Pakko kysyä...

Kysytään nyt, vaikka epäilen ettei vastauksia tule... Tämä on erityisesti teille suomalaisille, jotka olette "palanneet" Islamiin.

Millaisena näkisitte Suomen, joka olisi islamilainen?

Sopisiko esim. islamilainen kulttuuri hyvin Suomeen?

Naisille kaavut päälle?

Kouluista pois evoluutio-opetus?

Olisiko islamilaisuus Suomelle hyvä asia? Millä tavoin?

16

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomalainenmuslimi

      Mutta Suomi ei ole sitä, joten en näe kovinkaan hedelmällisenä miettiä ja jossitella, jos sitä, jos tätä. Jos kuitenkin lähdetään miettimään, jossain uutisessakin sanottiin, että Suomi on maailman 5. islamilaisin maa jollain mittapuilla (mm. sosiaaliturva), joten asiat ei loppupeleissä hirveästi muuttuisi.
      Islam on uskonto, ei kulttuuri. Sopiiko islamin uskonto sitten Suomeen? Sopii, koska täällä on jo nyt uskonnonvapaus ja siten oikeus harjoittaa islamia kaikin tavoin, tietyistä haasteista huolimatta, esim. työaikojen joustamattomuuden takia vaikeus päästä moskeijalle perjantai-rukouksiin ja ei korottomia lainoja pankista.
      Täsmennän, että evoluutiossahan islam on vain sitä vastaan, että ihminen olisi polveutunut apinasta.
      Islam/islamilaiset arvot olisi Suomelle hyvä asia eri tavoin, esim. alkoholinkulutuksen vähenemisen muodossa ja ettei vähävaraisilta leikattaisi enempää.

      • Pitkämuistinen

        Apinoiden käyttäytymisessä ilmenee paljon matkimista ja ihmisten keskuudessa toisia ihmisiä
        jäljitteleviä ihmisiä on nimitetty apinoijiksi. Kun islamin laajenemistarkoituksessa muslimeille
        opetetaan kaikkien ihmisten syntyvän muslimeina ja kaikki heidän uskomuksensa harjoittamiseen liittyvä toiminta perustuu matkimiseen niin aivan perustellusti voi väittää
        islamilaisten polveutuvan apinoista ( muslimiapinoista.


      • Eli Sinä haluaisit, että Suomesta tulisi islamilainen valtio?


      • Pitkämuistinen

        Jos minua tarkoitit niin en hyväksy islamia Suomeen missään muodossa. Islam on ihmiskunnan
        suurimpia onnettomuuksia ja Koraani on RASISMIN OPPIKIRJA numero 1.


      • Pitkämuistinen kirjoitti:

        Jos minua tarkoitit niin en hyväksy islamia Suomeen missään muodossa. Islam on ihmiskunnan
        suurimpia onnettomuuksia ja Koraani on RASISMIN OPPIKIRJA numero 1.

        Tarkoitin nikkiä suomalainenmuslimi


      • "Jos kuitenkin lähdetään miettimään, jossain uutisessakin sanottiin, että Suomi on maailman 5. islamilaisin maa jollain mittapuilla (mm. sosiaaliturva), joten asiat ei loppupeleissä hirveästi muuttuisi. "

        Sosiaaliturva ei kylläkään islamilaisissa maissa ole erityisen vahvoissa kantimissa.
        Päinvastoin, erinomaisen suuret tuloerot ja orjuus ovat ominaisia piirteitä varakkaillekin islamilaisille maille.


    • pis-te

      Islam on ihmisyyden vihollinen kaikkialla, missä ikinä vaikuttaakaan..

    • Näkisin, että islam leviäisi Suomessa melko hitaasti eli noin 200 vuoden ajan. Syntyisi islamilaisia uudisasutusalueita "pyhien leirejä" ja joitakin vanhoja asutusalueita muuttuisi Jeremian kirjassa mainituksi LINNOITETUKSI KAUPUNGIKSI. Ehkä myös pääkaupunkiseutu islamisoituisi jonkin verran. Paljon islamin leviäminen olisi ilmastopakolaisuuden takia sillä raamatussa lukee, että Persiasta ja Egyptistä joutuu koko kansat pakolaisiksi maailman kaikkiin maihin.

      Mutta aika paljon tapahtuisi myös sekoittumista paikallisen väestön ja islamin kesken eli syntyisi Jeremian kirjassa mainittu: PRONSSIMUURI.

      Paljon kehitys riippuisi Rooman ja Imaami Mahdin solmiman rauhansopimuksen ehdoista ja kun Rooma "tuhoutuisi" tai menettäisi asemaansa ehkä joskus 2200 jKr. niin Suomi ikään kuin vapautuisi jälleen ja alettaisiin jopa joulujuhlia viettämään ja kansa olisi palannut alkuperäiseen asemaansa juutalaisten orjiksi. Silloin 200 vuotinen ahdingon aika loppuisi.

      Tulee muistaa, että Apostoliset Isät teosten kirjeiden perusteella voidaan päätellä islamin olevan pahasti langenneiden kansojen viimeinen pelastuskeino. Islamin avulla palautetaan langenneet kansat jälleen kuriin ja järjestykseen. Se tuskin tarkoittaa sitä, että islam olisi pysyvästi suuressa asemassa Suomessa, vaan kun kuri on palautunut niin vaihtuisi luultavasti johtoasema jälleen juutalaisille ja Suomi kristillistyisi uudestaan.

      Mutta mikäli 200 vuoden kuluessa islam juurtuisi kansaan niin asiat olisivat toisin. En kuitenkaan usko mihinkään suureen rysäykseen, vaan hitaasti etenevään kurin ja järjestyksen palautukseen islamin toimesta, joka aika olisi enemmän tai vähemmän ahdingoa kansalle.

      Ensimmäinen hyöty, joka islamista voisi koitua on elämänkertakirjallisuuden alku. Päättelen näin kun Kristus ilmestyksessä 2003 sanoi Siran olevan kaikkien elämänkertojen elämänkerta. Eli itse ainakin olen kavereilta kysellyt heidän elämänsä faktoja ja tahtonut tehdä niistä elämänkertoja.
      Paljon muutakin hyötyä islamista on aina ollut, mutta kyllä se vaatiikin paljon. Kuria ja ahdingoa saattaa olla edessä. Nää on vain mun mietteitä ja mielipiteitä, jotka tuskin toteutuvat sillä niin paljon on muilla omia suunnitelmia Suomen varalle.

      • dftrgyhdfthgf

        Ei se niin hidasta ole. Yhdysvaltalaisen PEWin tilastojen mukaan, jokin aika sitten, silloiset 60 000 suomen muslimia lisääntyisivät vuoteen 2050 mennessä 250 000 - 300 000 muslimiin.

        Plus viime vuosien lisäykset päälle. Pistä sata vuotta lisää tuohon niin meillä on aikapommi käsissä.


    • Vastausta

      Ilman pidempiä lätinöitä, islam on p***aa eikä sovi sivistyneille ihmisille missään maassa. Olen perehtynyt, en heitä lonkalta. Poistunut. Jättäkää islam.

    • oni68

      Islamin uskolle käy samoin kuin yhtä fanaattiselle kristinuskollekin, tulee menettämään merkityksensä yhteiskunnassa, aivan kuten muillekin uskonnoille menneisyydessä.
      Yhteiskunnat kehittyessään jättävät taakseen allahit, jumalat ja muut taruolennot, aivan kuten ovat unohtaneet aurinkojumalat, thorit jne.

      • Hidasta kehitys vain tuntuu olevan.


    • muhasenmatti

      Islam ei ole uskonto. Mielipuolisen ihmisen luoma hallinto-oppi. Kukaan tervejärkinen ei voi sellaista murrhauskontoa hyväksyä, jos päässä kaikki on tallella. Itse profeetta oli raaka murhamies, roisto, raiskaaja ja pedofili. Näinhän se totuus on . Lukekaa myös historiaa, että ymmärrätte, mistä on kyse.
      Suomeen ei tuollainen saasta sovi.

    • Uusi_Testamentti

      Väärä profeetta:
      http://www.kotikone.fi/basileus/islam/muhammed.htm
      ja
      http://www.kolumbus.fi/~w462389/islam/muhammed-ja-Raamattu.htm

      Vain väärä profeetta vääristelee Raamatun sanaa, eikä vastaanota Jeesusta.

      Kun Hagar ja Ismael karkotettiin, enkeli totesi vain, että Ismaelin jälkeläisistä tulisi suuri kansa, mitään siunausta he eivät saaneet, pikemminkin päinvastoin .Enkeli sanoi:" Poikasi on oleva kuin villiaasi, hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, aina hän on oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa."

      Voisi sanoa, että islam syntyi veljeskateudesta.

      Israelista Jumala sanoi: Joka siunaa Israelia, sitä Jumala siunaa ja päinvastoin (1. Moos 27:29b): Kirottu olkoon, joka sinua kiroaa, siunattu, joka sinua siunaa. Ja 4. Moos. 24:9b: Siunattu olkoon, joka sinua siunaa, kirottu, joka sinua kiroaa!

      Raamatun mukaan, Matt. 16:15-16 Jeesus kysyy: "Kuka minä teidän mielestänne olen?" Pietari vastasi, "Sinä olet Messias, elävän Jumalan poika," ja tämän vastauksen perusteella Jeesus kutsui Pietaria autuaaksi. 2. Joh. 9 luemme, "Jokainen, joka ei pysy Kristuksen opetuksessa vaan tuo siihen jotakin lisää, on vailla Jumalaa. Jokaisella, joka tässä opetuksessa pysyy, on sekä Isä että Poika." Toisin sanoen, Jeesuksen Kristuksen pelastustyö on erittäin tärkeää. Varo kaikkia niitä, joiden mielestä Jeesus ei ole samanarvoinen Jumalan kanssa. Varo niitä, jotka vähättelevät Jeesuksen kuolemaa puolestamme. Varo myös niitä, jotka kieltävät Jeesuksen ihmisyyden. 1. Joh. 2:22 kysyy: "Kuka sitten on valehtelija, ellei se, joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus? Sellainen ihminen on antikristus, niin Isän kuin Pojan kieltäjä."

      Jumala ei sano tänään näin ja huomenna noin, hänen sanansa pitää. Jeesus sanoi, että Jumala on rakkaus. Ei ketään voi tuoda Jumalan luo pakottamalla tai tappamalla, eikä hän hyväksy murhaajia taivaaseen.

    • oni68

      Islam on uskonto aivan kuten kristinusko, eli sokea usko tieteelisesti perusteettomaan aatteeseen.
      Historia vähän taaksepäin todistaa kristittyjen olleen aivan samanlaisia kiihkoilijoita, kuin muslimit nykyään.
      Muistakaa naisviha, noitaroviot, ristiretket, tieteteen kieltäminen, rotuoppi, orjuus, ja etenkin kristinuskonkin vallan- ja etenkin rahanhimo.
      Ok, unohdetaan menneisyys ja katsotaan nykyistä kristittyä oppia ja käytäntöä.
      Paavi kieltää ehkäisyn, seurauksena suunnattomia kärsimyksiä ja kuolemia etenkin Afrikassa.
      Paavi ei myönnä pedofilian laajuutta kirkon sisällä.
      Suomessa sallitaan äärikristittyjen lasten hyväksikäyttö, naisten alistaminen, henkinen väkivalta jne, koska uskontojen, eli äärimmäisten rahankeräysliikkeiden vapautta ei uskalleta kieltää.
      Jenkeissä kristinuskon nimissä tapetaan lääkäreitä, ketkä suorittavat abortteja.
      Uskonnot ovat täysin samalla viivalla toisiinsa nähden.
      Vailla todisteita uskotaan jumalaan, allahiin, budhaan, horoskooppeihin, tarot-kortteihin, ennustuksiin, kummituksiin, ufoihin jne.
      Sitten aiheeseen, eli Islamin uskon todennäköisyyteen valtauskontona Suomessa.
      No fucking chance...
      Suurinosa euroopalaisisista, kuten Suomalaisistakaan ei halua palata uskonojen hallitsemaan pahuuden aikaan.

      • Barbaba

        Juuri niin. Jumalaan saa uskoa kuka haluaa, mutta ihmisten pitäisi hylätä kaikki uskontokunnat, millään niistä ei ole puhtaat jauhot pussissa. Me emme tarvitse niitä. Meillä on suora yhteys Jumalaan omantunnon ja rukouksen kautta, ei siinä tarvita välimiehiä, jotka väittävät kaikki tietävänsä asiat parhaiten.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe