Rehellinen kysymys ilman kiihkoa

NiemisenPorukka

Olen aina kannattanut vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa. Mielestäni meidän varakkaampien on autettava sotaa kärsiviä lapsia ja vanhuksia, heitä jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa. Eli tänne vaan, niin kyllä autetaan.

Valitettavasti juuri tuon ryhmän jäsenet ovat uupuneet pitkälle matkalle ja perille Suomeen jaksavat vain vahvimmat. Nuoret 20-25 vuotiaat miehet edustavat ehkä noin 94% tulijoista. Näillä onneksi vähävaraisuus ei ole ongelma, vaan sota. Matka ja kustannukset maksetaan kotoa. Matkustaminen tapahtuu lentäen, laivalla, taksilla ja linja-autolla. Matkalla yövytään aina hotelleissa. Perille päästyä on aina (oikeasti ihan aina) uudet muodikkaat puhtaat vaatteet päällä. Kädessä 99%:sti iPhone 6S Plus 128 GB (990,-).
Näillähän ei ole mitään tekemistä uutisissa näytettävistä kumiveneellä tulijoista, joista täydet 100% on jo eri rotuperääkin. Mihinkähän lie he joutuvat? Viedäänkö takaisin kun propagandavideo on saatu kuvattua.

Olen muuttamassa Etelä-Suomesta Keuruulle. Tässä syy miksi puhun tällä palstalla. Tuon mukanani vaimon ja kolme tytärtä. Minä en usko että maahanmuuttajat toisivat mukanaan minkään asteista turvattomuutta lastemme turvallisuuteen, mutta muista syistä riippuen haluaisin tietää onko Keuruulla VOK tai siitä jäänyttä asiakaskuntaa nähtävillä?

Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

12

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keuruullevaan

      Tervetuloa Keuruulle vaan, meillä on täällä ihan sortinsakkia joka lähtöön. Kauniit maisemat ja puhdas luonto.
      Tuo maahanmuuttopolitiikka on ihan vailla järkee isot valtiot tappelee ja kylvää saasteet näiden ihmisreppanoiden päälle, pakoonhan sieltä on lähdettävä vaikka moneilta henki meneekin.
      Suurvallat tässä ne syylliset on ja ihmisparat kärsii. Jos halua ja tahtoa vain olisi niin asiat saatais maailmanlaajuisistekkin kuntoon. Uskonto - raha - diktatuurit pitäis laittaa hallintaan.....yms.

    • Niemine_ite

      Voi Niemisen porukka!
      He, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa, jäävät sinne sodan ja kurjuuden jalkoihin. Mitä jos varakkaammat auttaisivat heitä siellä kurjuudessa ja Suomen sosiaalijärjestelmä auttaisi kotimaan vähävaraisia?
      -Kyllä päivän naurut sai tuosta "kannatan vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa"! :D Siinähän sitä järkeä onkin!
      Ei ole VOKia enää eikä katukuvassakaan turvapaikanhakijoita enää vilise.

    • ehdotoneisuvakeille

      voi kysyä kivelässä olevalta ns.turvapakaikan hakijalta! miksi lähdit täysin turvallisesta maasta dupai jossa työskenteli bp öljyhtiön palkkalistoilla 2015 elokuuhun asti IT töissä ! suomeen saapui
      tornion kautta elokuun lopulla tuvapaikkan anojana!

      kaikki tietää Eritrean! siellä ei ole tällähetkellä sotaa eikä ole ollutkaan
      silti sieltä tulee pakolaisia koko ajan välimeren yli! joitain satoja tuotu lentokoneella suomeen italiasta
      kuitenkin kaikki nämä nuoret miehet ovat (2v) varusmies palvelusta pakenevia! eikä suinkaan sotaa
      jota kaikille uskotellaan jokaisessa valtamediassa! joku voi ehkä vielä uskoakkin?
      keuruulla ei montakaan henkilöä usko näitä satuja


      tunnetko turvattomuutta etelä suomessa kun tänne muutat?
      täällä ei ole teidän etelän ongelmia eikä koskaan tulekkaan

    • WillSouthRiseAgain

      Nykyiset turvapaikanhakivat liikkuvat maan sisällä, tosin tämä maa on Suomi ja turvapaikanhakijat suomalaisia. Liikennöinti näyttäisi tapahtuvan etelästä pohjoiseen päin.

      • otammeomammevain

        monikin lapsiperhe on muuttanut ja aikeissa muuttaa rauhallisisemmalle
        paikkakunnalle
        etelän asunto osakkeet saa vuokrattua helposti ja niihin saa matu korotuksen sekä
        3v vuokratakuun .
        otetaan pois kun on tarjolla


    • Sietämätön

      Olet siis muuttamassa sieltä etelästä tänne Keuruulle kun laittomasti maahan tulleet on siirretty muiden harmiksi. Sinänsä fiksu ratkaisu sillä kukapa toisi lapsensa kotimaansa armeijapalvelusta paossa olevien keskelle vaikka kannattaakin vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa. Sellaisena et ole yksin sillä täälläkin sitä porukkaa on jopa kaupunginvaltuustossa ja se tietenkin näkyy ja tuntuu kaupunkilaisten rahapussissa. Kokonaan Keuruu ea edes halua noista eroon sillä tänne otetaan vuosittain 25-30 henkilöä kuntapaikoille kun ao. henkilöt ovat onnistuneet huiputtamaan maahanmuuttovirastoa ja saaneet oleskelu- tai turvapaikakoikeuden. Keuruulaiset siis kustantavat näiden ihmisten elämisen vauvasta vaariin, joten tervetuloa osallistumaan progressiivisesti kasvaviin kustannuksia sillä veronmaksajia tarvitaan kun muutoin täällä väki vähenee. Koska kasvavia kustannuksia on maksamassa vuosi vuodelta vähemmän väkeä, niin jokainen uusi veronmaksaja on todella tervetullut varsinkin kun veroäyrin hinta jälleen pompsahtaa ensi vuonna.

    • mikkoTikka

      Irakin viimeisetkin öljyvarat ovat siirtyneet Amerikkalaisten suuryritysten omistukseen. Jälleenrakennukseen sai ironista kyllä Yhdysvalloilta hyvät rahat, mutta nyt lainojen erääntyessä rahan puutteessa takaukset astuvat voimaan. Mittaamattoman arvokkaat öljyvarat vaihtavat omistajaa. Ei voi välttyä ajatukselta, olikohan operaatio suunniteltu.

      Öljy pitäisi saada Yhdysvaltoihin, mutta ikävästi Syyria on siinä välissä, joka ei hyväksy heidän mielestään varastetun öljyn kautta kuljetusta.

      Liittoutuma (USA, Ranska ja Britania) ovat pudottaneet vuodesta 2013 päivittäin 300-400 pommia Syyriaan. Lisäksi Yhdysvaltojen tukemat oppositiojoukot vetävät maajoukkoja Syyrian hallituksen kaatamiseksi. Kuin ihmeen kaupalla Syyria on pysynyt pystyssä, vaikka maassa on täysi sekasorto. Yksi peruspilareista on ollut että menneinä vuosikymmeninä syntyvyys on ollut suuri ja tykinruokaa riittää. Tämä on liittoumalle ongelma.

      Kun vanha taktiikka ei toimi, otetaan uudet keinot käyttöön. Nyt kolmisen vuotta on houkuteltu maksamalla suoranaisia merkittäviä korvauksia, mikäli nuorukainen ei mene armeijaan, vaan muuttaa ulkomaille. Korvaus on noin 30 000 - 40 000 eur ja matkat päälle haluttuun kohdemaahan. Takaisin ei saa tulla.
      Tämä yksin on syynä pakolaisvirtaan. Maksetaan vastapuolen sotilaille, että poistuvat sodasta. Näin saadaan toteutettua omaa politiikkaa paremmin.

      No onneksi Venäjä viimein puuttui suoranaiseen rosvoamiseen varsinkin kun Eurooppaan saapuvat ehkäpä miljoonat koituvat heidänkin ongelmaksi. Clintoninkaan suunnitelmat eivät menneet ihan nappiin.

      Jos nyt vielä Halla-Ahoa kuunneltaisiin; "rajat kiinni heti", peli ei olisi vielä menetetty. Laittomat maassaolijat poistettaisiin. EU:sta irti, jne.. Kyllä tästä voidaan vielä selvitä.

    • sittenottovillekuusisen

      soini sai rajua palautetta kansalta kun uuvatit jalkautuivat
      kansan keskelle
      IL uutisoi
      Timo Soini sai tylyä palautetta torilla: "Teit suurimman mahdollisen petoksen Suomen poliittisessa historiassa"

    • VllSAS

      Islamistisissa maissa armeija on pitkä ja raskas. Yleensä 2-3 vuotta. Nyt epävakauden aikana palvelukseen astuminen ei luonnollisesti kovinkaan kiinnosta. Halu käydä armeijaa ja saada "kunniaa" on suosiossaan romahtanut. Suoranaisesti on epäselvää kenenkä puolesta tässä soditaan, eli kenen omaisuuksia suojellaan, varsinkin kun kaikki arvokkaat asiat ovat ulkomaisten omistuksessa. Suuntaus on että asioiden pitää kehittyä niin että se on USA:n etu. Jos se ei mene niin, niin se pannaan menemään niin. Ei ihme jos armeija ei motivoi.

      Nuori mies pääsee eroon tuosta kaikesta paskasta vain poistumalla maasta. EU:n turvapaikkapolitiikka antaa yhden tavan, toki muitakin on.

      Suomi kohdemaana on noussut suosioon, koska meillä on hyvä sosiaaliturva. Perusturva 880,-/hlö on enemmän kuin monen maan lääkärin palkka. Sana leviää, että täällä saa ilmaisen ruuan, vaatteet ja asunnon. Lisäksi noin 600,-/kk yleiseen muuhun käyttöön sopeutuakseen kulttuuriin.

      Onko tämä oikein? Lähtökohtaisesti ajattelen että Suomen kansalta kerätty verokertymä kuuluu kokonaan palauttaa Suomen kansalle yhteisenä hyvänä, jota on terveydenhuolto, koulu, tiet, asunto, sähköverkko, posti, vanhustenhuolto, eläke, jne... Ylimääräinen käyttämätön osuus jää kassaan. Yhtään veroeuroa ei saisi laittaa mihinkään muuhun mihin ei saisi Suomen kansan enemmistön kantaa. Kansan mielipiteen kysyminen on teknisesti täysin mahdollista niin että se ei aiheuta lisäkustannuksia.. Kysymykset voivat olla esillä vaikka oman nettipankin yhdessä valikossa. Niihin ei pääse muut rukseja laittamaan kuin asiakas itse. Sieltä järjestelmä näkisi suoraan miten kansan mielipiteet jakautuvat mitenkin eri kysymyksissä. Vastaukset näkyisivät netissä julkisesti reaaliajassa. Nämä tulokset näkyisivät myös eduskuntaan jos siellä on netti. Näin saataisiin poistettua 160 kansanedustajaa keskenään kinastelemasta siirä mitä mieltä Suomen kansa on mistäkin asiasta. Hallitus saisi suoraan näin viedä asioita siihen suuntaan kuin kansa haluaa. Eikös tämä Suomi ole meidän maa jossa vain me saamme päättää asioista, ei kukaan muu. Tämän takiahan sodat on käyty.

      Maailma on mennyt sekaisin. Valtioiden välisissä neuvotteluissa syntyy jatkuvia eturistiriitoja, joissa itselle epäsuotuisaan asetelmaan ei haluta suostua. Luonnollisten voimasuhteiden ei anneta toteutua jos se ei ole oman edun mukaista. Tästä sodat syntyvät.

      Yhdellä kansainvälisellä säädöksellä voitaisiin poistaa 90% ongelmista. Se on tämä. Määrättäisiin kaikki USA:n sotilaat palaamaan kotiinsa. Sanottaisiin että tästä lähtien saatte puolustaa vain maanne rajoja ihan niin kuin muutkin maat tekevät. Tämän monimutkaisempaa se ei ole. Ongelmaksi kyllä tulee se että sotateollisuus tuottaa Yhdysvalloille enemmän kuin öljy ja sotien määrän romahtaminen tietäisi myös USA:n talouden romahtamista. Tässä rohkenisin ajatella että omapahan on ongelma. Muutkin joutuvat tulevaan omilla toimeen.
      Ei muuta.

    • voipyhäyksinkertaisuus

      Jos kaikki USA,n sotilaat palaisivat kotiinsa sen seurauksena alkaisi melkoinen meno.....nääs tällainen sotilaallinen tyhjiö jne. Edellisen kirjoittajalla melkoisen yksioikoinen näkemys maailman asioista.

    • HH45s4

      USA on noita tyhjiöitä täyttänyt aika aktiivisesti. Yhdestäkään sodasta ei ole Jäänyt jälkeen kuin sekasorto ja kansan kurjistuminen. Hallitukset kaadetaan ja koko infrastruktuuri tuhotaan. Mielestäni parempi vaihtoehto olisi ollut että jenkit eivät olisi puuttuneet rajojensa ulkopuolisiin asioihin sotilaallisesti mitenkään. Kuinka olisi käynyt? Luonnolliset voimasuhteet toteutuisivat ja sodat jäisivät todennäköisesti huomattavan lyhyeksi. Sisällissotia on ollut joka maassa ja niitä kuuluu ollakin. Kun valta kasvaa ja keskittyy liikaa, kansa nousee kapinaan ja "oikaisee" tilanteen. Eikös näin ole hyvä? Sisällissotia ei luonnollisesti ole jos kansa on riittävän tyytyväinen. Näinhän Suomessakin on nyt menty 99 vuotta ilman sisällissotaa. Jos jenkit niin haluaisivat, niin sotisimme edelleen.

      Lapsikin ymmärtää että kun Jenkit saapuvat toisen valtion alueelle ilman hallituksen lupaa, eivät he ole ajamassa muita kuin omia etuja. Jo kolumbuksen ajoista lähtien on ryöstetty muilta. Ihan ensimmäiseksi vietiin intiaanien tuhansia vuosia asuttama maa. Siitä se maailmanvalloitus alkoi. Ja se jatkuu.

    • mitäsvittua

      ilman "kiihkoa" ja tähän meidän totuttava
      Barcelonan jyräyksen uutisen kopsu eräästä julkaisusta
      "Espanjan viranomaiset ovat tunnistaneet Barcelonassa autolla ihmisiä tappaneen ja haavoittaneen musulmaanin marokkolaiseksi Driss Oukabiriksi, joka on käyttänyt sosiaalisessa mediassa myös nimeä Driss Oukabir Soprano.
      Alla valokuvia Oukabirista:"

      katsokaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe