Totuus jumalasta!!!!!

John_Zaffis

Vanhan testamentin Jumalaa voidaan pitää kaunokirjallisuuden epämiellyttävimpänä persoonana: hän on mustasukkainen ja ylpeä siitä, pikkumainen, epäoikeudenmukainen, anteeksiantamaton kontrollifriikki, koston- ja verenhimoinen etninen puhdistaja, sovinisti, homofobi, rasisti, lastensurmaaja, kansanmurhaaja, pojan- ja tyttärenmurhaaja, rutonlevittäjä, megalomaaninen sadomasokisti ja oikukkaan pahansuopa tyranni!!

13

342

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • John_Zaffis

      Jumala on yliluonnolliseksi epäilty olento, joka on hallinnut koko universumia sen alusta saakka. Jumala on selvä diktaattori, vaikka hänen valtansa periytyy Jeesukselle hänen kuoltuaan, mutta kun Jumala sattumoisin on kuolematon, niin ei voi muutakaan kukaan.

      Jumalan syntymäaikaa ei kukaan tiedä, mutta useimmat olettavat hänen syntyneen pari sataa tai jopa tuhatta vuotta ennen maailmankaikkeuden syntyä. Jumala teki maailman legopalikoista, jotka hän muutti myöhemmin oikeiksi esineiksi. Jumalan ensimmäinen vihollinen oli Saatana, jonka hän itse loi etsiessään itselleen vihollista. Saatana loikin maailmaan kaikkein pahimman mahdollisen. Ensimmäinen ihminen, jonka Jumala loi oli Aatami. Ensimmäinen nainen oliEeva, jonka Jumala loi Aatamin kolmannesta kiveksestä, vaikka jotkut lähteet väittävät hänen syntyneen kylkiluusta. Todisteena luomistyöstä Aatamilla ja muilla miehillä on vain kaksi kivestä lukuun ottamatta tietystiHitleriä ja muita luonnonoikkuja.

      Jumalan luvattu kansa on Israel, joka on täynnä Jumalaan uskovia orjia. Mooses oli heidän johtajansa ja Jumalan avulla sai Punaisen meren kuivumaan, niin että israelilaiset pääsivät kävelemään sen poikki. Kun egyptiläiset tulivat perässä, Mooses tempaisi vesimassat taas kasaan upottaen koko porukan.

      Kun Jumalan poika Jeesus syntyi vuonna 0, tuli hänestä vähän vih... siis kiltimpi. Jeesuksen kuoltua Jumalasta tuli taas tyranni, jonka säännöt eivät ilahduttaneet ketään maan päällä. Tällä hetkellä Jumala on ainoa universumissa, joka todella elää makeaa elämää.

      Maailman luominen

      Ennen alkua Jumala sanoi: "Tulkoon maito", ja maito tuli. Mutta sitten Jumala tajusi, että täällä on liian pimeää maidon juomiseen ja että hänellä oli myös nälkä. Siksi hän sanoi alussa: "Tulkoon valkeus ja Lentävä spagettihirviö." Sitä, miksi hän lisäsi lauseeseen sanat "lentävä" ja "hirviö", ei tiedetä. Mutta niin ne tulivat, kuin niitä oli kutsuttu. Jumala joi maidon mutta ei raaskinutkaan syödä Lentävää spagettihirviötävaan loi itselleen myöhemmin annoksen pastaa, josta tuli maa. Hän kaatoi sille kastiketta, josta tuli meri. Hänen annoksensalihapulla pyörähti alas ja siitä tuli kuu. Hän henkäisi siihen, ja siitä tuli ilma, ja siitä tuli maan kasvu ja elämä. Kun Jumala näki tämän, hän ei syönyt tätäkään annosta, vaan loi siihen ihmisen.

      Lainauksia Raamatusta

      Hikisitaateissa on kokoelma sitaatteja Jumalalta.

      Taivaan portilla on selvät säännöt. Ottakaa opiksenne seuraavasta tarinasta:

      Prätkä-äijä oli taivaan portilla ja kysyi Pietarilta:

      – Se on sitte vissiin Helvettiin meno..?– Ei, kyllä minä armahdan. Raamattukin opettaa antamaan anteeksi. Sinulla ei kuitenkaan saa olla hevilettiä eikä prätkää.– Oi kiitos! Olen ikuisesti kiitollinen, etten joutunutkaan Helvettiin!

      Sitten Prätkä-äijä näkee jotain hassua: "Ihan samanlainen hevari tuollä ajelee mopolla pitkin pilviä!" Pietari sanoo:

      – Minä tiedän, mitä sinä ajattelet. Pomon poika, ei voi mitään.
      Mietipä näitä

      ”Alussa oli Sana. Ja Sana oli Jumalan tykönä. Ja Sana oli Jumala.”

      ~Johanneksen evankeliumiJos Sana oli Jumala, niin kuka sanoi Sanan?Mistä Jumala koostuu?Kuka se Jumala oikein luulee olevansa? (filosofeille)Miksi jotkut muslimit väittävät että Jumala loppujen lopuksi sama kuin Allah kun se ei kerta ole? Ja miksi kaikki tämä riitely arabienja länsimaalaisten välillä?Onko lause kehäpäätelmä vai sanooko se että Jumala on vain sana?

      Jumalan toimintatavat

      Jumala on huumorimiehiä. Piispainneuvosto valmistelee parhaillaan kannanottoa siitä, onko Jumala katsonut liikaaMaantiekiitäjä-piirrettyjä.

      ”P1: "Jumala on rakkaus"
      P2: "Rakkaus on pesti hulluuteen"”

      ~J: Jumala on pesti hulluuteen

      Jumalalla on tapana ohjata ihmisiä tahtoonsa osoittamalla mahtiaan. Koska hän on mahtiäijä, ihmiset uskovat, että hän on älykäs. Ja jos joku onkin erimielinen, niin ei se Jumalaa haittaa, koska kukaan ei kuitenkaan uskalla valittaa tämän kuullen. Ja koska Jumala on usein näkymättömissä ja osaa lukea ajatuksia, on järkevintä olla edes ajattelemasta tästä pahaa missään.

      Jos joku tekee virheen, saattaa käydä niin, että Jumala iskee häntä vitsauksella taikatastrofilla. Joskus Jumala ei iske. Tämä ei kuitenkaan johdu siitä, että Jumala ei huomaisi, vaan siitä, että hän on niiin armelias. Saattaa myös olla, että Jumala ainostaan koettelee vitsauksen kohdetta, kuten esimerkiksi Jobia.

      Jumala osoittaa hyvyytensä poikkeuksetta toimimalla siten, että näemme pelkän prosessin – jos sitäkään. Jos joku esimerkiksi paranee ilman, että paranemisella ON MITÄÄN SELITYSTÄ, tarkoittaa tämä, että ON KÄYTÄNNÖSSÄ TODISTETTU, että sen takana oli Jumala. Jumala nyt vain on vain niiinvaatimaton ja tämä kaava "EI TIEDETÄ, EI YMMÄRRETÄ, EI PIDETÄ KIVANA = KÄYTÄNNÖSSÄ TIEDETÄÄN, ETTÄ JUMALA" kertoo, että Jumalalla on tämäkin ihailtava ominaisuus.

    • John_Zaffis

      Jumalan kykyjen rajoitukset

      Älä yritä käyttää hyväksesi Jumalan heikkouksia, koska Jumala voi lähettää arkkienkeli Mikaelin hoitamaan likaisen ja epärakkaudellisen työn puolestaan. Tämän vuoksi Jumala ei myöskään vastaa puhelimeen

      Yliluonnollisia voimia on kaikenlaisia, esimerkiksiHämähäkkimies voi ravistaa käsistään vaaleaa möhmää ja Sinäkin voit luultavasti ravistaa käsilläsi vaaleaa möhmää. Teräsmiehellä ja sekä muillasupersankareilla on paljon yliluonnollisia voimia.

      Mutta yleinen tunnettu tosiasia on, ettäJumalalla on vain kaksi yliluonnollista voimaa, "kaikkivoivuus" ja "täydellinen hyvyys". Ja tämä tarkoittaa sitä, että Hän ei ole kaadettavissa kryptoniitilla. Ja toisin kuin useimmilla supersankareilla, Jumalalla on peräti kaksi salaista henkilöllisyyttä. Koko vanhan testamentin ajan hän esiintyi pelkkänä isänä, mutta uudessa testamentissa paljastuikin, että hän oli samaan aikaan myös sekä Poika, että Pyhä henki.

      Kaikesta huolimatta Jumalan kyvyillä on rajansa!

      Looginen logiikan rajoittuneisuus

      Tämä Jumalan rajoittuneisuus tulee vastaan kysymyksessä "Voiko loogisesti ristiriitaisia asioita olla olemassa vai ei?" Jos Jumala tekee niin suuren kiven, että hän ei jaksa nostaa sitä, on Jumala pulassa. Tästä ei pelasta se, että kivi muuttuu jossain vaiheessa mustaksi aukoksi; Jumala ei voi selittää itseään vapaaksi kertomalla, että jos hän tekisi niin ison kiven, se muuttuisi oman massansa johdosta mustaksi aukoksi, koska kaikkivaltiuskyky antaa hänelle mahdollisuuden kiertää tämä fysikaalinen ilmiö ja pitää kiven kivenä.

      Ja tietysti kaikkivaltius antaa Jumalalalle myös kyvyn luoda tilanne, jossa loogisesti ristiriitaisia tilanteita ei voi olla, mutta joissa hän silti pystyisi luomaan kiven, jota ei voi nostaa. Joten Jumalan kaikkivoivuuden raja on siinä, että hän ei mitenkään voi luikerrella tästä logiikkasolmusta pihalle. Jumala ei voi kiemurrella itseään vapaaksi väittämällä loogisesti kaksi ristiriitaista tilannetta esittävää lausetta irrationaaliseksi, koska kaikkikykyisyys tarkoittaisi sitä, että hän kykenisi luomaan ihmisen kannalta rationaalisen ja loogisen ratkaisun irrationaaliseen ongelmaan.

      Täydellinen hyvyys

      Universumi olisi voitu tehdä ilman kärsimystä. Kaikki, jopa uskovaiset, ymmärtävät, että ihminen voi elää vapaassa tahdossa täydellisessä kuoleman jälkeisessä paratiisissa. Tällaisen tilanteen luominen ei myöskään ole kaikkivoivuuden kannalta mahdotonta, koska muuten jouduttaisiin väittämään, että Jumala ei voisi tehdä paratiisia, jossa ihmiset voisivat elää säilyttäen vapaan tahtonsa. Mutta tästä ei kannata puhua, koska Jumala antaa meidän tehdä, mitä vain tahdomme, kunhan väärän valinnan tekemisen seurauksena väärintekijää kidutetaan: Tämä toimintatapa on kuin miehen, joka antaa tyttöystävänsä tehdä, mitä tahtoo, kunhan muistaa sen, että jos tyttöystävä jättää hänet, mies etsii hänet käsiinsä ja ampuu hengiltä. Vaikka kutsumme miestä psykopaatiksi ja saatamme turvaan päästyämme vaatia hänen vangitsemistaan ja mahdollisesti teloittamistaan, tottelemme häntä mukisematta niin kauan, kunnes pääsemme turvaan. Joten kun Jumala sanoo saman, annamme hänelle rakkautemme ja rakennamme kirkkoja hänen kunniakseen.

      Miksi Jumala on vanha, harmaapartainen ja harmaatukkainen, mies?

      Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen (ja koska hän on kaikkivoipa, ei voida kyseenalaistaa Hänen käsityötaitojaan). Ja hän loi ensin Aatamin. Aatami on siksi tehty Jumalan näköiseksi ja Eeva vasta Aatamin kumppaniksi.Ihmiset aiheuttivat Jumalalle harmaitahiuksia.Jumala on kuvattu miehenä, sillä miesten erehdykset hyvitetään helpommin kuin naisten tekemät. Tästä johtuen, Jumala haluaa itseään kuvattavan aina miehenä, jos vaikka joskus jotain menisikin mokaamaan.

      Onko Jumala olemassa

      Tähän perimmäiseen kysymykseen (jota "fiksut" ihmiset ovat miettineet ranskalaisissa kuppiloissa ruma baskeri ja hintahtavat viikset päässään) ollaan vihdoinkin löydetty vastaus. Vastaus löydettiin luotettavan oloisen ja fiksulta vaikuttavan uskonnonharjoittajan (lue.hihhuli) kanssa käydyn keskustelun yhteydessä.

      Kysymys: Mistä tiedät Jumalan oleman olemassa? Hihhuli: Koska raamattu sanoo niin ja raamattu on ainoa oikea totuus.Kysymys: Mistä tiedät raamatun olevan oikeassa? Hihhuli: Koska raamattu on Jumalan sana ja tällöin kiistämätön tosi.

      Näin ollen pettämättömällä logiikalla ja kylmällä päättelykyvyllä on todistettu Jumalan olemassa olo. Ja kaikki jotka vieläkin kehtaavat väittää vastaan, kivitetään. Niin kuin vanhoina hyvinä aikoina, partoihin pukeutuneiden naisten toimesta.

    • John_Zaffis

      Alussa universumi luotiin. Tämä on suututtanut monia ihmisiä ja sitä pidetään yleisesti huonona ideana.”

      ~Douglas Adams, Maailmanlopun ravintola.

      Niin kuin hyvin tiedetään, on Jumala kaikkivaltias, kaikkitietävä ja kaukaa viisas." Mutta huonostipa tiedetään että Herran meille vähäisille ihmisille tuntemattomat suunnitelmat, joiden olennainen osa on kaikkea tietämättömän esittäminen, tekevät abrahamilaisten uskontojen Jumalasta kaikkea muuta kuin virheille immuunin jumalan.

      Jumalan tekemät virheet karkeassa aikajärjestyksessä

      Saatanan luominen ja tämän vahtimatta jättäminen. Naaras-vastaparien välitön luominen kaikkien muiden lajien uroksille, mutta ihmisnaaraan muistaminen vasta seuraavana päivänä.Eevan luominen Aatamin kylkyluusta sen sijaan että olisi nyhtäissyt tämän tyhjästä. Nyt kaikki rakkaus pelkistyy itserakkaudeksi, ja avioelämään kuuluva pyhä suoritusrunkkaukseksi.Maapallon luomisurakan venyttäminen muutamasta päivästä usean miljardinvuoden ikuisuusprojektiksi. Kyvyttömyys löytää Aatamia Eedenin puutarhasta. Yhtä lailla hän ei tajunnut Aatamin ja Eevan syöneen kiellettyä hedelmää ennen kuin nämä valittivat alastomuudestaan.Tarve kysyä Kainilta missä Abel oikein luuraa. Maapallon asioiden päästäminen siihen pisteeseen että koko sonta on tarpeellista pyyhkiä pois Suurella Tulvalla. Asioiden tilan voi selittää vapaalla tahdolla mutta tässä tapauksessa alkuperäisiin mallikappaleisiinolisi ollut syytä kiinnittää edes sen verran huomiota etteivät ne pasko kaikkea heti saatuaan vapaat kädet.Pyyhkiessään pois vanhaa sontaa hän koki tarpeelliseksi jättää osan kellumaan arkkiin seuraavia sisäsiittoisia sukupolvia synnyttämään sen sijaan että olisi aloittanut uudelleen tyhjästä. Suuren Tulvan myötä tapahtunut maailmanlaajuinen ympäristötuho.Kilahtaminen Baabelin tornin takia, mutta Burj Khalifan rakentamisen seuraaminen hiljaa sivusta.Kyvyttömyys erottaa Valitun kansan esikoisia egyptiläisistä esikoisista ilman erillisiä maalimerkintöjä. Toisaalta syyllinen saattoi olla myös harvinaisen tohelo kuolemanenkeli.Raamatussa (Jeremian kirja 18:4) Jumala myöntää sössineensä ihmisen mikä kyseenalaistaa ihmisen vastuun perisynnistä.Vihityn neitsyen saattaminen raskaaksi ja vieläpä salaa tämän aviomieheltä. Temppu, josta palkintona oli Jumalan omien käskyjen mukaan kuolemantuomio. Vanhan Testamentin kirjoituttaminen absoluuttisena Jumalan sanana vain lähettääkseen ainoan poikansa toimittamaan tarkastetun ja korjatun version hetkeä myöhemmin, sekoittaen ihmiset pahanpäiväisesti.Asioiden mutkistaminen entisestään julkaisemalla jälleen vanhentuneita tai keskenään ristiriitaisia teoksia kuten Koraanitai Mormonien kirjaViallisen systeemin ylläpitäminen. Meidät tuomitaan sen mukaan miten olemme toimineet eläessämme mutta kaikki on toisaalta jo päätetty predeterministisessä Suuressa Suunnitelmassa.Erikoismaininta tulee kyvyttömyydestä ylläpitää älykkään suunnittelun periaatteita ihmisen luomisessa: Synnynnäiset epämuodostumat, solujen biologisista virheistä johtuva ikääntyminen ja miehen G-pisteen sijoittaminen peräreikään vaikka anaaliseksi on kiellettyä. Tai entäs umpisuoli sekä se saamarin vuoristorata jota kutsutaan siemenjohtimeksi?Mainstream-popPäivi Räsänen, itsestäänselvästi.Internetin synnyn salliminen. Tämä johti vääjäämättä Hikipedian syntyyn. Hikipedian synnystä ei voida millään logiikalla katsoa syntyvän mitään hyveellistä.Sinä

    • sanoijumala

      Vanhan testamentin sanoista on jäänyt mieleen, menkää kansojen joukkoon ja tuhotkaa
      ne sisältäpäin.

      • Sanoijumala. Myrkky pitää poistaa pilaamasta ilmastoa. Trendikäs ilmaisu. Vai mitä?

        1Kun:
        18:36 Ja kun oli tullut hetki, jolloin ruokauhri uhrataan, astui profeetta Elia esille ja sanoi: "Herra, Aabrahamin, Iisakin ja Israelin Jumala, tulkoon tänä päivänä tiettäväksi, että sinä olet Jumala Israelissa ja että minä olen sinun palvelijasi ja että minä olen sinun käskystäsi tehnyt kaiken tämän.
        18:37 Vastaa minulle, Herra, vastaa minulle, että tämä kansa tulisi näkemään, että sinä, Herra, olet Jumala ja että sinä käännät heidän sydämensä takaisin."
        18:38 Silloin Herran tuli iski alas ja kulutti polttouhrin, puut, kivet ja mullan sekä nuoli veden, joka oli ojassa.
        18:39 Kun kaikki kansa näki tämän, lankesivat he kasvoillensa ja sanoivat: "Herra on Jumala! Herra on Jumala!"
        18:40 Mutta Elia sanoi heille: "Ottakaa Baalin profeetat kiinni; älköön yksikään heistä pääskö pakoon." Ja he ottivat heidät kiinni. Ja Elia vei heidät Kiisonin purolle ja tappoi heidät siellä.


    • John. Mitä haet täältä?

      • nää_on_näitä

        John kaipaa huomiota.
        Itse ajattelen millaista on ihmisen elämä kun maailmankuva on tuollainen. Johnin tavoin ajattelevan on kuitenkin tultava toimeen omien ajatelmiensa kanssa. Jumalansa häntä auttakoon.


      • Siff-Cola
        nää_on_näitä kirjoitti:

        John kaipaa huomiota.
        Itse ajattelen millaista on ihmisen elämä kun maailmankuva on tuollainen. Johnin tavoin ajattelevan on kuitenkin tultava toimeen omien ajatelmiensa kanssa. Jumalansa häntä auttakoon.

        Nää_on_näitä: "Jumalansa häntä auttakoon."

        Johnin jumala taitaa olla kyvytön auttamaan.

        "Demonologist John Zaffis, and his family, investigate the sites of alleged paranormal occurrences. The Zaffis family and their team travel around the world to investigate items that Zaffis identifies as having something to do with spirits or energies. Zaffis removes the items from the location and takes them to his haunted relics museum located in a barn on his property in Stratford, Connecticut."

        https://en.wikipedia.org/wiki/Haunted_Collector


    • Jahas. Aloittaja taitaakin olla Allerin trolli. Mitä jos poistaisit koko ketjun?

      • nää_on_näitä

        yurki1000js
        Mistäs noin päättelit " Aloittaja taitaakin olla Allerin trolli."
        Kaikkihan täällä kilahtaa allerin piikkiin


      • nää_on_näitä kirjoitti:

        yurki1000js
        Mistäs noin päättelit " Aloittaja taitaakin olla Allerin trolli."
        Kaikkihan täällä kilahtaa allerin piikkiin

        Nääonnäitä. John Jaffis on demonologi.

        https://www.youtube.com/watch?v=DLGL_GJjGAE


    • Kilon_prikkapussi

      Uskontojen tarkoitus on sama kuin narsistilla joka pokaa naisen ja kiduttaa sitä loppuelämän.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe