Kadonneet heimot Britanniassa!

National Geographic TV-kanavalta tuli ohjelma jossa yksi brittiläinen ukko vakavissaan väitti että 700-l. eKr Assyriaan pakkosiirretyt israelilaiset vaelsivat joissain vaiheessa Brittein saarille.

Asiahan olisi tietysti helppo todistaa geenitutkimuksilla, jos siinä mitään perää olisi. Mutta koska minkäänlaisia geenitodisteita asian puolesta ei ole, on juttu tietenkin humpuukia.

23

397

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KTS--

      sama teoria kuin mormoneilla, Amerikan tilalle vaan vaihdettu Britannia.

    • Finnwarrior

      Humpuukia. Tulivat Suomeen. Pakko olla niin. Muuten on turhaan kulutettu rahaa DNA testeihin ja vaihdettu nimiä juutalaisiksi.

    • Sanon.minä

      Humpuukia.

      • TaasRuåttiLåukkaantu

        Katopas kun Aller nyt poisti tiedonjyvän, että Britannian kuningashuone on suora jatke kuningas Davidin kuningashuoneesta.

        Kävikö pahuuden Gauthiodin kuningaskunnassa kohahdus? Mee ei ollakkaa korkeinta yläluokkaa, maailman herrakansaa! Äkkiä tuollainen pahansuopa viesti pois! Rassismia! Me, Ruåtsi olemme Kolmas Valtakunta, Daavidit hiiteen!

        Rasismille eii! Åå sammaa påå svenskaa!
        .


    • Antikr.On.Britti

      Ruotsin kuningaskunta, Suomen hallituksen ja äärivasemmiston tuella tekee kaikkensa suomalaisen alkuperäiskansan ja kulttuurimme hävittämiseksi Suomenniemeltä. Jopa Venäjällä meille annetaan enemmän arvoa kuin Suomessa.

      Tästä minä enemmän piittaan kuin assyyrialaisista.

      Englannin kuningashuoneen sanotaan periytyvän suoraan kuningas Daavidista. Israel on kuulemma jotenkin jopa virallisesti tunnustanut tämän.
      .

      • Mikä niistä kuningashuoneista? Englannin hallitsijoina on vuosisatojen kuluessa toiminut useammankin eri puolilta Pohjois-Eurooppaa olevien sukujen edustajia, eivätkä ne suvut ole tiettävästi suuresti sukua toisilleen taikka peräisin Lähi-Idästä.


      • TaruaSaagaaHepreaa
        kekek-kekek kirjoitti:

        Mikä niistä kuningashuoneista? Englannin hallitsijoina on vuosisatojen kuluessa toiminut useammankin eri puolilta Pohjois-Eurooppaa olevien sukujen edustajia, eivätkä ne suvut ole tiettävästi suuresti sukua toisilleen taikka peräisin Lähi-Idästä.

        Kyllä vain tuollaista netissä lukee. Olen nähnyt erään juuriaan kartoittavan suvun kotisivuilla kuvauksenkin tästä sukupuusta, jonka mukaan Elisabeth polveutuisi Abrahamista. Tähän perustuu Hänen Majesteetillisuutensa, hänellä on "jumalainen/Jumalan valtuutus hallita" tms.

        Olen myös lukenut legendan jonka mukaan Jeremias purjehti monien pysähdysten ja sattumusten saattelemana Englantiin, tarkemmin sanottuna Irlantiin. Mielestäni iirinkielisissä ja skotinkielissä paikannimissä on tästä säilynyt muistojakin, olivatpa ne sitten kuvitelmaan perustuvia tai eivät.


      • TaruaSaagaaHepreaa kirjoitti:

        Kyllä vain tuollaista netissä lukee. Olen nähnyt erään juuriaan kartoittavan suvun kotisivuilla kuvauksenkin tästä sukupuusta, jonka mukaan Elisabeth polveutuisi Abrahamista. Tähän perustuu Hänen Majesteetillisuutensa, hänellä on "jumalainen/Jumalan valtuutus hallita" tms.

        Olen myös lukenut legendan jonka mukaan Jeremias purjehti monien pysähdysten ja sattumusten saattelemana Englantiin, tarkemmin sanottuna Irlantiin. Mielestäni iirinkielisissä ja skotinkielissä paikannimissä on tästä säilynyt muistojakin, olivatpa ne sitten kuvitelmaan perustuvia tai eivät.

        Jospa nyt tarkoitetaankin 1500-l. hallinnutta Elisabet I:tä.
        Tiettävästi hänen suvussaan ei seemiläisiä ollut, kuten ei nykyisenkään Elisabet II:n.


    • erkkiiii

      Stonehengestä löytynyt nuoren miehen luuranko on tutkitusti peräisin miehestä tai pojasta joka on tullut Välimereltä.

      • fasf

      • Britannian valloitti roomalaiset joskus ajanlaskumme alussa, ja mistäs nämä roomalaiset olivatkaan kotoisin?


      • erkkiiii
        kekek-kekek kirjoitti:

        Britannian valloitti roomalaiset joskus ajanlaskumme alussa, ja mistäs nämä roomalaiset olivatkaan kotoisin?

        Stonehengen tarina on vaan paljon vanhempi, kuin roomalaisaika.Kyseessä oli kulttipaikka jota tultiin ihmettelemään kauempaakin.


      • Ja Stonehengen lähelle ei sitten 2000 v.s. eli roomalaisaikana olisi voitu haudata ketään?


    • tarkista.tietosi

      Aloittajan tieto on väärä.

      • Ei. Kyllä tietoni siitä, että mainitulla TV-kanavalla eräässä ohjelmassa kertomani asia kerrottiin, on aivan oikea.


    • Israelson.Eikirj

      Kuinka moni väitetyistä Israelin 12 heimon jälkeläisistä, Israelin valtion juutalaisista väestöryhmistä, on lähtöisin pohjoisesta, maan ääressä, Israelista katsottuna? !

      Aika harvat !

      Efraimista ja Juudasta lisää...
      Jes. 49:12
      Katso heitä, he tulevat kaukaa! Katso, nuo pohjoisesta, nuo lännestä, nuo Siinimin maalta!
      Jer. 3:12
      Mene ja julista nämä sanat pohjoiseen päin ja sano: Palaja, sinä luopiovaimo Israel, sanoo Herra; minä en enää synkistä teille kasvojani, sillä minä olen armollinen, sanoo Herra, enkä pidä vihaa iankaikkisesti.
      Jer. 3:18
      Niinä päivinä on Juudan heimo kulkeva Israelin heimon kanssa, ja he tulevat yhdessä pohjoisesta maasta siihen maahan, jonka minä annoin teidän isillenne perinnöksi.
      Jer. 6:22
      Näin sanoo Herra: Katso, kansa tulee pohjoisesta maasta, suuri kansa nousee maan perimmäisiltä ääriltä.
      Jer. 13:20
      Nostakaa silmänne ja katsokaa, kuinka ne tulevat pohjoisesta. Missä on lauma, joka oli sinun haltuusi annettu, nuo sinun lampaasi, sinun kunniasi?
      Jer. 16:15
      vaan: 'Niin totta kuin Herra elää, joka johdatti israelilaiset pohjoisesta maasta ja kaikista muista maista, joihin hän oli heidät karkoittanut'. Sillä minä palautan heidät heidän omaan maahansa, jonka minä annoin heidän isillensä.
      Jer. 31:8
      Katso, minä tuon heidät pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääriltä. Heissä on sokeita ja rampoja ynnä raskaita ja synnyttäväisiä: suurena joukkona he palajavat tänne.
      Sak. 2:6
      Voi, voi, paetkaa pohjoisesta maasta, sanoo Herra! Sillä minä olen hajottanut teidät neljään taivaan tuuleen, sanoo Herra.
      Sak. 6:8
      Sitten hän huusi minut ja sanoi minulle näin: "Katso, ne, jotka lähtivät pohjoiseen maahan, saattavat minun Henkeni lepäämään pohjoisessa maassa".
      Luuk. 13:29
      Ja tulijoita saapuu idästä ja lännestä ja pohjoisesta ja etelästä, ja he aterioitsevat Jumalan valtakunnassa.

    • ViimeisenTestamentinKko

      Mitään kadonneita heimoja ei enää ole. Nuo väitteet ovat osa viimevuosien sellaista, kasvanutta talousrikollisuutta, jossa juutalaiset höynäyttävät heitä kadehtivia kristittyjä. Muuan henkilö kokeellisesti lähetti jenkkeihin koiransa sylki-, eli dna-näytteen ja sai sille "juutalaisen" paperit. Että se noiden testien luotettavuudesta! Amerikkalaiset huijarirabbit (eri maissa vaikuttavine, "messiaanisine" tukijoineen) ylläpitävät kristittyjen väärää luuloa juutalaisuudesta ja jakelevat sitten kalliista maksusta (tietenkin) "dna"-todistuksia joilla ei ole mitään merkitystä, sillä juutalaiset eivät ole etninen kansa, kuin rippeiltään. Myös juutalaisuus on muokkaantunut uususkonnoksi.

      Juutalaisuus itsekin siis on jo muuta kuin etninen uskonto. Nk. juutalaistenkin "israelilaisuus" on jo varsin kyseenalainen, kuinka monta prosenttia heistä todella omaa edes yksiä, suoria juuria aitoon, vanhaan israelilaisuuteen. Diasporaan lähteneet israelilaiset ovat 2000 vuoden aikana sekoittuneet muihin kansoihin. Juutalaisuus on enemmänkin kulttuuri, johon edelleen liittyneenä 2000 vuoden takainen rabbiininen juutalaisuus, myös uusin, kehittyneemmin anti-gojim ja antikristillisin versioin.

      "Juutalaisten kuningas Jeesus" ei taatusti tue tätä Köklöjen julistamaa "hyvää juutalaisuutta". Messiaanisten "Jeshua" taas ei ole ole Raamatun UT:n Jeesus ensinkään, vaan onäiden huijareiden pomo, antikristus.

      Tämä humpuukimaakari ei kuitenkaan liene juutalainen, myönnettäköön. Autojen huristellessa ohi, kahteen suuntaan pitkin Siperian prospekteja, hän kerran yhden migreenikohtauksensa jälkeen alkoi aavistella olevansa ite Ristus. Ikonimaalarin homma oli viimeinen tikki ja Sergei T. "tuli uskoon":

      " Vissarion
      Vissarion, oikealta nimeltään Sergei Torop (s. 14. tammikuuta 1961 Krasnodar, Neuvostoliitto) on venäläinen mystikko, Siperiassa Minusinskin painanteessa Abakanin itäpuolella Krasnojarskin aluepiiriin Kuraginskin piirissä majaansa pitävän Viimeisen testamentin kirkon (Церковь Последнего Завета) perustaja ja johtohahmo. Hän väittää olevansa uudelleensyntynyt Jeesus. Uudelleensyntymän hän ilmoittaa havainneensa vuonna 1990. Aikaisemmin hän toimi liikennepoliisina.

      Taitavana maalarina Torop maalasi 1990 ikonin paikalliselle kirkolle, jonka jälkeen hän sai useita kuukausia kestäneen uskonnollisen näyn, jonka jälkeen hän havaitsi olevansa Jumalan poika. Vissarion piti ensimmäisen saarnansa 18. elokuuta 1991.

      Hän asui aluksi vuoren huipulla Krasnojarskin eteläpuolella, noin 40 kilometrin päässä Petropavlovkan kylästä. Lähin suurempi kaupunki on Abakan. Sittemmin Vissarion on muuttanut vuoren päältä alas laaksoon, jonne hänelle on rakennettu uusi talo.

      Vissarionin vuonna 1994 perustamassa 2,5 neliökilometrin kokoisessa Tiberkulin yhteisössä Siperian taigassa elää noin viisi tuhatta ihmistä tiukkoja sääntöjä noudattaen. Yhteisössä muun muassa liha- ja maitotuotteiden sekä alkoholin ja tupakan käyttö on kielletty. Nykyisemmin vegaaniravinnosta on kuitenkin tingitty maitotuotteiden ja kananmunien osalta.

      Yhteisöön on tullut myös sisävessat, satelliittikanavat ja erilaiset kodinkoneet. "
      .

      • puhara

        Nykyjuutalaiset ovat enemmän tai vähemmän varhaisten juutalaisten jälkeläisiä, mutta kun kulttuuri kuitenkin on se joka merkitsee eniten. Juutalaisuuteen käännytään ja siitä kääntyy pois ihmisiä. Käskyt ovat kuitenkin kaikille samat kuin n .3000 vuotta sitten ne saatiin.

        Kadonneet heimot löytyvät sieltä mihin ne katosivatkin eli Iranin rajoilta ja Kaukasus vuoristosta. Puhtaimmat J1 geenin omaavat löytyvät sieltä.
        Varhaiset juutalaiset sekoittuivat itsekin muihin kuin seemiläisiin kuten kreikkalaisiin ja roomalaisiin...joten he eivät olleet enää puhtaita seemiläisiä vaan sekakansaa ja sillä ei ole mitään väliä.


    • "juutalaisuus muokkaantunut uus-uskonnoksi "

      Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan.
      20. Minua kunnioittavat metsän eläimet, aavikkosudet ja kamelikurjet, koska minä johdan vedet korpeen, virrat erämaahan, antaakseni kansani, minun valittuni, juoda.

      Jesaja

      • SekäEttäMyös

        Hienoo.

        Pahat kristityt kuitenkin väittävät, että tuolla tarkoitetaan Jeesus Messiaan luomaa ja tuomaa uutta rauhanvaltakuntaa, ei ulkoisesti, vaan sisäisesti ihmisissä, Häneen uskovissa ja Hänelle elämänsä luovuttaneissa. Ei juutalaisuuden, vaan kristinuskon kautta.

        Juutalaisuus hylkäsi Jeesuksen, pakanat ottivat vastaan ja pakanoiden rakentama Kristus-usko on kristinusko. Tämä on Isän Jumalan, Jeesuksen kautta ja Pyhän Hengen vaikuttama ja lahjoittama usko, meille halpa-arvoisille gojimeille.

        Mutta ulkoisesti tuo tietenkin koskettaa myös uutta Israelin valtiota. Jossain vaiheessa juutalaisuus ja kristinusko palautuvat yhdeksi uskoksi, molempien ehdoilla. Mutta tähän kuluu vielä tovi.
        .


      • Minä en niistä henkimaailman vesistä oikein tiedä, kun kerrotaan, että jano loppuu kokonaan, kun jeesuksen verta juo.
        Että olisko enemmän niinkuin kuolleiden valtakunta, kun kuolleiden esikoisestakin puhutaan.
        Jos olette yhdistymässä, niin mitäpä se minulle kuuluu, olen ulkopuolinen kummastakin.
        Etsiskelen vain tosiasioita.


      • En tiedä mitä aikakautta Jesaja tuossa tarkoittaa, mutta sopiihan tuo tähänkin aikakauteen erittäin hyvin, kun näkyvästi Israelissa erämaakin viheriöi .


    • Tosiasia_tietysti

      Monikin asia tässä nykyisessä maailmassa on aivan liian vaikea ihmisille ymmärrettäväksi ja olemme erilaisen informaation kohteena moninaisesti.

      Geenitutkimukset ihmisillä vielä ihan alussa ja täysin lapsen tasolla. Tietysti geenitutkimuksen tulokset ovat ihan todellisuutta, kun ne tehdään asiallisesti, mutta tulkinnat ovat ihmiselle aivan liian vaikeaa tietysti, sillä aineistoa on valtavasti ja lähes kaikki vielä ihan uutta ja ihmeellistä, kuten se onkin sitä tietysti ja elämä itsessään on mysteeri myös ja ainoa totuudellinen lähtökohta on Luoja suuressa viisaudessaan.

      Tietysti Raamatun kautta Jumala antanut evankeliumin jotta mahdollisimman monet voi päästä Jeesuksen valtakunnan osallisuuteen ja samoin paljon muutakin hyvää totuudellista on Jumalan ilmoituksena Raamatun pyhissä kirjoituksissa, ja samoin sisältävät ihmisten mielipiteitä, kuten Paavalikin esittää, ja samoin Paavali esitti sen totuuden ihmisistä, ihan jokaisesta, että tieto ja profetiat ovat vajavaisia. Toki Raamatussa on myös Jumalan antamaa tietoa Poikansa ja Pyhän Hengen kautta ja sekin annettu meille Raamatussa ihmisten kautta ja vieläpä käännettynä ainakin yhdesti ja todellisuudessa kahdesti, sillä esimerkiksi Jeesus puhui hepreaa tai arameaa ja Raamatun uuden liiton sanat Raamatun alkukielessä kreikaksi, ja sitten käännetty esimerkiksi suomeksi, mutta todellisuudessa saksalaisesta käännöksesta on suomennokset tehty pitkälti vaikka englantilainen olisi ollut paljon parempi tietysti, kuten tutkien tätä voidaan ymmärtää.

      Ihmisinä meitä ei jätetty kuitenkaan pelkästään oman ymmärryksemme varaan vaan Jumalan Henki vaikuttaa anovissa ja kiittävissä ja kunnioittavissa Jeesuksen nimessä ja tietysti Jumalaltakin saatua voidaan ihmisten keskuudessa esittää ihmisen ymmärryksenä ja vaikeaa voi ollakkin näiden kahden erottaminen, kuten myös henkimaailmojen ja toki riippuu tapauksesta ja sen esittämisen totuudellisuudesta. Ihmisinä olemme aika pitkälti siinä omassa tiedossammekin vain toisten vajavaisten ihmisten uskomuksista ja teorioista, jotka voivat olla totuudellisia tai sitten valheellisia ja kuinka suurelta osalta ovat näitä riippuu tapauksesta.

      Jumalan puolelta mikään ei ole pimennossa eikä epäselvää ollut missään vaihessa näiden kuuden vuosituhannen aikana Aadamista ja sitä ennen oli jo Jeesus ja samoin Saatana Vastustajanaan. Kaksi eri tahoa vaikuttaa ihmisten maailmassa lähtökohtaisesti, mutta Luojana Isä Jumala on Yksi, samoin kuin Jeesus Herrana on Yksi, ja Jumalan Henki myös tätä samaa olemusta tässä pyhässä Ykseydessä. Jumala tietää jokaisen varpusen, eikä yksikään putoa tietämättään, ja ihminen on Jumalan kuvaksi luotu ja paljon arvokkaampi kuin varpuset, ja Jumala antanut evankeliumin ja Kainia varottanut satuttamasta Aabelia, ja tässäkin ajassa jokainen ihminen voi ottaa vastaan pyhityksen Luojalta Jeesuksessa, ja samoin ihminen voi eksyä Saatanassa, kun ei Jeesusta tunne pyhittäjänään totuuteen. Jumala tuntee 144 000 Jeesuksen apostolia, jotka pian työnsä aloittavat, ja samoin tuntee jokaisen ihmisen nykyisellään, ja samoin edesmenneet ihmiset nimeltään ja kaikilla muillakin tavoilla täysin, eikä yksikään teko tai ajatus tai mikään muukaan asia on Luojalta salassa, eikä voikkaan olla. Pian evankeliumi kuullaan ja Herran Jeesuksen paluun yhteyteen myös tämän maailman tuomioista on kerrottu Raamatun pyhissä kirjoituksissa ja profetiaa tietysti, sillä koskee lähitulevaa. Paljon muutakin hyvää on Jumala antanut Raamatussa, ja tietysti tulee ymmärtää myös Raamattu siten kuin Isä tahtoo pyhittää lupauksen lapsensa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe