Uusi tiede läpimurrossa

näinserullaa

25

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PäinVastoin

      Vanha typerehtiminen polkee paikallaan.

    • Maailmankaikkeus laajenee, sillä maailmankaikkeus on pullataikina. Ei ole olemassa neljättä tila-ulottuvuutta. Hyvä Jukka!

    • kylläserullaa
    • myötähäpeää

      Jukka, olet nolo. Tieteen kanssa jutuillasi ei ole mitään tekemistä.

      • EiHelmiäSioille

        Jukka on löytänyt taas kameran, kynän ja paperia, vaikka äitmuori piilotti ne mielestään varmaan piiloon! Halavat on huvit hull... , eikun huuliveikolla.

        Onnea ja menestystä tulevalle nobelistille! Jotenkin vain tuntuu takaraivossa siltä, ettei tuo astrofyysikon ura mene ihan putkeen, vaan saattaa päätyä katastrofiin? Mutta saatan vain olla kateellinen.

        Mutta miksi infota meitä tyhmiä vajakkeja vauvapalstoja myöten? Eikun kaikki etimespace-videot DVD:lle ja postitat ne palstakirjoitus- ja adressikopioiden kanssa koko maailman yliopistoille ja tutkimuslaitoksille.

        Sinun kannattais myös aloittaa yhteistyö ns. "betasoihtumiehen" kanssa https://www.youtube.com/watch?v=7k4d26Lqang niin osp laajentuvien tihentymien maailmankaikkeuden selitys lyö läpi. Teillä kun samanlaista ylivertaista lahjakkuutta ja nerokkuutta ja Artolla on paljon kokemusta esiintymisestä eri medioissa.


    • Onhjyvä
      • kuperkeikkaapikeikkaa

        Hyvää vammapaskaa. Retardi ja kaikkien palstojen häirikkö piirtelee tuhruja ja ölisee lapsellisuuksiaan. Jos vähämielisyydestä jaettaisiin Nobeleita niin hyväkkäällä olisi hyllyt ja kaapit jo täynnä.


      • dtrtrutyiyuo

        Mitä se sinuakin haittaa jos joku tekee teorioita? Ei sun ole pakko lukea niistä.


      • jhkhkhjkhk
        dtrtrutyiyuo kirjoitti:

        Mitä se sinuakin haittaa jos joku tekee teorioita? Ei sun ole pakko lukea niistä.

        Sillä teorian kanssa mitään tekemistä ole. Vajakin houreita.


      • kuperkeikkaapikeikkaa
        dtrtrutyiyuo kirjoitti:

        Mitä se sinuakin haittaa jos joku tekee teorioita? Ei sun ole pakko lukea niistä.

        Tehköön ensin sen teorian. Jo lähes viisitoista vuotta ja kymmeniä tuhansia häiriköintiviestejä palstoille joille juttunsa eivät kuulu, saa ihmiset ärsyyntymään häiriköintiin ja häirikköön. Vilkaisepas mitä teki iltalehden tiedepalstalle tuossa muutaman vuoden aikana. Tuhansia viestejä ja satoja aloituksia eikä palstalla kirjoittanut enää kukaan muu. Muilta moderoiduilta palstoilta tämä yhden hengen heinäsirkkalauma ja palstojen vitsaus on onneksi saanut kenkää, kuten sai yliopiston ruklalastakin, tunkeuduttuaan sinne häiriköimään erästä tunnettua kosmologia ja fysiikan popularisoijaa kesken ruokailun.


      • Hyvä Jukka! Uskallat epäillä teoriaa laajenevasta avaruudesta. Laajeneva avaruus on tosiaan Keisarin uudet vaatteet.


      • hankkikaahuone
        thoyssa kirjoitti:

        Hyvä Jukka! Uskallat epäillä teoriaa laajenevasta avaruudesta. Laajeneva avaruus on tosiaan Keisarin uudet vaatteet.

        Hyvä Jukka! Viidentoista vuoden uurastuksen ja kymmenien ellei peräti satojen tuhansien viestien jälkeen ja lukemattomien palstapotkujen jälkeen sait ensimmäisen fanisi! Se fani on tosin jeesus-uskovainen salkkarivajakki, mutta haitanneeko tuo!


      • thoyssa kirjoitti:

        Hyvä Jukka! Uskallat epäillä teoriaa laajenevasta avaruudesta. Laajeneva avaruus on tosiaan Keisarin uudet vaatteet.

        Ainoastaan älykkäät ja mieleltään terveet pystyvät avaruuden laajenemisen käsittämään.


    • MrNewTime

      MUS­TIEN AUK­KO­JEN MAS­SO­JEN KAS­VU ON VAI­KE­AA

      "Johanssonin mukaan galaksien keskustoista löytyvien supermassiivisten mustien aukkojen massat voivat olla miljoonia tai jopa useita miljardeja kertoja aurinkoa suurempia, kun tyypillisesti massiivisten tähtien jälkeen jättämien mustien aukkojen massat ovat 5-20 kertaa auringon massaa suurempia.

      - Nämä havainnot ovat jossain määrin yllättäviä, koska mustien aukkojen massojen kasvattaminen kymmenistä auringon massoista miljardeihin auringon massoihin lyhyessä ajassa on hankalaa, tutkija sanoo"

      SU­PER­MAS­SII­VI­NEN MUS­TA AUK­KO SYN­TYY ISON KAA­SU­PIL­VEN RO­MAH­TAES­SA

      "Viimeisten vuosien aikana on kehitetty myös vaihtoehtoinen malli selittämään supermassiivisten mustien aukkojen syntymistä varhaisessa maailmankaikkeudessa.

      Tässä niin sanotussa ”suorassa romahdusmallissa” isot kaasupilvet, joiden massat vastaavat 10 000 - 100 000 auringon massaa, romahtavat suoraan verrattain massiivisiksi mustiksi aukoiksi.

      Tällainen suora romahtaminen edellyttää, että kaasun jäähtyminen varhaisessa maailmakaikkeudessa on ollut tehotonta, koska muuten kaasupilvi fragmentoituisi ja seurauksena syntyisi tähtiä."

      https://www.helsinki.fi/fi/uutiset/uusi-malli-selittaa-supermassiivisten...

      Eipä tässä tarvitse kuin odotella suoraa havaintoa siitä miten galaksit syntyvät sisältä ulos päin ja kaikki teidän nykyiset teoriat joutavat pöydältä roskakoriin.

      Työnnän sitten savolaiset ajatukseni tyhjälle pöydälle ja sitten alkaa kaikkien aikojen kilpailu matemaatikoiden kesken.

      MrNewTime

      • dream.on.dreamer

        No ei todellakaan ala mitään kilpailua matemaatikoiden kesken jos puhutaan savolaisista "ajatuksistasi". Se, minne voit ne työntää onkin sitten toinen juttu.


      • NuinSeVuanOn

        "Työnnän sitten savolaiset ajatukseni tyhjälle pöydälle ja sitten alkaa kaikkien aikojen kilpailu matemaatikoiden kesken."

        Suapihan sitä huaveilla, mutta siitä on valovuosia piiitkä matka siihen, että naiivit mielikuvitussatusi muuttuvat todeksi. Eikös sitä Savossa sanota, jotta "oupp nualasematta, ennenkuin tipahtoo".

        Sinä vaahtoat ja häiriköit kaikkia keskustelupalstoja päätyöksesi yötäpäivää, vaikka sulla ei ole vielä koossa mitään evidenssiä höpöpuheittesi katteeksi. Vaikka mielestäsi olet keksinyt, "miten mualimankaikkevuus oikkeesti toimmii".

        Odottelisit kädet ristissä ja peukalo anaalissa, kunnes jotain osp-höpötyksellesi tapahtuu. Vasta sitten olis kuperkeikat ja ylenmääräinen vouhkaaminen ehkä paikallaan. Mutta meidän kummankaan ikä ei taida riittää moiseen..


      • kupperskeikkaa

        Kuperkeikat ovat nytkin paikallaan, ja nimen omaan nyt. Eipä sillä etteikö olisi tulevaisuudessakin. Koko kuperkeikoista puhuminenhan johtuu siitä että maestro itse uhosi heittävänsä kuperkeikat julkisesti Kuopion torilla jokaisena vuonna jona tiedeyhteisö ei vielä ole hänen "teoriansa" pätevyyttä tunnustanut. Ja se taisi olla joskus 2009, eli pikkuisen on kuperkeikkoja rästissä pojalla. Tai no pojalla ja pojalla, elämänsä pöljäilyyn tuhlannut viidennellä vuosikymmenellään elävähän tässä on kyseessä...


      • siunattuhulluus

        Minkälainen ihminen ylipäätään tekee videoita itsestään mölisemässä tv-ruudulle? "Terveisiä Henkka Hyppöselle"... Tai Kari Enqvistille, tai... you name it.


    • MrNewTime

      Jos galaksit syntyvät sisältä ulos päin, niin yksi tapa havaitsemiseen olisi siten että kartoitetaan kaukaisia alueita ja seurataan ilmestyykö sinne ikäänkuin tyhjästä voimakkaita valoilmiöitä eli kvasaareja.

      Tuolle voisi joku laskea todennäköisyyksiä missä ajassa uuden kvasaarin syntyminen "tyhjästä" pitäisi olla havaittavissa.

      Myös tähtien syntyminen ikäänkuin tyhjästä voisi olla mahdollista havaita.

      Minähän oletan että tähdet syntyvät meille pimeästä aineesta jota työntyy ulos galaksien keskusten supermassiivisista kohteista siten että ulos työntyvät ziljoonat erilliset tihentymät laajenevat räjähdyksenomaisesti, jolloin niistä koostuvan systeemin keskustaan yks kaks erittäin suuri paine joka puristaa keskustan uusista atomien ytimistä ulos liikettä / energiaa / työntävää voimaa jota lähtee työntämään kohti uuden laajenevan tähden pintaa ja sieltä ulos.

      Havaittavat kaasupilvet ovat epäonnistuneita tähtiä, joten niistä ei ehkä edes pysty syntymään enää uusia tähtiä.

      MrNewTime

      • huidonytsiinä

        Pelkkää tyhjää pölinää.


    • MrNewTime
    • jukkagoesnobel

      OSP on tehnyt vihdoin läpimurron.Kauan odotettu läpimurto vihdoinkin tosiasia.
      Joukko kansainvälisiä huippuasiantuntijoita on analysoinut tarkkaan teorian laajentuvista tihentymistä ja todennut sen vastaavan havaintoja.Hienoa Jukka!
      Seuraavassa kokousvieraat pohtivat teorian merkitystä tulevaisuudelle
      https://www.youtube.com/watch?v=4s0jt8L5V_w

    • MrNewTime
      • lhjlkjhllkh

        Ei selity.
        Selitä katodisädeputki ja Cavendishin gravitaatiovaaka työntävällä voimalla. Edes sähkövirtaa tai magnetismia ei voida selittää työntävällä voimalla, vaikka sinä niin kuvittelet lapsellisessa typeryydessäsi.


      • tätä.telkkariin

        Hieno video vajakista ölisemässä tv-ruudulle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe