outoa toimintaa

naisiinpettynyt

tapasin mukavanoloisen naisen ( 40) s24 treffit sivustolla. viestittelimme melkein 2viikkoa välillä hyvinkin kiihkeästi ja eroottissävyisesti. keskustelimme myös puhelimessa ja laittelimme toisillemme kuvaviestejä. hän oli hyvin innostuneen ja kiinnostuneen tuntuinen. lopulta saimme sovittua kahvittelutilaisuuden. olin häntä kohtaan herrasmies: avasin hänelle oven sekä sisäänmennessä että ulostullessa. maksoin tietenkin kaiken. puhuimme melkein kaksi tuntia eikä hiljaista hetkeä kahvittelussa ollut. tapaamisen jälkeen lähetin hänelle kiitos viestin mukavasta kahvittelusta. seuraavana päivänä häntä ei enää viestittely kiinnostanut. soitin hänelle ja koetin kysellä enkö vastannut hänen saamaansa mielikuvaa vai teinkö tapaamisessa jotain väärin. olin kuulemma ollut juuri sellainen kuin olin antanut ymmärtää enkä ollut tehnyt mitään väärää mutta hän ei ollut mielestään sitten tuntenutkaan tarpeeksi "kipinää". koetin vielä ehdotella että jatkaisimme tutustumista kaikessa rauhassa mutta hänelle se ei sopinut. minusta tuollainen käytös tuntuu aika loukkaavalta mutta sellaisiahan nykynaiset ovat. voihan tietenkin olla että häntä pelotti ryhtyä suhteeseen raittiin miehen kanssa koska hänen edelliset suhteensa olivat olleet lopulta alkoholisteja.

30

2014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämäonmonimutkaistajos

      Itseasiassa tuo on aika normaalia toimintaa. Jos se "kipinä" puuttuu, se vain puuttuu. Hän oli kuitenkin sinulle rehellinen ja kertoi asian suoraan. Vastaaviin tapauksiin olen törmännyt useita kertoja itsekin; joskus kipinä on jäänyt minulta syttymättä, joskus vastapuolelta....

    • Tahvo52

      Jep, ja se kipinä on häiriö aivotoiminnassa.....menee kyllä ohi!

    • alkoholismionsairaus

      " voihan tietenkin olla että häntä pelotti ryhtyä suhteeseen raittiin miehen kanssa koska hänen edelliset suhteensa olivat olleet lopulta alkoholisteja."

      Asia voi olla juuri noin, kuin loppulauseessa mietit. Nainen, joka toistuvasti retkahtaa alkoholistien kanssa yhteen, kokee ja näkee alkoholistin paljon rakastettavampana kumppanina kuin terveen miehen.

      Nainen voi jatkuvasti morkata alkoholistimiehiään ulkopuolisille, mutta ne puheet on useimmiten pelkkää teatteria. Todellisuudessa hän ei kykene muunlaiseen suhteeseen, eikä voi yksinkertaisesti sietää tervettä miestä vierellään.

    • Mun.ja.sun

      Entäs jos on saanut edellisessä suhteessa niin siipeensä, että on vain päättänyt tarjotuttaa miehillä illan ja tuntea olonsa mukavaksi ollessaan haluttava. Eli vähän kuin kostoa tai oman itsetunnon kohotusta. Voi olla että se alkoholi tai joku muu asia on ollut miehelle ykkönen, ja nainen on aina tuntenut itsensä toissijaiseksi. Tosin kahvit eivät kovin paljon voi maksaa missään.
      En koskaan ota miehen tarjoamia vastaan. Maksan itse ja vaikka vitsailen: jätin viime kuun palkasta tämän illan verran säästöön. En tietenkään maksa miehen nauttimia.

    • opitkojotain

      Vähän katkeralta ja itseään täydellisenä pitävänä kyllä kuulostat näin tekstinäkin jos pitää erikseen oikein painottaa kuinka avasit ovet ja maksoit vielä kahvin ja pullankin. Ei tee kaikista ihmisistä alkoholistia vaikka käyttääkin viinaa tai olutta. Tervehtyneen exalkoholistin joka ei pysty enää käyttämään viinaa eikä sietämään sitä lähellään , heiltä olen kuullut samanlaista toisen alkoholistiksi heti haukkumista. Vähän liian monta väärä virkettä oli jo tuossa kertomuksessa. Ja usein nainen alkaa ajattelemaan analysoimaan sitä keskustelua jälkikäteen että mitä se toinen ihan oikeesti sanoikaan minulle ja kanssaihmisitä. Arvosteliko oliko nenäkäs. Näistä syntyy se kokonaistilanne että eipä syty kipinä ja vähän on surullinenkin jälkikäteen että miten voi livenä ihminen itsensä mokata. En ihmettele yhtään. Ja nainenhan oli harvinaisen rehellinen sinulle. Miehillähän on tapana vain hävitä ja ei vastata enää edes niihin kyselyihinkään.

      • eienääniinpettynyt

        hehheh. en todellakaan ole täydellinen. kaukana siitä. eikä tarkoitus ollut kehuskella kahvin ja pullan ostolla tai oven aukaisulla. minusta ne kuuluu hyviin tapoihin naista kohtaan. eikä nainen ollut alkoholisti vaan exät.
        laitoin hänelle joitain viikkoja myöhemmin vielä viestiä ja nyt me viestitellään joskus useita kertoja päivässä. mitään suhdetta siitä ei luultavasti tule mutta eihän sitä koskaan tiedä. annan hänen tehdä aloitteen jos "haluttaa"


      • Olisikonäin

        Elämäntapa deittailija. Seuraava voi ollakin vaikka parempi, joten sekin kortti kannattaa katsoa.
        Viestejä ja pyyntöjä iso osa naisia saa päivittäin. Eli on ”varaa” valita. Vastaavanlaisen tarinan olen monelta mieheltä kuullut.


      • dlfkgkjju
        eienääniinpettynyt kirjoitti:

        hehheh. en todellakaan ole täydellinen. kaukana siitä. eikä tarkoitus ollut kehuskella kahvin ja pullan ostolla tai oven aukaisulla. minusta ne kuuluu hyviin tapoihin naista kohtaan. eikä nainen ollut alkoholisti vaan exät.
        laitoin hänelle joitain viikkoja myöhemmin vielä viestiä ja nyt me viestitellään joskus useita kertoja päivässä. mitään suhdetta siitä ei luultavasti tule mutta eihän sitä koskaan tiedä. annan hänen tehdä aloitteen jos "haluttaa"

        Nainen on lukenut kai sun aloituksen täältä ja tunnistanut itsensä.


      • arvaak

        mistä tiedät jos se on jo varattu eräälle toiselle ihmiselle.


    • seliseliseli

      Ei ollut loukkaavaa käytöstä lainkaan. On ihan jees sanoa suoraan että ei oikein nyt kuitenkaan nappaa. On hienoa että avasit ovet ja maksoit kahvit. Se riski, että joutuu tarjoamasn pullakahveet ilman vastinetta, pitää noissa deittailuhommissa ottaa.

    • kokenuttreffaaja

      Sä et vaan ollut riittävän kiinnostava mies, ei siinä muuta, nainen vain oli kohtelias eikä halunnut loukata sua heti kahvipöydässä.
      Minä olen sitä mieltä että nettikirjoittelu on aivan turhaa ajan tuhlausta, livetapaaminen kertoo enemmän kuin 10 000 sanaa, tässä hyvä esimerkki taas siitä.

      No, aiotko edelleenkin jatkaa netissä tutustumista samaan tyyliin ennen tapaamista vai pyydätkö heti kahville ajan säästämiseksi? :)

    • luotaantyöntäväk

      Minä tapasin miehen mutta hänen 'julikuva' oli niin erilainen kun mies livenä. En pystynyt jatkamaan tapaamista. Miehen omakuva ei pätenyt yhtään todellisuuden kanssa. Ilmeisesti piti itseään oikein mahtavaa.

      • :) Kysyitkö miten vanhan kuvan oli laittanut? 10 v sitten tapasin livenä yhen naisen s.24 sivuilta jolla useampi kuva siellä. Tapaamispaikassa oli muutama ihminen mutta en nähnyt tätä naista kunnes vieressä oleva nainen sanoi mulle hei..ajattelin että tunnenko hänet jostain kun näyttää aivan vieraalta, no hän oli juuri se jota lähdin tapaamaan mutta aivan erinäköinen kuin kuvissa. 38 v oli ja kuvat ajalta kun oli reilusti alle 30 v.

        Tälläkin hetkellä on ainakin yksi nainen samalla kuvalla varustettuna s.24,s kuin oli 10 v sitten, nahkatakkisen tytön kuva jäi mieleen silloin ja sama kuva on edelleen, sääliksi käy jos on koko tämän ajan ollut haku päällä..


      • En.etsi.enää

        S24 -sivuilla olen ihmetellyt muutamia kuvia. Jo enemmänkin ikääntyneellä naisella on ainakin 30 v vanha kuva yhtenä monista. Oli silloin hyvän näköinen ja ryhdikäs on vieläkin, mutta nähtävästi etsii aina vain sitä parempaa ja parempaa. On etsinyt jo kauan.
        Sitten on monta muuta, jotka joka kuvissaan ovat aivan kuin eri henkilöitä. Yhdessä kuvassa oikein hyvän näköinen, muissa paljastuu ulkonäkövikoja, joita ei siinä yhdessä olekaan. Onko nämä jotain feikkejä?
        Luonnossa en ole päässyt näkemään ketään ainakaan 15 vuoteen eli en yhtään nyt palstalla olevia kuvallisia. Pari ihmistä näin joskus 10 v sitten; olivat ihan OK näköisiä. Nyt riihen seinästä irti reväisty pirukin on nätimpi. Muuten kyllä puheissa ovat OK. Kai ne sairaudet jos muutkin vastoinkäymiset kuluttavat ulkonäköä.
        Nämä iäkkäämmät aina vain parempaa etsivät eivät ehkä tule ajatelleeksi sitä, että vuosi vuodelta valikoima harvenee je heidänkin ainakin ulkoinen haluttavuutensa rapistuu. Niin, että kuinka kauan sitä aina vain parempaa pitää etsiä? Ettei vain jäisi luu valkkaavan kouraan?


    • Karrella

      Joo, miehillä samaa "vikaa" kuvissa.. Vanhoja kuvia tai fotoshopattuja uusia. Livenä näkee sit ihan aidon ihmisen. Sellaiset ihme superman kuvat ja profiilit on ihan boooooriiiiing. Kuka sellaisen wonderboyn kanssa uskaltaa edes treffata, jos on itse ihan tavallinen suomalainen nainen... Ja sääliksi käy kyllä yli 5 vuotta vanhat profiilit. Yli 10 vuotta vanhat on ihan ulkona parisuhdemarkkinoilta. Vois sen profiilin kait tehdä ihan uuden, kun palaa takaisin joltain seurustelun pätkältä. Ja koskaan ei kannata arvostella profiilissa exiä...

      • eimilläänpahalla

        Sun ulkoinen olemus ei miellyttänyt.


    • kahvijapulla

      Livetapaaminen ratkaisee kaiken, koska silloin tietää, voiko ajatella esim olevansa sen treffikumppanin lähellä tulevaisuudessa. Jos heti tietää ettei voisi, on turha tuhlata kummankaan aikaa

    • yuy889898

      minä kirjoittelin kanssa tumman hyvännäköisen naisen kanssa jonk rofiilissa luki että ei harrasta yhden yön suhteita yms tavanomaista naisten juttua ja sit muutaman kk kulutta näin sen paikalliessa tanssiravintolassa hieman kännissä, no panostin siihen illan ja se lähti samalla taksilla muaan ja aamulla hymyilin vienona kun muistin että laskin lastit yöllä... se siitä vaikeasti tavoiteltavissa olevasta naisesta, se jatkoi kirjoittelua mutta minä en, paljastin sen parimmäiset aikeet, arvasin että löysä peräinen oli

      • fölyluj

        Pönttö. Olisit päässyt sänkyyn uudestaankin naisen kanssa mutta ei käynyt sulle.


    • jörnadonari

      Netissä ja puhelimessa, sana- ja kuvaviesteissä syntynyt kipinän ja eroottisen jännitteen tunne perustuu aina mielikuvitukselle. Kun toista ei ole tavannut, pääsee luomaan hänestä ihan omanlaisen olennon. Kun sitten tavataan, todellisuus on väistämättä toinen. Netitse ja puhelimitse luotu jännite ei toimi tavattaessa.

      Periaatteessa teidän välille olisi voinut kehkeytyä jännite, jos olisitte tavanneet arkisesti kasvokkain pikku hiljaa jonka kautta olisi voinut sitten kehkeytyä vähitellen jotain muuta. Se ei siis mene niin, että netitse syntyvä kipinän ja kiinnostuksen tunne riittäisi. Tarvitaan myös se fyysisesti tullut jännite ja yleensähän se ei välttämättä synny ensi tapaamisessa, kun mieli ei ole avoin vaan kiinni siinä netitse tulleessa jännitteessä.

      Joskus käy niin onnekkaasti, että syttyy sekä nettikipinä että fyysisesti tavattaessa kipinä, mutta harvemmin, koska ihmiset liian pitkään netittelee, ja siinä pääsee mielikuvitus luomaan satuolentoja.

      • epttyuo

        Näin se on, aina pitäisi heti tavata. Jotkut naiset rakentaa jo tulevaisuutta yhdessä, miksei jotkut miehetkin, ennenkuin on edes tavattu.


    • Hauskat.huvit

      Ei ole kokemusta, mutta hauskaa heillä on ollut.

    • Syytapaamiseenne

      Miksi tapasit naisen?

    • Normaaliakeskustelua

      Nainen halusi puhua luotettavalle henkilölle ja kysyä neuvoja auton hankkimiseen.

    • Hyväonpuhua

      Parempi puhua, kuin katua. Hyvä näin.

    • todettu.asia

      Puhuminen auttaa.

    • Tavallistaon

      Ärsyttää tuo aloittajan toteamus, että "sellaisiahan nykynaiset ovat". Miten niin? Nykymiehetkö ei? Onko väärin, että naisella on omia ajatuksia ja mielipiteitä? Itse asiassa olen ollut juuri samanlaisessa tilanteessa - ja olen nainen. Käytöstavat kunniaan. Ja parasta opetella puhumaan, niin ei tule väärinkäsityksiä.

      • voisua

        naisillako käytöstapoja ? hyvä vitsi ;)


      • tosijuttuja

        onhan nää aika sekopäitä noi nettinaiset. yks halus heti sos.turvatunnuksen. en antanut. haukku heti ettei voi tommosen kanssa viestiä....

        yks kinusi kuvaa joten laiton. pyysin myös naiselta kuvaa. ei kuulemma laita kuvaansa. kohta jankutti että anna puh.nro. kirjoitin etten anna numeroo ennen kun saan kuvan. sain hyvät haukut ;)

        se on kans ihmeellistä että monilla naisilla on monta profiilia käytössään. ovatko noin epätoivosia ?


    • Eionnistuväkisin

      Eiköhän sekä naiset että miehen toimi juuri noin. Jos tuntuu siltä, ettei suhteella ole tulevaisuutta, on reilua kertoa asiasta kohteliaasti, mutta suoraan. Se, että on kirjoitellut pari viikkoa tai käynyt pareilla treffeillä, ei vielä tarkoita mitään sitoutumista. Valheellistahan se on jatkaa, jos tietää, ettei mitään vakavaa ole kehittymässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe