Kaupungin vuokrataloja Hennaan?

asukkeja.hennaan

Kaupunki on nyt laittanut jo Hennaan niin paljon kiinni rahaa että sitä on hanketta on vietävä eteenpäin vaikka väkisin. Seuraavaksi alkaa massiivinen markkinointi jolla on tarkoitus saada aluetta tunnetuksi ja tonttikauppa käyntiin.
Saattaa kuitenkin käydä niin ettei markkinoinnistakaan huolimatta kauppa ala käydä. Silloin ollaan kusessa, miljoonia on uponnut Hennan pohjattomaan kaivoon. Viimeisenä keinona kaupunki tulee vetämään ässän hihasta ja se tarkoittaa muutaman vuokrakerrostalon rakentamista alueelle.
Tuo kerrostalojen rakentaminen maksaa pari -kolme miljoonaa euroa kappale jos rakennetaan noin 30 asunnon rakennuksia. Tuon rahoittamiseen on oikeataan vain 2 vaihtoehtoa ja ne ovat myydä jo omistuksessa olevaa tai ottaa lainaa.
Lainanotto ei ole järkevää. Paljon parempi vaihtoehto on myydä vaikkapa kaupungin omistamia vuokrataloja jollekin sijoitusyhtiölle. Se tietenkin takoittaisi että kiinteistöjä olisi myytävä ale hintaan ja uusi omistaja nostaisi vuokria 20-30% mutta mitäpä emme olisi valmiita tekemään Hennan eteen?

7

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • citykulttuurinihminen

      Muuta pois Orimattilasta jankuttamasta samaa junttiajatustasi päivittäin.Emme Orimattilassa ja Hennassa tarvita tuollaisia rehupuntteja.Moderni ja cityihmisten keidas tulee Henna olemaan.Muuta pois valittamasta jankuttamasta .Tämäei ole enään sinun kaupunkisi.

      • asukkeja.hennaan

        Kuulepas " citykulttuurinihminen"tai oikeammin joku böndeläinen. Orimattilassa ei ole koskaan asunut eikä tule koskaan asumaan yhtäkään " citykulttuurinihmistä". Täällä asuu vain aitoja maaseudunihmisiä jotka äänestävät kepua ja katsovat karsaasti kaikkea uutta, lisäksi täällä asuu duunariväestöä joka äänestää Perussuomalaisia ja omaa runsaati maalaisjärkeä.
        Itse olen Perussuomalaisten vankkumaton kannattaja. Täällä kuntavaaleissakin äänikuninkaat olivat perussuomalaisiaeikä mitään punaviherpiipertäjiä.


      • Pennalanhumu

        Sopii niitä kerros taloja sinne Hennaan rakentaa mutta ei sinne kukaan muuta. Järjettömin touhu mitä koskaan on ollut Orimattilalaisilla siis tämä Henna. Orimattilassappa osataan.


    • ruunanen

      Kerrankin järkeä jos Kaupunki rakentaa kerros taloja Hennaan. Sinne voidaan pakko siirtää keskustassa asuvia puli veivareita ja sossu pummeja pois häiritsemästä mukavien Kaupunkilaisten elämistä. Tätä me vaimon kanssa jo aiemmin mietimmekin olisi loistava idea!

    • maijavaan

      Hennakin on parempi satsaus kun tuo elinkeinoloinen LADEC, täysin kankkulan kaivoon koko panos menee, katsokaas mitä on saavutettu = 0

    • KalleJokinenmoi

      Menestyvä kunta tarvitsee mittavia investointeja tulevaisuuden hyvinvoinnin turvaamiseksi.Henna on sellainen kultamuna joka kuoriuduttuuaan takaa kunnallemme lultaisen aikakauden.Kokoomus näkee kauemmas Kokoomuksella on paras zoomi.

      • kallenkannoilla

        Samaa olen mieltä taas. pelkurit saa lähteä Orimattilasta ja loput ruikuttajat olkoon hiljaa. Nyt munitaan ja iso kultamuna Hennasta. Äänestämme nykyisin kaikki Kokoomusta joten se näkyy myös kallupeissa. Sinisen Tuholaisten polkua emme kulje.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe