Rikollinen sairaanhoitopiiri

tobiasknulla

Satakunnan sairaanhoitopiirin ensisijaisia tehtäviä tuntuu olevan vahinkojen salaaminen, laittomuudet, potilasoikeuksien evääminen, potilaiden uhkaileminen, vastuusta pakeneminen.
Oikeustapauksissa iso päällystö eli kermapersetiimi nauttii syytesuojaa ja ministeritason suojelua että nimiä ei julkisuudessa esiinny. Se on satakunnan sairaanhoitopiirissä päällystön ainoa homma olla nimellisesti virassa, joka on saatu jostain syystä. Muuta "työhön" ei sitten kuulukaan kuin tähtitieteellinen palkka ja arvonimiä ja mitaleita, joita tämän alan oma kilta jakelee omilleen, rahaa kun on. Onhan se kansalta kynittyä korkeilla veroilla, terveyskeskusmaksuilla, sekä katteettomilla hoitotakuuaikatauluilla, jotka pakottaa ihmiset huippukalliisiin yksityisvastaanottoihin joihin heillä ei olisi varaa. Hyvinvointivaltio pakottaa ihmiset voimaan heidän mielestään hyvin, tekemällä ihmiset sairaaksi ja viemällä heidän rahansa,

27

2303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikollisjärjestelmä

      Sairaanhoitopiiri kuuluu järjestäytyneen rikollisuuden aluevaltaukseen. Siellä valkokaulusmafia toimii peitetoimessa viattomaan terveydenhoitoalaan piiloutuneena, toimii eri alajaostoina maailmanlaajuisesti, niillä on yhteiset tietokannat ja väkeä joka lähtöön sekä tietysti mammonaa.
      Talosta hoituu niin paljon laittomuutta ettei sitä edes kukaan usko. Salaisia lääketestauksia maailmanlaajuisina joukkotapahtumina, naamioituna hyväntekeväisyydeksi ja katastrofiavuksi. Todellisuus onkin aivan muuta. Sivistymättömiä kansoja ja heidän tietämättömyyttään hyväksikäyttämällä nämä maailmanlaajuiset terveysjärjestöt jatkzvat kylmää toimintaansa ihmisistä piittaamatta. Myös ns.pimeitä lääkäreitä käyttämällä hoituu myös tämän rikollisjärjestelmän ei-toivottujen henkilöiden eliminointi. Mikäs sen huomaamattomampaa kuin käyttää lääkäriä tähän hommaan. Eipä heti tu!isi mieleen lähteä etsimään kuolinsyytä hymyilevästä valkotakista, joka hymyileekin oikeasti likaisille ansioilleen. Tää on tää maailma.

    • Haiseekauas

      Tekisi mieli kysyä tuolta satakunnan sairaanhoitopiirin päälliköltä, että onko teillä aina ollut käytäntönä, että jos jotakin sairaanhoitopiirin lääkäriä tai sairaalaa uhkaa syyte, niin ryhdytään rikollisuuksiin, tekaistaan valheellisia papereita ja vangitutaan henkilö ilman perusteita ilman selityksiä. Pannaan poliisi toimimaan lainvastaisesti, pidättämään syytön henkilö. Vain soitto ministeriöön ja homma hoituu. Näin toimii satakunnan sairaanhoitopiiri.
      Estetään hakemasta oikeutta mistään, tämä kermapersekopla ei laeista piittaa kun omat rikokset ovat tulossa päivänvaloon.

      • Kermaapärseessä

        Satakunnan sairaanhoitopiirin johtaja on maakuntaneuvos antti koskinen, ex-harjavallan kaupunginjohtaja. Puolisonsa porin nykyinen kaupunginjohtaja aino-maija luukkonen. Luukkosen työhistoriaan ennen kaupunginjohtajan pestiä kuului virka harjavallan sairaalassa.
        Tässähän se syy miksei harjavallan sairaalaa eikä siellä työskenteleviä henkilöitä saa syytteeseen. Ja kuka on toimeenpanija laittomuuksille kun syytettä hakevan henkilön kimppuun käydään viranomaisten voimalla.


      • Hupolev

        Naulan kantaan.


      • Varmastinäin

        Vielä löytävät kaiken edestään.


      • Isoisäniso

        Isot laitokset isot kihot isot rikokset isot rahat


      • emmääainaskanmittäntehny

        Toivottavasti myös isot tuomiot.


    • Eihoidella

      Ajatellaanpa fiktiivisesti näin:
      Ei ole helppoa olla kaupunginjohtajana pienessä kaupungissa, jossa toimii vaikka kaksi suurta teollisuuskonsernia. Valtionlaitoksia. Kun tehtaat tarvitsevat jotain kaupungilta niin lupa tulee aina kuin apteekin hyllyltä, isommin asiaan puuttumatta.
      Tästä poikii tietysti hyvävelisuhteita, sellaisia että jos joskus joutuu vaikeuksiin niin on taustalla tukena isoja teollisuuspamppuja joille on tullut tehtyä palveluksia,
      Jos nyt joskus lirahtaa pikkupikku satatonnia nikkelipaskaa kaupungin läpi kiemurtelevaan jokeen vaikka, niin eihän vahingolle mitään voi. Tuleehan se halvemmaksi kuin ongelmajätteen käsittely. Tästäpä sitten saattaapi pikkujouluna kilahtaa kaupunginjohtajan postilaatikkoon paketillinen leikattua konjakkia, sekä kirje jossa ilmoitus että olemme myöntäneet teille juuri teollisuusneuvoksen arvonimen kiitoksena hyvästä yhteistyöstä, ansiomerkki luovutetaan seuraavassa lionsklubin saunaillassa rotariklubilla. Tällä ei tietenkään ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä, näinhän ei asioita hoidella. Eihän.

    • Ilmapussi

      Ei hoidella. Suomessa ei esiinny viranomaisrikollisuutta, kysy vaikka porin polliisilta .

      • Varmaannääs

        Ei porissa ole poliisia. Tällä on vain sinihaalarisia poikia joiden työ on ajella valtion trasitilla ympäri kaupunkia jalkakäytävillä ja muuta hyödyllistä. Ehkä ne tekee sivubisneksenä fordin tehtaalle transutin testikilometrejä,silloin kun ei ole poliisi-TV kuvauspäivä.


    • Pipopäähän

      Siellä ei nyt ole antaa vastausta, kun konstalla ei ole lupa puhua ilman esimiestä, ja poliisipäällikkö on tutkintavankeudessa epäiltynä lahjusten vastaanottamisesta.

    • Ministoriholmlong

      Missäs ministeri? No sen kausi päättyi hiljaisuudessa ja annettiin ministerineläke ja ohje että suu suppuun. Kaveria ei jätetä. Eikä kavalleta.

      • Venttiilo

        Ei ministerillä ole kavereita


      • Tuupori

        Eikä niillä ole kastematoa kummempi selkäranka. Valehtelevia nilkkejä on kaikkialla johdossa jotka saa rikkoa lakia ja tehdä mitä lystää, kun lainsäätäjät ja lukijat juo pikkujouluviinat samassa kabinetissa, veronmaksajien piikkiin tietysti.


    • jamaailmapyöriinäin

      Näinhän se on että rikokset on paksumpia siellä missä kukkarokin on paksuin. Kyllä lääketeollisuuden ja lääkäreiden väliset kytköksetkin on hyvin paksuja ja selviä. Eikä sairaanhoitopiirin johdossa selviä jollei ole talousrikostaustaa muutoinkin jo. Kyllä siellä selän taakse kätkettyjen käsien kautta virtaa rahaa jopa ulkomaiden mafiallekin, enempi kuitenkin ihan kotimaan eri etupiireille. Eipä paljon syrjäkylien potilaita ehditä niin miettiä kun onhan noita kaveripiirin potilaitakin tarpeeksi hoidettavaksi.

      • Joukahainenvaan

        Suomi on surkeassa jamassa. Kun puhut talousrikolisuudesta, miten meillä yhä ja edelleen pysyy kansanedustajana talousrikollinen kankaanpäästä?
        Missä tämä nyt mättää, kun kake koplasi partekkikaupoissa, tuomittiin rikoksesta, istuu silti kansanedustajana, on velkaa 10 miljoonaa jota sen ei tarvitse koskaan maksaa takaisin.
        Miksei veronmaksajilta kysytä että haluatteko maksaa kaken luksuselämään 10 miljoonaa? Ei varmaan haluta. Mutta kun kirstun päällä istuu samaa koplaa, jotka jakelee rahaa toisilleen, niin kansa vaan luimistelee eikä sano mitään, vaikka niitten ansiot varastetaan herrojen luksuselämään.


    • Sairaanhoitobisnestä

      On silmiinpistävää (auts), että kun nykyään valitaan johonkin huippuvirkaan henkilö, tai jaetaan korkea arvonimi, ei valituilla ole minkäänlaisia meriittejä jotka tukisivat valintaa. Ei ansioita ei mitään näkyvää.
      Syy täytyy olla muualla, ja se on juuri tämä suhteilla pelaaminen sikaariportaassa. Näyttää ulospäin että virkoja ja arvonimiä jaetaan vaikka jonkun herrakersan syntymäpäivälahjaksi. Pätevyydellä ei ole väliä, palkataan kykenevät alaiset hoitamaan hommat. Tarvittavat paperit saadaan puhelinsoitolla ja rahalla.
      On sairaaksi mennyt terveysalanyrittäjien ahneus. Jos joku soittaa sinulle ambulanssin, vaikka tietämättäsi ja tarvitsemattasi, lasku tulee itsesi maksettavaksi, ja jos et maksa, se on ulosottokelpoinen. Siis mitä ihmettä olet tekemässä sairaanhoitopiiri? Onko sen johdossa joku mafio?

    • Pukkikaalimaassa

      Sekin on omituista että porin kaupunginjohtajana saa istua nainen josta kukaan ei pidä. Miten hän silti vaan yhä istuu siellä? Sama homma. Kansalta ei kysytä, päättäjät päättää ketä valitaan päättämään.

    • Joikujakaiku

      Eihän kansa saa valita ha!litustakaan vaikka olemme demokraattinen tasavalta. TI siis emme ole mutta pitäisi olla.

      • Einaricee

        Onhan meillä vaalit. Ja luotettavat ääntenlaskijat????


    • Selvästiesillä

      Satakunnan sairaanhoitopiirin johto on kelvoton, ala rypee laittomuuksissa ja vastuunpakoilussa.

    • Ykköstuuba

      Eihän se muuten mikään sairaanhoitopiiri olisikaan. Mitä isompi puhallinorkesteri sitä isommat torvet. Ja etevämmät puhaltajat. Puhalletaan kansalaisilta rahat.

    • Rupusakkia

      Suomessa nyt saa roistot tehdä mitä haluaa kun ne istuu päättäjien jakkaroilla. Kansa senkun puree hammasta ja nielee kaiken ja maksaa kaiken ilman vastalauseita. Juuri sellainen hallitus minkä kansa ansaitsee.

    • Vermouttia

      Millainen on hallintoelin? Onko se niinkuin jotain, mitä pitäisi kysyä hallitsijan vaimolta?

    • Namnamnammm

      Ota tosta vähän ruisleipää. Kyllä sä siitä selviät.

    • Mefistoteles

      Lisää pontta vaan asiaan.

    • hammarberillinen

      Uudelleen vaan esiin ettei unohdu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4205
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      235
      2078
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1540
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1029
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      131
      988
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      232
      967
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe