massu fetissi?

sadetuuliN

Hei, mikä pehmeässä masussa, ei siis kuitenkaan mikään läski ihra, miestä viehättää ? :D tai siis tunnen miehen joka on aivan hulluna masuuni, sivelee ja hivelee sitä aina aivan innoissaan. Saakohan siitä jotain kiksejä ? onko täällä samanlaisia miehiä jotka tykkäävät kivasta pehmeästä naisen masusta?

15

2342

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihan.on.normaalia

      Ihan normi toimintaa on, kyllä sellainen normaalin naisen vatsa on aika sexy. Siis sellaisen normaalin naisen, joita vissiinkin nykyään kutsutaan joksikin -malleiksi. Sellainen nälkäkurki jolla luut törröttää kuin intialaisella lehmällä, ei ole millään mittarilla haluttava tai seksikäs. Itselläni tulee sellaisten naisten kohdalla lähinnä vastenmielisyys-reaktio kun tuntee ne luut ihon läpi.
      Kaikista järkyttävin tunne on, kun tuntee tai näkee naisen selkänikamat * HYI SHAATTANA !* , pelkkä ajatuskin luo tunteen kuin kynsiä vedettäisi liitutaululla ja oksettaisi samalla. Jotenkin assosisaatio tulee ALIEN-elokuviin ja siihen suippopäiseen öttiäiseen.

      • vcbvnvn

        Kyllä kylkiluut näkyvät normaalipainoisella ihmisellä ilman, että tarvitsee anorektisen laiha olla. Katso huviksesi.
        Onko tämä taas lihavien propagandaa? Väkisinkin näkyvät, sillä ei tuossa kohti ihmiskehoa pidä olla rasvaa ja kylkiluut suojelevat sisäelimiä vammoilta.
        Kyllä vähän inhottaa tällainen nykyinen lihavuuden ihannointi.

        Selkäpuoli on asia erikseen, sillä ihmisellä on selässä rasvaa aika tasaisesti jakautuneena ja sitä on siellä yllättävän paljon, sen vuoksi selkäluut näkyvät heikommin ja erityisen laihoilla ne kyllä näkyvät.


    • Laihat.ulos

      Juu, minustakin tuo nykyajan
      Anorektisen lailla laihat luuranko naiset,
      on täysin rumia, pikkuapinoita

    • En osaa sanoa itsekään mikä naisen masussa on niin seksikästä ja kiihottavaa mutta se vain on niin. Minusta on ihanaa hyväillä ja pussailla naisen pehmeää mahaa. Kunpa löytyisi nainen joka tykkää kun masua hyväillään ja pussaillaan

    • pömppisekspertti
      • kukahänon

        Kuuma punapää. Onko tää joku pornotähti???


      • kuultuna

        Eikös naisten pitäisi juuri päästä pömppömahoista eroon. Miesten mielestä siis.


      • Pömppisnainen

        Mulla just tommonen maha ja vihaan sitä! Ihan hirveä!


      • PömppisnaisenSalarakas

        Älähän nyt pömppisnainen. Sulla on just seksikäs maha.


    • aitosuomalainen

      Suomalaisen naisen masu on kaikkein sexy. Pehmeä ja pyöreän kaunis. Nami nami!!!

    • julkkispömppis

      Hanna Pakarisen pömppis on tosi kaunis.

    • Lähelläpilkkua

      Miehellä voi olla fiksaatio jalkapalloon.
      Ehkä hän oli lapsena toivonut uutta ja sileää nahkakuulaa, mutta se oli jäänyt saamatta.

      Kannattaa viedä mies urheiluvälinekauppaan. Jos hän siellä hakeutuu jalkapallojen luo, alkaa innostuneesti sivellä ja hivellä ja ehkä suukotellakin niitä, hän on futisentusiasti!

    • miesmaalta19982

      Kyllä!
      Syitä on monia.
      -vatsa on herkkä kohta aistillisesti kuin myös psyykkisesti. Vatsan kommentointi voi olla jopa intiimimpää kuin esim. pyllyn tai tissien kommentointi. Siksi vatsa on enemmän tabu kuin muut kehonosat. Ja koska se on niin intiimi aihealue, se kiinnostaa juuri siksi. Itse ainakin viehättyisin jos pääsisin noin suljetulle ja rajatulle kehonosalle puuhastelemaan ja tutkiskelemaan

      -jos nainen ei ujostele vatsaansa, ni hänellä on selkeästi sen suhteen hyvä itsetunto. Ja koska edellä just mainitsin, et miten "arka" aihe vatsa on, ni tuo itsetunto viehättää ja miellyttää mua. Kuvailen sitä jopa erityisyydeksi. Harvassa naiset, jotka niin tyytyväisiä vatsaansa, et sitä sietää kopeloida ja tutkiskella. Naisiin on sisäänrakennettu koodi, et vatsaan, pyllyyn, reisiin tai tisseihin hän ei saa koskaan itse olla tyytyväinen, vaan niitä kuuluu hävetä ja just sitä paikkaa eniten, joka kulloinkin tutkimuskohteena.

      -en tykkää pyykkilautavatsasta, se on miltei turn off, paitsi jos nainen on urheilija, eikä hän mahda sille mitään, et vatsaa on pakko treenata ja hänellä on pyykkilauta. Naisen vatsan kuuluu olla enemmän tai vähemmän pömppis, siksikin et naisen vatsassa on esim. kohtua yms. Ei se voi sillee lauta olla, paitsi jos on sellainen geneettisesti. Vatsaa sisäänsävetävä nainen on turn off, kun taas nainen joka antaa vatsansa olla rennosti on haluttava.

      -vatsaihastelu on mulle paljolti naisen itsetunnon ihailua ja nautin siitä itsevarmuudesta joka naisesta huokuu asiassa, jossa hänen kuuluisi olla epävarma ja hauras.

      -napakoru on jees, jos se saa naisen paljastamaan vatsansa normaalia herkemmin, muutoin napakoru on tarpeeton, koska napa itsessään on kaunis persoonallinen yksityiskohta. Napa on ehkä aika unohdettu asia, siksi se on hyvin intiimi ja kivasti yllättävä yksityiskohta naisessa. Napapaita on cool ja itsevarma veto.

      -vatsa on hedelmällisyyden symboli ja itsetunnon. Alavatsa on erittäin intiimiä aluetta, lähes kuin häpyä, mut sallitumpaa. Alavatsaa ei ole, jos on lauta vatsa. Mut pieni pömppis mahdollistaa alavatsan, se on sitä aluetta kun pömppis lähtee laskemaan vatsan kummulta. Nämä on hyvin intiimejä asioita, mut toisaalta ihan normi elämää, eikä niissä kuuluis olla mitään "salattavaa tai noloa"?

      -eroottisesti ihailen naista jolla on niin rohkea pömppis ja siis muodokas, että se on siinä rajoilla, et onko se ok vai ei. Hieman tuhmasti ajateltuna isohko pömppis on elintasoa, ei ehkä terveysriski vielä, mut kuvastaa, et nainen on hyvissä "lihoissa", siis energinen, ravittu, henkisesti sujut itsensä kanssa, vahva, jopa leijonaemo (mitä se sit tässä tilanteessa tarkoittaakaan). "tuhma" vatsa voi olla sellainen, että se kipuaa tiukkojen farkkujen kanssa häveliäisyyden rajoille ja muodostaa naiselle kiusallisen vatsamakkaran, jota nainen ei häpeä, vaan kokee, että se on väistämätön normaalipainoiselle naiselle.

      -vatsa puhuttelee mua ja merkitsee voimakkaita mielipiteita, herkkyyttä, koskemattomuutta, intiimiyttä. Vatsaa arvostellaan rankemmin kuin pyllyä tai tissejä, mikäli se näkyy ja vaikka se olisi oikeasti kiitettävä vatsa, ni joku uskaltaa olla selkeästi erimieltä. Pyykkilautavatsaa pidetään standardina mediumina, joka on mun mielestä täysin vääristynyt käsitys ja vatsan kiinteyden äärimmäisyys, Medium on sellanen peruspömppis ja siitäkin on varaa mennä "huonompaan suuntaan" omatakseen vielä kauniin kiinteän vatsan.

    • gkjhtgrf

      Aloittajalla on varmaan söötti pömppis. Kyllähän sellainen toki miehiä kiinnostaa. Kaunis vatsa on pehmeä ja pyöreä ja nainen hyvin ravitun näköinen. Pömppis, paksut reidet ja muhkea takamus. Sellainen se olla pitää.

    • Anonyymi

      oma pyöreä masu on paras

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      373
      3305
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      151
      1320
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1198
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      142
      1045
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      764
    7. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      709
    Aihe