinympärisömme hyväksi.

        Olisiko kuitenkin mahdollista,että Kulmala ei tehny mainitsemaasi "virhettä"vaan että hän ei kokenut ajatustensa enää edustavan uutta perussuomalaista ajattelumallia?
        Persuthan ei ole enää sama puolue,mitä oli Soinin aikaan!?
        Enemmänkin kummaksuttaa ne persuihin jääneet,jotka jaksaa hokea kuinka väärin kaikki oli ennen.
        Miksi nämä ei aikoinaan irtautunut puolueesta,jos kerta kaikki oli pielessä?
        Tulee mieleen koira joka on uskollinen isännälleen ja uuden isännän ilmaantuessa puree kintusta vanhaa.
        Eikö sekin ole petturuutta.
        Nyt ei tarvitse keski-karjalassa puukottaa ketään kansanedustajaa,kun sitä ei ole.
        Hyvä niin,koska ei kyvykästä ollut listoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko kuitenkin mahdollista,että Kulmala ei tehny mainitsemaasi "virhettä"vaan että hän ei kokenut ajatustensa enää edustavan uutta perussuomalaista ajattelumallia?
        Persuthan ei ole enää sama puolue,mitä oli Soinin aikaan!?
        Enemmänkin kummaksuttaa ne persuihin jääneet,jotka jaksaa hokea kuinka väärin kaikki oli ennen.
        Miksi nämä ei aikoinaan irtautunut puolueesta,jos kerta kaikki oli pielessä?
        Tulee mieleen koira joka on uskollinen isännälleen ja uuden isännän ilmaantuessa puree kintusta vanhaa.
        Eikö sekin ole petturuutta.
        Nyt ei tarvitse keski-karjalassa puukottaa ketään kansanedustajaa,kun sitä ei ole.
        Hyvä niin,koska ei kyvykästä ollut listoilla.

        Niin, mikä lie todellinen tilanne? Itse en ole seurannut perussuomalaisia tarkemmin kuin vasta vaalien aikana ja hieman puolueen hajottua. Kuten aina, niin valtaan liittyy moni asia tässäkin puolueessa. Jotenkin Soinin kannatus laski puolueen sisällä ja taas Jussi Halla-ahon kannatus nousi.
        Näin puolueettomana ajattelijana näen, miten Jussi Halla-aho on poikkeava politikko koko maamme kartalla. Vaikka hän on erittäin miellyttävä - asiallinen itsensä ilmaisussaan, niin kaikki mitä hän puhuu / saa puhua regoittaa ihmistä. Timo Soini taas on eri persoonallisuus. Todellisuudessa mukautuva tilanteissa kuten hallituksessa oleminen ilmensi.

        Niin, puolue lie muuttunut Halla-ahon tullessa johtoon. Muuttunut selkeämmin puolueeksi jota se nyt edustaa ja on todella poikkeva puolue mista, niin hyvässä kuin pahassa. Sinisten ryhmään liittyneet eivät halunneet erottautua, vaan sulautua massaan. Olla väritön.

        Niin, uskon, ettei perussuomalaisten nousu jää tähän, vaan jatkoa seuraa. Todellisuus vain sattuu olemaan niin ihmdeellinen, miten Halla-ahon ajatukset näkevät yhä useampi ihminen oikeammaksi kuin muiden politikkojen.
        Kuten aiemmin jo kirjoitin, liittyen tähän.
        Luovutetaanko / uhrataanko maamme elinympäristö maailman asioille,- vaiko pidetäänkö edelleen huoli elintasostamme ja sen kehityksestä. Kyse todella on luovuttamisesta maailman pelastamiseksi / sen käyttöön,- vaiko ajatella ja toimia maamme elinolojen - elinympärisömme hyväksi.

        Niin. maassamme on nyt kaksi eri vastakkaista ryhmää ajattelultaan. Hallaahomaisuus ja vihreät. Todellisuudessa Antti Rinne on jo nyt tämän jakavan asian ongelma tilanteessa.
        m.l


    • Anonyymi

      Kari Kulmäla höykytti 800 kiteeläistä äänestämään itseää.
      No hyvähän tuo on että ovat äänestäneet. Kyllähä niitä ääniä on riittänyt vaikka muillekin jakaa, kun on miljoonia äänestäjiä. Paljon on ehdokkaita ja kilpailu paikoista kovaa. Nykyäänhän on vihreillä kuulema ruuhkaa, mutta ne on niitä paljon lukeneita, koulujakin käyneitä ja lisääkin vaativat koulutusta ja rahaa koulutukseen. Vaikka on jo saatu maailman paraskin koululaitos maahan, silti uudistusta tarvittaisiin. On valitettavaa, että isot akat ja ukot vielä kaksikymppisinäkin istua lakottaavat koulunpenkeilläkin, kun heidän pitäisi olla jo silloin työelämässä mukana ja tuottamassa hyvinvointia maahan viimeistäänkin. Sellaisia pölohöjä sitten sieltä, paljon muka korkeasti lukeneitakin vain valmistuu ja niille sitten muka pitäisi järjestää mitään tuottamaton korkeakouluvirkakin vielä..

    • Anonyymi

      Nyt sitten Kulmala loikkaa kokoomukseen. Moniloikkaajalla riittää häpyä.

    • Anonyymi

      VAALIT LÄHESTYY.

      • Anonyymi

        Pousi ja Kuukasjärvi olivat myös kolmiloikkaajia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pousi ja Kuukasjärvi olivat myös kolmiloikkaajia.

        Eivät sentään kansanedustajia. Ihme kun vuoden poliisi, muuan huumeparooni Aarnio , ei ole ehdolla. Olisihan siellä tilaa suoraselkäiselle, arvostetulle ja moninkertaisesti palkitulle mallikansalaiselle. Verkostoituminen onnistuisi ja siitä olisi myös vahva näyttö. Ministeri ainesta. Paikkaamaan helsingin herrapormestarin jättämä aukko kriminaalierityisosaamiseen. Arpien puute naamassa aiheuttaa pientä uskottavuusvajetta. Sekin korjaantunee tarvittaessa pienellä kauneusleikkauksella. Kyllä joku tarjoo martiinii tuplana sellikaverille ihan muuten vaan menneitten kunniaksi.Pystypaarissa.


    • Anonyymi

      Joka ilta kun joku sammuu
      ja alkaa ihan oikea yö.
      Niin kok-kari paikalle saapuu
      sua pampulla perseelle lyö.
      On hällä sininen auto
      ja sillä hän kurvailee.
      Sur-rur sur-rur ääni outo
      maisemaa halkaisee.
      Valot siniset villinä vilkkuu
      luoden hehkua, tunnelmaa.
      Moni ihmeissään tuolle ilkkuu
      sinistä, niin tuttua unelmaa.
      Mutta aina totta !

      • Anonyymi

        Ai se onkin ufomies.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe