Onko isänmaallisuutta että EU sanelee säännöt?

TuhottuIsänmaa

Suomi EI ole isänmaallinen maa enää. Siitä ovat pitäneet huolen politiikot mitkä ovat pettureina menneet myymään meidän maamme EU:lle.Suomi on enää vitsi ja haittamuuttajien rahasampo , sitä suomi on nykyään.Suomi on tuhottu ja kiitos kuuluu siitä Kepulle ja kokoomukselle,osansa ansaitsee myöskin vihreät ja vasemmisto mitkä edesauttavat maan romahtamista kovaa tahtia.

10

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bror-Erik1974odin

      Maa ei voi olla isänmaallinen eikä aloittajan jäkätys voi muuttaa sitä faktaa että kansalaisten moniarvoinen edustus lopulta muovailee isänmaallisuuden alati muuttuvan muodon. Nyt
      olemme ylpeästi suomalaisia eurooppalaisen liiton jäseniä. :)

      • Mertari

        Suomi takaisin itsenäiseksi ja VAIN suomalaisten omistukseen!


      • Suomi-maaJokaKaatui

        Jos tosiasioiden tuominen esiin mielipiteellä on jäkätystä niin varmasti sekin on että suomi ei ole ollut ikinä näin paljon velkaa kuin on nyt ja kansa sen mukana.....Siinä onkin jo syytä jäkättää aikas paljon koska se velka kaatuu perillisille ja velan suunta on koko ajan ylöspäin.Ei mielestäni kovin hyvä suunta suomen taloudelle....Hallitus joka istuu/loisii tällä hetkellä ja yrittää tehdä asioille muka jotain ei oikeasti lomailisi kuukautta pidempään kuten 4.5 kuukautta vuodessa...Siis jos hallituksella olisi edes haluja tehdä jotain suomen nostamiseksi.Rahapolitiikassa se ei voi tehdä enää mitään koska lipponen tyri sen asian niin pahasti kuin vain voi tyriä:meni myymään suomen markan ilman äänestystä. Nyt joku vetää tietenkin sen ajan korot tähän...joo...tiedän, olihan ne kovat. Mutta euron mukana tulleet korot ovat vielä kovemmat ja hinnannousut yleensä mukaanlukien inflaatiot....tätä ei näytä ajattelevan kukaan...Markkaa olisi voitu kelluttaa,nyt meitä viedään kuin pässiä narussa ja emme voi mitään....Siinä teille isänmaallisuutta kerrakseen...Isänmaallisuutta olisi edes säilyttää oma raha!


    • Ruotsin_etu_tärkein

      Suomi on jo kauan sitten alennettu Ruotsin alusmaaksi, kiitos svekoeliitillemme.

      Suomi on kumarrellut välillä Berliiniin, välillä Moskovaan, välillä Brysseliin, mutta AINA Tukholmaan.

      Vaikka Ruotsi on todellinen historiallinen perivihollisemme. Ja nykyinenkin, koska mamutulva tuli Ruotsista. Muiden maiden rajat oltaisiin pistetty heti kiinni.

      • Bror-Erik1974odin

        Ruotsi on auttanut meitä eri aikoina perin suuresti, lainsäädännöstämme alkain ja mistä saatiin humanitääristä apua kun Suomen sotahulluttelu kärsi kirvelevän tappion? -Laina-
        rahoituksesta Suomelle puhumattakaan kun meillä oli pussit tyhjät synkkinä syksyn 1944
        räntäisinä päivinä ja suomalaisilla oli nuusaa jo ruoasta!


      • RaukkamainenRuotsi
        Bror-Erik1974odin kirjoitti:

        Ruotsi on auttanut meitä eri aikoina perin suuresti, lainsäädännöstämme alkain ja mistä saatiin humanitääristä apua kun Suomen sotahulluttelu kärsi kirvelevän tappion? -Laina-
        rahoituksesta Suomelle puhumattakaan kun meillä oli pussit tyhjät synkkinä syksyn 1944
        räntäisinä päivinä ja suomalaisilla oli nuusaa jo ruoasta!

        Ruotsi olisi voinut estää talvisodan ja siten jatkosodankin, jos olisi vain ilmoittanut tukevansa Suomea Neuvostoliiton hyökkäystä vastaan.

        Suomalaiset sotivat ja kuolivat Ruotsin suurvaltaunelmien takia yli puoli vuosituhatta valtavin määrin. Ruotsilla oli hyvä tilaisuus edes HIEMAN maksaa kunniavelkaansa, mutta siitäkin se kieltäytyi!

        Ruotsi lisäksi tarkoituksella piti Suomea köyhänä yliverottaen maatamme. Venäjän valtaus v. 1809 oli lottovoitto Suomelle ja se pelasti koko suomalaisuuden.

        Lisäksi suomalaiset työsiirtolaiset pelastivat Ruotsin talouden 60-luvun lopulla. Ilman maailman parasta ja ilmaista työvoimaa Ruotsin talous olisi sakannut pahasti ja se olisi paljon köyhempi maa nykyään.

        Joten turha on puhua jostain lainoista! Nekin joutui köyhä Suomi maksanmaan hyvällä korolla takaisin...


    • alisyna

      Ei millään pahalla, mutta ootte aika harhaisia.

    • rjsrjsrjsr

      No harhaa ei ole ainakaan se että kansa ei olisi äänestänyt eu jäsenyyden puolesta edes hyvin niukasti kuten kävi ilman että sille valehdeltiin "ettei valuutta vaihdu tällä äänestyksellä" ja muilla valheilla kaikesta autuudesta mitä unioniin liittyminen toisi, kuten työllisyyttä taloutta ja kaiken halpenemista. Tätä valhetta julistettiin kuin papukaijat joka paikassa ennen eu äänestystä. Ja mikä oli lopputulos, kansa äänesti sittenkin vain niukasti liittymisen puolesta ja kaikki onkin mennyt muuten päin persettä sen jälkeen ja vastoin suuria lupauksia.

    • EuPu

      EU on teoriassa hyvä asia, mutta se on yksi pääsyy siihen miksi Suomen puoluekenttä on niin sekava kuin on. Jos yritetään tasapäistää keskenään sellaiset maat kuin Suomi, Saksa ja Kreikka, siitä ei seuraa mitään hyvää.

      Kun Suomessa on porvarihallitus, isänmaallisuus jää helposti jalkoihin mammonan kustannuksella. Kaikissa asioissa ratkaisee raha kun yritetään tehdä "tuottavuutta" ja sitä yritetään tehdä vähäosaisten kustannuksella. Pakolaisia nämä puolueet sietävät siksi että saadaan puoli-ilmaista työvoimaa maahan.

      Oma mielipiteeni on että pakolaisia yritetään käyttää hyväksi tarjoamalla matalaa palkkaa ja he ehkä itsekin tiedostavat sen mutta ottavat mieluummin sen vastaan kuin kotimaansa vainot.

      Muiden puolueiden tarjoama vastavoima ei ole riittävä, perussuomalaisilla ja UV:lla on mielipiteitä vain maahanmuuttokysymyksiin ja UV ehkä yrittää tehdä itsestään yleispuoluetta enemmän.

      SDP kyräilee omaa jäsenistöäänkin, sisäinen eripura estää puoluetta nykyäänkin tekemästä itsestään vakavasti otettavaa vaihtoehtoa.

      Muut puolueet ehkä yrittävät mutta sortuvat omaan pienuuteensa.

      Ay-liike puolestaan pelaa shakkia työnantajien kanssa ja ottelut päättyvät pattitilanteeseen. Tämä kiistelykin tarkoittaa alun perin hyvää mutta kiistat työnantajien kanssa päättyvät siihen että työnantajan riistoyritykset päättyvät siihen että vain saadaan riistoa rajoitettua hieman.

      Pointti tässä Suomen sisäpolitiikan sivuamisella on se että kun puhutaan EU:sta, se ei voi enää olla vaikuttamatta jäsenmaan sisäpolitiikkaan.

    • Kansanmuistio

      "Nöyrä kiitos Ihantalan sankareille isänmaamme itsenäisyyden ja suomalaisen elämänmuodon säilymisestä." (Ihantalan ihme, Yle Areena, 30.7.2017)

      "Suomi on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa." (Adolf Ehrnrooth, jalkaväenkenraali)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1807
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      59
      1115
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe