Martinan työkiireet?

huuhaapuoskari

Kertokaa minulle mistä Martinan työkiireet muodostuvat vai onko kenties niin, että hän haluaa antaa itsestään kuvan kiireisenä liikenaisena vaikkei sellainen ole?

Kirjoitetaan blogiin, kuinka on vielä viimeiset työrutistukset päällä ja sen jälkeen alkaa ihana odotettu viikonloppuvapaa tai loma. Minusta tuntuu, että hän on enimmäkseen lomalla ja töitä ei juurikaan ole. Jos itsestään ottaa kuvan treeniasu päällä ja kirjoittaa muutaman rivin treenaamisesta, niin ei se mitään työtä ole ja vaikka olisi, niin tuollaiseen kuluu max 15-30 minuuttia päivässä, siis blogitekstiin ja kuviin. Mitä ovat ne muut väitetyt kovat duunit, mitkä pitävät kiireisenä?
Olenko missannut jotain?

122

2396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muimuimuikku

      Kunhan hössöttää...sillä on ADHD ja se on läheisriippuvainen, epävarma. Vanhemmiten tekemiset hidastuu ja se luulee tekevänsä paljon töitä.......

      • läpinäkyvää.juu

        Oulun vinttihonkkeli täällä kyselee mistä työkiireet muodostuvat, kun raukka ei tiedä koska ei ole ikinä tehnyt ainuttakaan työpäivää.


      • Geekki

        Niinkö?


    • Guanon.kosketus

      Et juntti tajuu, sponsorit maksaa marulle manii.

      • Jöooooopooö

        Juntti olet itse.


      • Botoxhuuli

        Niinpä niin


    • kdkkflfkdj

      Tavallisesti ihmiset tekevät työnsä, yleensä siis 5 päivänä viikossa, eivätkä joka välissä korosta, että hei, mä teen nyt töitä. Se, jolla niitä töitä ei oikeasti juurikaan ole, korostavat koko ajan, kuinka kiireisiä he ovat, töitä jatkuvasti, onneksi pieni lepotauko tulee jne. Mara on juuri tällainen, lomilla ja matkoilla jatkuvasti, mutta kuitenkin pitää kuvata kone ja teksti work, work heti aamutuimaan, muka. Se on yhtä esittämistä ja teatteria.
      Eihän Maran tartte tietenkään hirveästi raataakaan, kuvat silloin tällöin instaan ja blogi omasta elämästään kerran pari viikossa, se on siinä. Avopuoliso hoitaa asuntomenot monessa paikassa, matkat, auton ja kuuluisat laukut.

      • jkldjhtubs

        Kuulostaa niin martinamaiselta työnteolta.


      • Puppupuhetta

        Tämä sama riivannut myös Maran kouluttamattomia kollegoita eli J. Tukiaista ja J. Mäntylää. Jassu oli pelkkä Labourin paikallisyhdistyksen apulainen eli esitteiden jakaja, ei palkattu työntekijä. Mutta niin oli aina kiire politiikan kanssa ja väsynyt jne. Nyt on vetäytynyt vintille toisenlaisten satuilujen pariin. Tukiainen uskottelee (itselleen) olevan evankelista, ammattitanssija, -laulaja ja yrittäjä, joka maksaa (!) työntekijöilleen matkat, majoitukset "lämpimät illalliset" jne, vaikkei koskaan maksakaan, ei edes bensakuluja. Ennakkoperintärekisteristä pihalla jo hyvän aikaa. Nytkin keikkaa pukkaa, oikein kolme kappaletta kuukauden sisään. Eikö huomenna pitäisi olla lähellä Artjärveä, muttei siellä päinkään? Mara treenaa ei-mihinkään kuin ammattilainen, eikä tuloksia näy. Jättäytyi missiemon hommasta eli työkiireet vähentyneet entisestään.


      • Iiiiiiiv

        Mitä duunia tekee, muuta kun somettaa?


      • Anonyymi

        Yleensä sitä mitä ei ole tai on vähän-pitää korostaa. Tulee hyväksytty olo ja tuntee kuuluvansa johonkin, olevansa arvokas. Se on ihmisen käytöstä ja toiset sairastuu siinäkin psyykkisesti niinkuin tämä Martta.


    • näkymättömät-työt

      vanha sanonta, laiska töitään luettelee.

    • työn-täyteinen

      me jotka ollaan oikeassa työssä meidän ei tarvia erikseen kerskua tein työtä. oikeasa tyuössä tehdään työtä koko työaika, ruoka ja kahvitauko välissä.

    • MyösVanhaSanonta

      Hullut ne töitä tekee, viisaat pääsee vähemmällä...

    • Ilmainenvihje

      Nehän on pelkkää esittämistä noi marsun työt ,ihan niinkuin koko elämäkin ,pelkkää teatteria ja huonoa sellaista ,työnteosta perinteisessä mielessä tää typerys ei tiedä mitään ,kaikki mitä duunaa liittyy muilla vaan harrastamiseen,itku tulis jos joutuis joskus tekemään kahdeksan tunnin työpäivän ihan missä hyvänsä--siitä muuten sais kiinnostavaa tosi-tv ohjelmaa

    • Aloittajalleee

      Et missanut muuta kuin itsesi. Julkkikset ansaitsee blogeilla, treeniohjelmilla, sponsoreilla, tv-kuvauksilla, esiintymisillä laivaristeilyillä ym.ym.ym.
      Törppö.

      • Törpöinoletitse

        Jo et ole vielä huomannut ,niin kaikki noi "työtehtävät"on ihan käsittämätöntä kuraa,ei tosta pelleilystä ole elämänuraks--toi nainen tullaan muistamaan vain salapanona,rattijuoppona ,lukuisista törkeistä nakukuvista ja pahoinpitely tuomioista-on siinä ylpeilyn aihetta


      • ei_jälkeäkään

        "toi nainen tullaan muistamaan vain salapanona,rattijuoppona ,lukuisista törkeistä nakukuvista ja pahoinpitely tuomioista-on siinä ylpeilyn aihetta"

        Tosiasiassa häntä ei tulla muistamaan. Miksi muistettaisi?


    • kuhansanoin

      Julkkikset, kuten vaikkapa Stand Up koomikot tai laulajat tekevät töitä ja ovat keikoilla eri paikkakunnilla päivästä toiseen ja sitä ei voi olla huomaamatta, mutta missä Martsun kaltainen vätys käy esiintymässä tai keikoilla? Se, että viettää aikaa landella, Levillä tai Pariisissa ei ole työtä vaan vapaa-aikaa. Ilmeisesti blogiin kirjoittelu on se päätyö?
      En ole nähnyt häntä sponsoreiden ständeillä messuilla tms, eli duunia varmaan todella vähän?

    • Onhanhän

      Laivakeikoillakin emäntänä.Mees kattoon, niin ei tarvi ihmetellä suu pyöreänä.

    • Olisikohanniin

      Arvon törpöt, ettei AItolehden TARVITSE tehdä niin paljon töitä kuin teidän törppöjen.jos hänellä on varakas mies jne....

      • Törpöinoletitse

        No kuule kaikkien itsekunnioitus ei anna myöten ruveta rikkaan vätyksen avokiks (avioonhan ei tän tason naikkosia viedä)ja kerjäämään armopaloina elatustaan epävakaassa suhteessa,mitä ne oli puheet pahoivoinnista suhteessa ,nyt ne on unohdettu ,kun täytyy vongata elättäjää pysymään rinnalla ,tohon ei moni alentus


      • Anonyymi

        Vaan kun hänellä ei ole miestä, ei varakastakaan.


    • hanneks

      Eikös täällä tämä aloituspointti ollut juuri se, että Mara esittää tekevänsä kovasti töitä? Fakta lienee se, että ei tee edes 37,5 tuntia viikossa töitä, kuten normi kansalaiset? Jos Mara tekee viikossa pari tuntia työtä, niin sanois sen ääneen eikä esittäis jotain yritysjohtajaa.

    • Bummbamm

      Mara saa kirjoittaa blogiinsa, että hänellä ei tahdo aika riittää, kun on TYÖKIIREITÄ, mutta sitä päivää saamme odottaa, että hän julkaisisi tarkemman erittelyn blogiinsa vaikka yhden viikon ajalta siitä, mitä työtehtäviä on tänään tehty ja mitä niiden tekemiseen kului aikaa.

      Helpompi sanoa, että tänään 12 tunnin työpäivä takana ja kun ei erittele sen tarkemmin, niin eipä jää valheesta kiinni.

    • oikeita_töitä

      Mielenkiinnolla odotan syksyä kun julkastaan taas turhakkeiden verotiedot seiskassa. Viime vuonna ei ollut hengenpelastaja ohjelman tekoa thaimaassa, joten kuvauspalkkiota ei viime vuodelta tuloissa ole. On vaan niitä "oikeita töitä" viime vuodelta.

    • noNamesnow

      Jos kaiket päivät kulkee "tiluksillaMME" juoksutrikoot kanaloihin asti vedettynä ja kuvaa itseään milloin "tiukan treenin jälkeen", hevosen kanssa aitaan nojailemassa, lootus asennossa istumassa tuima ilme kasvoillaan, padel -maila kädessä jne. jne. niin se on sitten vissiin hänen työtä ??
      Ja päivittäin on pistettävä instaan mainos milloin mistäkin treenistä, joka on ilahduttavasti JUURI NYT alennuksessa.
      Martina hymyilee kuvissaan nykyisellään hämmästyttävän usein. Lienee valmistellaan pehmeämpää imagoa tulevaa oikeuskäsittelyä (pahoinpitely) varten. Näin hymyilevä ja positiivinen nainenko muka räyhäisi ja riehuisi ilman painavaa syytä :)

      • onsullaluulot

        Meinaakko, että tuomarit seuraa hänen elämäänsä ennen oikeudenkäyntiä ja se tulisi jotain vaikuttamaan mahdolliseen tuomioonsa?


      • AnneKKortelampi
        onsullaluulot kirjoitti:

        Meinaakko, että tuomarit seuraa hänen elämäänsä ennen oikeudenkäyntiä ja se tulisi jotain vaikuttamaan mahdolliseen tuomioonsa?

        MeinaaKKo KKortelampi KKäydä perusKKoulun loppuun?


    • mFani

      Kyllähän Miss Helsinki kisan järjestämenenkin on kovaa työtä, siihen ei kaikki pysty.

      • fromeira

        Ei varmaan kaikki pystyisikään. Eri asia on, kuinka moni edes haluaisi moista hömppäkisaa järjestääkään.
        Maran työnteko on instassa ja blogissa oman elämänsä esittämistä. Nyt on saanut Stefaninkin mukaan tähän duuniin, ja voi poikaa, oikein kieltä näyttää snäpissä.


      • Anonyymi

        Joutui tästä pestistä luopumaan pahoinpitelysyytteet takia !


    • Ihqua

      Uusimmassa instakuvassa kommentti: kaunis niin sisältä kuin ulkoa. Ei h******i. Todella kaunis. Syyte pahoinpitelystä odottamassa. Kaksin kappalein. Se se vasta on kaunista.

      • Rumamikäruma

        Tää nainen elää ihan utopiassa,mitään todellisuudentajua tolla ei ole,huolestuttavaa hypetystä instassa,onko tää vätys lähtenyt mukaan tähän näytelmään ,toi ei pääty hyvin,kohta tömähtää maanpinnalle oikeudenkäynnissä ,kiistatta ja todistajien nähden tehty pahoinpitely ei ole valkopestävissä ja menneisyys on mitä on---kohta on totuus kohdattava


    • ihmettelen.suuresti

      Maran kesä ollut niin ihana, hän on superonnellinen instansa mukaan. Hyytyykö hymy syksymmällä, jää nähtäväksi. Nyt nautitaan piiiitkästä lomasta Hangon maisemissa. Kyllä se vaan kehtaa kehua kesäänsä, rikossyytteet vireillä ja muija vaan superhappy all the time. Mutta ehkä tuo esittäminen on sitä Maran työtä ja itsepsyykkausta tulevaan.

      • Huolestuttavaa

        Loistavaa itsepetosta ,niinkuin aina ,eihän tota usko ,kuin keskenkasvuiset pissikset,ihmeesti niitä riittää näiden turhien tyrkkyjen ympärillä,satuelämää markkinoidaan yksinkertaisille--missä on tän muijan vastuu valheistaan


    • Eimunihanne

      Hirveetä roolia vetää ja instan pikkulikat on haltioissaan.

      • Anonyymi

        Oikeasti. Kuka seuraa jotain nelikymppistä kurppaa. Eiköhän nuorisolla ole omat idolinsa.


    • hiki_päässä

      Harrastelee päätyökseen.

      • kylläkelpaaharrastaa

        Mikäs on harrastellessa, kun on omat hienot kuntoilulaitteet omassa pihassa.


      • myllyomaisuus
        kylläkelpaaharrastaa kirjoitti:

        Mikäs on harrastellessa, kun on omat hienot kuntoilulaitteet omassa pihassa.

        "omassa" pihassa? Tuskin on oma. Omaa on vain tatuoitu maha.


      • harrastukset_ja_työt
        kylläkelpaaharrastaa kirjoitti:

        Mikäs on harrastellessa, kun on omat hienot kuntoilulaitteet omassa pihassa.

        No joo, on mullakin omat kuntoilulaitteet omalla punttisalilla, joka sijaitsee omalla tontilla olevassa omassa rakennuksessa. Silti en sano meneväni töihin, kun menen treenaamaan.


    • KubaSllo

      Jos ei ole koulutusta eikä kunnon työkokemusta edes 35 vuotiaana muusta kuin nakuilusta ja pyllistelystä, niin ei mene hyvin.
      Yksikään tunnettu yritys ei tuollaisia palkkaa.

      • raharatkaisee

        Hyvinhän hänellä verotustietojen mukaan menee. Ei sen työnteon tarvitse merkitä 8-16 aikataulua. Rahan kautta se nykymaailmassa ratkaistaan meneekö hyvin ,vai huonosti elämässä.


      • GOGOMARTINA
        raharatkaisee kirjoitti:

        Hyvinhän hänellä verotustietojen mukaan menee. Ei sen työnteon tarvitse merkitä 8-16 aikataulua. Rahan kautta se nykymaailmassa ratkaistaan meneekö hyvin ,vai huonosti elämässä.

        Juuri näin. Maru on ostanut pihankin omakseen levymyyntinsä tuotoilla.


      • rahako_ratkaisee
        raharatkaisee kirjoitti:

        Hyvinhän hänellä verotustietojen mukaan menee. Ei sen työnteon tarvitse merkitä 8-16 aikataulua. Rahan kautta se nykymaailmassa ratkaistaan meneekö hyvin ,vai huonosti elämässä.

        "Rahan kautta se nykymaailmassa ratkaistaan meneekö hyvin ,vai huonosti elämässä."

        Niinkö tosiaan? Oletko nähnyt elämää liian vähän vai liikaa? Itse olen nähnyt materiaalista köyhyyttä ja materiaalista rikkautta, ja voin kertoa, että kumpikaan ei tee ihmistä onnelliseksi. Kyllä sen, meneekö ihmisellä hyvin vai huonosti, ratkaisee ihan muut tekijät.


    • Elänielepurematta

      Jos olisi jatkuvasti tienpäällä, palavereissa, messuilla, asiakaskäynneillä jne. jne.
      niin luuletteko että niistä ei hehkutettais blogissa, Instassa ym?
      Jos töitä ei ole eikä mitään dokumentoitavaa niin voi yhtä hyvin vetää jumppahousut kainaloon asti ja ottaa itsestään pari kuvaa treenaamassa. Kuvia voi ottaa myös läppäristä ja kirjoittaa tarinan työkiireistä!
      Hevosen vierellä seisomisesta saa pitkän tarinan vaikka raviohjastajan kokemuksesta tai elämän kertomuksen heppojen äärellä?

    • Maisa.se.lomailee

      Maisa Torppa lomailee Monte Carlossa - hulppeat lomakuvat ihastuttavat: "Elämä on ihanaa tällä hetkellä"

    • Huikeetaon

      Joillakin on taito työllistää muita esimerkiksi:
      järjestysmiehiä, poliisia, verikokeen ottajia, ulosottomiehiä, syyttäjää, asianajajia, oikeuslaitosta, perintätoimistoja jne.
      Tuohon ei tavikset kykene, vaan aidot KV-tähdet.

      • GOGOMARTINA

        Ootte kaikki kateita timmille mimmille jolla on rahnaa ja sponssorit maksaa mania.


      • etkösaamitäänvelaksi

        Tälle "Huikeetaon" voi sanoa, että Suomessa on 500tuhatta ulosoton asiakasta.


      • Huikeeeta
        etkösaamitäänvelaksi kirjoitti:

        Tälle "Huikeetaon" voi sanoa, että Suomessa on 500tuhatta ulosoton asiakasta.

        Suomessa varmaan on 500000 ulosoton asiakasta, mutta nämä ihmiset tuskin brassailevat somessa sillä että hyvin menee vaikka totuus on toinen. Kukaan tervejärkinen ulosoton asiakas ei kuvaa aamukahviaan niin että kahvikupin vieressä on näytillä mersun avaimet, muotilaukku tms. Köyhät eivät kehu poika/tyttöystävän omaisuudella sanoen "meidän landella", mutta huonon itsetunnon omaavat voivat niin tehdä.


    • Uwjd

      Miten menestyvä voi olla ulosottoveloissa? Jokin ei nyt natsaa tässä yhtälössä?

    • Mulla.toisinpäin

      Menot suuremmat kuin tulot.

    • Dths

      Ei tarvitse olla ruudinkeksijä jos toteaa, että Martsun tulot ovat romahtaneet. Yhtenä vuonna tuli varmasti
      n. 50 000 euron tulot, joilloin tilapäis keikkatyötä oli ihan mukavasti mm. reality-tv:n parissa. Nyt on tilanne varmadti toinen ja siksi velka kasvaa?

    • sossukohoitaa

      Millähän ja miten Martsukka tulee toimeen viiskymppisenä?
      Nuoret kaunottaret ovat jo nyt menneet ohi, joten mallikeikkoja tms. ei enää tule.

      • jaselätin

        Levyjensä tuotoilla ja mallikeikoilla. Omistaa myös Miss Helsinki -kisan, joka on rahasampo. CrossSwim tekee myös mania Martinalle ikuisesti.


    • Laulusalarakas

      Uusin blogikirjoitus oli pohjanoteeraus. Jos tarkoitus on kirjoittaa seksistä, niin olisi yhtä hyvin voinut kertoa siitä kuinka pettäminen rikkoo parisuhteita ja avioliittoja. Olisi kertonut avoimesti omista kokemuksistaan eikä jotain yleistä liirumlaarum höpinää.

    • Tallinaan

      Kohta on varmaan jo seuraava loma? Ei sillä että työt rasittais, mutta tarvitsee piristystä.

    • mimmit.maailmalla

      Sofia Belórf ja Bea Toivonen muuttavat yhdessä Lontooseen. Nyt kaksikolle on löytynyt asunto. 😊

    • Martinallaon

      Taatusti enempi töitä kuin näillä joutilailla ja työttömillä palstalla.

      • kaada.vaan.itelles

        tuota saatan epäillä,,, ettäs kehtaat moista paskaa suustas suoltaa


    • Rahastaja

      Blogia on päivitetty jo pari kertaa, joten kyllä ukon pitäisi ostaa jo joku loma?

      • kunonmanialomailla

        Siellähän he jo ovat Ibizalla lomailemassa.


      • 2themoonandback
        kunonmanialomailla kirjoitti:

        Siellähän he jo ovat Ibizalla lomailemassa.

        Kiva että #familygoals toteutuu. Lapset poissa jaloista ja Hanskin mällien tuoksu yhä hanurissa.


    • Nahjusämmä

      Ibiza, Hanko, Levi, Pariisi jne.
      Ei sitä töitä kerkeä tekemään kun niitä ei ole ja aika ei riitä.
      Muutaman kuvan voi someen postata ja sitten ukon rahoilla lomalle.

    • Verkkunen

      Jos on jatkuvasti lomalla niin montako tuntia tehdään ihan aikuisten oikeasti töitä päivässä? Arvaan että max 30min-60min / päivä.
      Sius tässä on mukana myös somettaminen.

      • Isabelka-elaripulla

        Työt tehtiin Levin vessassa aikanaan.


    • Minäminäminäminäminä

      Avokkina oleminen on joillekin työtä.

    • Yh_äippä44

      Normaalit perheenäidit käyvät 08:00-16:00 töissä, hoitavat lapset, kodin siivouksen, pyykit, ruuat jne.
      Aikaa jää myös kuntoiluun.
      Martina on itsensä mukaan 24/7 töissä, joten palkkasi kodinhoitajan.
      Kukaan ei vain nähnyt Martinaa tekemässä töitä?
      Ei ole täyteen bookattua keikkakalenteria tms. Outoa.

      • Anonyymi

        Ja mistä ihmeestä sinä pystyt sanomaan, minkälaista on hänen ajankäyttönsä. Oletko seurannut24/7 mihin hän aikansa käyttää?


      • Anonyymi

        Ei kaikki ole näitä normaaleja perheenäitejä 08:00-16:00 kotiraadannat päälle. Kaikki ei tällaista elämää edes halua. Ja miksi pitäisikään.


    • Fjefhg

      Aahh

    • Hulaban

      Kaikkien luksusmökkien siivoaminen on jo yksistään kovaa työtä!

    • tttttttttt

      Voisiko avomies maksaa hänelle jonkinlaista palkkaa "olemisesta" ja lapsen takia jotta ei tarvitse antaa talousrahaa. Siitä kertyy tuloja. Maralla oli kuitenkin jonkinlaiset tulot viime vuonna.

    • Upeeta

      Wau!

    • Tsukke

      Niinkö?

    • GoldDigger69

      Ammatti (elämän) purjehtia?
      Muiden kustannuksella?

    • Tapani57v

      Nerokas projektiluonteinen liiketoimintamalli. Kuvaa silloin tällöin videoita ja liikuntaohjeita, joita pölhöt voivat ostaa Maran lomaillessa. Jos kauppa ei käy, niin mies maksaa viulut.

    • Anonyymi

      Kilpailutuloksien mukaan, suoritustaso erittäin heikko ja kun parempia tuloksia saavat yli 50 vuotiaat naiset, niin voidaan kysyä onko vika ruokavaliossa vai treenien laadussa? Tuolla väitetyllä treenimäärällä pitäisi alkaa jo syntymään tulosta?
      Yhtään täyspitkää matkaa ei ole edes suoritettu, joten täys amatööri sunnuntai urheilija.

      • Anonyymi

        ja taas mennään oliko Lahteen


    • Anonyymi

      Hän on kv-tason triatleetti ja elää sponsorien tuella.

      • Anonyymi

        Juu rämpii viimeisten joukossa joka kisassa ja saa selättimiä ja tacoja ilmaiseksi.


    • Anonyymi

      Hyvinhän Martinan kisat ovat menneet ja on ollut usein 10 parhaan joukossa eli ihan kärkikahinoissa. Moni ei samaan kykene.

      • Anonyymi

        Martina on omassa sarjassaan ollut 10 parhaan joukossa.

        Upeaa.


      • Anonyymi

        Joo, sehän on hienoa. Osallistujia oli 8.


    • Anonyymi

      Totuus tulee lapsen suusta..?. Kouluun ei tarvitse mennä, jos ollaan mökillä, äiti urheilee, nukkuu päikkärit, syöttää aamulla lapsille letut nutellalla (itse syö terveellisesti puuron).? Apple hoitaa kodin ja lapset?

      • Anonyymi

        Hankkikaa ihan oikeat murehtimisen aiheet.


      • Anonyymi

        Kyllä on niitäkin. Tämä on julkkisjuorupalsta ja tämä on tarkoitettu tällaiseen keskusteluun pitääpä aiheesta tai ei. Päivystää täällä 24/7 harrastamassa yksin puheluaan. Hankkikaa töitä.


    • Anonyymi

      Martinan työkiireet on klassinen harhaluulo. Martina on kehittänyt nettiin valmennusbisnkesen joka tuo suuret tulot kun asiakkaat ostavat valmennuksia. Ei Martinan tarvitse mitään itse tehdä muuta kun seurata rahavirtaa. Ehtii hyvin treenata, hoitaa kodin ja lapset. Nerokas bisnesvainu on Martinalla kun tuon on keksinyt.

      • Anonyymi

        Martinan työkiireet on päivittäiset"pakko treenit" Someen, mutta mikä on tuon päivä päivältä vanhenevan kv-staran päämäärä. Ihan yks paskanhailee jos on 10 minsaa nopeampi thrialtonissa, kuin viime vuonna. On kuitenkin porukan huonommalla puoliskolla. Nyt tehostetaan treeniä ja sama päivittäinen hypetys jatkuu. Ei Ladasta saa Mersua tekemälläkään. Keskittyisi perheeseensä ja treenaisi vapaa-ajallaan, mutta hänellä ei taida muuta ollakaan.


    • Anonyymi

      Martinan tulot on noin viisinkertaiset peruspalstalaisen tuloihin nähden. Ei sitä täällä jokainen Martinaa arvosteleva ruusunen voi käyttää rahaa Martinan lailla. Lisäksi Martinan käytössä on perheen rahat eli miljoonia! Siksi ei arvostelijoiden kannata edes haaveilla Martinan elämästä vaan pysyä kiltisti siellä omassa tavispiirissään.

      • Anonyymi

        Enpä oikein usko että Martina on enää Hanski episodin jälkeen saanut rinnakkaiskorttia Stefun miljooniin. Luotto vähän kärsi jos sillä jäykällä yhtään järkeä on.


      • Anonyymi

        Lisäksi Martinan velat maksaa Anne-automaatti.


    • Anonyymi

      hah hah hah

    • Anonyymi

      Martina toki kiireinen kun hoitaa yritystään, kodin, lasten kasvatuksen, treenaamisen jne. Täällä paljon laiskemmat arvostelevat ja valittavat. Oikein pahaa tekee lukea arvosteluitanne.

      • Anonyymi

        Kodin ja lasten kasvatuksen hoitaa Apple.


    • Anonyymi

      Taas kaivettu vanhaa juttua esiin. Lapsellista touhua.

      • Anonyymi

        Silti, edelleen kodin ja lapset hoitaa Apple.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silti, edelleen kodin ja lapset hoitaa Apple.

        Ja mitä se sinun elämääsi haittaa. Jos olisi rahaa, ottaisin ilomielin yhden Applen.


      • Anonyymi

        Ei se haittaakkaan, mutta en pidä siitä miten esittää olevansa niin kiireinen :) :) Martiina ei pärjäis hetkeekään taviseloo, se on fakta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se haittaakkaan, mutta en pidä siitä miten esittää olevansa niin kiireinen :) :) Martiina ei pärjäis hetkeekään taviseloo, se on fakta.

        Et sinä sitä pysty sanomaan! Pärjääkö vai ei! Mitä sä oikeasti tiedät hänestä? Et mitään. Et oikeasti yhtään mitään. Joten anna jonninjoutavien oletustesi olla siellä mihin ne kuuluukin.


    • Anonyymi

      Heh, Martinan ei tarvitse pärjätä taviselossa eikä edes tarvitse tehdä töitä sen kummemmin. Perheen miljoonat takaavat sen, että rahaa riittää loppuelämän luxukseen ja sisällöltään rikkaaseen elämään ja oman työn osuus siinä on marginaalinen. Kannattaa siis käyttää aikaa vapaammin, lomailla paljon ja toki tehdä noita mielekkäitä bisnesjuttuja jos ne tuntuvat kivoilta. On kiva kun yhä useammilla on mahdollisuus elää vapaampaa elämää ilman jatkuvaa puuduttavan työn tekemistä.

      • Anonyymi

        'perheen miljoonat' ei oo Marttiinan, sillä ei oo kun tuulen huuhtoma perce ja ulosottovelan maksuvelkaa Annelle


    • Anonyymi

      Hehee: Mä en onneks oo työtäpelkäämätön ihminen - siis mitä? Ei osaa suomen kieltä, kielikuviakaan?

    • Anonyymi

      Nettivalmennuksen ohelle on tullut kukkien istutus Hankoon?

    • Anonyymi

      Nyt loppuivat salarakkaalta veneily, mökkeily ja turhat lomat? Rahat on nyt tiukassa saada kasaan edes siihen vuokranmaksuun?

    • Anonyymi

      Kun ei ole enää meidän landea, meidän Leviä, meidän sitä sun tätä niin kiireet on ohi ja voi ryhtyä opiskelemaan?

    • Anonyymi

      Korona vei loputkin työt.
      Ihmiset eivät halua maksaa ylihintaa huuhaa valmentajalle, jolla ei ole pätevää koulutusta eikä osaamista.

    • Anonyymi

      Korona vei aika monelta duunit?

    • Anonyymi

      Onko tätä samaa jauhettu 3 vuotta?

    • Anonyymi

      Tyypillinen Hesan asukki, koko ajan keksitty kiire päällä.

    • Anonyymi

      Nyt sillä muijalla on niin kiire että pitää jopa oma toimisto hankkia ja uusi mersu..
      Mihin hän tarvitsee toimistoa?? Sitä voi vaikka kirkonportailla poseerata hopeasaappaissa ja esittää onnellista,kiitollista ,siunattua..jep je nyt on jopa uusi miesystäväkin Ruotsista joka tosin ei ehdi Helsinkiin ollenkaan pitää vain tavata ulkomailla hyvin kaukana.

      • Anonyymi

        Kyllä kansa tietää.


    • Anonyymi

      CLS Mersu (MNP-919) on 2 vuotta vanha ja sillä on ajettu 49.000 kilometriä. Hintaa en löytänyt. Tod. näk. liisari firmansa piikkiin.
      En ymmärrä miksi pitää elvistellä noin kalliilla autolla (mihin ei oikeasti ole varaa).

    • Anonyymi

      Saattoi olla jopa 92 900€

    • Anonyymi

      Ei ole ainakaan missään kunnan suojatyöpaikassa.

      • Anonyymi

        Eikä ole jäänyt autokoulu kesken kuten Sofialla. Eikä ole kortti kuivumassa kuten Stefanilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä ole jäänyt autokoulu kesken kuten Sofialla. Eikä ole kortti kuivumassa kuten Stefanilla.

        Siinäpä on Martinalla ansioitumista kerrakseen! Kuinka on niiden kaiken maailman kurssien kanssa, joihin Martina on kovalla mainonnalla ja tohinalla ollut lähdössä tai lähtenyt suorittamaan jotain, mutta kaikki järjestään ovat jääneet kesken?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä on Martinalla ansioitumista kerrakseen! Kuinka on niiden kaiken maailman kurssien kanssa, joihin Martina on kovalla mainonnalla ja tohinalla ollut lähdössä tai lähtenyt suorittamaan jotain, mutta kaikki järjestään ovat jääneet kesken?

        On Martinallakin ollut kortti kuivumassa...


    • Anonyymi

      Tekotukka, tekoripsi, tekokynsi huollot. Kanaverkon asennus naamaan. Botoxia naamaan ja huuliin. Niissä ne päivät kuluu. Huuhaan kirjoittelemista instaan. Kuvaus sessio muksujen kanssa, muksut sen jälkee isilleen. Dinnereitä ja treeniä, vaikkei koskaan tule mitään tuloksia. Jatkuvasti ulkomailla humputtelemassa.

    • Anonyymi

      Mihin se vallun viiksienhoitokyssäri hävisi?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      85
      3617
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      572
      3397
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3229
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2132
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2031
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1908
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1885
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      149
      1574
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1331
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe