Maanantaina 14.8 se vihdoin tapahtuu !

Börjetäti

No niin kolmas kerta toden sanoo ja nyt vihdoin ensi maanantaina Camelontin sirkuksen paperit allekirjoitetaan. Se on nyt täysin varmaa, koska se vaan on varmaa. Heti papereiden allekirjoitusten jälkeen alkaa satamavarastojen purku ja heti perään kantasatamaan ilmestyy suuri tuhat päinen keltatakkisten työmiesten armeija jotka aloittavat Helsingin itä-keskuksen kokoisen designvaate ja hotellikeskittymän rakentamisen.

Kaikki kynnelle kykenevät pääsevät nyt ahertamaan, koska rakentaminen alkaa vuorenvarmasti. Onhan Lindeholisti nähnyt kehitystyömaan varallisuustodistuksen ja tullut siihen tulokseen, että rahaa pojilta löytyy satoja miljoonia euroja.

Nyt ei siis ole enää mitään esteitä allekirjoituksille vaan maanantaina 14.8 se vihdoin tapahtuu ja sen kunniaksi Camelontti ja Lindeholisti vetävät kunnon lärvit suomalaiseen tyyliin.

36

910

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmeitätapahtuu

      Kotkasta tulee yksi euroopan suurimmista kaupallisista keskuksista. Kyllä muuttuu kylä parempaan suuntaan.

    • Karhulalalalainen

      Sinä on plussa pohjaa suuresti. Ei kaupungin johtaja tyhmä ole, on hyvä näkemys tulevaisuuteen. Kotkassa on työttömyys suuri. On kauppaliikkeet mitkä kituttavat lopettamisen partaalla ja porukat hakevat kaupasta sen pakollisen maitolitran joka päivä ja siinä se on Kotkan elämä. Kirpputorit kukoistaa ja vievät leivän pois normaali kauppa liikkeiltä. Porukalla ei ole varaa mihinkään.
      Tämä tuo lisää kaupunkiin monenlaista asiaa ja antaa potkua vaikka mihin Kotkan kehitykselle. Se on edistystä todella paikkakunnalle. Teollisuus kun haihtui Kotkasta niin se lamaannutti Kotkan, joka oli tuhon omainen asia. Tämä on uusi hyvä potku ja toivottavasti tulee lisää monenlaista niin se elvyttää kuolleisuutta.
      Tie asioita ei ole hoidettu Kotkassa kuntoon. Se on yksi asia mikä tökkii pahasti. Ja se ihmeellinen ajatus. Kaikki saarelle ja muualle ei mitään ja siksi tiestön tekeminen kunnolliseksi huomioiden Kotkan kaikki alueet. Lähinnä Jumalniemi on se keskeinen paikka. Ei moottoritien liittymä riitä, vaan paikkakunnan liikenne tarvitsee täysin uudet tiestön. Kotkansaari-Sunila-Jumalniemi runkotie on tärkeä ja perusta toimivalle kaupungille. Jumalniemen tielle silta joen yli Jylpylle olisi ollut hyvin tärkeä niin Korela Metsola alue olisi myös eri alue mitä nyt. Silloin tyhmä pussinperä Kotka tulisi erilaiseksi alueeksi. Ja se juntti periaate pois, että vain saarelle kaikki, ei muualle mitään. Siitä ajatuksesta ei ole päästy eroon, että on kaupunki Kotka, joka on vain saari ja Karhula ja muut on siitä eri alueita, jotka ei kuulu kehitykseen ollenkaan. Ne on nytikyliä alueita, joita ei ole syytä edes kehittää millään tavalla. Jumalniemeen Kotka ei ole satsannut mitään ja se mitä siellä on rahoittanut muut ulkopuoliset Kesko ja muut, huonekalu firmat ym. Siksi ei edes siltaa Kotka ole rakentanut Jylpyn välille. Kokonaisuus paketti politiikka puuttuu täysin Kotkassa ja se on paha miinus Kotkan kehittämiselle.

      • Johansetiedetään

        Monikaistaiset moottoritiet tulevat kulkemaan suoraan Pietarista ja Helsingistä kantasatamaan. Lisäksi Kantasataman eteen veden päälle rakennetaan Suomen suurin lentoasema, mikä korvaa lopetettavan Helsinki-Vantaan kentän. Helsingin satamien matkustajaliikenne voitaisiin myös siirtää jossain vaiheessa kantasatamaan.


      • Googlers

        Rättikauppa on basaarikauppaa. Vain teollisuus ja teknologia tarjoaa mahdollisuuden vaurastumiseen. Rättikauppa ei ikinä!


      • kauheestipelästynyt

        Korelan ramppi on hengenvaarallinen ruuhka-aikoina. Rekkoja, henkilöautoja ja piippa-autokin ja kaikki yhdessä sumpussa.
        Saas nähdä milloin rysähtää oikein kunnolla? Kotkan päättäjät eivät näköjään välitä.


    • Jartszu

      Munaton börjetäti vois vetää vitun korville ja ottaa sonnilta suihin.

    • J.oopa.joo

      Se vaan ei tapahdu, saatte olla aivan varmoja. Näihin saatanan satuihin ja satsetiin eo kukaan voi kaiken jälkeen luottaa. Niin se vain on.

      Toteutuessanko tuo vitun outletti pelastaisi Kotkan kituvat kaupat??? Minäkö tyhmä? Nyt en ymmärrä. Eiköhän se kävisi juuri päinvastoin, kituvat rättikaupat laittaisivat laudat oniin ja ikkunoihin. Lopettakaa hyvät ihmiset jo se unelmointi. Teitä on petetty.

      • Kirjoitellaankohta

        14.8.17 klo:12.00 Linden huoneessa sopimuksen allekirjoitustilaisuus. Kyllä se varmasti kirjoitetaan, jos kynät toimii ja kamelin sauva muistaa tulla paikalle. Vuokra ja vakuus rahojen tilillepano saattaa kestää joitain vuosiakin..


    • Mitäsittekud

      Pakko han sen on tulla kun niin paljon hehkutettu. Jotain tänne surkeaan loukkoon olisi saatava. Muutenkin kaikki lapsiperheet jo muuttaa pois. Kylä kuolee

    • DeadlineEiJousta

      Lindelöf luultavasti ammutaan kuoliaaksi vähintään kolmella niskalaukaksella, jos se Outlettihanke ei ala nousta. Brask ja Kirjavainen hirtetään.

      • JAWe

        Sitä päivää odotellen!


      • Tapahtuuko_tämä

        Karhulan torilla?


    • jkljjkllkljkj

      Niin että huomenna... Luultavammin saamme taas uuden päivämäärän, jolla Lindelöf yrittää epätoivoisesti pitää sortuvat kulissinsa edes joltain osin pystyssä.

    • SDPpaskahousujenPuolue-

      Silloinn turahtaa kotkalaisilla sosiaalidemokraateilla paskat pöksyihin.

    • Kynät_savuaa

      Joko poksautetaan pullot auki?

    • KotkanPunahuora-

      Vaalimaa virolahdella kerkesi ensin outlettinnsa kanssa punikeille jäi luu käteen.

    • Börjetäti

      Kohta kaupungintalolta tulee nauravia ja iloisia poikia vuokrahuijauspaperit allekirjoitettuna. Sitten mennään Albatrossiin laulamaan voitton karaoket jonka jälkeen mennäänsorkkaraudoilla kantasataman varastohalleille. Kun sorkkaraudat ovat laulaneet viimeisenkin naulan irti paikoiltaan, alkaa tuhansien keltatakkisten metsästys. Kaikille riittää töitä ja kaupunki saa lukea vuoden kuluttua raportin, että Kotkassa ei ole enää yhtään työtöntä kelan asiakasta.

      Nyt vaan torille ottamaan vastaan iloinen Lindeholisti ja Camelontti. Kotkan synkät päivät ovat ohimennyttä aikaa ja nyt alkaa Outletin tuoma hyvinvoinnin ja vaurauden uusi aikakausi.

    • Näkisvaan

      Sopimus allekirjoittettu, tämän vuoden vuokrarahat tulee lähipäivinä kotkan tilille ja vakuudet. Pullot auki. Sähkömiljoonat kantikseen. 1-2 vuoden päästä valmistumisesta, jos ikinä valmistuu, kantasatamassa autioitunut outletkeskus ja samalla ajanut basaari pasaatin nurin. Ihmettelen vaan mistä ostajat tulee edellis vuosien muodille? Kotkalaisilla työttömillä ei rahaa. Pääkaupunkiseudulla omat outletit. Venäläisiä vähän. Voihan sopimuksen kirjoittaa, maksu myöhästyy todennäköisesti pitkään..

    • lähipäivä

      Kymen Sanomien mukaan ensimmäinen vuokraerä kilahtaa kunnan kassaan l ä h i p ä i v i n ä!! Mutta mikähän tuo päivä onkaan? Noita "lähipäiviä" kun on ollut ainakin vuodesta 2015 melkoinen määrä. Oliko maksumiehillä kenties jonkinlainen tilisiirtopropuska blancona mukanaan, joka nyt kunnantalossa täytettiin summa ja maksupäivä mukaan lukien??

    • skumppa-venaa

      Voi voi. En ole vielä uskaltanut ostaa Bollingeria. Teen sen vasta kun ensimmäinen kuokka jonkun kuurin kylkeen kantasatamassa kolahtaa. Mutta miten kauan on odoteltava, Jokos se tuli eka vuokraerä.

    • pariviikkoinen

      Kymen sanomat kertoi 14.8.2017, että:
      "Kantasatamaa koskeva maanvuokrasopimus on allekirjoitettu. Kyseessä on kolmen hehtaarin alue, johon rakennetaan outlet-myymälä. Rakennus on valmis 2018. Toiminnan pitäisi käynnistyä 2019.
      — Parin viikon päästä alkavat alueen purkutyöt, kertoi Kotkan kaupungintalolla pidetyssä tilaisuudessa hankekehittäjä Cameron Sawyer.
      Kotka tulee saamaan maa-alasta vuosivuokrana 375 000 euroa indeksiin sidottuna."

      Huomenna 28.8.2017 tulee kuluneeksi tasan 2 viikkoa allekirjoittajaisista. Hra Sawyerin purjevene Impromptu on käyttänyt tämän ajan seilaamiseen Saksan Cuxhavenista Amsterdamin kautta nyt Englannin Brightoniin. Onko ukko ollut mukana veneessään, on toinen juttu. Mutta ensimmäinen juttu on, ilmestyykö kenties jo maanantaina 28.8. purkajaporukka kantasatamaan vai vasta parin viikon päästä.

      • Epäilen_vahvasti

        Vai ilmestyykö ollenkaan?


      • Börjetäti

        Camelontin purkujengi on aikataulusta myöhässä ja lupasivat tulla purkamaan varastohökkelit ennen lumen tuloa. Vuokrarahojen maksu myöhästyy myös niin paljon, että Lindeholisti on jo eläkkeellä juomassa konjakkia.


      • SontaValuuJoKorvista

        Nämä Kotkan johdon toimet herättävät lähinnä säälin tunteita. Ei tarvita mitään areenoita lievittämään epäonnistuneen outlet hankkeen tuomaa tuskaa.


      • Säälittää
        SontaValuuJoKorvista kirjoitti:

        Nämä Kotkan johdon toimet herättävät lähinnä säälin tunteita. Ei tarvita mitään areenoita lievittämään epäonnistuneen outlet hankkeen tuomaa tuskaa.

        Minä säälin Kotkan veronmaksajia, jotka tämän "lystin" maksavat.


    • kohta-kilisee

      On kuin joulupukkia oottais. Ylihuomenna 1.9.2017 kantasataman vuokrasoppari tulee voimaan. Taidanpa ottaa lärvit päivän kunniaksi. Upeeta nähä ja varsinkin kuulla työn ääniä siellä siloin.

      • Börjetäti

        Älä ota lärvejä ihan vielä jos joudut keltatakkisten armeijaan joka aloittaa heti perjantai aamuna tai viimeistään maanantaina 4.9 purkutyöt kantasatamassa. Iloinen työmiesten armeija laulaa purkutraktorien ja sorkkarautojen mukana ja tunnelma on yhtä iloinen kuin lapsilla jotka ovat menossa Linnanmäen huvipuistoon viettämään päivää.

        Kun purkutyöt on tehty vauhdilla niin itse rakentaminen alkaa jo viiden vuoden kuluttua 2022 ellei alueen väliaikaiset vuokralaiset ole pistäneet satamavaltausta pystyyn.

        Vuokrarahat kilahtavat Kotkan kaupungin tilille tarkalleen 1.9.......2025 ja niillä viiden tuhannen euron vuokrarahoilla saa kätsysti makkaraparakin pystyyn meripäivävieraita varten kerran kesässä.


    • temppu-upea

      Vuokra kilahti Kymen Sanomien mukaan kunnan kassaan jo maanantaina 28.8.2017. Enää ei puutu kuin i n v e s t o r i t eli koko lystin maksaja. Kyllä NYT jänskättää. Hieno temppu tuo vuokran maksu - periaatteessa ihan yhtä hieno kuin kaikkien vuokralla asuvien ihmisten ja vuokratiloissa toimivien yrittäjien useimmiten kuukausittain tekemä temppu.

      • nillittäjä

        Minun mielestäni kaupungin ydintehtäviin ei kuulu Areenan rakentaminen/omistaminen.
        Kotkan kaupungilla on ennestäänkin tyhjiä tiloja myynnissä.
        Vaikea uskoa, että Areenalla olisi taloudellisesti kannattavaa ympärivuotista käyttöä.


    • mikä-menee-mikä-tulee

      Alettiinkohan aivan tarkoituksellisesti ujuttaa jonkinlaista monitoimiareenaa samaan läjään outlettien kanssa, jotta tavallisella kuntalaisella ne menisivät suloisesti niin sekaisin, että areenaa, outlettia ja vieläpä jotain epämääräistä hotellia kukaan ei osaisi erotella ajoissa toisistaan ja että mikä vaikuttaa mihinkin hankkeeseen ja ennen kaikkea erilaisiin sopimuksiin - ja kunnan rahoitusvelvollisuuksiin. Valtuustossakin istuu liian monta sellaista, jotka lähtivät sinne tyrkylle vain siksi, kun joku pyysi.
      Samaan aikaan moni ei ymmärrä tälläkään hetkellä mitä helev...tin tekemistä on samassa nipussa jollain puolisavolaisella opistoinsinöörien koulutuslaitoksella, hotellilla ja yli 80 rättikaupalla entisellä laiturialueella.

      • pesula

        Vieläkös se metsäpankki pesula toimii?


      • valkopesu

        Luodaan monihaarainen yritysrypäs ja jossain kohtaa puhalletaan rahat?


    • tap-tap-tapahtuisi

      Joko on monta ukkoa purkamassa kantasataman kuureja? Kenen laskuun? Se tapahtui tosiaan aika kauan sitten, mutta mikä?

    • joko-kuuri-kaatuu

      Jo 13 päivää ollut outlet-porukan vuokrasopimus voimassa. Joko kaatuu kuuri uuden tieltä? Ja kukahan on t o d e l l i n e n maksaja eli investori?

    • Börjetäti

      No niin Kantasataman Outletsirkus alkaa olemaan viimeistä silausta vaille valmis ja avajaisia vietetään lauantaina klo 10.00 alkaen vuonna 2030. Joten kaikki vaan törsäilemään ja viihtymään ihan kohta avatussa Outletsirkusostoskeskuksessa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe