Peppupano ei tunnu miltään

tehtymikätehty

Kävin kokeilemassa shemalea. Kun panin häntä peppuun en tuntenut mitään. Kullini kyllä täytti reiän mutta mietin vain mitä ihmiset tästä saa kun ei siitä saanut samaa lämpöä ja hyvää tunnetta minkä pillusta saa. En saanut lauettua hänen perseeseen vaikka kuinka yritin.No tulipahan sekin kokeiltua.

34

6286

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 999uij

      Nainen se olla pitää eikä shemale.

    • pilpers

      Eipä tunnukaan, sama kenen anaali on, tyhjää suolta ja vain supistajalihas, pillussa on sisällä vähän toimintaa mikä pitää kullia hyvänä.

      • n2n532535

        Miehellä on g-piste anaalissa. En tiedä naisista mutta miehelle munan,dildon minkä vaan saaminen anaaliin voi tuottaa kiihotusta ja lisätä orgasmin voimakkuutta.


      • 999uij

        Ei ole sama kenen anaali on kysessä. Kuten ei ole sama kuka ottaa suihin tai kuka runkkaa. Itse tykkään naisista. Kyllä sillä on väliä onko kumppani mies vai nainen


    • Antero3456

      Onko enempi homoa jos ottaa kullin suuhun kui laittaa omansa toisen miehen suuhun tahi peppu reikään .onko vähempi homoa jos naisella onki pippeli sekä rinnat tai miehellä pimppi ja näitä harrastetaan???? Missä se raja sitten kulkee

      • Demarihomma

        Raja kulkee siinä että jos ajat bemaria olet homo.


    • Minusta tuntuu kyllä oudolta tuo että ei tuntuisi mitään. Oletko mahdollisesti ympärileikattu?

      Voihan olla että itselleni on se peppuun meneminen sinänsä jo niin kiihottavaa että ei tarvitse kovinkaan suurta hankausta, mutta en tätäkään ihan heti uskoisi kun on sentään peppuseksistä jo aika pitkä kokemus.

      Mutta yhtä kaikki, jos se ei sinusta tunnu hyvältä niin kukaanhan ei käske sitä jatkamaan.

      • Sen takia kysyin tuosta ympärileikkauksesta, kun anaaliseksissä puristus on suurin kalun juuressa ja silloin yhdyntäliikkeissä on aika suuri osuus terskan ja esarin välisessä hankauksessa. Toki vähintään yhtä suuri osuus henkisessä puolessa.


    • AnalConnoisseur

      Peppupanoja on tullut paljonkin harrastettua. Periaatteessa jo niiden tiukkojen sulkijalihasten läpi työntyminen on kiihottava kokemus, sen jälkeinen peräsuoli ei paljoa puristusta tarjoa. Joillain kuitenkin tuntuu olevan pitkät tosi hyvältä tuntuvat sulkijalihakset, joillain taas tuntuu kuin jonkun o-renkaan läpi paneskelisi. Eikä minulla ainakaan ole mitään vaikeuksia ollut laukeamisessa, vaikka minut on lapsena tiukan esinahan takia ympärileikattu:)

      • hyvin_kokenut

        on näissä eroja, toiset tunttuvat kuumalta toiset ei. Kuumissa on mukavampi


    • Puristuksetpuuttuu

      Kyllä pillu on pyllyä parempi. Tuleehan sitä joskus harrastettua vaimon kanssa, mutta harvakseltaan. Kiihottavaa toki työntyä sisään, mutta siihen se sitten jäkin. Puristukset vähäisemmät, vaikka toki sisään aina laukeankin.

    • Kokeilitteko toisinpäin? Itse en saa mitään hirveitä kiksejä työntäessäni munaani peppuun. Mutta kun minuun työnny
      tään tuntuu kuin taivas avautuisi.

    • Pysypoissa

      Pitääkö löylykauhan lukea näitä jttuja, kun niin paheksut? Helpommalla pääsisit, kun pysyisit poissa.

      • SeOnSAIRAS

        Ei se voi pakkomielteelleen yhtään mitään.


    • Nappomies

      Tuota löylykauhamiestä on varmaan pienenä löylykauhalla kurmootettu, kun tällaisen vakavan fiksaation on saanut. Ilmeisesti sillä löylykauhalla piiskattu, juotettu ja syötetty, nykyään taitaa nukkuakin sen kanssa:)

    • Flavonoid

      Mä en kans pidä peppupanoista. Tunne puuttuu...

    • Löylykauhan ulostuksia ei kannata kommentoida millään lailla - huomiotahan se raukka vain hakee ja sitä sille ei pidä antaa.

      Tunteen puuttumista peppupanossa en ihan allekirjoittaisi. Fyysinen tuntuma on tiukka ja kuuma, ja henkisellä puolella läheisyys ihan uskomaton, kun saan tunkeutua kiellettyyn aukkoon varovaisesti tekemättä kipeää.

    • OnVainKaksiTapaaHarrasta

      Ehkäpä kokeilit seksiä shemalen kanssa väärällä tavalla. Annoitko shemalen panna itseäsi? Hänen kanssaanhan olisi ollut mahdollista sinun kokea strap-on - pano muuten naiselta ulkoisesti tuntuvan ihmisen kanssa mutta oikealla kullilla suoritettuna.

      Anaaliseksiä panevana osapuolena voit harrastaa tavallisenkin naisen kanssa. Pantavana ollessa on shemale juuri se oikea jos siis saa kicksit strap-onista, haluaisi kokeilla kullia mutta ei kiihoitu mieheltä näyttävästä ihmisestä.

    • Jussi4673

      Kyllä siinä on vinha visuaalinen ero kun kullin peräaukkoon laittaa naiselta näyttävä tuntuva ja kuulostava ihminen.. Kuin bulgarialainen kuulantyöntäjä karva karhu..Tietysti en väitä joku voi tykätä makuasia. Minusta naiset on vaan silleen kauniimpia kattoon

    • josnussin

      Onhan se ihan eri asia hieroa terskaa pillun pohjaan kuin lykätä siteä tyhjään "pohjattomaan" suoleen.

    • transpanija

      Ei mulla ole ollut ongelmia laukeamisen suhteen transujen kanssa.Useampaa tullut naitua takaapäin tai sitten pöydällä transu makaamassa selällään ja jalat olkapäilläni...pääsee tosi syvään sisään...huh huh.Kyllä se tuntuu kun painaa ensimmäisen sulkijalihaksen läpi ja sitten seuraavan.tuo ensimmäinen sulkija puristaa kalua juuresta ja terska on toisen sulkijalihan läpi työnnetty...hieman takaisin ja taas toisen läpi uudestaan...tosin se vaatii kalulta mittaa,itsellä 20 senttinen joten pääsen hyvin nauttimaan tuosta taaimmaisesta tiukasta lihastakin...

    • namuhanuria

      Jonkinasteinen kokemus on vuosien aikana kertynyt kakkoseen painamisesta, niin naisten, miesten, kuin ladyboydenkin ollessa kohteenani, ja noiden transujen kanssa homma on sujunut kaikkein nautinnollisimmin. Mulla on vain keskikokoinen 18/5 kulli ja välillä on ollut vaikeaa saada sitä noiden sisälle. Monet naiset ovat kieltäytyneet pientä kipua ja ahdistusta ryppynarussaan tuntien. Sen sisään Thaikkulan transuille melani on kelvannut pohjaan asti ja ovat kyllä antaneet rahalle vastinetta. Aika hyvää kyytiä olen saanut myös 18 Suomipojilta. Ilmeisesti ovat olleet ns Bi-miehiä, tai kaappihomoja. Miehekkäitä ja kireäperseisiä nuorehkoja namuhanureita :D

    • Teesi

      Olen ihan samaa mieltä. En ole siitä koskaan tykännyt. Tunnetta olen aina halunnut ja rakkautta,,,lämpöä

    • nekkua_kaikille

      Kyllä pyöreä, kiinteä ja sopivan kokoinen perse katseen kestävässä kropassa, aina runkkaamisen voittaa. Ihan sama onko aikuisen naisen, tai -miehen perse, kunhan jälkimmäinen ei ole yli 25 vuotias. Naista voi aina painaa myös pillun puolelle, mutta toisaalta nuoret miehet haluavat lähes poikkeuksetta imeä kyrpää ja ottaa lastin suuhun. Jotkut jopa nielaisevat sen. Mmmm!!! Tämä on ehdoton plussa heille.

    • ainakannattaapanna

      Peppupano ei tunnu miltään...??? Kyllä tuntuu. Todella hyvältä! On aivan sama kumpaa sukupuolta painan anaaliin, niin aina lasti lentää. Ei ole ollut ongelmia laukeamisen suhteen. Anatomisesti molemmilla sukupuolilla on samanlainen hole, joten se tasapäistää ja tasa-arvoistaa sukupuolia peppuseksin suhteen. Tarvitsee vain ottaa moraalimyssy, eli kireä pipo päästä pois ja nauttia seksistä.

    • ihanaa_persepanoa

      Muutaman kerran olen saanut kunmnon persepanon n. 10 vuotta nuoremmalta naiselta. Kyllä tuntui hyvältä. Sopivan hoikka, kiinteä perse oli todella nautinnollinen ajaa. Tyhjensin jokaisella panokerrallani kassini tuon prinsessan suoleen. Toivottavasti saan taas pian tekosyyn käydä hänessä kylässä.

    • peppu..mies

      Kyllä niinkuin pari edellistä kirjoittajaa totesivat, kassien suoleen tyhjennys tuntuu varpaankynsissä asti! Minulla on kokeilematta miehen peppu, enkä usko että oikein pystyisin siitä nauttimaan, mutta toki se varmaan tuntuu yhtä hyvältä.

      Vaimoni peppuun olen varmaan vuosien varrella laskenut litran verran spermaa. :) Koskaan se ei silti menetä kiinnostavuuttaan - ei löysty, ei vuoda eikä muitakaan väitettyjä haittoja ole ilmaantunut. Emme ole kuitenkaan löylykauhaa halunneet sinne sovittaa! :)

    • dgdfgdg535

      Minä en ole samaa mieltä etteikö peppupano tunnu miltään. Käyn avittamassa vähän vanhempaa naista kodin pienissä askareissa ja palkan saan luonnossa. En ollut muutamaan viikkoon käynyt huoltomiehen tehtävissä enkä ollut päästänyt paineitakaan pois. Muutaman viikon lastit kun laski naisen takapuoleen niin meinasi taju lähteä. Tuntui ihan saakelin hyvältä. Ensi kerralla sitten jotain muuta vaikka suihinotto.

    • porarataan69

      L'ämminhenkinen ja raju persepano on vaginaanyhdynnän luonnollinen ja ihanan irstas jatke. Ellei vaginaa ole saatavilla, myös nuori karvaperseuros kelpaa kohteeksi. Pääasia on, että panija saa pussinsa tyhjiksi maksimaalisen nautinnon kera.

    • HiemanLikaistaOltava

      Jos pylly on liian puhdas niin nautinto voi jäädä vajaaksi ja kumin kanssa homma ei tunnu kerrassaan yhtään miltään. Siksi kannattaa kieltäytyä kaiken maailman suolihuuhteluista ja harrastaa pyllyseksiä siinä tilassa, kuin naisen pylly sillä hetkellä on. En tiedä mistä biologisesta ilmiöstä on kyse, mutta kun siitin joutuu kosketuksiin ulosteen kanssa, vaikka ihan vähän, niin se saa aikaan sen, että siemensyöksy tulee todella voimakkaasti ja nopeasti. Ehkä kyseessä on jokin mekanismi, jolla pidetään virtsaputki puhtaana ennen kuin bakteerit ehtivät kulkeutua sinne.

    • jillos

      missäpäin kävi, ulomailla?

    • Anonyymi

      Sinunhan täytyy olla umpi homo?? 💑

    • Anonyymi

      Kyllä peppupano on hyvää. Sellainen kysymys tuli mieleen tuoreessa parisuhteessani että kun nainen ei tunnu kovin välittävän peppupanosta niin saanko kuitenkin panna häntä peppuun ns puoliväkisin? Peppupano ei ole hänelle uutta ja kuulemma muutaman kerran on kokeillut mutta nyt ei sitten millään.

    • Anonyymi

      Uu­­si sek­­­si­­­tea­tteri avautu­­­u Suomeen! Ku­tsumme kaikk­­i. Il­moit­­tau­­tumine­­­n ryhmä­ämm­e tä­­äl­­l­­ä 👉 http://1lingo.com/H/I1r5L7

    Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6093
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3866
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      252
      2218
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1870
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1313
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe