Mahtavia näkymiä ja ennustuksia by JOhanna

ailbii-waiting-jee

Johanna Mia Tukiainen
19 min ·

NÄIN NÄYN ÄSKEN; MENIN SOLLENTUNA CENTRUMIIN JA KAIKKI KELLOT OLIVAT PYSÄHTYNEITÄ SIELLÄ KLO.12.00 AIKAAN!!!!!!! OTIN VALOKUVAN YHDESTA JOKA OLI HIEMAN YLI; KUTEN KUVASIN MYÖS VANHEMPIENI PYSÄHTYNEEN KELLON!!!! OLIN RUKOILLUT TÄTÄ JUMALALTA; ETTÄ HÄN OSOITTAISI MITÄ SE TARKOITTAA!!!!!!! NÄIN NÄYN; menin ottoautomaatille, eikä mikään korttini toiminut! Ihmiset hätääntyivät, sillä heidän korttinsa eivät toimineet myöskään eikä mitään käteistä saanut ulos! Kun menin kassalle; myyjä oli outo ja pyysi korttiani; joissa on kaikissa se siru; no siellä se meni läpi. Kellot olivat pysähtyneenä tasan klo.12.00 aikaan jokapaikassa. Aloin taas puhumaan kielillä; mutta tällaista en ole kokenut aiemmin; puhuin arabiankieltä viimeisen tunnin! En osaa selittää sitä; mutta tunnistan arabiankielen hyvin!

Johanna Mia Tukiainen Puhuin arabiankieltä vielä äsken; eli yksi kaksi tuntia; mutta en tiedä mitä sanoin!!!

Johanna Mia Tukiainen tunnistan arabiankielen; asuin Dubaissa joskus pari vuotta, ja tunnistan myös sen miten se eroaa hepreankielestä

Johanna Mia Tukiainen Jos tulkitsen oikein; niin että klo.12.00 tarkoittaa; että aika on loppunut; mitä äskeisessä näyssä näin; niin se tarkoittaa sitä; että pedonmerkki, mikrosiru tulee ihan juuri pakolliseksi jokaiselle ihmiselle, eikä ilman sitä voi ostaa eikä myydä, ilman sitä ei voi matkustaa, se tulee korvaamaan jopa avaimiset; joten ihminen ei pääse enää omaan kotiinsa ikinä ja joutuu ulos.
.

11.8.2017, 17:11

46

2398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnTajuuuuuuu

      Mitä ihmeen höpinää tuo on??????

    • jostainselamakyykyttää

      Johanna Tukiaisen facesta, nyt on jotain sattunut. Pillerit ja viina överit tai loputkin aivoista niistetty ulos. Pää ei kestä loputonta sekoittamista varsinkin kemiallisilla aineilla ja viinalla. Saas nährä loppuiko nyt sekoilu ja lepo alkaa jossain laitoksessa.

    • Rfxrfx

      Kyllä, samaa mieltä. Tuksun aika on loppumassa. Nyt pitäs lähipiirin tehdä jotain, ehkä soittaa hätäpäivystykseen?

      Ps. Parin viikon loma Dubaissa on nyt muuttunut kahden vuoden asumiseksi? Niin tuksua taas.

    • Akka-senkun-sekoaa

      Johanna Mia Tukiainen Tuon kellon päällä on muuten myös vasensilmä piilotettuna; se on kellon oikealla puolella.

      Miksi vanhemmat eivät tee mitään? Akka aivan kuutamolla ja kohta iskee se kuuluisa raivari ja joku ottaa osumaa.

    • P-Hege

      Tuotahan sen jutut ovat olleet sen jälkeen, kun se kävi pari vuotta sitten helvetissä.

    • Hämmentävää

      Eihän ne vanhemmat ilmeisesti lue sitä facea, että tietäisivät, missä mennään, jos käytös on muuten normaalia Tukiaanista. Pitäisi sattua jotain, että Tuksu vietäisiin sairaalaan.

    • Tuuli1233

      Ottaako Johanna todella viinaa? Psyykelääkkeet, esim bentsot voi olla, tai sitten ainoastaan mielialalääke jota otetaan säännöllisesti joka päivä.
      Enpä tiedä ottaako viinaa....

    • pitkääpinnaaperheelle

      Kauppakeskuksissa kaikki kellot säädetään samalla kertaa, jos vika, kaikki pysähtyvät.
      Alkoiko siellä kaupoilla puhumaan kielillä, ulkopuoliset ovat ehkä kokeneet asian toisin? Onko tuo raittiuden hinta, oliko näitä näkyjä huppeliaikoina? Tämä varmaan loukkaa kun itse uskoo noihin, ulkopuolisille tuo näyttäytyy kuitenkin psykoottisuutena jopa, pahoittelen.

    • PysyköönPoissa

      No tekeehän ne vanhemmat jotain, tykkää jokaisesta sekopäisestä asiasta, mitä Tunkki tekee. Vaikka Tunkki kirjoittaa Loukolan sivulle, että Pride-kulkue on jumalanpilkkaa, mamma on kovasti tykkäämässä Tunkin kommentista. Ootteko muuten huomanneet, että båtpastor Ruth Närhi on ottanut sekopääperheeseen etäisyyttä?

    • MarttiAunikki

      Miksi ihmeessä Tunkin vanhempien pitäisi edes tehdä mitään tai haluaisivat.

      Pappamuratti on mielisairas ja todella vahvassa lääkityksessä..mölisee vaan hallelujaa jeesusta ja tanssii esikoisensa kanssa naama kesto-onnelisena. Mammamuratti on ihan yhtä pimeä ja ylimieleinen. Näiden lahkohan tätä suoltaa kokoajan.

    • yritäppä-poistaa

      Johanna Mia Tukiainen Kyllä; kaikki Barack Obamassa viittasi 100% pahuuteen heti alussa ja myöhemmin kun alkoi tutkimaan häntä; hänen ympärillään melkein kaikissa haastatteluissa on kärpäsiä (kärpänen on viittaus Belsebubiin eli kärpästen herraan joka on paholainen) sekä hänen henkivartijansa eivät olleet ihmisiä, se näkyy kaikilla videoilla. Uskon myös, että Obamalla on jotain tekemistä asian kanssa, samoin Rooman Paavilla. Mutta kumpikaan heistä ei tule olemaan vielä varsinainen Antikristus.

    • salainenAgenttiTuks

      Jos joku puhuu tuollaista kotioloissa, käy pitemmän päälle raskaaksi. Ehkä hyväksyvät että tämä on nyt näin...

    • ailbii-waiting-jee

      Johanna Mia Tukiainen Isäni Markun ”taksikuski” oli ollut Jumalan enkeli juuri vähän aikaa sitten; hän tiesi isästäni KAKEN ja lohdutti häntä 💖 Enkeli oli ottanut ihmisen hahmon ja hän laittoi hengellistä musiikkia soimaan taksimatkan ajaksi ja tiesi todellakin kaiken isästäni; jota ihmiset eivät tiedä.

      • SevenSevenSeven

        Harhat lisääntyy koko ajan. Obaman ympärillä Tuksu on nähnyt koko ajan kärpäsiä ja turvamiehet ovat naamioituneita ufoja! 😂 Lujaa menee ja osa uskiksista komppaa. Tänään on Tuksun lukunan 777, Julian taksi nro. joka ei saapunut vaan tulikin taivaallinen taksi, papan taksi numero ym... mistä se noita repii?? Youtubesta tuijottaa kaikki huuhaa videot ja uskoo niihin.


    • MyrskystäTänäänSeAlkaa

      Kun totuus tulee, te kiusaajat ja vainoajat olette suurimman vainon kohde mitä maailman historiassa on koskaan nähty. Aikaa ei ole paljoa jäljellä.

      Te saatte takaisin kaiken kiusan jonka teitte. Johanna on asioista puhunut, mutta teitä totuus nauratti. Katsotaan kuinka kauan teitä naurattaa kun antamanne viha, pilkka ja vaino kääntyy teitä kohtaan.

      Säälin teitä, tietämättömyyttänne, ivaanne, tyhmyyttä olla lukematta asioista. Muu maailma on herännyt valhemedian valheisiin, mutta te paljastatte lukemattomuutenne.

      • Kärkölän-näätä

        Otapa Johanna tänään kunnon rähinäkänni Kärkölän kälyisessä kapakassa, viihdytä meitä riehumisellasi, please!


      • Niiinii

        Tuksu sä se ihmisiä nauratat.


    • BUAHHAAMAUHAAAAAA

      hyvä provo tai olet mammamuratti

    • valker

      Tulisi jo ne valkotakkiset miehet ja veisivät hoitoon.Saisi raasu levätä ja nollata itsensä,samalla nuo jutut normalisoituisi.Huomaisi itsekin että nyt menee liian lujaa.Eivät ihmiset ivaa,korjaavat vain noita kirjoituksiaan.Huutaa että:lukekaa lukekaa ilmestyskirjaa! Sanottakoon että suurin osa suomalaisista ei osannut edes lukea 100 vuotta sitten,ja muualla maailmassa,ei ehkä vieläkään.Miten on käynyt kaikkien niiden tuhansien jopa miljoonien ihmisten,ovatko menneet suoraan "hedveggiin"? Ei tuksu osaa vastata liian vaikeisiin kysymyksiin,kopsaa vain kaiken jenkki-hihhuleiden sivuilta.Pysytään me suomalaiset kotimaisessa uskontunnustuksessa mikä rauhoittaa mieltä,eikä ole pelottavaa vihtahousuoppia.

      • Apu.tarpeen

        Niin totta kaikki tuo. Kukaan ei kiusaa tai vainoa, vaan yritttää oikoa harhaoppia ja väärää julistusta. Luulisi olevan itselleenkin raskasta tuo maailmanlopun huutaminen. Toisaalta hän ei ehkä hallitse mieltään ja ajatuksiaan, joten ei voi liikoja vaatia.


      • Saattanan-Morsian
        Apu.tarpeen kirjoitti:

        Niin totta kaikki tuo. Kukaan ei kiusaa tai vainoa, vaan yritttää oikoa harhaoppia ja väärää julistusta. Luulisi olevan itselleenkin raskasta tuo maailmanlopun huutaminen. Toisaalta hän ei ehkä hallitse mieltään ja ajatuksiaan, joten ei voi liikoja vaatia.

        Johanna Tukiainen on Kävelevä katastrofi, joka kulkee kylvämässä vain ja ainoastaan pahuutta ympärilleen.


    • sippula

      Johanna, tämän illan keikkamatkalla tapaat kohtalosi. Tämä on varmaa tietoa taivaasta jossa käyn lauantaisin viikkosiivouksessa.

    • Tuksunläskit

      Tuo ei ole oikea Tuksu vaan hyvin opetellut Tuksun kliseet ja haluaa vain pitää keskustelua vireillä. Tuksu on niin yksinkertainen ettei osaisi ratkaista tuota bottitarkistustehtävää mikä tuossa alla on.

      • ei.nimimerkkii-

        Hei nimim. tuksunläskit
        Nuo jutut on Tuksun kirjoittamia, suoraan hänen facestaan. Hänen facekirjoittelunsa on nykyään pelkkää tuollaista ja tapahtuu öisin.


    • Epäpuhdas-kama

      Johanna Tukiaisen Miamin LSD-tripistä nykyinen jeesusteluvaihe alkoi.
      Näin hän kuvailee asiaa Dolls-diaryssa:

      "Minut vietiin helvettiin syksyllä 2015 ollessani Miamissa hotellihuoneessani, ja sain kokea aivan järkyttäviä asioita, ja huutamalla kauhuissani ja hädissäni Jeesusta Kristusta pelastamaan minut; HÄN pelasti minut takaisin; ja Jumala on puhunut minulle, että tehtäväni on varoittaa siitä paikasta kaikkia ihmisiä että se on oikeasti olemassa ja järkyttävämpi kuin yksikään kauhuelokuva maanpäällä. Sain myös tiedon Miamissa ollessani syksyllä 2015 että "maailmanloppu on alkanut."

      • kissix

        miksi hän menee naimisiin kun se maailmanloppukin syyskuussa tulee?voihan peeee mitä hän suoltaa suustaan.


      • Ylkämies-Veijo
        kissix kirjoitti:

        miksi hän menee naimisiin kun se maailmanloppukin syyskuussa tulee?voihan peeee mitä hän suoltaa suustaan.

        Naimisiinmenoaie on harhautusta, jolla Nyhtö-Veijo saadaan vielä yhdeksi talveksi rahoittamaan Ison Matamin elämää.


    • Hukkaan.mennyt

      Voi hitsi, Johanna olisi aivan sievä ilman kumivene-huulia, laihempana ja ilman niitä feikki hiuksia. En voi olla säälimättä häntä, hän on sairas.

    • nyhtää-hyvät-rahat

      Mitä sitä paskaa säälimään. Itse aiheutettu tila, vedetty viinaa ja tabuja ja aivovaurio päällä. Melkein 60tonnia ulosotossa ja kaatuu veronmaksajien piikkiin. En sääli pätkääkään helvatan idiootti.

    • LApuva

      Tämä ei tuu päättymään hyvin. Apua kello on 9:09 mitä tämä nyt tarkoittaa...

    • BUAHHAAMAUHAAAAAA

      On se jumala upea kun valitsee kaikista EPuskotavammiman ja hulluiman tyypin sanansaattajaksi..valehtelevan, naristisen sekakäytäjjän DD

    • nooajajohanna

      Armo on kristinuskon keskeinen käsite, Jeesus liittyy tähän. Mitä ihmeen vanhan testamentin julistusta daami suoltaa. Kohta on koottava Nooan arkki, ketä sinne sisään?

    • JuupaEipäz

      Voe voee kun sinne nooan arkkiinkin on varmasti porttikielto 😂😅😆😄 eräältä

    • lyylikki

      Onko Tunkerosta elonmerkkejä tältä päivältä. Kulkeeko Turun ja Åbon väliä förillä?

      Minä joudun kuolemani jälkeen helevettiin kun olen nauranut Tunkeron örvellyksille. Miten ne helvetin lieskat voivat koskea kuolleeseen kroppaan?

      • Viinaa-ja-nappeja

        Henkivaltojen hyökkäyksiä:

        "Kun näin yliluonnolliset, JÄRKYTTÄVÄT näyt syksyllä 2015 ollessani Miamissa; hotellihuoneeni täyttyi ensin humanoideista; joista osa oli ottaneet ihmisen ulkonäön; he ovat saatanan langenneita enkeleitä. Mun eteeni tuli saatana joka tarjosi mulle ”kaikki kuuluisuudet, rahan, vallan ja maineen” mitä ikinä haluaisin Jenkeissä; mutta mun olisi pitänyt myydä sieluni paholaiselle vastineeksi.

        Huusin että Jeesuksen Kristuksen nimessä kieltäydyn! Minulle sanottiin; että ”maailmanloppu on alkanut.” Mut heitettiin ensin ulkoavuuteen; ja näin koko maapallomme järkyttävässa kauhussa; huusin taukoamatta Jeesusta pelastamaan mut.

        Sitten mut vietiin tunneliin joka meni alaspäin; ja seisoin yhtäkkiä mustassa, olemattomassa tilassa; jossa seisoin suuren leijuvan järkäleen päällä ja jokapaikassa oli SANOINKUVAAMATON KAUHU!

        Huusin Jeesusta Kristusta pelastamaan mut; ja HÄN Pelasti mut!!!!

        Palasin takaisin hotellihuoneeni sänkyyn josta lähdin juoksemaan hotellin aulaan; hotellin aulassa oli myös demoneja jotka olivat ottaneet ihmisen ulkonäön. Yksi puhui henkeeni ja sanoi uhkauksen: ”ÄLÄ KERRO TÄSTÄ KENELLEKÄÄN; SANO ETTÄ SAIT PANIIKKIKOHTAUKSEN!”

        Sain voiman kertoa näistä asioista julkisesti vasta sen jälkeen; kun Jumala ilmestyi sateenkaaren muodossa syksyllä 2016 keskellä yötä huoneen kattoon ja Hän puhui henkeeni 4-tunnin ajan ja sain KÄSKYN puhua näistä asioista julkisesti Suomelle, sekä varoittaa helvetin todellisuudesta, kertoa että Jeesus Kristus joka on YESHUA on AINOA TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ; sekä sain viestin kertoa kaikille, että ”Jeesus tulee ihan juuri, Hän on jo ovella.” AMEN!" (Tunkki kertoi LSD-tripistään Facessa 15.8.17)


      • Viinaa-ja-nappeja
        Viinaa-ja-nappeja kirjoitti:

        Henkivaltojen hyökkäyksiä:

        "Kun näin yliluonnolliset, JÄRKYTTÄVÄT näyt syksyllä 2015 ollessani Miamissa; hotellihuoneeni täyttyi ensin humanoideista; joista osa oli ottaneet ihmisen ulkonäön; he ovat saatanan langenneita enkeleitä. Mun eteeni tuli saatana joka tarjosi mulle ”kaikki kuuluisuudet, rahan, vallan ja maineen” mitä ikinä haluaisin Jenkeissä; mutta mun olisi pitänyt myydä sieluni paholaiselle vastineeksi.

        Huusin että Jeesuksen Kristuksen nimessä kieltäydyn! Minulle sanottiin; että ”maailmanloppu on alkanut.” Mut heitettiin ensin ulkoavuuteen; ja näin koko maapallomme järkyttävässa kauhussa; huusin taukoamatta Jeesusta pelastamaan mut.

        Sitten mut vietiin tunneliin joka meni alaspäin; ja seisoin yhtäkkiä mustassa, olemattomassa tilassa; jossa seisoin suuren leijuvan järkäleen päällä ja jokapaikassa oli SANOINKUVAAMATON KAUHU!

        Huusin Jeesusta Kristusta pelastamaan mut; ja HÄN Pelasti mut!!!!

        Palasin takaisin hotellihuoneeni sänkyyn josta lähdin juoksemaan hotellin aulaan; hotellin aulassa oli myös demoneja jotka olivat ottaneet ihmisen ulkonäön. Yksi puhui henkeeni ja sanoi uhkauksen: ”ÄLÄ KERRO TÄSTÄ KENELLEKÄÄN; SANO ETTÄ SAIT PANIIKKIKOHTAUKSEN!”

        Sain voiman kertoa näistä asioista julkisesti vasta sen jälkeen; kun Jumala ilmestyi sateenkaaren muodossa syksyllä 2016 keskellä yötä huoneen kattoon ja Hän puhui henkeeni 4-tunnin ajan ja sain KÄSKYN puhua näistä asioista julkisesti Suomelle, sekä varoittaa helvetin todellisuudesta, kertoa että Jeesus Kristus joka on YESHUA on AINOA TIE, TOTUUS JA ELÄMÄ; sekä sain viestin kertoa kaikille, että ”Jeesus tulee ihan juuri, Hän on jo ovella.” AMEN!" (Tunkki kertoi LSD-tripistään Facessa 15.8.17)

        Jatkoa:

        "Ahaa; henkivaltojen hyökkäykset jatkuvat; en pelkää saatanaa!!!!
        Yeshuan veressä on voima!

        Äsken tuli kadulla mies vastaan myymään hindulaisia kirjoja; hän oli täysin suomalainen mies joka kauppasi okkultismia. Sanoin hänelle; että olen käynyt helvetissä; eikä sieltä mua pelastanut Sidhamar Gautama, Buddha, Mohammed tai kukaan muukaan!!!! Minut pelasti sieltä Jeesus Kristus!!!!

        Hän alkoi yhtäkkiä latelrmaan törkeyksiä suustaan ja puhuin hänelle kielillä takaisin! Hän sanoi kutsuvansa ”poliisit” koska puhuin kielillä!!! Mutta itsesiassa lopputulos minkä Jumala teki armossaan oli se; että hän alkoi juoksemaan pakoon!!" (Tunkki Facessa 15.8.)


    • 30-päivän-banni

      Tunkki päivitti Faceen 17.8.2017:

      "Shalom suomalaiset; saín järkyttävän näyn kaksi päivää sitten, joka oli suoraan saatanasta! OTTAKAA TÄMÄ VAKAVASTI!!!!! AIKAA EI OLE!!!!!! Sain näyn Saatanasta, joka nauroi suoraan edessäni ja vei minut paikkaan, josta nyt se en saa puhua.

      Olin äsken puhelimessa taas Sveitsiin; hyvin voimallisen sveitsiläisen pastorin George John nimisen miehen kanssa; hän tiesi mitä näin ja hän on ystävä hyvin tunnettu profeetta Sadhu Sundar Selvarin kanssa. Hän sanoi; että Jumala on valinnut mut yhdeksi kertomaan Jumalantotuuden ja viimeisten aikojen järkyttävät asiat suomalaisille!!!!!!

      Se joka ei ota näistä sanoista vaarin; joutuu tuomituksi. Jeesus Kristus; eli Yeshua Hamashiah on VOITTAJA, ei paholainen!!!!! Mutta seuraavaksi tulee pedonmerkki ja se on mikrosiru, ÄLKÄÄ OTTAKO SITÄ!!!!!! Jokainen joka pedonmerkin ottaa; tulee joutumaan samaan tulimereen kidutettavaksi yötä ja päivää myöten johon tuleejoutumaan myös väärä profeetta, Antkristus ja peto.

      Joku noista on myös Rooman Paavi; pahuuden palvoja. Näin näyn; kaksi päivää sitten; katsokaa Facebook sivujani nimellä: JOHANNA MIA TUKIAINEN. En pääse sinne nyt 30 päivään; koska olin laittanut jakoon kristillistä materiaalia. Jakakaa evankeliumia nopeasti uskovat; JEESUS ON PORTILLA NYT!!!!!! AMEN!" (Fb)

    • kukaaneivoitietää

      Faktaa...Mitä on kuoleman jälkeen? Sitä ei tiedä kukaan, ja sillä hyvä! Jumala joko on olemassa, tai sitten ei. Yksikään elävä olento maan päällä ei sitä voi tietää, eikä yksikään kuollut pääse enää tänne takaisin sitä meille kertomaan. Ihan turhaa kaiken maailman paasaukset täällä, ja muuallakin. Tiedemiehet ovat todistaneet, että aikoinaan eli kyllä mies nimeltä Jeesus, jolla oli opetuslapsia, mutta Jeesus on ollut vain tavallinen ihminen, kuolevainen, niinkuin mekin, eikä mikään Jumalan poika. Toki jos Jumala oikeasti on olemassa, niin äkkiäkös hän pistäisi neitsyen synnyttämään pojan, joka nousee kuolleista, pikku juttu. Mutta sitä mikä on totuus, ei me elävät voida tietää. Sellainenkin on mahdollista, että Jumala on olemassa, ja on joku ihmisrotua miljoona kertaa kehittyneempi laji. Että silleen...Mutta siis turha paasata aiheesta, kun kukaan meistä ei voi tietää totuutta, ei edes Tuksu, selvinpäin, tai vähemmän selvänä. Sen verran voin todeta, että itse en puhu kielillä, muutakuin englantia, ja ruotsia, mutta kuuntelen sujuvasti kaikkia maailman kieliä. Se onkin sitten eri asia, että ymmärränkö :) Ilmestyskirjassa puhutaan tuosta pedon merkistä. Mutta...Ilmestyskirja on kuitenkin ihmisen kirjoittaman, joten...Ollaan taas alkupisteestä, eli kukaan meistä ei voi tietää totuutta.

    • huijuijui

      Noniin, ennustukset ja Turun tragedia.

      • HelppoNakkiArvata

        Turun tapahtumat pystyi ennustamaan kuka vaan, heti kun maahan oli vyörynyt 30 000 ukkoa ilman minkäänlaista tietoa ketä tulijat on. Isisukkoja suurin osa.


    • Kehtaa.mitä.vaan

      Ei se ole sekaisin, eikä nuo ole näkyjä vaan se keksii itse nuo näkynsä saadakseen huomiota ja kunnioitusta uskovaisilta. Vai puhuu se jo kielilläkin.

      • Puliseliselipuli

        Kielillä puhumisenkin oli oktaaviOllin kanssa opetellut etukäteen, ennen matkaansa hindukusettajan kurssille.


    • Helainkionpasseli

      Hyvin harvat puhuvat oikeasti kielillä, uskovista. Ja paras todistus on, kun puhuu jossain missä paljon eri kansallisuuksia ja joku tunnistaa kielen sekä tietää, mitä puhuja sanoo. Näitä on tapahtunut. Kuka vaan voi puhua siansaksaa, tarvii vaan harjoitella samojen sanojen toistoa, tavuja vaihtelemalla. P. Tiainen puhui siansaksaa: haddavadda vayuti huddi guddi...se on mielestäni Pyhän Hengen pilkkaa, jos joku semmoista on. Tuskin Tuhnun kielet siitä poikkeaa. Kauanko tuo vielä jaksaa pitää turnajais-kuntoaan...vuosi, 2 ,5,7? Ketuttaa, että pulikunnossa oleva ämmä edelleen kuntaa pientä koiraa. Saako vettä, saako ruokaa? Lepoa, nukkumarauhaa? Albertti toisinaan melkoinen sirkus, kun siellä bailataan ja kuka vaan on tervetullut...voi naapureita ja isompi VOI koiraa/ria

      • voisentään

        Olen kyllä ihmetellytkin, millä nuo Tuhnuraisen hauvelit elää,
        mutta nythän mä vasta hokasin että, pyhällä hengellähän ne.
        Joopati joo, Tuhnuhan nyt on kovan luokan huijari, gooklesta se kopsailee juttuihinsa
        tuutin täydeltä pelotteluaineistoa meille, koska emme tykkää enää
        pikku prinsessasta ja hänen taiteellisista tanssiesityksistään, joita hänen ei tarvi
        edes etukäteeen harjoitellakaan, koska arvon rinsessa on ammattilainen vuosien
        varrelta, noin niinku antaa mennä vain mitä mieleen sattuu juolahtaan.
        Onhan näitä huijareita, kuten eräskin matami joka muka lauleskelee edesmenneitte
        äänellä, voi pyhä jysäys, eikä mikään köyhä täti olekaan tällä hetkellä.
        Parhaimmasta päästä varmaan imitointia, heh.


    • Puupappapaa

      Kuka täti se sellainen, joka imitoi laulamalla? Joku uskovainen vai? Never hear

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4599
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1610
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      214
      1403
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1371
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe