Hartolan ampuja

sdfs435

Yleisen turvallisuuden nimissä olisi suotavaa, että ampujan henkilöllisyys ja motiivit kerrottaisiin. Oliko kantasuomalainen, hartolalainen jne.

19

1231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • opopfsdijsoi123

      Eipä tarvikaan täällä kysellä. Asia selvisikin jo.

    • persona-nongrata

      kantasuomalaisen nimen saa kertoa. muualta tulleista ei saa sanoa yhtään mitään, loukkaa tekijän persoonaa.

    • TummaaPaahtoaHyllyssä

      Allahu Akbar, kaikui huuto kaukainen :)!

    • No_huh453

      Kuitenkin ns. suosittu kaveri ja paljon ystäviä. Facebookissa useita satoja kavereita, joten ei ole kysymys mistään yksinäisestä syrjäytyneestä kaverista.

    • pöllöpääpökijältä

      Antakaa nyt vähän vihjeitä, ettei kylällä tarvitse lähteä kyselemään.

      • En_Nähnyt_En_Kuullut

        Joo. Kyllä tulee olemaan poliiseilla ylivoimainen urakka kuulustellessa silminnäkijöitä. Yllättäviä kytöksiä! Facebookin mukaan tuolla kyseisellä nuorukaisella on suuri kaveripiiri Hartolassa ja ei kai kukaan kaveria ilmianna. Oletan, että hän on vapaana muutaman päivän kuluttua kuten edellisilläkin kerroilla.


      • Kokemuksestani
        En_Nähnyt_En_Kuullut kirjoitti:

        Joo. Kyllä tulee olemaan poliiseilla ylivoimainen urakka kuulustellessa silminnäkijöitä. Yllättäviä kytöksiä! Facebookin mukaan tuolla kyseisellä nuorukaisella on suuri kaveripiiri Hartolassa ja ei kai kukaan kaveria ilmianna. Oletan, että hän on vapaana muutaman päivän kuluttua kuten edellisilläkin kerroilla.

        Kyllähän Facebook-kaveruus on sellaista, ettei siitä aina ole mahdollista kieltäytyä. Esimiehet, työkaverit ja kaverin puolisot varmasti pyydetään, tai ainakin hyväksytään kavereiksi sosiaalisen paineen takia.

        Tuollaisessa kylässä asuessa kaikki haluavat pysyä jollain tasolla "väleissä" hullujenkin kanssa. Kaveeraaminen ei välttämättä ole pakollista, mutta kukaan halua olla se, joka aiheuttaa tuollaisen kusipään joutumisen linnaan, eikä kukaan halua helposti edes olla tuollaisen sekopään silmätikkuna jättäen hyväksymättä fb-kaveripyynnön. Yleensä "suuri yleisö" vain hiljaisesti toivoo, että nämä menisivät vittuilemaan riittävän isolle taholle, että päätyisivät pahasti hakatuksi. Se voisi olla toimintaa tervehdyttävä tie, tai sitten se veisi suoraan hautaan.


      • väärätietoeiedistämitään

        Kyseessä ei ole ampuja ja kuva ei liity millään tavalla ko. tapaukseen. Nyt arvon herra/rouva Matlock hieman jäitä hattuun. Tuo mitä teet aiheuttaa vain lisää harmia niille ihmisille, jotka sitä ei ansaitse.


    • tietolisaatuskaaa

      Miksi poliisi pyytää KAIKKI paikalla olleita ilmoittautumaan , ns silminnäkijät rekisteröidään / pakkolailla vaiennetaan vai miksi ?

    • Kesäasujas63

      Yleisen turvallisuuden nimissä olisi suotavaa saada huume/sekakäyttö ongelmaan stoppi kyseisessä kylässä..Mökkeillä voi sentään rauhassa-Läheltä piti tilanteita esim.hörhökaahareiden toimesta on ollut mittavasti,sekä autopommi..siitä luettiin vaimon kanssa lehdistä myöhemmin.Muuten kesäisin varsin viihtyisä miljöö Lavatansseineen ja kaunis Tainionvirta.Jaksamisia ja voimia Sokos henkilökunnalle teon aiheuttamista traumoista.

    • Linnaan.vaan

      Onko tällä pyssymiehellä kovakin rikostausta, mitä kaikkea tehnyt? Meinaan että vaaralliset rikolliset pitäisi pitää lukkojen takana.

      • Onkoaseenkatolupaa

        Lisäksi poliisien aseenkantoa rajoittaa sillä jo järjestyslaki kieltää aseet julkisella paikalla.


      • ymmärtäkää

        Onhan tällä taustaa. Silti tuollaisellakin olennolla on valtava määrä yhtä elämänkoululaisia fanittajia.

        "Hartolan S-marketissa aseella uhkailusta epäilty mies on vuonna 2012 tuomittu yli kolmeksi vuodeksi vankeuteen tapon yrityksestä, laittomasta uhkauksesta ja vahingonteosta.

        Mies oli viiltänyt entisen naisystävänsä seurassa ollutta miestä kääntöveitsellä kolme kertaa kaulaan sekä lyönyt häntä veitsellä useita kertoja ylävartaloon Lahdessa huhtikuussa 2012.

        Mies oli myös hajottanut vasaralla entisen naisystävänsä omaisuutta.

        Tapon yrityksen lisäksi mies on tuomittu aiemmin pahoinpitelyistä, varkaudesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta."

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708042200305247_u0.shtml

        http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2012/11/23/puukottaja-katui-se-ei-auttanut


    • pöllöpääpökijältä

      Hartolassa on väkilukuun suhteutettuna erittäin paha huumeongelma. Oletettavasti tämä paikallinen on ns. piripää, jolla on mennyt vähän liian kovaa.

    • OikeusTietää

      Nimi ja kuva on julkaistava jotta ihmiset osaavat varoa vaarallista rikollista koska kohta on taas vapaana.

    • sfsfssf

      Poliisi on lähtenyt Lahdesta asti tunnin ajomatkalle. Hemmo ei ole tänä aikana saanut pyssyä toimimaan eikä päässyt poistumaan liikkeestä.
      Outoa?

    • kuolemaniittääpian

      Kyllähän Aatu on jo valmistettu saattamaan hautaan.Vuosiin ei hänen elämäänsä ole pidetty minkäänarvoisena mutta ei ole osannut itse hypätä junan eteen.Turhake,

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe