Isä pettää ja valehtelee

Petollisenuhri

Olen aivan rikki 13v . Isä jäi kiinni pettämisestä vihdoinkin,ollut pitkä suhde jo ja pettänyt äitiä pitkin avioliittoa -siis yli 10 Vuotta. lisäksi valehtelee muistakin asioista kaiken aikaa.,,äiti yrittänyt keskustella jo vuosia,mutta isä osaa valehdella.
Nyt kun asiat tuli ilmi,, on muka katuva ,itkeä pirauttaa sovivissa tilanteissa,pyytää anteeksi. On ollut mm minulle ja siskolleni erityisen mukava viimeisen vuoden ajan-siis mielin kielin,että sais meidät ihailemaan itseään ,suunnitellut äidin jättämistä.
Mitä teen,äiti on aivan ihana ,nyt shokissa.Varmaan eroavat.Isä on rikkonot kodin ,mun mielen ,äidin elämän ja jopa mun isovanhempien elämän.
Häneen ei voi kukaan läheinen luottaa.
Minulla on ollu läheiset välit mummoon,mutta nyt ne rakoilee ,kun mummo on niin surullinen ja hän on rehellinen .Minä en vaan suostu kuulemaan totuuksia isästä.mutta en halua elää valheessakaan.Auttakaa!

9

364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trollejapalstalla

      Provo!

      • voivoivoi_

        Joo, provo mikä provo.


      • omaanelämään

        Käyt koulusi ja hankit niin hyvät numerot kuin suinkin kykenet.


    • combostori

      Sä huolestutat mua. Mitä sulle on tehty tai sattunut, et haet draaman kautta vastauksia johonkin tosi tärkeään? Etkö sä voi tai uskalla muotoilla sitä kysymykseksi? Älä pelkää. Ei täällä kukaan sulle mitään voi. Mut jos sua pelottaa vastaukset, niin ootko miettiny miksi?

    • ApuaLöytyy

      Isäsi ja äitisi päätävät keskenään mitä heidän liitolleen tapahtuu, sinun ei pitäisi sitä vastuuta ottaa itsellesi. Jos sinulla on läheinen suhde äitiisi niin pysy hänessä kiinni. Vahemmillesi voit sanoa suoraan mitä ajattelet. Olet 13v niin voit melko hyvin itse päättää kumman vanhemman luona vietät aikasi jos he eroavat. Avioero ei ole maailmanloppu. Jos tuntuu tosi pahalta niin kannatta olla yhteydessä koulupykologiin tai perheneuvolaan.

      • fiilisdown

        Isäsi käytös on epäreilua ja siihen tunteesi reagoivat. Koska olet luotettava, haluat vaistomaisesti suojella vääryyttä kokevaa äitiäsi jota rakastat. Isääkin rakastat mutta nyt hän on paljastunut epärehelliseksi. Ja siitä yleensä seuraa jokin rangaistus. Avioero on siitä tyhmä. että se usein rankaisee myös viatonta osapuolta. Oikeasti silloin vain muutetaan uuteen kotiin ja jatketaan uusilla papereilla eteenpäin elämässä. Lapselta ei paljoa kysytä. 12- vuotiailta ja sitä vanhemmilta lapsilta kysytään vain, että kumman luokse jää asumaan isän vai äidin. Muut asiat sitten lapsille vain kerrotaan. Kuinka sitten sinua voisi auttaa? Ainakin sen verran, ettei tämä ole sinun syytäsi. Eroja tapahtuu paljon myös muualla kuin täällä kotisuomessa. Elämä yhden avioliiton suojissa koko elämän ajan on hieno asia. Unelma joka useimmille jää unelmaksi.
        Isäsikin on inhimillinen ihminen joka tekee virheitä. Nyt hän on ottanut riskejä. Näitä samoja riskejä otetaan myös kilpailuissa. Onnistuessaan ne kannattavat. Epäonnistuessaan eivät kannata. Lajista riippuen voi arvostella ja ihmetellä riskinottoa. Nyt lajina on uskollisuus. Isäsi on heikko tässä asiassa ja hänen olisi syytä selvittää sekä itselleen että lähimmäisilleen miksi hän tässä asiassa riskeeraa koko perheen onnellisuuden? Samoin hän voisi nyt sitten teille lapsille kertoa, että mitä hän nyt esimerkillään haluaa kasvatusmielessä teille lapsille opettaa?
        Kysykää häneltä. Ihmetelkää, että kun yrititte miettiä niin emme tajunneet...........


    • Näin eronneena vanhempana voin sanoa, että älä tee mitään. Koita säilyä järjissäsi ja hoitaa koulusi ja harrastuksesi. Lapsen ei pidä ottaa kantaa avioeron riitoihin.

      Älä myöskään tuomitse isääsi sen perusteella mitä hän on tehnyt äidillesi, vaan sen perusteella millainen hän on sinulle. Voi olla jotain, mitä et vielä ymmärrä vanhempien liitosta.

      Sinä saat jo aika pitkälle päättää kuinka paljon haluat viettää aikaa vaikka kuinka toinen vanhempi raivoaisi.

    • tukdut

      Pysy erossa moisesta sotkusta parhaasi mukaan. Vanhemmat hoitavat eronsa itse. Mikä tärkeintä, älä syytä isääsi omista tunteistasi, älä pidä itseäsi uhrina. Se on epätervettä.

    • oletrouvaite

      Et sinä mikään teini ole, vaan petetty rouva, joka kirjoittaa teininä, buhahaaaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe