Kavereita?

hyväkaveriko

Tällainen tuli miehen suusta, joka on juuri eronnut ja kipuilee vaikeaa eroaan, jota vuodatti minulle. Ollaan tutustuttu alkujaan 5 vuotta sitten ja meillä oli vuoden kestävä seksisuhde, jossa oli seksiä paljon ja usein. Silloin homma päättyi kuin seinään ja mies alkoi seurustelemaan jonkin ajan päästä tästä, ei samantien.
Nyt hän erosi vastikään ja otti yhteyttä vuosien jälkeen ja halusi tavata. Olisi halunnut kovasti seksiäkin, mutta en itse kyennyt.
Muutaman tuopillisen jälkeen hän myös ruoti eroaan ja kuuntelin ja yritin olla tukena.
Sitten mies totesi tosiaan minun olevan ollut aina hänelle kaveri. Ja kuulemma minun kanssani on aina ollut hauskaa. Lisäsi vielä perään, että kaikin tavoin hauskaa.

En jotenkin osaa käyttää määritelmää "kaveri" suhteesta, jossa ollut aikoinaan paljon seksiä ja edelleen tietynlainen jännite seksiin on aistittavissa ja mies kosketteli siihen sävyyn.

Minulla ollut jonkinlaisia tunteita miestä kohtaan aikoinaan.
Käyttävätkö miehet tosiaan termiä 'kaveri' tällaisissa tilanteissa vai eikö mies vain kehdannut sanoa asiaa rumemmin(=olen pano, joka kelpaa silloin, jos ei ole muuta kuvioissa)?

10

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinähän vastasit itse omaan kysymykseesi, eli friends with benefits suhteelta kuulostaa. Seksuaalista vetovoimaa on, mutta ei voisi kuvitellakaan seurustelevansa kyseisen ihmisen kanssa.

    • kjhgfdsh

      Eli mies ei jaksanut aloittaa kenenkään uuden kanssa peliään alusta alkaen kun vie aikaa. Ajatteli että sulta saa helpolla ja nopeasti. Ilman mitään ylimääräisiä lämmityksiä. Ja tässä miehen lähestymisen tekee törkeeksi kun on muistanut sun tunteet ja käyttäisi niitä nyt hyväksi.
      Unohda. Olisit vain pano jos suostuisit. Häviät taas seuraavalle. Paska äijä käytökseltään.

      • mistänäitäsikiää

        Eikö sua väsytä olla noin katkera? Et tiedä mitään ap.n tilanteesta ja noin varmasti kuitenkin luulet tietäväsi. Jos joku on sulle tehnyt noin, niin älä yleistä. Tulkoon riemua elämääsi. Hohhoijaa.


      • dsfghjk

        Oonko juonut pillimehusi?
        Kysy mielipiteitä ja sai omani? Mikä vika? Ai niin suoraan ei saisi sanoa mitä ajattelee.
        Liippasiko itseäsi mun vastaus läheltä kun ärsyynnyit?


    • "Käyttävätkö miehet tosiaan termiä 'kaveri' tällaisissa tilanteissa vai eikö mies vain kehdannut sanoa asiaa rumemmin(=olen pano, joka kelpaa silloin, jos ei ole muuta kuvioissa)?"

      Kaikki eivät, käyttää miehet jotkut lausetta - Voit sä olla mun halpa?

    • huisinh

      Sinä päätät, oletko kaveri vai pelkkä pano.

    • SayNoToFeelings

      Olet panopatja ilman muuta. Toki mies kaipaa tiety tässä tilanteessa jonkinlaista tukea sulta ehkä kaverin pohjalta mutta sinun pitää olla varovainen tietäen tästä ei ehkä tule mitään...

    • Halusi tähdentää, ettei halua seurustelusuhdetta kanssasi, mutta muu "lohduttelu" kelpaa hyvinkin. Jos se (seksi) ei sinulle enää passaa, saattaa hätäpäissään sanoa, että seurustelukin vois tulla kysymykseen.. Mutta en suosittelisi, jos et halua pettää itseäsi. Jos taas haluat, niin sitten.

    • Naisenvastaus

      Hänellä ei ole sinua kohtaan mitään rakastavia tunteita, olet hänelle vain pano ja tuki hänen murheissaan ja aina hän palaa sun luoksesi juurikin murheissaan ja koettaa taas kepillä jäätä, onnistuuko saada panoa. Oikeata kaveruutta on ettette harrasta sitä seksiä enää ollenkaan ja hyvä juttu vain ettet enää itse langennut häneen ja sun ei tehnyt edes mieli. Siitä alkaa se oikea ja rehellinen kaveruus, mutta en tiedä mitä itse saat kaveruudeltasi, jos kuuntelet vain hänen murheitaan.

    • Eiolekaverituollainen

      Näin se ukkokin vannoi ensin kun kiinni jäi patjan käytöstä. "Kaveri sen piti olla vaan. Vaan miten kävikään? Eli jos sekstailet jonkun kanssa teistä ei ole eikä tule kavereita. Ja vaikka kuinka vannoisit sen olleen "kaveri panoa sellaista ei ole. Kun käsität että pano olet et muuta niin muista kohdella muita "kavereita oikein. Ja varsinkin yritä oppia mikä kaveri on ja mitä sen kanssa hommataan. Kun osaat ymmärtää ettei kavereita naida varsinkaan kavereiden kumppaneita naida niin ei tarvitse haukkua miehiä ja niiden tekemisiä. Ainahan miehille kaverit kelpaa. Ja ikävää että on naisiakin joille kaveri kelpaa. Näitä seksi juttuja harrastetaan ihan muiden kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe