Veturimiehet vastustavat uusia työpaikkoja

norespect

Jokaisessa junassa on veturi ja veturissa veturimies. Kilpailun lisääntyessä junaliikenteen palvelut paranevat ja tulevat edullisemmaksi, mikä lisää junaliikenteen kysyntää. Junavuoroja ja veturimiehiä tarvitaan lisää. Tätä kehitystä Veturmiesten liitto haluaa Tero Palomäen johdolla vastustaa. He kyykyttävät tulevalla viikolla kansaa keiltäytymällä työnteosta laittomalla lakolla. Hullutta ja edesvastuutonta, josta pitäisi tulla kunnon sanktiot. Nykyiset "raiskauksesta rikesakko" -lakkosakot ovat syvältä. Niin on veturimiehetkin, kun heittävät kansan päälle kurjuutta. Veturimiesten koko hallitus on vastuussa tästä älyttömyydestä.

Kansalaiset voivat hakea korvauksia aiheutetusta haitasta Veturimiesten hallitukselta yhteiskanteella, Sellaista hallinnoi valtion virkamiehet virkansa puolesta.

12

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulemanpitää
      • mustetahra

        tämä koko ketju on jonkun pienipalkkaisen luuserin aloittama... jonkun joka on katkeroitunut kun ei tullut valituksi koulutukseen.

        mutta onko se veturimiehen vika jos joku uuno ei pääse palikkatestistä läpi...


      • Persiestä

        Veturimiehet heiluttaa.


    • huono_valmistelu

      On jännittävä nähdä miten ulkopuolinen toimija eli operaattori hoitaa henkilöjunaliikenteen isojen keskusten ulkopuolella kannattavasti. Ruuhka-Suomessa on helppo operaattoreiden toimia kun on sitä väestöpohjaa josta ammentaa tuloja. Väki keskittyy vauhdilla keskuksiin. Kermaa on kiva kuoria. Minkälaista kilpailua se on jos veturi- ja junakalusto säilyy entisellänsä ja veturimiehet ovat samoja ukkoja kuin VR:n puolella. Toki junat voi maalata uusilla färeillä ja EX-VR veturimiehet saavat uudet koppalakit päähänsä. Odotettavissa on varsinainen suhmurointi ja pelaaminen puolin ja toisin. Millä perusteilla junat vuokrataan. Saako uusi operaattori valita parhaat lelut päältä ja Valtion "VR" operaattorille vuokrataan ne vanhat riiskat. Liian paljon tärkeitä yksityiskohtia on jätetty tahallansa auki. Se mahdollistaa kaikenlaisen pelaamisen. Puolin ja toisin. Suomi on laaja maa. Helposti voi käydä niin että "VR" operatatorille jätetään ne kannattamattomat rataosuudet. Voittoa maksimoiva yksityinen operaattori tekee kyllä kaikkensa ettei paskareittejä ota riesaksensa. Tulevaisuudessa junat kulkevat ilman veturinkuljettajia. Sitä aikaa joudutaan vielä odottamaan.

    • puoliapitääpitää

      Joka junassa on veturi mies,mutta jokku jää koko junasta.

      Veturimies vie ja ammattiliitot toimii..

      Jos on sitämieltä että nykyiset työpaikat pitää korvata halpatyövoimalla ja matalapalkka alat tuonti työvoimaa käyttäen ,niin sitten ei kannata pitää puoliaan eikä järjestäytyä ammattikunnitain pitämään eduistaan kiinni. Voi suosiolla mennä pomonsa puheille ja anoa että ei tarvitse lomia ja kertoa tulevansa töihin silloin kun tarvitsee,ekä palkkaa tarvitse maksella kuin teholliselta työ ajalat,joka painetaan urakalla minimipalkoilla. Siitä vaan sopimaan paikallisesti asiasta.

    • minunmielestä

      Lakkoilu ei ole Suomen ja suomalaisten edun mukaista. AY-liikkeen toivoisi keskittyvän työllisyyden parantamiseen, eikä lisätä työttömyyttä ja syrjäytymistä. Lakkoilu lisää työpaikkojen hävitämistä Suomesta ja työttömyys kasvaa, Siitä on tilastot olemassa. Merimiesunioni on liputtanut lakkoilullaan Suomen laivaston ulkomaille. Paperimiesten lakkoilu vei Suomesta tuhansia työpaikoja ulkomaille. Päinvastaisesta on myös näyttöä. Kiky on innostanut työnantajia avaamaan työpaikkoja. Kun Finnairin henkilökunta sopi palkkojen alentamisesta, niin sen jälkeen Finnair on palkannut ja on palkkaamassa lisää työvoimaa. Sekin tulee turhaksi, jos IAU jatkaa Helsinki-Vantaan seisottamista, jota se teki ay-pomon itsekkyyden takia viime talvena.

      Lakoista ei ole hyötyä liittojen jäsenille. Sillä pönkitetään yli 10.000 euroa kuussa tienaavan ay-pomon asemaa ja egoa. Ei mitään muuta. Lakot kurmuuttavat kansaa. Veturimiesten turhasta ja laittomasta lakosta aiheutui matkustajille suurta haittaa. Sympatiapisteitä nolla.

      • PieniPiruVasempaan

        AY-liike on perinteisesti tukenut demareita, vaikka jäsenistössä ei niitä enää paljoa olekaan. Tarkoitus oli herättää mielenkiintoa ja paheksuntaa, jonka pelastajaksi tulee Rinne ja demarit välikysymyksineen.
        Homma meni kuitenkin reisille koska änkyräpolitiikalla ei ole kannattajia ja koko hanke vähentää demareiden kannatusta.

        Ajat ovat muuttuneet. Ennen oppimaton kansa samaistui luokkaansa ja ja uskoi kaiken, mitä edustajat sanoivat. Nyt suurin osa ymmärtää, että talouden vuorovaikutukset ovat paljon moninaisemmat eikä oma etu ole aina tilinauhan lukujen koko.

        Kansa kannattaa tiukempaa taloutta kuin mitä hallitus puhumattakaan oppositio tarjoaa. Tilanne on uusi eikä äänten kalastelu lupauksilla, jotka kansa joutuu veroista itse istelleen kustantamaan enää mene läpi.

        Äänestäjien herättely vain lisää kannatuksen laskua.


      • menetöihinensin
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        AY-liike on perinteisesti tukenut demareita, vaikka jäsenistössä ei niitä enää paljoa olekaan. Tarkoitus oli herättää mielenkiintoa ja paheksuntaa, jonka pelastajaksi tulee Rinne ja demarit välikysymyksineen.
        Homma meni kuitenkin reisille koska änkyräpolitiikalla ei ole kannattajia ja koko hanke vähentää demareiden kannatusta.

        Ajat ovat muuttuneet. Ennen oppimaton kansa samaistui luokkaansa ja ja uskoi kaiken, mitä edustajat sanoivat. Nyt suurin osa ymmärtää, että talouden vuorovaikutukset ovat paljon moninaisemmat eikä oma etu ole aina tilinauhan lukujen koko.

        Kansa kannattaa tiukempaa taloutta kuin mitä hallitus puhumattakaan oppositio tarjoaa. Tilanne on uusi eikä äänten kalastelu lupauksilla, jotka kansa joutuu veroista itse istelleen kustantamaan enää mene läpi.

        Äänestäjien herättely vain lisää kannatuksen laskua.

        Tässä kaikuu kokemuksen tuoma syvä rintaääni:)))))))))))))))))))))))))


    • kansanviholliset

      Demareilla ja kokkareilla ei ole nykyään mitään eroa.
      Samaa paskaa eri paketeissa.
      Kumpikaan ei ole duunarin kannalta hyvä vaihtoehto.

      Ääänestä seuraavaksi protestina vasemmistoliittoa kun persut kusi jo päällenne.

      • PieniPiruVasempaan

        Voit olla oikeassa, mutta mikä on duunarin etu?

        Oleellisin asia on varmaankin duuni. Ilman sitä ei voi olla duunari.
        Kokoomus on varamasti parempi toimimaan työpaikkoja lisäävästi kuin demarit. Demarit nostavat työn hintaa, kokoomuslaiset laskevat (paitsi sarisairaanhoitajan).

        Sitten seuraava kysymys onkin tulot. Kokonaistulot ovat tärkeämpiä kuin jakosuhteet, vaikka molemmilla on merkitystä. Kokoomus on demareita parampi kasvattamaan kakkua, josta jaetaan.

        Duunarin kannalta demarit ovat parempia jakamaan yritysten tekemää kakkua, mutta toisaalta demarit lisäävät veroja, joka taas syö eniten keskituoloisen osuutta.

        Duunarin kannalta olisi hyvä, jos kokoomus leipoisi mahdollisimman ison kakun ja demarit jakaisivat sen. Julkisen rahan käytössä kokoomus on duunarille mukavampi kaveri koska keskituloinen maksaa käytännössä kaiken veron.


    • hyvät_ja_huonot_asiat

      Syrjäseudun liikennettähän tuetaan ihan suoraan valtion rahoilla.
      Kun joku "vieras" taho kilpailutilanteessa suostuu halvemmalla sen saman palvelun tuottamaan niin tämähän on suora säästö valtiolle , turha kuvitella ettei tukiaisissa käytetä monopoliasemassa hyödyksi kuten ylimääräisen hallintohenkilöstön ylläpitoon.
      Ilman tukia ne ei liiku vaan on ajateltava kuka palvelun tuottaa halvimmalla eli pienimmällä tuella ja tässä on sen kilpailutuksen idea.
      Palveluthan ovat juuri sen suuruisia kuin sopimuksissa sovitaan ja valvonta on liikenneviraston ongelma noudatetaanko sovittuja asioita pilkulleen vai vähän sinne päin.

    • huono-leipuri

      "kokoomus leipoisi mahdollisimman ison kakun"

      Aika harvassa on sellaiset kokoomuslaiset, jotka ovat saaneet tuoduksi Suomeen ulkomaista pääomaa. Joksus 1800-luvulla näin saattoi vielä tapahtua, mutta tänä päivänä kokoomuksen päätavoite on kansallisomaisuuden ryöstäminen yksityisille.

      Kokoomus ei siis tee itse yhtään kakkua, vaan siirtää kansalaisille viipaloidun kakun yksityisen lautaselle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe