CGI irtisanoo 1600 vanhaa työntekijäänsä

iuiuu

49

2088

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hasardi.hommaa

      Työilmapiiri on varmasti huipussaan.

      Työskentely noissa isoissa it-firmoissa on vaarallista fyysiselle terveydelle jatkuvan istumisen takia, mutta myös henkiselle terveydelle jatkuvan stressin ja irtisanomisen pelon takia.

      Isoja monikansallisia it-firmoja ei voi suositella, jos haluaa säilyä fyysisesti ja henkisesti terveenä. Tai koko it-alaa ylipäätään.

    • Ei_tajuu

      Uutisessahan ei mainita sanaakaan Suomesta. Jää nähtävästi koskeeko vähennykset edes Suomea.

      • tyud

        Tietysti ne koskevat Suomea. Missään ei irtisanominen ole niin halpaa ja helppoa kuin Suomessa. Aikanaan Nokia Siemensin yhdistymisen jälkeiset irtisanomiset tehtiin Suomessa eikä Saksassa tai muualla, koska ... niin, juurikin siksi.


      • cgi1600

        Miksi ei koskisi suomea? Ei kai kujaan voi olla enää niin naivi että kuvittelee jotenkin Suomen olevan suojassa? Sama mallihan on Suomen CGI:llä jo käytössä. Vuosi sitten sai 200 kenkää ja heti kerrottiin että otetaan nuoria ja halpoja tilalle. Ainoa ero tuohon uutiseen on että Suomessa asia verhottiin sellaisen perus bullshit jargonin taakse. Ilmoitettu 2.3% tarkoittaa Suomessa noin 70hlö vähennystä. Ihmettelen jos jotain tuollaista määrää ei ilmoiteta vielä elokuun aikana. Toivon toki olevani väärässä.....


    • Uutisesta ei käynyt ilmi, että vähennys olisi "juustohöylä" vaan että CGI vähentää väkeä niistä tehtävistä, joille ei ole kysyntää. Koskeeko Suomea jää nähtäväksi, mutta jos täällä on vain vuosi sitten vähennetty 200 henkilöä, suurta tarvetta ei luulisi olevan.

      Mikä tässä uutisessa on ihmeellistä? Ei lähikauppiaasikaan pidä hyllyssään tavaraa, jota ei kukaan osta. Miksi esim. CGI pitäisi palkkalistoillaan henkilöitä, joiden osaaminen ja työpanos ei käy kaupaksi?

      Minusta oikea kysymys onkin se, miksei CGI kouluta ko. henkilöitä uusiin tehtäviin. Tai se, mikseivät ko. henkilöt ole itse ylläpitäneet ja kehittäneet osaamistaan pysyäkseen mukana kehityksessä.

      • FFFFUCCCKK.CGI

        Mitä tavaraa ne kodarit ovat?
        Eläimet olivat ainakin joku vuosi sitten irtainta onaisuutta. Kohta on niin, että pitäisi soveltaa uusimpia eläinsuojelusäädöksiä myös ihmisiin, työntekijöihin, jotta olot ja työehdot paranisivat.


      • excgitalent

        Uutisesta ei käy ilmi mutta se nyt vain on CGI:n tapa toimia. Jokainen CGI Suomen YT on tähän asti ollut puhdas juustohöylä joten siihen tuskin muutosta on tulossa.
        Muihin lapsellisiin kommentteihisi en edes vaivaudu vastaamaan ennen kuin olet edes työelämässä mukana.......


      • FUKIGC
        FFFFUCCCKK.CGI kirjoitti:

        Mitä tavaraa ne kodarit ovat?
        Eläimet olivat ainakin joku vuosi sitten irtainta onaisuutta. Kohta on niin, että pitäisi soveltaa uusimpia eläinsuojelusäädöksiä myös ihmisiin, työntekijöihin, jotta olot ja työehdot paranisivat.

        Kylmää kyytiä on työntekijöille tarjottu ja tarjolla, koska ylempi johtoporras sekä excelin pyörittäjät taitavat ajatella monessa isossa it-firmassa juuri noin.

        Työntekijät eivät ole enää työkavereita ja ihmisiä, joille voisi olla kehittyviä urapolkuja tarjolla, vaan kertakäyttöisiä hyödykkeitä ja tavaroita.

        It-ala on nykyään ehkä kaikista huonoin ala tuon asian suhteen, ellei ihmiskaupan uhreja oteta vertailuun mukaan.


      • FFFFUCCCKK.CGI kirjoitti:

        Mitä tavaraa ne kodarit ovat?
        Eläimet olivat ainakin joku vuosi sitten irtainta onaisuutta. Kohta on niin, että pitäisi soveltaa uusimpia eläinsuojelusäädöksiä myös ihmisiin, työntekijöihin, jotta olot ja työehdot paranisivat.

        Koodarit ovat resursseja. Mitä kuvittelit? Kuten nimi. FUKIGC kommentissaan totesi, resurssien kohtelu voi olla kylmää. Se on sitä kylmempää mitä etäämpänä ylin johtoporras istuu. Suomalainen koodari näkyy vain numeroina kanadalaisen yrityksen Excelissä ja jos tuotto-odotukset eivät täyty, paksa lähtee valumaan alaspäin.

        Pitää huomata kuitenkin, että CGI ei ole yhtä kuin IT-ala. Suomessa on paljon sellaisiakin IT-alan firmoja, joissa koodarit ovat paljon enemmän kuin pelkkiä resursseja.


    • cgirules
    • hiljaisuusonhuonoa

      Onko Suomen johto vielä kommentoinut asiaa mitenkään? Ainakaan julkisesti ei ole näkynyt mitään......onkohan niin että Suomi on saanut omat lukunsa ja nyt valmistellaan ilmoitusta? Sehän on jo nähty että mitään neuvottelua ei konsernin johto käy maajohtajien kanssa. Kaikki valta on Kanadassa ja Suomessakin vain totetutetaan käskyjä mukisematta :(

      • lkdfgj

        "nyt valmistellaan ilmoitusta"

        Kyllä. Jos olet CGI:llä ja ole yli 40v, olet listalla. Suuri, ellei suurin osa tuosta 1600 henkilöstä on Suomesta.

        Elämä on. Ravintola-ala työllistää hyvin ja samoin rakennusala. Molemmat tosin ovat ulkomaalaisten kansoittamia ja palkat sen mukaisia. On muitakin vaihtoehtoja. IT-alan voit kuitenkin unohtaa.


    • Otanosaa

      Veikkaan, että Suomen osuus on noin 240 vakiintuneen mukaan. Tosin tahti kiihtyy jokavuotiseksi. Mahtaako tj Volanenkin saada monoa.

    • kukasaaarvan

      Paha sanoa osuisiko jo nyt sitten myös johtoon. Pitäisihän sen jo osua jos homma ei vieläkään toimi ja rahan taloon tuovaa jengiä vaan laitetaan ulos. Eikös viime YT kierroksessa laitettu aika järjestäen kaikki ns. account manager tittelillä pyörineet myyjät veke? Samalla sitten tiiminvetäjät sai hienon Director, Consulting tittelin ja pirusti myyntivastuita entisten hommien päälle :)
      Eli olisiko sitten seuraava ryhmä nämä tiiminvetäjät.......

      • SaastaUlosToisestaKorvas

        Menkööt minun puolestani konkurssiin. Se olisi varmaan ihan hyvä asia.


    • Repe30

      Varmasti näkyy firman numeroissa jos myyjät on heitetty pellolle. Tiiminvetäjät kun ei ole myyjiä ja uudet kaupat jäävät saamatta. Vanhat asiakkaat hajoavat jatkuviin alati ylitsevuotaviin rahastusyrityksiin ja vaihtavat toimittajaa. Jos johto on fiksu niin keskittää yt-neuvottelut tällä kertaa firman sisäisiin byrokraatteihin, se olisi hyvä tapa yrittää tervehdyttää firmaa edes vähän.

      • Tehostus

        Harmi vaan kun ne byrokraatit asustavat Kanadassa. Suomessa toiminta oli ennen ketterää, ennen kuin sitä alettiin "tehostamaan".


    • Asiakasjahti

      Kokeneiden myyjien ja asiakasvastaavien heittäminen ulos oli kyllä aivan käsittämätön juttu. Onkohan kanadassa joku ihan uusi viisaus distruptiosta tuhoamalla asiakassuhteita? Kilpailijat kiittivät ja palkkasivat nämä tyypit hetkessä ja nyt jokainen nakertaa omaa nurkkaansa cgin pääasiakaskunnasta. Se on helppoa kun on paras näkemys asiakkaan tilanteesta ja valmiit suhteet.

      • mihinsuuntaan

        Sitä vaan mietin että kun firma on onnistunut suhteellisen lyhyessä ajassa pilaamaan suhteet niin asiakkaisiin kuin henkilöstöön ja sitä kautta maine markkinoilla ja työntekijöiden keskuudessa täysi nolla niin mikä voi olla lopputulos?


      • ylikäyttäjä
        mihinsuuntaan kirjoitti:

        Sitä vaan mietin että kun firma on onnistunut suhteellisen lyhyessä ajassa pilaamaan suhteet niin asiakkaisiin kuin henkilöstöön ja sitä kautta maine markkinoilla ja työntekijöiden keskuudessa täysi nolla niin mikä voi olla lopputulos?

        Isommat boonukset johdolle?


      • Kuulin_tarinaa_cgistä

        CGI ei ymmärrä, että Suomessa pienten asiakkaiden kanssa on toimittava eri tavalla kuin Kanadassa ja USA:ssa. Satojen miljoonien kaupat ovat täällä utopiaa. Kanadan malli tuli kuitenkin käyttöön väkipakolla ja rampautti pahoin toiminnan muutama vuosi takaperin.


    • envalitatästä

      olen koodarina tienannut urani aikana 750 000 euroa, joten ei huono alan valinta

      • kekdkddkekdk

        Toki tiedän raksakaverin joka on tienannut melkein 5Meur nettona.

        Mutta todellisuudessa normikoodari pääsee työuransa (max. 10-15v) ehkä 200-300keur bruttotuloihin yhteensä.


      • hgfdsaqwe
        kekdkddkekdk kirjoitti:

        Toki tiedän raksakaverin joka on tienannut melkein 5Meur nettona.

        Mutta todellisuudessa normikoodari pääsee työuransa (max. 10-15v) ehkä 200-300keur bruttotuloihin yhteensä.

        Itse ehdin olla alalla melkein 34 vuotta. Ulkoistus ja sitten kenkää, kun entisen työnantajan vanhat järjestelmät oli saatu uudistettua. Ulkoistettuna olin viimeiset 2,5 vuotta. Ehdin nähdä senkin ihmeen, että joku työkaveri pääsi kunniaöla elkkeelle täytettyään 65 vuotta. Eräs toinen oli hieman nuorempi, lähti eläkkeelle. Lopuille kenkää.


    • envalitatästä

      no raksalla vesisaateessa ja 20 asteen pakkasessa työnteko on vähän eri työtä kuin siisti toimistotyö , 7,5h/pv, liukuvatyöaika, henkilöstö ravintola, koulutukset,..

      Itse olen koodannut vuodesta 94

    • paskahenkilöstöjohto

      No en voi kyllä suositella kellekkään työpaikaksi tätä firmaa :(

    • ex-CGI

      CGI ostamassa Affecton liiketoimintoja... julkinen ostotarjous tehty. Ovi alkaa Affectolla pyörimään ja kannattavuus laskemaan....

    • runrunrun

      Kaksi kutistuvaa isohkoa yritystä yhdistetään ja ostavan yrityksen ylimmässä johdossa on lähes pelkästään tyyppejä joiden ainut tuntema kehittämismalli on konsolidoiminen ja leikkaaminen. Puolen vuoden sisällä tulee tapahtumaan aivan hirvittävä henkilöstön lahtaus, jota selitetään tehostamiseksi, transformaatioksi, focustamiseksi ja vaikka miksi. Tilanne tulee lamauttamaan tekemisen ja nyt tuplattu kierre sen kun pahenee.

      • kiljuva.työvoimapula

        Kyllä, jälki tulee olemaan rumaa henkilöstön kannalta, mutta johdolle bonukset.


    • qqerkki

      Eikö Affecto just ostanu BigDataPumpin? Nyt taitaa olla BigYTpump??

    • Heviä

      Jos tämä menee kuten aina aikaisemminkin niin on valtava onnettomuus Affecton henkilöstölle..

      • TeuvoLapista

        Ei välttämättä sillä Affectolaiset voivat saada potkutkin.


      • karviskuja
        TeuvoLapista kirjoitti:

        Ei välttämättä sillä Affectolaiset voivat saada potkutkin.

        Potkut tai oma-aloitteinen lähtö isolle osalle seuraava siirto.....toki tässä kohdin myös siivotaan myös omaa väkeä kun kerran saavat hyvän mahdollisuuden. Kuten joku jo totesi niin fokusoidaan, transformoidaan, tehostetaan, poistetaan päällekkäisiä toimintoja, varaudutaan markkinamuutokseen jne
        CGI:stä saisi hyvän jakson siihen pelkokerroin ohjelmaan :)


    • Spekulaatio

      Case Affecto:
      Hallinto, iso osa johdosta ja koko myynti saavat kylmästi ja nopeasti potkut. Kanada valvoo tiukasti ohjeiden toteuttamista. Osa konttoreista lakkautetaan heti kun ihmiset on järjestelty uudestaan. Riviporukka ja tekijät saavat aluksi jäädä, mutta heitä aletaan hyvin nopeasti painostamaan ja vaatimaan lisää laskutusta. Rivi-ihmisten aika kuluu lähinnä kuitenkin uuden lanseeratun sisäisen byrokratian hoitamiseen. Asiakkaiden vuosimaksuja ja tuntihintaa nostetaan mahdollisimman nopeasti, mutta palvelutaso heikkenee nopeasti. Kaikki aika pyritään laskuttamaan jopa kertoimella ja asiakkaat suuttuvat. Asiakkaita alkaa lähteä kilpailijoille, työntekijät huomaavat että vene alkaa upota ja yrittävät epätoivoisesti päästä pois. Tulos nousee aluksi mutta toiminta ja liikevaihto supistuu rajusti. Sitten menee alas tulos sekä liikevaihto.

      • RytinääJaRäiskettä

        Affectossa / CGI:llä alkaa iso rytinä.

        Pörssitiedote sanoo mm. "Vähentääkseen hallinnollisia monimutkaisuuksia yhtiön organisaatiorakenteessa Affecto on päättänyt ryhtyä muihin integraatiotoimiin, kuten liiketoimintojen ulkoistamistoimet, ... " ... ja ... "... ulkoistusjärjestelyjä on tällä hetkellä tarkoitus toteuttaa Suomessa ja Ruotsissa." sekä muuta mukavaa.

        Äkkiä pois tuolta jos muu paikka jostain löytyy.


      • Ihmetouhua

        Vähintäänkin "mielenkiintoinen" kuvio taas kehitetty. Taitaa olla siis tarkoitus vaan virallinen YT kierros kiertää tässä kohdin. Affecto ulkoistaa liiketoimintoja CGI:lle eli toisin sanoen CGI tekee hommat ja tarvitsee siihen pari hassua Affectolaista pääsemään alkuun. Loput saa lähteä ja YT käydään vielä Affecton nimissä?


      • firmojen-ostaja
        Ihmetouhua kirjoitti:

        Vähintäänkin "mielenkiintoinen" kuvio taas kehitetty. Taitaa olla siis tarkoitus vaan virallinen YT kierros kiertää tässä kohdin. Affecto ulkoistaa liiketoimintoja CGI:lle eli toisin sanoen CGI tekee hommat ja tarvitsee siihen pari hassua Affectolaista pääsemään alkuun. Loput saa lähteä ja YT käydään vielä Affecton nimissä?

        Mistä se CGI maksoi 100Meur?
        - asiakassopimuksista?
        - tuotteista?
        - markkinaosuudesta
        Työntekijöistä ei kannata maksaa kun ne lähtee kuukaudessa.


      • KanadalaisetOsaa

        CGI maksoi 100 MEur saadakseen kilpailijan pois markkinoilta ja sitä kautta pidemmällä tähtäimellä enemmän tuloja.

        Tuo on muuten kanadalaisten ydinosaamisaluetta. Viimeksi samanlaisen jäynän teki toinen vaahteranlehtimies, nimeltään Stephen Elop.


    • Heviä

      Nyt se painajainen sitten siis alkaa.. Huomasin että Affecton johto jo laitettiin ulos.
      Miten edes ammattiliitot ei tee mitään..

      • oipom

        "Huomasin että Affecton johto jo laitettiin ulos.
        Miten edes ammattiliitot ei tee mitään.. "
        Ei johto kuulu ammattiliittoihin.


      • ghgcgfjkkgrtddf
        oipom kirjoitti:

        "Huomasin että Affecton johto jo laitettiin ulos.
        Miten edes ammattiliitot ei tee mitään.. "
        Ei johto kuulu ammattiliittoihin.

        Kyllä johtokin, toimaria myöten, voi kuulua ammattiliittoon. Mutta luottamusmies ei edusta johtoa, vaan tiukassa tilanteessa johto edustaa vain itseään - pl. toimari, joka ei ole työsuhteessa.


    • OsuukohanKohdalle

      Kuitenkin taitaa olla että tiukassa tilanteessa luottamusmies työntää pään pensaaseen eikä edusta oikeastaan ketään. Kohtahan se tullaan näkemään kun iso rytinä alkaa.

    • Kaikkihyvinkanadassa

      Ilmeisesti paketteja jo jaellaan ja Affectolta ostetaan ulkoistuspalveluina liiketoimintaa. Paketit eivät ole vapaaehtoisia tuossa paikassa olleet mutta olisiko nyt niin että johto yrittää kaikin mahdollisin keinoin vain välttää YT julkistusta?
      Käytävillä jatkuu henkilöstön pahoinvointi ja kollegoiden selkäänpuukotus. Johto kertoo mairea hymy naamalla kuinka ihanaa kaikilla on ja miten jokainen memberi on osa mahtavaa tarinaa......

      • jhgjklh

        "Käytävillä jatkuu henkilöstön pahoinvointi ja kollegoiden selkäänpuukotus. Johto kertoo mairea hymy naamalla kuinka ihanaa kaikilla on ja miten jokainen memberi on osa mahtavaa tarinaa...... "

        Tämä on muuten ihan yleinen termi, tarkoitan siis yleisesti sitä, että ulospäin annetaan ihan eri kuva kuin miten asia todellisuudessa on. Esim. Suomen hallitus yhtenä miehenä ja naisena selittää kuinka on toimintakykyinen jne. vaikka kulissien takana tapellaan lähes verissä päin ja yritetään saada revittyä mahdollisimman suuri hyöty itselle ja lähipiirille suunnitelluista uudistuksista.

        Samantyyppinen valkopesu on levinnyt kaikkialle. Perinteistä suomalaista suoraselkäistä rehellisyyttä (sanotaan asiat kuten ne ovat) ei näy enää missään.

        En tiedä mihin tällainen meidät vie, mutta en usko että mihinkään hyvään. Perinteinen suomalainen (perussuomalainen) rehellisyys on kadonnut eikä ehkä koskaan tule takaisin.


      • YTmyllytetty
        jhgjklh kirjoitti:

        "Käytävillä jatkuu henkilöstön pahoinvointi ja kollegoiden selkäänpuukotus. Johto kertoo mairea hymy naamalla kuinka ihanaa kaikilla on ja miten jokainen memberi on osa mahtavaa tarinaa...... "

        Tämä on muuten ihan yleinen termi, tarkoitan siis yleisesti sitä, että ulospäin annetaan ihan eri kuva kuin miten asia todellisuudessa on. Esim. Suomen hallitus yhtenä miehenä ja naisena selittää kuinka on toimintakykyinen jne. vaikka kulissien takana tapellaan lähes verissä päin ja yritetään saada revittyä mahdollisimman suuri hyöty itselle ja lähipiirille suunnitelluista uudistuksista.

        Samantyyppinen valkopesu on levinnyt kaikkialle. Perinteistä suomalaista suoraselkäistä rehellisyyttä (sanotaan asiat kuten ne ovat) ei näy enää missään.

        En tiedä mihin tällainen meidät vie, mutta en usko että mihinkään hyvään. Perinteinen suomalainen (perussuomalainen) rehellisyys on kadonnut eikä ehkä koskaan tule takaisin.

        Erittäin hyvin sanottu ja totta joka sana!


      • asenne.on.tämä
        jhgjklh kirjoitti:

        "Käytävillä jatkuu henkilöstön pahoinvointi ja kollegoiden selkäänpuukotus. Johto kertoo mairea hymy naamalla kuinka ihanaa kaikilla on ja miten jokainen memberi on osa mahtavaa tarinaa...... "

        Tämä on muuten ihan yleinen termi, tarkoitan siis yleisesti sitä, että ulospäin annetaan ihan eri kuva kuin miten asia todellisuudessa on. Esim. Suomen hallitus yhtenä miehenä ja naisena selittää kuinka on toimintakykyinen jne. vaikka kulissien takana tapellaan lähes verissä päin ja yritetään saada revittyä mahdollisimman suuri hyöty itselle ja lähipiirille suunnitelluista uudistuksista.

        Samantyyppinen valkopesu on levinnyt kaikkialle. Perinteistä suomalaista suoraselkäistä rehellisyyttä (sanotaan asiat kuten ne ovat) ei näy enää missään.

        En tiedä mihin tällainen meidät vie, mutta en usko että mihinkään hyvään. Perinteinen suomalainen (perussuomalainen) rehellisyys on kadonnut eikä ehkä koskaan tule takaisin.

        Työnsä tunnollisesti hoitava ja rehellinen suomalainen työntekijä on joku historian jäänne, ehkä myös vähän tyhmä ja yksinkertainen.

        Eikä niillä muutenkaan ole mitään väliä, ne voidaan ulkoistuksissa korvata halvemmilla tekijöillä.

        Eivätkä ne tunnollisesti suomalaiset nössöt saa edes mitään protestia aikaan. Sitoutuvat alta vietävään työpaikkaansa viimeiseen päivään asti ja kouluttavat vielä kiltisti uudet tekijät omiin ja kohta entisiin töihinsä.

        Työttömien syyllistäminen on myös kivaa kun tietää, että kortistoon joutuneista juuri ne tunnolliset nössöt ovat niitä, jotka ottavat kritiikin sellaisenaan vastaan ja syyttävät varmasti vain itseään, heh heh...


      • Pelottaako_yhä

        Meitä aikoinaan peloteltiin sillä, että pääomistaja Serge Godin tulee itse lentokoneella kertomaan kuinka tärkeää on noudattaa ohjeita. Ylin johto oli ihan löysät housuissa. No, nyt pääsevät pelottelemaan affectolaisia. Pelko vallinnee henkilöstössä yhä? Olisi varmaan muitakin keinoja motivoida.


      • PSA_ihanuus
        YTmyllytetty kirjoitti:

        Erittäin hyvin sanottu ja totta joka sana!

        Ihan samaa mieltä. Sen jälkeen kun Logica osti WM-datan, on rehellisyys asteittain vähentynyt johdossa. CGI:n mukaan tulon myötä vain oma peffa on tärkein. Muistan kuin ex maajohtaja-tj Nikku uhkaili joskus joulujuhlassa, että hän "meinaa olla töissä eläkeikään asti, mutta teistä en tiedä." ja talousjohtajasanojensa mukaan rakasti tennistä ja PSA-järjestelmää (CGI:n oma sisäinen surkea systeemi). Onneksi pääsin sieltä pois.


    • Anonyymi

      Toivottavasti kaikki säälittävät rikolliset hakkerit on ainaki saanu fudut tuolta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe