jämsän lidlistä

pirre74

On tosi kurja naisena käydä kaupassa koska maahanmuuttaja porukat ovat vallanneet koko paikan,asiointi on kyseisessä kaupassa todella ahdistavaa,siellä kytätään ja tullaan iholle ihan todella. Ihmettelen eikö siihen paikkaan saada mitään rotia,olisiko asiallista hoitaa Vartia paikalle koska se on jo todella häiritsevää..tänään myös kaupasta lähtiessäni koin ulkona vastaavaa käytöstä ja myös ajotielle kävellään keskellä tietä niin että ei ohi pääse. Henkilökunta kyllä on asiallista ja aina heidän puolestaan olen hyvää palvelua saanut,kiitos siitä...mutta on tosi kurjaa että asiat on näin.

82

2903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PeliPoikki

      Syylliset tähän ovat ne kunnallispolitiikot jotka varta vasten halusivat nämä söpöliinit tänne! Täällä on listakin julkaistu näistä pettureista oikein nimillä. Lista oli näkyvillä ennen kunnalisvaaleja, etsikää niin löydätte!

    • vuoroinpavieraissa

      Muistanpa ihan vastaavan tapauksen, kun pakkomuutin muiden lähes 400.000 suomalaisen kanssa Ruotsiin 1970-luvulla. Kävimme työpäivän päätteeksi työkavereitteni kanssa paikallisessa marketissa, mielestämme ihan ok, mutta paikallislehden mielipideosastossa joku lukija kirjoitti meistä ihan samoin: suomalaiset miesfinnejävelit uhkaavia. Onneksi marketin henkilöstö puolusti meitä.

    • vanhempivirkamies

      Pirre74, suosittelisin ihan kaikella ystavyydella, etta menisit juttelemaan fobioistasi jonkun ammattiauttajan kanssa. Muutama lyhytterapiasessio parantaisi merkittavasti elamasi laatua.

      • nuorempi-virkamies

        Elämän laatu paranee Jämsässä heti, kun Auvila tyhjenee.


      • Lapuan-liitto
        nuorempi-virkamies kirjoitti:

        Elämän laatu paranee Jämsässä heti, kun Auvila tyhjenee.

        Samalla linjalla kanssasi. Kun se päivä koittaa otan vapaapäivän ja juhlin kuin nelikymppisiäni.


    • Jorma_the_Boss

      Kyllä näiden muuttajien joukossa on muutama silmiä hivelevä kaunotarkin.

    • Kaunis-Riina

      Helsingissä on Itäkeskus, Myllypuro ja Kontula jo menetetty moniosaajille ja geeniperimän parantajille. 20 vuoden kuluttua nuo alueet vastaavat sitä, mitä Rinkeby on tällä hetkellä Tukholmassa. Jämsä on sen verran paremmassa asemassa, että kun Auvil@ tyhjenee (voi kuinka iloiseksi tulenkaan jo pelkästä ajatuksesta) niin tuntee jämsäläinen taas olevansa Jämsässä kaupassa, eikä basaarissa. Minäkin näin Itäkeskuksessa jo 20 vuotta sitten turkkil@isen naisen, jolla oli nenän alla mustat viikset. Geeniperimämme parantaja oli... ei ollut kyllä mikään silmiä hivelevä kaunotar silloin hän... tuskin on vieläkään...

      • Raaka_Make

        Miksi menit Turkkiin asti katselemaan viiksekkäitä naisia? Löytyy niitä meiltä Suomestakin.


      • Kaunis-Riina

        Ihan vaan Raaka_Makelle tiedoksi, että Itäkeskus on kyllä Itä-Helsingissä oleva suuri kauppakeskus, joka voidaan jo katsoa menetetyksi noille k@@vut päällä kulkeville viiksekkäille moniosaajille.


      • Raaka_Make

        Raaka-Make on käynyt Itäkeskuksessa aika monta kertaa. Tai no, viime kerrasta on jo aikaa. Työreissun yhteydessä kävin hakemassa Prismasta uuden näppäimistön. Se oli viime keväänä.


    • HyvästiSuomi

      Tampereella on tilanne menetetty. Mutt` onhan ne aika ihania tylsien työntekijöiden mausteeksi.

    • rasistinen viesti

      • Testaus-

        Ei ole mikään rasistinen viesti. Nyt on jo pysynyt 15 min. palstalla.


    • Valtakansalle

      Nykyajan poliitikoista ainoat rehelliset ovat Teuvo Hakkarainen ja Paavo Väyrynen.
      He sanovat suoraan, mihin nykyinen kehitys johtaa.
      Väyrynen onkin jo ilmoittaunut presidenttiehdokkaaksi, Teukan asettumista ehdolle vielä kovasti odotellaan.

      • KampanjoitaSeurannut

        Ettekös te pistä toivonne Ilja Janitskiniin?


    • Jespoksjes

      Kannattaisko tästäkin asiasta mainita siellä kaupassa eikä täällä, tuskin Lidlin henkilökunta täältä käy lukemassa mitä mieltä kukin mistäkin asiakkaasta on. Suoraan yhteys myymälänhoitajaan, jospa asia sitä kautta alkaisi paranemaan.

    • Vakiasiakas

      Käyn Lidlssä pari kertaa viikossa. En ole kokenut enkä nähnyt kenenkään asiakkaan tulevan toisen asiakkaan iholle enkä muutenkaan ole nähnyt yhdenkään asiakkaan häiritsevän tai kyttäilevän toista asiakasta, olipa asiakkaiden etninen, sosiaalinen, uskonnollinen jne. tausta mikä tahansa. Taitaa aloittajalla olla pikkuisen vilkas mielikuvitus. Kyllähän siellä asiakkaat ottavat samasta hyllystä samanaikaisesti tavaraa ja peräkkäin jonotetaan kassalle, mutta ei se hyvä aloittaja ole iholle tulemista.

    • Pirrepoika

      En minäkään ole mitään tuollaista havainnut vaikka paljon käyn Lidlissä. Taitaa Pirre olla miespuolinen, vähän oli tekstikin sen sorttinen, että joku mies siellä yrittää nyt esiintyä naisena, joopa joo.

      Kuka se Vartia on, joka sinne pitäisi hälyttää? Haloo. Lamppukauppias Vartia vai?

    • huomioi

      Ei minua ole Lidlissä maahanmuuttajat aiheuttaneet mitään vastenmielisyyttä. Olen törmännyt vain todella fiksuihin ja komeisiin nuoriin miehiin. Mutta sen sanon, en ole ikinä nähnyt Lidlissä VARTIJAA, mikä olisi aihetta varsinkin paikallisen väestön kannalta!

      • PalliPirre

        Joo tällä Pirrellä on kyllä varmasti munat.


    • SAK-suomalaisille

      Ei niitä Kemaleita Jämsän Lidliin kukaan kaipaa. Eikö Vuohipaimenten Liitto puolusta lähtömaassa jäsenkuntansa etuja? Mitä ne yleensä täällä tekee?

      • Pelko_ja_viha

        Tässä näkee nämä junttikylien, kuten Jämsän, ongelmat. Erilaisuus pelottaa. Hauskinta on, että joku lässytti skeidaa Tampereestakin.

        Mulla on naapureina muutama maahanmuuttaja, eikä koskaan ole ollut ongelmia. Asun Länsi-Tampereella lähiössä. Toki niitä ongelmia saa, jos niitä oikein hakemalla hakee.


      • Wilhelm-Tell

        Asut varmaan Tesomalla, joka on Herwoodin Multisillan jälkeen kolmanneksi huonoin lähiö Tampereella.


    • omenatasku-paistopiste

      Erittäin hyvää työtä Migri... Suomen kansalta suuret kiitokset!! Kiitokset myös Mestari Jussille. Tanskan kansanpuolue, Ruotsidemokraatit ja selkärangalliset Perussuomalaiset yhteistyöhön pelastamaan Pohjois-Euroopasta se, mitä vielä pelastettavissa on. Ei enää soittotaidottomia ryysyissä kulkevia haitarinsoittajia Lidlin parkkipaikalle.

    • Mustakaapu_valvoo

      On siinä Pirkolla murheet.

      • TransukoOnHän

        Pirrellä on myös pippeli. Sellainen pippeli- Pirkko se täällä yrittää saada ihmiset uskomaan täyttä skeidaa.


    • Virallinen_valvoja

      Voisiko sinne palautuskuormaan laittaa myös vanhat haisevat miehet ja nuoret ylipursuavat nuoret naiset.

    • että-silleen

      Silloin vuonna 2012 kun Rom@ni@n kerjäläi$et rynnisti sankoin laumoin niiden 100 € arvoisten ranskalaisten autonromujensa kanssa tänne Suomeen, niin Jämsässä tuli Lidlin parkkipaikalla minuakin vastaan semmoinen vanha hampaaton ryysyissä kulkeva kerjäläi$eukko, joka veteli kädet levällään haitarin palkeita ja päästeli suustaan jotain ihmeellistä ölinää. Ei sitä kyllä soitoksi voinut kutsua... eikä lauluksikaan. Nyt on Lidlissäkin porukka vaihtunut... sanovat nämä nykyiset Lidlissä pyörivät moniosaajat, että "Soumi ole hyva paika, raha tule, kun tyonta kortti seina"

    • roskapostiakin

      Käytöstavat eivät koske pakolaisia . Heillä on vain oikeudet kuten vahalla vähemmistöllämme .

    • Iilona

      Asioin useesti siellä. Ei ongelmia. Komeita salskeita nuoria miehiä. Ei ole pakko mennä pilipirren, mene sokkarille.

    • pistolapio-kouraan

      Eiköhän se olisi jo korkea aika lähteä notkumasta Jämsän Lidlin pelikoneilta Afrikkaa rakentamaan. Moniosaaja ottaa nyt vaan lapion kauniisti käteen ja alkaa tekemään ihan oikeasti TÖITÄ, eikä odota, että valkoinen mies tulee Afrikkaan ja kaivaa kaivon valmiiksi.

    • kytkös-katkos

      Pari viikkoa sitten Jämsän Lidlissä oli suomalainen blondi kyllä niin lääpällään semmoiseen 1,70 metriseen moniosaajaan. Hiplasi kaupassakin tuon moniosaajan takapuolta, mutta tämä blondi tuntui olevan tälle geeniperimän parantajalle kuin pelkkää ilmaa vain näin sivullisen osasta nähtynä. Olihan tällä turistilla kyllä hyvin treenatun näköinen, oikein semmoinen V-mallinen ylävartalo takaapäin katsottuna. Se on Välimeren yli soutaminen kyllä sen verran isotöinen homma, että kyllä siinä yläkroppa kehittyy.

      • Xigkhhk

        Onko pituus kuinka merkittävä tekijä tässä? Entäpä mihin tuo moniosaaja viittaa? Onko tietoa onko pakolainen, syntynyt Suomessa vai peräti oikea turisti joka on vain läpikulkumatkalla pienessä paskakylässänne? Siis jos oletetaan että kirjoitus on totta


    • naminamia

      Suomi pojat kateellisia komeille tummille miehille. Ystävällistä porukkaa ja kauniita hymyjä
      antavat ja kohteliaasti avaavat ovia kauppaankin. Ottakaa oppia heiltä suomi pojat ja ukot.

      • Lapuan-liitto

        Ei niinkään kateellisia vaan vitt@@ntunut rikasteiden kulttuuriin, narinaan huonosta ruuasta, rikoksista joita täällä tekee. Ei sotaa pakoon ja hätää kärsivä tee avunantomaassa minkäänlaisia rikoksia jos oikeasti asia näin olisi minkä takia tänne muka tullaan. Varmasti suurimmalle osalle suomalaisista aivan se ja sama jos paikalliset naikkoset näiden kaulassa roikkuu, mielestäni hyvä jos löytää näistä elintason pönkittäjistä puolisonsa ja toivoa varmasti sopii, että muuttaisivat tulomaihinsa takaisin puolisoidensa kanssa. Näissä tulomaissa on jokaisessa rauhan alueita niin ihmettelen vaan miksi pitää sotaa pakoon näin kauaksi tulla. Toisaalta ymmärrän tulijoiden motiivit, onhan Suomessa täysin kykenemätön ja naurunalainen hallitus jotka suoltaa valtion varoja avokätisesti ja silmät ummessa tällaiseen turhuuteen. Tämä höpöily kulkee käsi kädessä samassa kategoriassa kuin sopeutumiseläke, eli käsittämätöntä sinisilmäisyyttä päättäjätason ihmisiltä.


    • Suomi-suomalaisille

      Täältä ääni Laura Huhtasaarelle !!

    • ihmiset

      Ei kannata uskoa kaikkea,mitä täällä kirjoitellaan. Moniko suomalainen kiittää,kun annat ylittää suojatien rauhassa. Näin tekee nämä nuoret pakolaismiehet. Myös kaupassa ovat tarjonneet omia vuorojaan kassalla. eikä kaikki tummat ihmiset ole ulkomaalaisia. Ruokaa hekin tarvitsevat ja kodin.

      • mars-etelän-lämpöön

        Mitä ne luvatta maassa olevat täällä tekee lorvimassa ja notkumassa? Onneksi on taas kohta talvi tulossa, niin nähdään paremmin, kenen nurkissa esim. kaksi kielteistä turvapaikkapäätöstä Suomesta saaneet majailee. Saadaan soitettua poliisit ratsaamaan niiden asuntoja, jotka piilottelee luonaan luvatta Suomessa olevia.


      • takastekokolauma

        Ja vitut. ne ei tarvi yhtään mitään.


    • KiitosJaNäkemiin

      Itse olen pistänyt jo paikan boikottiin. Se yksi kerta ja heti aina boikotti päälle. Onneksi on muita vaihtoehtoja.

    • Rulla_Late

      Huomenna taas kaikki Pirkot Lilliin ostoksille.

    • buhuujavoivoi

      No yhyy. Muuta pois sieltä Jämsästä johonkin isompaan kaupunkiin jotta totut ihmisiin.
      Vai pitääkö sulle rakentaa oma, yksityinen kauppa jossa ei käy ketään muuta kuin sinä?

      • sohkköp

        Ehkä jopa oma valtio.


    • Vastine

      Viestin alottaja voi vaikka miettiä kuonka jämsä saadaan nousuun. Väkiluku katoaa jokavuosi. Suosittelen mennä puhumuun ongelmastasi ammattiauttajalle. Rasistinen ja sisäpiirinen paikka koko jämsä.samoin koski. En ihmettele yhtään miksi ihmiset ei viihdy jämsässä.

      • Migriltä.tulos-ulos

        Ei ihmiset viihdy, mutta geeniperimän parantajat tuntuu viihtyvän vähän liiankin hyvin. Hyvä Migri... lisää palautuksia !!


    • talveksi-etelään

      Hyvää työtä Migri !! Lomat on pidetty ja nyt vaan täysi rumba päälle palautusten suhteen.

    • takaisin-Bukarestiin

      Rom@ni@n kerjäläi$et on ainakin täysin kiittämättömiä lurjuksi@. Niille saa mättää tavaraa ja syömistä vaikka millä mitalla, niin millään muotoa eivät osaa olla edes kiitollisia. Seuraavina päivinä tulee vain moninkertainen joukko samaa sakkia norkoilemaan lisää syötävää. JuuTuubissa tänään Helsingissä Paasikiven patsaalla kuvattu video, missä kaksi rom@niukkoa saa kannatuskorttien keräysteltalta pullaviipaleet, mutta edes kiitosta eivät sano ja kyllä on ukoilla naamat mytyssä, kun eivät saaneet kahvia pullansa kanssa.

      • meille.kaikki.meille

    • setänasse

      Pitäkää Jämsäläiset vaan ne kultamunanne itsellänne, olette ansainneet heidät tulevaisuutenne turvaksi ja vanhuutenne varaksi. Mikä olisikaan saada soma kurdi satavuotista tilaanne jatkamaan tyttärenne kanssa hamaan tulevaisuuteen saakka.

      • kiveen-hakattu

        Ei kuule ne vuohipaimenet tänne jää. Vokissa (joka sekin onneksi tänä syksynä suljetaan) odottelevat Urpon eukon lakiasiaintoimiston tekemän valituksen tulosta turvapaikastaan. Olipa päätös mikä tahansa, niin täältä lähtevät joka tapauksessa pois. Pääkaupunkiseudulle painuvat. Jos joku täällä niitä nurkissaan alkaa pitämään, niin kohta on virkavalta tarkastamassa paikan, että ollaanko sitä makoilemassa Mahti-Jämsän viljalaarien elätettävänä luvalla vai luvatta. Tänne armottomien pakkasten ja sisällissodan säpinöitten jalostamaan yhteisöön ei pitkämatkalaiset passinhukkaajat tule jäämään... siitä kyllä huoli pidetään.


    • taateleita-ja-banaaneja

      Vuodesta 2015 asti kuka tahansa ulkomaalainen rikollinen, terroristi ja elintasopakolainen on voinut tulla Ruotsin kautta ilman mitään papereita Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien rahoilla ilmaiseksi.

      Kukaan ei ole laittamassa rajoja kiinni, kukaan ei ole kyselemässä papereita. Poliisi ei tee yhtään mitään. Sama meno jatkuu tänäkin päivänä ja Suomen hallitus ei ole tekemässä yhtään mitään asialle.

      Sen lisäksi aiheutuu Suomelle kohtuuttomat rahalliset kustannukset, näistä ilmaisen yksityisen terveydenhuollon ja ilmaiset lakimiespalvelut valitusten valituksille saavista geeniperimämme parantajista. Saamme lisäksi vielä kaupan päälle alkukantaisia tapoja ja uskomuksia, joista aiheutuvia haittoja ei voi edes rahalla mitata.

      • ihopesou

        Olet Taateli väärässä. Ne jotka hyötyvät ovat hallitus puolueiden kavereita. Ne ministerit ja ym ym. tekevät juuri sitä "myyrän" työtä minkä teollisuus ja hoito-ala tarvii. Yksitäistämistä ja halpaa työvoimaa. Voitot kerätään ulkomaan tileille. Mutta yhdessä asiassa olet oikeassa. Meillä on vaara olemassa. Ja todellinen. Tämä Jämsäkään ei enää ole lintukoto.


    • Kapteeni-Kaarna

      Hyvää työtä Migri. Lisää käännytyksiä !! Lähetetäänpäs ne paimenet takaisin Välimeren yli, että heilahtaa...

    • näin-sitä-pitää

      Huraa... tänä iltana lähtee jälleen kielteisen turvapaikkapäätösten palautuslento Helsinki-Vantaalta. S uv@kit ja H yy$ärit alkaa kokoontumaan klo 16:00 Helsingissä Kiasman edessä. Klo 17:00 lähtevät lentokentälle pitämään mielenosoitusta. Seuratkaa JuuTuubista Pekka Koskenkorva suoraa striimiä illalla lentokentältä.

      • Pirtu_Paavo

        Katsoin muutaman videon tän Pekka Koskenkorvan tuotoksista. Ja on todettava, että on tältä hemmolta palanut muutama piuha poikki yläkäyttökotelosta. Ei kyllä aja kirkkailla valoilla.


    • Auvilan_aukeilta
      • Aikamiespoika_Juhana

        Miten Eurooppa on yleensä pärjännyt tähän asti ilman noita moniosaajia?


    • Lopotin_

      Myös täältä ääni Laura Huhtasaarelle.

    • jajoonaikakin

      Onko Jämsän käännytykset alkanut. Eikös Auvilan pitännyt ruveta tyhjeneen.

      • valtakansalle

        Pikemminkin näyttäis tulevan koko ajan uutta porukkaa.
        Onko siitä joku uutinen jossain ollut, että loppuu, ei ainakaan omiin silmiin ole osunut.
        Nythän näkyy Koskentiellä liikkuvan jo naisia ja lapsiakin, eikä pelkästään discoläpsyttelijöitä.


    • kohtiipokh

      Onneksi siellä on miehenä edelleen mukava käydä.

    • norkoilijat

      Ni on, ja päästää kärryillä sandaalin kupeseen, ni vittu väistää.

    • Kaupunginkuningas

      Onkohan tää keskustelun avannut Pirkko käynyt ostamassa tottuja Lillin paistopisteeltä?

    • aitantaa

      Mikä saa suvakki akan niin sekasin, että auttaa noita elintaso pakolaisia mutta oman kylän vanhukset jää auttamati.

      • Rulla_Elvis

        Se kun suomalainen ukko aloittaa viikonlopun vieton kaljalla, viettää viikonlopun sohvalla TV:tä katsellen ja hanuriaan raaputellen.


    • Sauli-boy

      Hyvää työtä Migri... lisää palautuksia ja perheidenyhdistämiset pidettävä jäissä !! Minusta ehkä tuntuu... ja tuntuukin, että Laura Huhtasaari on minua vastassa presidentinvaalin toisella kierroksella.

    • pekkasiitin

      Kulkevat nämä sotalapsoset valtion maksamalla pakettiautolla lidlin pihaan runkkaamaan lapsille

      • Aapiskukko_

        Kohta alkavat jo vaatia limusiinia käyttöönsä kuljettajineen Auvilasta Lidliin. Ei ne enää polkupyörillä välitä sitä väliä ajella. Kansalaisten aivopesu ylemmän tahon määräämänä on Suomessa jo kovassa käynnissä. Verkkokaupan sähköpostiin tulevassa laskussa jo joku murjaani kiittelee kuvansa kanssa maksusuorituksesta ja K-ryhmän mainoksissa jo jotain vuohipaimenen nimeä hoetaan.

        Vaan meille kun annettiin kansakoulussa v.1959 aapinen kouraan, missä oli oikein komea aapiskukko kannessa, niin sielläpä oli sisäsivuilla totuudenmukainen loru oikein kuvan kanssa, minkä alla luki: "nee keri pesee kasvojaan, eikä valkene ollenkaan". Se oli sitä vanhaa hyvää aikaa, kun asiat sanottiin niin kuin ne oikeasti on, ilman että ra sistiksi syytettiin. On minulla se aapinen tallessa vieläkin.


      • Algoth.Laurila

        Se on keräilyharvinaisuus tuommoinen Aapinen, missä asiat sanotaan niin kuin ne on. Älä vaan missään tapauksessa hävitä sitä! Totuus ei pala tulessakaan.


    • Elfkfkfjgjg

      Ootteko huomannu että matuissa ei oo naisia ollenkaa? Ne on kaikki miehiä?! Mistä minä nyt saan pi**ua? Kuka antaisi minulle?

    • Sua-kaipaan-oi-Laura

      Matumädätys on päästetty Suomessa jo liian pitkälle. Valtamedia pimittää järjestelmällisesti näiden moniosaajien tekemät rikokset.

    • ÄäniPS

      Täältä Ouninpohjasta saa Laura viime laskelman mukaan vähintään 5 ääntä, on siinä juuri sellainen Nainen mitä olemme odottaneet! Kiitos Laura!

    • katapultti-maasta-ulos

      Ne on Migrissä nyt kesälomat pidetty. Nyt vaan palautukset turvalliseen Irakiin käyntiin täydellä teholla. Kaikki luvalliset ylityötunnit käytettävä turvapaikka-anomusten käsittelyssä - että työ joutuu! Täysiä koneellisia Vantaalta Bagdadiin. Finnair kieltäytyi kuljettamasta elintasosurffaajia paluulennoilla Suomesta pois, mutta onneksi Turkish Airlines ei ronklaa kyyditettäviä, joten Irakin pojat pääsevät taas jälleenrakentamaan kotimaataan, kun jo Irakin hallituskin heitä takaisin pyytelee.

    • Veturimiehet-Lakkoilee

      Veturimiehet lakkoilee, mutta onneksi Turkish Airlinesin lentäjät ei lakkoile. Täysiä kuormia vaan Vantaalta Bagdadiin.

      • taloudellinen-näkökohta

        Jos sieltä Turkish Airlinesin lentokalustosta löytyy semmoisia lähellä romutusikää olevia matkustajakoneita ja ikivanhoja rahtikoneita, niin niitä kannattaa lähettää Helsinki-Vantaalle hoitamaan paluulennätyksiä Bagdadiin. Sen verran huonot lentolippujen hinnat tuolla reitillä, että ei siihen kannata uusinta kalustoa käyttää.


      • koneet.matkustajien.muka

        Näin on. Jos ei suomalainen puuro maistu maailmaa matkaaville moniosaajille, niin ei tarvitse paluulentojen kalustonkaan olla kovin kummoista.


    • Hyvästi-Suomi
    • Auvilan_aukeilta
    • Aapiskukko_

      Kolmantena päivänä kalat ja vieraat alkavat haista.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4230
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4142
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      611
      3927
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      20
      2755
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2485
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2074
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2072
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      191
      1970
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1629
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe