Kiemungin hallitus tuhosi Hämeenlinnan

P.Luostarinen

Se suuruudenhulluustauti vei meiltä elävän keskustan ja toi homekoulut. Niitäpä onkelmia ei hevillä korjata.

61

806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OmatAutonpesijätkin

      Yksi kaupunki on pieni hinta Ritaluoman elintasosta.

    • IisakinRokkiOrkku

      Iisakin mielestä kaikki on OK, kunhan rokki soi , viina virtaa ja saa heiluttaa hevilettiä.
      Siinä ne on perustyhmän hevistin elämäntarpeet.

    • Tautipainaa

      Osassa kouluissa ei ole erityistä homeongelmaa, vaan nykytrendin mukainen "sisäilmaongelma" joka ei ollut ongelma 70- tai 80-luvuilla. Ja se vaan kuuluu tuon ikäisiin rakennuksiin. Näissä uusissa on sitten uudet sisäilmaongelmat. Vanhoja ei vaan usein kannata korjata, käytetään loppuun ja tehdään uusi.
      Keskusta olisi näivettynyt osin jo aiemminkin, kun moni lähti kaupoille muualle, nyt tarve hieman pienempi.
      Sulla on itsellä suurempi ongelma tuon iisakki juttusi kanssa.

    • TuomelassajaHykissäollut

      Korjattavat koulut on kai rakennettu 50 - 60 luvulla ja Tiiriö on ainakin 15 vuotta ollut paikallaan. Moottoritien kattamista suunniteltiin sitäkin vissiin 40 vuotta. Taitaa tuon ajan päättäjistä suurin osa olla jo kuollut tai eivät ole mukana enää. Mutta sovitaan, että on Iisakin ja nykyhallituksen vika, kun on aikoinaan väärin tehty. On avaajalla parempi mieli ja päivä pelastettu.

      Ps. Olisi muuten hyvä jonkun tutkijan ottaa projektiksi kaikkien niiden, jotka sanovat kärsivänsä / kärsivät julkisten tilojen homeongelmista, heidän omien asuntojen tutkimisen. Eli kuinka monella ongelma on myös kotona. Mutta siitä ei tietty voi valittaa, kun oman omaisuuden arvo kärsii.

      • ei-kannata-välittää

        Avaaja on iisakkitautinen hompell. Itkee kun iisakki jätti politiikan ja muutti pois.


      • ei-kannata-välittää
        ei-kannata-välittää kirjoitti:

        Avaaja on iisakkitautinen hompell. Itkee kun iisakki jätti politiikan ja muutti pois.

        Iisakinuoleskelija on iisakkitautinen puolustelijahompell.
        Suree kun iisakki jätti likapyykit ja savuavat rauniot hänen siivottavakseen ja muutti ite raukkamaisesti pois.


      • RakasHeheeee

        Perzuikki hörhö heräsit.


    • sekinkohtakonkassa

      Janakkalassa jatkaa nyt vuorostaan alasajoa

      • LitliVapiskoon

        Tuleeko SCC nyt sitten Rastilaan?


      • revbgqbo

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC sijoituspaikan. Onnea matkaan.


      • revbgqbo
        revbgqbo kirjoitti:

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC sijoituspaikan. Onnea matkaan.

        Ikävää taaskin kun vastasit vaikkei sulta, KokDem-Paskotrolli, kukaan mitään ees kysynyt mutta "suuna-päänä" piti sun silti taas olla.. vastamassa mukamas toisen puolesta vaikkei sulla ees ole kavereitakaan Ritskua ja Kierunkia lukuunottamatta jota sun KokDem-trollina tulee aina auttaa.

        Soittele Kierungille vankilaan se tietää SCC sijoituspaikan.
        Onnea matkaan ja kerro "Wartialle" terveisiä!.


    • revbgqbo

      Ikävää taaskin kun vastasit vaikkei sulta, Perzuikki-Paskotrolli, kukaan mitään ees kysynyt mutta "suuna-päänä" piti sun silti taas olla.. vastamassa mukamas toisen puolesta vaikkei sulla ees ole kavereitakaan Ritskua ja Pilkkalaa lukuunottamatta jota sun Perzuikki-trollina tulee aina auttaa.

      Soittele Pilkalalle vankilaan se tietää SCC sijoituspaikan.
      Onnea matkaan ja kerro "Wartialle" terveisiä!.

    • Ilkka213

      Kato, papukaijakin heräs, tiedotuspäällikkö

      • HauskaHörhö

        Eiko perzuikki hörhö.


      • KokDemKopioijatroll
        HauskaHörhö kirjoitti:

        Eiko perzuikki hörhö.

        Eiko perzuikki kirjotti alkuperäsen ja kokdem-paskatrollihörhö kopioi ja muunteli valmiin pohjan.
        Niin siinä taaskin kävi.
        Kokdem-paska tulee aina "valmiiseen pöytään", oma-aloitteeton nahjus ei keksi ite omaa linjaansa, kopioi muita


      • Dhiiwee

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC kopiot. Onnea matkaan.


    • Iikka212

      Ja papukaija on taas valvonut yön, ja laukoo nyt näitä kuolemattomia ajatuksiaan. Heja puolue!

      • EiTuleUni

        Persuilla on huono omatunto.


    • Jiihuuwee

      Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa.. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC kopiot. Onnea matkaan.

    • Jiiihuuwee

      Kiitos kun kysyit, mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tuntee SCC kopiot. Onnea matkaan.

    • TriplaX

      Ne homekoulut on rakennettu 1950-1960 luvuilla, turha syyttää Kiemunkia asiasta. Mutta ehkä paikallaan olisi selvittää se, miksi julkisissa rakennuksissa on niin paljon ongelmia. Tämän päivän Hämeen sanomissa Iiro Viinanen vähän peräänkuuluttaa sitä, että aika vähän asiaa on tutkittu ja yritetty selvittää missä vika. Oliko vika hyvävelijärjestelmässä - kenties tavassa jolla urakoista aikoinaan sovittiin, siinä ettei rakennusvalvonta jostain syystä toiminut vai missä?

    • Perzuikkisarkastelija

      Ne homekoulut olivat 50 ensimmäistä vuottaan terveitä kouluja, sitten ne huonolla tai olemattomalla hoidolla, ja väärin tehdyillä remonteilla saatiin nopeasti homekouluiksi. Tämä tapahtui jo ennen Kiemungin aikaa. Minäkin peräänkuulutan rakennuttajan valvontavastuuta, rakennustyön valvojalla pitää olla halu ja taito seurata rakennustyön vaiheita. Esim. lähes jokaisella työmaalla eristevillat asennetaan paikalleen sateessa kastuneina, ja valutöiden ei anneta kuivua tarpeeksi.

      • Totta.maar

        50 vuotta koulut kunnossa ja sitten villat jätettiin sateeseen ja valu ei annettu kuivua.


    • SamatHVrakentajatJatkaa

      Kun katsoo ketä näitä kouluja yms. on urakoinut niin ei voi olla kauhean yllättynyt. Ojoisilla on yksi erittäin hyvä esimerkki monien muiden joukossa missä kaikki on mennyt jo alusta alkaen täysin hihaan.

    • HyvätVeljetHoitivat

      Soittele Hassis Jormalle, se tietää Fici Copyn kanssa tehdyt rikolliset sopimukset. Jormalla oli urakkapalkkio eli mitö enemmän se paukutti Ficin koneilla kopioita, sitä enemmän kilahti palkkiorahaa tilille. Me veronmaksajat ne rikoksen kustannukset tietenkin maksoimme, mutta Jorma se vaan naureskeli ja vältti rosiksen. Anderssonikin sai naurettavan ehdollisen tuomion miljoonien kusetuksesta.

      • Khdgggg

        Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää SCC palkkiorahat. Onnea matkaan.


    • perzuikkisarkastelija

      Älykkö papukaija iski jälleen, takana uneton yö nettiä vahtien.

      • tekeeehyvää

        Koita perzuikkiraukka nukkua


    • Onni874

      Osoittaa ihmisen, tässä tapauksessa papukaijan ajattelun laajuutta se, että kun joku aloittaa keskustelun vaikka pellon kivistä, vetää tämä papukaija aina, siis aina esiin samat tuhanteen kertaan toistetut tuotoksensa Kiitos kun kysyit, mutta en voi auttaa... ja K.Ari on posess... Kuinkahan paljon on ollut kusta lorahtaneena mukana kun tämä ääliö on kännissä siitetty?

      • Khdgggg

        Juu, turkin hihaan tuo KokDem-Rääpäle pitäis hieroo takas kypsymään ja repiä uudelleen ulos sitten vuoden päästä, vois kattoo mikä siitä sitten tulee, tuskin ainakaan tyhmempi vois enää tulla kuin mitä tuo KokDem-ääliö nyt jo on.


    • Onni874

      Osoittaa ihmisen, tässä tapauksessa Perzuikki papukaijan ajattelun laajuutta se, että kun joku aloittaa keskustelun vaikka pellon kivistä, vetää tämä papukaija aina, siis aina esiin samat tuhanteen kertaan toistetut tuotoksensa Iisakki on posess... Kuinkahan paljon on ollut kusta lorahtaneena mukana kun tämä perziikki ääliö on kännissä siitetty?

      • Khdgggg

        Juu, turkin hihaan tuo Perziikki-Rääpäle pitäis hieroo takas kypsymään ja repiä uudelleen ulos sitten vuoden päästä, vois kattoo mikä siitä sitten tulee, tuskin ainakaan tyhmempi vois enää tulla kuin mitä tuo Perzuikki-ääliö nyt jo on.


      • KhdggggKhdgggg

        Osoittaa ihmisen, tässä tapauksessa Kokdem papukaijan ajattelun laajuutta se, että kun joku aloittaa keskustelun vaikka pellon kivistä, vetää tämä papukaija aina, siis aina esiin samat tuhanteen kertaan toistetut tuotoksensa K.Ari on posess... Kuinkahan paljon on ollut kusta lorahtaneena mukana kun tämä KokDem ääliö on kännissä siitetty?

        Juu, turkin hihaan tuo KokDem-Rääpäle pitäis hieroo takas kypsymään ja repiä uudelleen ulos sitten vuoden päästä, vois kattoo mikä siitä sitten tulee, tuskin ainakaan tyhmempi vois enää tulla kuin mitä tuo KokDem-ääliö nyt jo on.


    • revbgqbo

      Voi että toi on tyhmä...

      • Cksffsf

        Perxuikit on sellattii.


    • nähtyjakoettu

      Noitten koulujen suhteen voi sanoa, että aikansa kutakin. Pillarit laulaan ja ihmisille töitä. Tuolla pohjos-Suomessa voi käydä mallia kattelemassa-. Siellä ei vatuloida vaan tehdään uutta. Jotenkin täällä etelässä ei tehdä mitään, jos ei pääse vähän ees joku välistä vetämään. Ihan sama vaikka lapset syöpiin kuolis. Ei Janakkala ole sen kummempi koulujensa suhteen tällä hetkellä sekään. Työttömyyttä valitellaan ympäri maan, vaikka töitä olisi paljon. Tahto on eri juttu sitten. Eihän sitä mitään aikaan saa jos ei taho.

      https://www.youtube.com/watch?v=qYhqipXf_Sw

      • Etelänraksaduunarit

        Raksoilla menee tällä hetkellä kovaa, eri asia meneekö vielä kohta.
        Kukahan täällä vatuloi, kun sitä Kaurialan epäkäytännöllistä ja rumaa mörskääkään ei olisi saanut purkaa...


      • Rewellin.laatujälki

        Itse olet epäkäytännöllinen ja varmaan rumakin.


      • Kokoa-ja-komeutta
        Rewellin.laatujälki kirjoitti:

        Itse olet epäkäytännöllinen ja varmaan rumakin.

        Jonkin nimi suunnittelutoimiston seinällä ei takaa että 50-60-luvulla olisi tehty jotain toimivaa, käytännöllistä ja silmälle kaunista vielä 50 vuoden päähän. Näitä muitakin Rewellin tuotokisa on ja voi todeta pikaisesti, että eivät ole enää tätäpäivää vaikka on rempattu.
        Joten rumat betonit vaan purkukoneen leukojen ruuaksi ja uutta tilalle, samalla saa tuon tontin tehokkaampaan käytöön.
        ps. olen todella käytännöllinen ja rationaalinen, toisinkuin suuri osa persuista.


      • Granö.Lousiana

        Höpsistärallaa, grynderi ittekö! Et edes ymmärrä mitään arkkitehtuurin estetiikasta, tai muuten provoilet iltasi ratoksi/muita ärsyttääksesi. Tuskinpa olet myöskään koskaan käyttänyt kyseistä rakennusta, tai vaikkapa Didrichsenin huvilaa joka varmaankin pitäisi myös ensi tilassa purkaa. Persuuksiesi osalta en osaa ottaa kantaa, varsinkin kun niistä makuasioista on turhaa kiistellä.


      • Omistajan-Ääni

        Ole sinä trolli hiljaa. Olen käyttänyt kouluja ja muuten omistan Didrichsenin huvilan.


      • alistujan.ääni
        Omistajan-Ääni kirjoitti:

        Ole sinä trolli hiljaa. Olen käyttänyt kouluja ja muuten omistan Didrichsenin huvilan.

        Persausta et reitannut, vaikka aiheena ärsyttelikin.


      • heheheeeee

        Aiheena ärsyttelinkin idot.


      • keskittymiskoe

        Kyllä nyt selitellään, kun aidosti kilahtelit. Mutta huonoa käytöstä minulta, siitä sorrystub.


    • Khdggg

      Kiitos kun kysyit mutta en voi vastata toisen puolesta vaikka kaveria tulee aina auttaa. Soittele K.Arille vankilaan se tietää rakentamisen suhmuroinnit. Onnea matkaan.

      • Työpaikalla

        Päivän naurut


    • Kiirekiirekiire

      Parkkitaloja tarvitaan ehdottomasti ja nopeasti lisää.

      • kiire.laajentaa

        Pilkkalan selli on ahdas.


      • kiire.laajentaa
        kiire.laajentaa kirjoitti:

        Pilkkalan selli on ahdas.

        KokDem-Trollipaskon päänuppi on ahdas ja sekava, liekkö kus(i)pää?


      • Oitswtdsd

        Kari päivää.


    • AiSattana

      KiireKiireKiire on oikeassa. Keskustasta häviää tulevaisuudessa noin 600 parkkipaikkaa. Asia oli mainittu absoluuttisena totuutena jopa GunsEtRosesin mainoslehdessä. Mahtaa rokkikansaa nyt harmittaa.

      • AiMikäSiunaus

        KiireKiireKiire on oikeassa. Keskustasta häviää tulevaisuudessa noin 60 000 jäsentä ja Demulipuolueesta samoin 100 000 jäsentä joka ilolla todetaan. Asia oli mainittu absoluuttisena totuutena jopa GunsEtRosesin mainoslehdessä. Mahtaa rokkikansaa nyt harmittaa.

        Me Persut emme ole pahoillamme eikä meitä harmita yhtään :))


      • SoinillaEnääIsoRytky

        Kumpia persuja te nyt sitten oikke olette?


    • Ainajokunäkee

      mie en oo kouluja käyny mut iisakki on tosi hyvä mies se tietää miten asia pitää hoitaa. mitäsitte jos vähä saa ittelekki kun hoitaa hyvin kaupunkin asiaa ihan tyhmää että se lähti johtosta pois kun kumminki oli ainoo selväjärkine. persut on iha tyhmiä ne jotain lukuja huutaa ne on nii isoja lukuja ettei semmosiioo. mä oon aina ollu demari ja oon vieläkin mä käyn hpkoon sikaktsomoss siell on kunnon porukkaa

      • Jokuainanäkee

        Mie en oo kouluja käyny mut Iisakki on ja pilalle sekin ketku meni kouljensa kanssa eikä senytkään tiedä miten asia pitää hoitaa ja Karilta ei kehannu kysyä vaan vihotteleen piti ruveta.

        Ittelekki sen piti hoitaa hynää käyttäen SCC:tä heittoistuimena vallan tyyssijoille muttei sitä(kään) onnistunut hoitaa hyvin, Ritsku vei omat ja kähmityt rahat SSC- hallituskumppaninsa avustuksella.

        Kaupunkin asia olis ollut potkia tuo onneton rokkiruoja ajoissa ulos ja ihan tyhmää ettei aikasemmin jo lähteny johtosta pois kun kumminki oli ihan järjetön tyyppi.

        KokDemut muutenkin on iha tyhmiä, ne jotain höttöslukuja ja idioottihankkeiden lukuja huutaa ne on nii järjettömiä ja hankkeissa on miljoonalaskut tai niin isoja lukuja ettei semmosiioo.

        Mä oon aina ollu oikeuden puolella ja oon vieläkin mä käyn Persuja moikkaamassa ja siell on kunnon porukkaa


      • Heheeeehhee

        Persut on niin tyhmiä että Ilkkala tulee joutumaan oikeuteen suhmuroinnista SCC casessa.


      • Heheeeehhee
        Heheeeehhee kirjoitti:

        Persut on niin tyhmiä että Ilkkala tulee joutumaan oikeuteen suhmuroinnista SCC casessa.

        KokDemut on niin tyhmiä että kokDem-Paskotrolli tulee joutumaan oikeuteen suhmuroinnista SCC casessa.


    • SCCFiciCopy

      Näihä se. demareitten avulla on helppo tienata.

    • huonomuistiää

      Demarit ja kokkarit ovat tuhonneet myös koko Suomee,, eikä äänestäjät ikinä viisastu,,,,,

    • huonomuistiää

      Perzuikit ovat tuhonneet myös koko Suomee,, eikä äänestäjät ikinä viisastu,,,,,

      • ArmahtakaaMaailmaa

        KokDem-Paskotrolli on tuhonnut koko maailman eikä maailma enää toivu ennalleen :(


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      82
      3560
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3344
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3129
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1981
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1545
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1311
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1302
    Aihe