ULKOMAALAISET VAUHDISSA KEMISSÄ !

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kemissa-vakivaltainen-viikonloppu-mies-tappeli-naisjoukon-kanssa-ja-miesryhma-pahoinpiteli-yhta-miesta/767032/

"Poliisi selvitti kahta väkivallantekoa tunnin välein Kemissä lauantain vastaisena yönä. Kello kolmen aikaan Täikönpuistossa noin 35-vuotias mies tappeli neljän nuoren naisen kanssa. Tunti myöhemmin neljä ulkomaalaista miestä kävi puolestaan kolmikymppisen miehen kimppuun Etelänväylän Kiveliönkadun liikenneympyrässä."

Kemissä seisoskeleekin kadunkulmissa näitä hyysärien hankkimia tummahkoja ulkomaalaisia runsaanlaisesti, olen ajatellut jo pitkään jotta tuosta ei hyvää seuraa !
mutta sitäpäs sitä saa mitä tilaa !

Late Lapista.

33

1049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cntrl

      Tästä asiattomasta häirikköaloituskesta on jälleen ilmoitettu ylläpidolle.

      • asdfghjklölkjhgfdsa

      • Anna.Alavako

        "Tästä asiattomasta häirikköaloituskesta"

        Mikä aloituksessa on asiatonta. Onko se häirikköaloitus, jos siinä kerrataan todenmukaisesti tapahtuneesta? Kyseessä on suora lainaus paikallisen sanomalehden uutisesta.


      • Suomiturvalliseksi
        Anna.Alavako kirjoitti:

        "Tästä asiattomasta häirikköaloituskesta"

        Mikä aloituksessa on asiatonta. Onko se häirikköaloitus, jos siinä kerrataan todenmukaisesti tapahtuneesta? Kyseessä on suora lainaus paikallisen sanomalehden uutisesta.

        Suvakkien mielestä kaikki kirjoitukset, joissa kerrotaan matujen tekemistä
        rikoksista ovat asiattomia. Niistä pitää olla hiljaa ja pitää kääntää vaan
        toinen poski, niin kuin Sipiläkin sanoi.


    • yuiolkjhgfghjklöjhglkjhg

      Täällä pyritään aina salaamaan varsinkin ulkomaalaisten tekemät rikokset. Näin se alkoi naapurissakin aikoinaan, kunnes siirryttiin vielä vakavampiin rikkeisiin.

    • R.asisti

      Näille matuille pitää tehdä selväksi, että heitä ei tänne haluta. Päättäjät eivät ymmärrä minkälainen ongelma nämä paskat ovat ja tulevat olemaan. Kansalaistottelemattomuutta tarvitaan, jotta saamme nämä ulkomaalaiset täältä pois ja kyllä olen varmasti rasisti.

    • hmmmmmmmmmmm

      partiot öisin ..

    • Kerubii

      Tämä on vasta alkua mitä tulee olemaan vuosien päästä kun sompujen jälkikasvut nostaa päätä.ennen vanhaan tämmöset pietettiin kurissa.Nyky jampat istuu kotona sipsipussin vieressä ja pelaa pleikkaa.Siihen on vaa totuttava että ei niille voi mitään.Äänestäkää vaan vihervassareita nii saadaan lisää tätä työperäistä maahanmuuttoa

    • Karenit

      Burman pojat sauvosaaresta olleet asialla.Kovia poikia

    • EPPÄILIJÄ

      Onpa maahaantulijoista mukavia kokemuksia. Kemiläisethän haluaa ostaa lisää mahmuhtajia. Sanoopa joku eriävän mielipiteensä näitten lennättämisestä Kemiin, sille aletaan nauraa, pilkkaamaan ja vainoamaan. Kyllä Kemissä on matalaotsaset päättäjät, mutta niin on asukkaatkin. Lisää vain mahaanmuttajia, ettei poikkiteloin asettuvat tule vainotuksi. Paikallinen saa maksaa itse hoitokulunsa näitten matujen terrorin seurauksena, mutta näillä piruilla on ilmainen pääsy terveystalolle, josta saavat lähetteet sairaalaan hoidattamaan kolera perseitään. Olisin joutunut odottamaan 2 vuorokautta päivystyksessä lääkärille pääsyä, koska arvovieraat olivat satapäisine laumoineen rasvauttamassa valtaaminen sulkiaan. Tähänkö Kemiläiset pyrkii, että maksajat jätetään takaalalle..

      • J.Hieroja

        "Kemiläisethän haluaa ostaa lisää mahmuhtajia."

        Paljonko yksi maahanmuuttaja maksaa? Kuinka monta saa ostaa samaan talouteen? Saako ostaa vähittäismaksulla? Onko asunnon koolla alarajaa? Minä asun 24 neliömetrin yksiössä yksin. Onnistuuko?


    • PoliisitHoi

      Jos ne ulkomaalaiset on kävelly Karjalahden alikulkutunnelin kautta niin nehän on tallentuneet kameraan.

    • Nostalkiaaaa

      Ei ollut Kekkosen aikaan tämmöstä........

    • hjkjhyuiiuytrfghjkjhgg

      Terveystalon erikoislääkärin vastaanotolla käynti yli 100.-€ käynti, lasku suoraan Kelalle, siihen vielä lisättävä kuljetus. Maahanmuuttajat käytetään myös keskussairaalassa isolla pakettiautolla saattajan mukana ollessa. Tasan ei käy onnen lahjat kantaväestön kesken. Mikä ihmeen etuoikeus on ihmisillä jotka tulevat monen EU maan läpi tänne suomeen, kun heidän pitäisi jäädä ensimmäiseen maahan johon tulevat? Kela ilmoittaa monella eri kielellä, missä maksetaan eniten, ja maamme johtaa tässä asiassa kiitettävästi tilastoja. Päättäjät sulkevat silmänsä ongelmista mitä tuovat tullessaan. Käykää turistimatkalla Ruotsissa, niin näette mikä tulevaisuus odottaa.

      • EPPÄILIJÄ

        Juuri näin , Valkoisella 9 hengen Mersedes bussilla näitä kuskataan saamaan hoitoja , mutta myös Lidll : stä haetaan kärrykaupalla vesimeloneita ja etenkin tupakkaa . Autossa on tummennetut lasit matkustajaosastossa , ettei kukaan näkisi keitä arvovieraita on kyytissä . Kuljettajalla on virkapuku , mutta ei mitään tunnuksia . Myöskään autossa ei ole mitään tunnuksia , ei taksi tunnusta , ei reittiliikenne kilpeä , ei tilausajoksi muutettavaa paneelia edessä . Hyvin siis menee kestävyysvajeen ollessa päällä , jonka pieneläkeläiset ovat aiheuttaneet .


      • Taavi.Tenunen
        EPPÄILIJÄ kirjoitti:

        Juuri näin , Valkoisella 9 hengen Mersedes bussilla näitä kuskataan saamaan hoitoja , mutta myös Lidll : stä haetaan kärrykaupalla vesimeloneita ja etenkin tupakkaa . Autossa on tummennetut lasit matkustajaosastossa , ettei kukaan näkisi keitä arvovieraita on kyytissä . Kuljettajalla on virkapuku , mutta ei mitään tunnuksia . Myöskään autossa ei ole mitään tunnuksia , ei taksi tunnusta , ei reittiliikenne kilpeä , ei tilausajoksi muutettavaa paneelia edessä . Hyvin siis menee kestävyysvajeen ollessa päällä , jonka pieneläkeläiset ovat aiheuttaneet .

        "autossa ei ole mitään tunnuksia"

        Ei mitään tunnuksia? Kaikissa liikenteessä olevissa autoissa täytyy olla rekisteritunnus. Seuraavan kerran, kun näet auton, katso tarkemmin. Rekisterikilpi on sekä auton edessä että takana. Näin on Suomessa. Rekisterikilvessä olevan tunnuksen perusteella pystyt selvittämään auton omistajan ajoneuvohallintokeskuksesta tai soittamalla numeroon 020202.


    • yuioihgfddfggfddfgkjh

      Ruotsissa lähes 400 poliisia sanonut itsensä irti, arvatkaa miksi? Onko sama tilanne Kemissä kun poliisia ei juuri näy koskaan?

    • yuikjhgfdrtyuioiuytrert

      Näyttää siltä että kotoutus Kemissä ei ole onnistunut. Miksi nuoret ihmiset eivät voi kävellä kauppaan ja sairaalaan? Vanhukset menevät rollaattoreiden avulla joka paikkaan, vaikka liikkuminen työlästä. Sairaalassa käydessäni käytettiin nuorta somalinaista polilinikalla isolla pakettiautolla saattaja mukanaan, ei vaikuttanut kyllä sairaalta.

    • yuiolkjhgklkjhghjjhtyu

      Hallitus esittää ensi vuodella yli viiden miljoonan korvausta kunnille, laittomasti maahan jäävien kiireellisen sosiaali huollon kustannuksiin. Hallitus ajattelee aina maahanmuuttajien ja laittomasti tänne jääneiden etua. Omat olkoon oman onnensa nojassa.

    • postipaveli

      https://www.google.fi/maps/@65.7431453,24.6010997,3a,75y,180h,82.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1sfNo339RImVZ84CfTPz_DrQ!2e0!7i13312!8i6656

      Miksi tällä alueella olevien Itätuulen kiinteistöjen postilaatikkoryhmät on poistettu ? Ryhmissä oli yhteensä runsaat 60 laatikkoa. Eikö ulkomaalaistaustaiset asukkaat osaa hakea postiaan ,vaan heille se pitää jakaa ovessa olevista luukuista ? Kuka maksaa Postille tästä palvelusta vai harrastaako Posti hyväntekeväisyyttä ?

    • syväkurkku-

      UUH.. matu se osaa käsitellä naista. Kullia ja nyrkkiä ihanaa

    • yuioplkjhgfdyuiooitrvbn

      "Eiköhän ne maksut mene sieltä valtion budjetista. "osalainaus
      Kaikki menee valtion budjetista eli (veronmaksajien) sama sitten kun siirtyvät kunnan niskoille, taas veronmaksajat maksavat koko lystin. Kuin myös 5,3 miljoonaa heidän sosiaalitukia joita on esitetty kunnille maksettavaksi, laittomasti maahan jääville. Viimeksi mainittu esitys lisää taatusti tänne jääneiden kielteisen päätöksen saaneiden määrää, ja lisää tänne tuloa. Valtion budjetti koostuu maksetuista veroista, joita suomalaiset maksavat. Ensi vuoden budjetista unohtui tuki oman maan köyhille. Olisi erittäin toivottavaa, että jokainen voisi ostaa ruokansa jonottamatta leipäjonoissa.

      • humanistivasemmalta

      • K.Latopää
        humanistivasemmalta kirjoitti:

        http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/ouluun-nimettiin-maahanmuuttajaneuvosto-edistamaan-maahanmuuttajien-osallisuutta/767759/

        Esitän että Kemiinkin perustetaan vastaava. Edistää kotoutumista, osallisuutta yhteisten asioiden hoitoon, humanitäärisyyttä yms. Työryhmän esityöhön onkin varattava 50000 euron määrärahaa maahanmuuttajaneuvoston kehittämiskoordinaattorin tehtävään. Oulu menee muuten kehityksessä edelle ja me jäädään mopen osalle.

        "me jäädään mopen osalle. "
        Ei haittaa mitään tässä asiassa. Päinvastoin. Miksi Kemin pitäisi olla suurin maahanmuuttajavastaanottaja.


      • ongelmaratkaistu
        K.Latopää kirjoitti:

        "me jäädään mopen osalle. "
        Ei haittaa mitään tässä asiassa. Päinvastoin. Miksi Kemin pitäisi olla suurin maahanmuuttajavastaanottaja.

        Lähettäkää ne Helsinkiin. Kokoomuksen Vapaavuorihan toivoi sinne lisää maahanmuuttajia. Annatte vain junaliput.


    • ghjbvfghrtyuioiudfgjkkj

      Tulipa kerrankin hyvä idea, sinne siis Helsinkiin kaikki. Vapaavuori on varmaan sitten tyytyväinen ja Kemin päättäjät murheen murtamia.

    • Myös-Turussa
    • Olikohan

      kukkahattu tätien lemmikit menneet piiloon? Kovin oli vaelluskansa kadoksissa, kunhan pysyisivätkin, ei tarvitsisi erääseen kauppaan mennessä pälyillen kävellä ja olla varuillaan niiden molottajien katseiden alla.

    • Vaieikökerrota

      Onko nuo aloitustekstissä mainitin pahoinpitelyn tekijät saatu kiinni?

    • Olikohanille

      Sinulla ei taida olla kielipäätä? Miljoonat ihmiset ovat oppineet kieliä, joita et osaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe