Vaihtoehto Ruokajako!!!

MeMolemmat

Kyllä on hienoa kun vapaaehtoisvoimin meille "köyhille" jaetaan ruokaa Naantalissa, on maitoa, jugurtteja, leipää ja milloin mitäkin hyvää, joita tietääkseni ainakin UkkoPekan kauppias ja Lidlin samaten antavat "jakoon", ettei tarvitse roskikseen heittää, kyllä meille kelpaa......ISO KIITOS MYÖS VAPAAEHTOISTYÖNTEKIJÖILLE (Tuija& Pertti ym)

Olisi suotavaa jos palvelu toimisi samalla tavalla vaikkapa Sossussa, hakiessasi "avustuksia", vaan eipä pelaa, sinne kannattaa mennä jos haluaa päivän menevän pilalle, sellaisia tätejä siellä :((

20

912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuluttajaseurakunta

      Kannattaa muistaa että varsinkin Lidlin tuotteet ovat ylittäneet viimeisen käyttöpäivän kun tuotteet menevät jakoon.

      • Ihmisenarvonollas

        Jep, sioille vanhentuneet ruuat kelpaa kyl.

        Päättäjät hoi!


      • LIDL111

        olemme kyllä tietoisia, että päivämäärät ovat edellispäiväisiä, ei niitä muuten Ruokajakoon annettaisi, kyllähän niitä kaupasta saa alella joka pvä, muistaakseni 30%!!! Olemme silti kiitollisia Lidlille ja muille jotka antavat Köyhille ruokaa, kaikki eivät enää elä eläkkeellä ja meitä nuoria työttömiä on pilvinpimein, että silleen. Ja oikein kirjoitettu Sosiaalitoimiston henkikunnasta, paha mieli sieltä ulos lähtiessä tulee, pitävät rahojaan kuin omia, vaikka ne Valtiolta tulee!!!! LIDL ON HYVÄ KAUPPA JA HYVÄ Henkilökunta, kiitos heille!


      • Erkkikoo

        Valtion raha tulee setelipainosta, vesi tulee hanasta ja sähkö seinästä, joten ilmaisiahan ne ovat. Kyllä joittenkin maailma on helppo!


    • kirstiw

      missä ruokaa jaetaan en ole kuullut

    • KariKK2

      Joo,kyllä on hyvä niin, kelpaa Sosiaalitoimiston Johtajattarellekkin, kun käski sinne mennä, kun anoin maksusitoumusta kauppaan, niillä "herkuilla"ei kyllä laskuja maksella, mikä noita ihmisiä oikein vaivaa tuolla sos.toimistossa???

    • Senkinloiset

      Menkää töihin ja elättäkää itsenne.

      • sairas412412

        Mee ite fasisti


    • sairas412412

      Olen siis henkisesti sairas enkä ole koskaan tehnyt töitä. Mielestäni yhteiskunnan tulee elättää meidät ressukat.

      • TYÖTÖNKÖYHÄREHELLINEN

        Hyvä sairas. Ei sinun tarvitsekaan mennä töihin. Kotityöt ovat aivan yhtä arvokkaita töitä. Voit myös vaikka taiteilla, tehdä käsitöitä, kirjoittaa, askarrella, valokuvata, auttaa sukulaisia, laulaa, tanssia. Tai vaikka tietokoneella jotain. Uskon, että voit ilahduttaa muitakin paljon enemmän, kuin moni kärttyinen työssä oleva tekee. Töissä pitää nykyisin tehdä sutta ja sekundaa, halvalla. Tarkat, hyvää työtä tekevät lentävät ulos nopsasti, tai kiusataan ulos jne.

        Sos.tstoon pääsi joskus kaiketi suhteilla vaan (töihin avustamaan), kun oli esim. atk-tallennustaitoinen. Ei sinne saa enää mennä häiritsemään, heillä on näet ruokatauot, kahvi pullatauot, kesä-, talvi-, Joulu-, sairaslomat ym. Puhelinaika on joskus, tai kenties vain puh.vastaaja: "Olemme koulutustilaisuudessa, soita ensivuonna uudestaan... Laivaseminaari, koita hätätapauksessa 112:teen.. Olemme TYKY-päivillä, voitte hakea leipäkassinne tällä viikolla Raisiosta...". Heitä vain naurattaa, jos esim. allerginen joutuu pesemään pyykkinsä kerrostalon yleispesukoneessa, tai lakaisemaan lattiansa puuharjalla. Ne on muut, kun saa kaikki kodinkoneet, kännykät, designvaunut, TV:n, Netin (satelliitin), auton, ulkomaanoleskelut, merkkivaatteet, kielikurssit, vip-harrastukset, hammashoidot, rillit, tekstiilit, soittimet, parturit jne.
        No, kirkon Diakonia on ennen ainakin auttanut, järkevästi. Kannattaa kysyä sieltä. Kyllä köyhä mielellään korvaukseksi vaikkapa haravoisi hautausmaalla tai kastelisi kukkia jne.
        No, ensi Vaaleissa nähdään, miten käy. Toivotaan, että hyvyys voittaa, ei ylimielisyys ja pahuus.
        Hyvää jatkoa, ja kaunista syksyä Sinulle! Katsele luontoa ja eläimiä, olet osa sitä itsekin.


    • nestorivaan

      eilen tosiaan menossa hakemaan ruokaa tuoltatoimipisteestä mutta se jono oli liian pitkä mulle kun noita särkyjä niin paljon ,onkohan se lisääntynyt toi käviä määrä tääl rikkaassa naantalissakin .tualta kelankautta kun ei saa kui lämmintä kättä ja apteekissa tarvii nykysin rahaa kun sieltä lääkkeitä hakee jäi nyt eilen sit tohon soppalinjal ...omenii puist ja kiljuntekoon saapahan jotain vitamiiniä

    • Tietoksennevaa

      Vkl oli yksi henkilö tiputuksessa syötyään vanhaa ruokaa

    • Työssäkin2

      Hyvä näin!
      Mutta mutta, saako siellä nämä vapaaehtoistyöntekijät pyytää rahaa johonkin lippaaseen ja jos , niin mihin se raha menee, kun kuitenkin ymmärtääkseni Seurakunta ja Naantalin Sosiaalitoimi maksavat bensakulut, kyllä ei missään muualla ilmaisruokajakelupisteessä kerätä rahaa???!!!!

      Jonot ovat kyllä käsittämättömän isoja, mutta silti jos "sossusta" ei mitään (tunnetusti) saa, on vaihtoehto hyvä :)))

      • voisentään

        Joopa joo, kuluihin ne rahat muka menevät, bensoihin kuulemma.
        On niillä nääs nää jakeluautonkuljettajat, eikä välttämättä mitään rehellisiä
        tyyppejä, ruokahan pitäis olla ilmaista helkutti.


    • voisentään

      Sen ajan mitä täälläkin käyttää kirjoitteluun voisi käyttää pullojen etsimiseen tai puolukan poimintaan. Siitäkin saa rahaa. Niin mutta ruokahan pitäis olla ilmaista helkutti. Ei mistään pitäisi joutua maksamaan!

      • voisentään

        No voivoi sentään, älähän viisastele, itse en noita harrasta.
        Kirjoittelen köyhien puolesta.


    • Kylpaotas

      Hyvää työtä tekevät kaikki kun ilmasta ruokaa ilman palkkaa jakavat köyhille. Vertaa vaikka julkinen puoli joka tekee yleensä paskaa kovalla palkalla ilman mitään vastuuta. Siksi "hyvinvointiyhteiskunta" tarvitsee vapaaehtoisia auttamaan kun ei virkamiesten toimenkuvaan kuulu muu kuin päähänpotkiminen.

    • Anonyymi

      Laitoin tutkintapyynnön poliisille. Natsit jakamassa ruokaa.

    • Anonyymi

      Hah,...ruokajonossa käy ne, joilla kotona muutenkin notkuu pöytä ruuasta ja herkuista. Ovat työssäkäyviä, mutta säästävät, kun hakevat ilmaista ruokaa.

      Myöskin siellä ruokajonossa on paljon ketjupolttajia, joilla kuluu paljon tupakkaa. Siellä on myöskin alkoholin käyttäjiä, joille alko on jokapäiväinen asia saada. Myöskin siellä jonossa seisoo paksuja lihavia psyykenpotilaita tupakkaa polttaen ja houruja puhuen. Milloin ovat profeettoja milloin mitäkin.

      • Anonyymi

        Naantali on kuoleva kyläpahanen-


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe