Sijaisperheiden väkivalta

hyvävelisysteemit

Sijaisperheiden väkivaltaan liittyy usein hyvävelikuvioita. Koskapa viranomaiset eivät välitä testata sijaisvanhemmiksi valittavia (ei psykologisia testejä) eivätkä juuri valvoakaan, pystyvät huonolaatuiset sijaisperheet huseeraamaan mitä tahansa.

Valvontaan on kovin vähän ja sekin on sitä, että ennalta ilmoitetaan "tukikäynti" jonakin sovittuna ajankohtana.

Alkaa kaiken maailman puhe kiintymyssuhteesta. Eihän se ole ihme, että lapsenkiintyminen on puolitiessään vielä 6 vuoden sijoiteuksen jälkeen. Kuka nyt kiintyisi kaltoin kohtelevaan itsevaltaiseen ja eristävään sijaisvanhempaan? Ei kukaan.

Viranomaiset ovat samassa rykmentissä sijaisvanhempien kanssa.

Onneksi maalaiskuntaa, joka ei välittänyt sijoitetuista, ei enää ole. Jyväskylä on astetta parempi ja välittää enemmän lapsista. otti pois lapset kaltoin kohtelevalta ja väkivaltaiselta perheeltä.

Rangaistuksilta monet kaltoin kohtelevat välttyvät, koska toki tällöin syyttävä sormi osoittaisi myös viranomaisia: MIKSI ETTE VALVONEET JA USKONEET SUKULAISIA?

Kovin on hyväveli -systeemiin sidottua lasten sijaishuolto. Ja siksi niin paljon tapahtuu kaltoin kohteluja, väkivaltaa, seksuaalista hyväksikäyttöä jne.

25

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • milloinoikeustoteutuu

      Sijaisperheet saattavat pyöriä politiikassa (paikallinen / valtakunnallinen), kuntien luottamustoimissa, maakunnallisissa luottamustoimissa, koulujen (myös yksityiskoulut mukaan lukien) johtokunnissa ja vanhempaintoimikunnissa, harrastuspiirien tunnettuina henkilöinä (omat lapset käyneet samat harrastukset).

      Sijaisperheiden jäsenillä saatta olla läheisiä, jopa henkilökohtaisia suhteita viranomaisiin ja kunnan johtoportaaseen. Heidän omille lapsille järjestyvät harjoittelupaikat sosiaalitoimesta (ottamassa vastaan muistutuksia sijaisperheen toiminnasta), oikeustoimessa samaan aikaan kun väkivaltaa tutkitaan, heillä saattaa olla suhteita oikeustoimeen (lautamiesjärjestelmä / syyttäjänvirasto yms.). Sijaisperheen oat lapset saavat kunnan avustuksia ja heillä voi olla suhteita
      sosiaaliasiamieheen / tämän esimieheen jne.

      Ja jos kunnan sosiaaliviranomainen ei välitä vuosikausiin, on hänelläkin mieluusti kiusaus olla hoitamatta kaltoin kohteluasioita kunnolla. Muuten saattaa paljastua, että sosiaaliviranomainen on ollut välinpitämätön ja laiminlyönyt kaiken valvonnan.

      Kuka suojelisi kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia? Ahneet huonolaatuiset sijaisperheet saattavat ahnehtia kaiken edun vain omille lapsille ja sijoitetut (joiden keskuudessakin hierarkia) kulkevat vanhoissa vaatteissa ja kengissä. Omalla tyttärellä on tietty viimeistä huutoa oleva pinkki Adidas - verkkatakki yms.

      • toteutuukooikeus

        Hoidetaankohan lasten kuolemantapaukset asianmukaisesti? Selvitetäänkö, mistä lapsen yllättävä poismeno johtuu? Huolehdittiinko lapsen hoidosta? Tunnistettiinko koko sairautta, koska lasta ei pidetty sylissä? Lapsella oi kuulemma motorista viivästystä, joten hänen piti olla lattialla.


    • kauhujentalometsässä

      Haluan lisäksi tietää, miksi sosiaaliasiamies puolustaa kaltoin kohtelevaa sijaisperhettä paljon enemmän, kuin asiakkaita? Miksi sosiaaliasiamiehen esimiehen suvun firmassa on huonolatuisen sijaisperheen tyttären mies palkattuna?

      Miksi kaikki toimii kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia vastaan ja ahneen sijaisperheen puolesta? Miksi taiteen tekijät ja mesenaatit suosivat kaltoin kohteleva sijaisperhettä? Suosiminen ei kohdistu sijoitettuihin lapsiin, vaan perheen omii lapsiin sekä sijaisvanhempiin.

      Toivoi, etteivät viranomaiset ja taiteilijat anna enää viilata itseään linssiin, vaikka perheen lapsilla olisi hienoja koulutuksia ja esiintyisivät monin tavoin. Kun parrasvalot sammuvat, voivat sijoitetut lapset saada osakseen järkyttävää henkistä ja ruumiillista väkivaltaa. Koko talo saattaa olla pelosta hiljainen, vaikka siellä olisi 10 lasta.

      Varokaa!

    • hyvävelijärjestöt

      Tuo porukka on oppinut pyöriskelemään kunnanjohtajien, kunnanhallituksen puheenjohtajien, kansanedustajien, rikkaiden taidemesenaattien yms. porukoissa. Huomatkaa jo ihmeessä, että tyhjyyttä kumisee tuo järkyttävä - onneksi entinen sijaisperhe.

      • lexlexjaturvaistuimet

        Talon aikuinen tytär kohtelee omia lapsiaan paljon paremmin, mitä kohteli sijoitettuja, kun avusti vanhempiaan kaltoin kohteluissa. Samoin tuon tyttären mies. He toljottivat vieressä, kun sijoitettuja parivuotiaita kuljetettiin ilman turvaistuinta. Nyt tuo hyvässä virassa (kun on suhteita politiikkaan ja oikeustoimeen mm.) oleva tytär kiinnittää huolella lapsensa turvaistuimiin auton takapenkille.

        Kyllä on tuolla esittävällä tyttärellä oma suu ollut aina sijoitettuja lähempänä. Oma mielihyvä (ihania sijoitettuja poikia) on mennyt sijoitettujen lasten ohi. Hänellä on asunnot ja kaikki revitty sijoitettujen selkänahasta. Mutta kylläpä tuo nainen nyt omansa kiinnittää hienosti turvaistuimiin. ja huolella.


      • hyimikäesittäjä
        lexlexjaturvaistuimet kirjoitti:

        Talon aikuinen tytär kohtelee omia lapsiaan paljon paremmin, mitä kohteli sijoitettuja, kun avusti vanhempiaan kaltoin kohteluissa. Samoin tuon tyttären mies. He toljottivat vieressä, kun sijoitettuja parivuotiaita kuljetettiin ilman turvaistuinta. Nyt tuo hyvässä virassa (kun on suhteita politiikkaan ja oikeustoimeen mm.) oleva tytär kiinnittää huolella lapsensa turvaistuimiin auton takapenkille.

        Kyllä on tuolla esittävällä tyttärellä oma suu ollut aina sijoitettuja lähempänä. Oma mielihyvä (ihania sijoitettuja poikia) on mennyt sijoitettujen lasten ohi. Hänellä on asunnot ja kaikki revitty sijoitettujen selkänahasta. Mutta kylläpä tuo nainen nyt omansa kiinnittää hienosti turvaistuimiin. ja huolella.

        Pääsevätkö hienon lex -tyttären omat lapset esiopetukseen. Ei tainnut niin käydä sijoitetuilla?

        Onko mielesi hyvä lex - nainen? "Minä laitan piikillä ainetta pulliin!" varokaa tuota naista, sillä hän laittaa leipomiinsa pulliin piikillä ainetta. Saattaa laittaa myös muffinssipapereiden läpi.

        Varokaa lex- turvaistuin naista!


      • kaikkimullehetitässä

        Taitavia ovat etujen hamuamisessa.


    • meparemmatihmiset

      Oli kyllä kamala paikka ja esittäminen näköjään jatkuu.

    • Oikeastimenehoitoon

      Taas sairasta tekstiä vakavasta asiasta. Tämä vesittää koko sijaishuoltosysteemin ja aliarvostaa toisten, rehellisten ja huolehtivien sijaisvanhempien työn. Tekee sen tyhjäksi. Edellisen kirjoittaja ei taida nähdä mitään hyvää maailmassa, koska aika kuluu katkeruuden ja epäkohtien vatvomiseen. Tällä tavoin asiat eivät parane.
      Sinua en suosittele työskentelemään sosiaalisuutta vaativissa tehtävissä. Pysy kaukana lapsista.

      • tyhmäontyhmä

        Sille ei voi kun suunnitella pakkohoitoa hullujen huoneella.Jankkaa samaa paskaa päivästä toiseen ei ole kaikki inkkarit kanootissa.


    • poisväkivalta

      Se koira älähtää, johon kepakko kolahtaa. Tiedän jo, kuka tuosta huonolatuisen entisen sijaisperheen porukasta kiivaimmin puolustaa vanhempiaan ja aloittaa aina: "Onpa sairasta...". Teksti ei voi olla sen terveempää, kuin mitä oli toiminta tuossa sijaisperheessä - entisessä sellaisessa.
      Kyllä näitä asioita täytyy tuoda ihmisten tietoisuuteen, muuten lasten kaltoin kohtelu ja väkivalta sijaisperheissä jatkuvat vaan. Ei tästä montaa viikkoa ole, kun edellisen kerran järkytyttiin.

      Kyllä hyvälaatuista hoitoa ja kasvatusta tarjoavat sijaisperheet tietävät, ettei kirjoitus "SIJAISPERHEIDEN VÄKIVALTA" koske heitä. Miksi sinä "oikeasti mene hoitoon" puolustat väkivaltaisia paikkoja, jollei sinulla ole "oma lehmä ojassa". Ei yhdenkään hyvälaatuisen sijaisperheen mielestä ole oikein, että sijaisperheessä lyödään, harjoitetaan valtavaa henkistä väkivaltaa, raiskataan tms. Ainoastaan sinä haluat puolustaa tuollaista toimintaa.

      Tulen aina puhumaan väkivaltaa ja huonolaatuisia, rahanahneita sijaishuoltopaikkoja vastaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö kunnioittaisi hyvälaatuisia sijaisperheitä.

      Mielestäni väkivaltaiset sijaisperheet, jollaisia on "lopetettu" tästä Jyväskylän alueeltakin pilaavat sijaisperheiden maineen, en minä. Olen pahoillani, että sinun tarvitsee niin kovasti puolustaa vanhempiesi toimintaa. Et ole syyllinen läheskään kaikesta, vain niistä teoista, joissa suostuit vanhempiasi avittamaan.

    • Älätuomitse

      Enhän minä ole koskaan mikään sijaisperheihminen ollutkaan. En vanhempi, en tytär, piika, poika enkä lapsi. Nyt kuvittelet liikaa. En usko että mainostamasi henkilöt edes täällä lukee mitään. Nimittäin hyvin pieni otanta ihmisiä täällä vierailee. Sinun pitäisi julistaa tuota sanomaa kaduilla ja muill julkisilla paikoilla että tulisit kuulluksi.
      Olenko sanonut että tuen ja kannatan huonoa kohtelua ja väkivaltaa missään? Kaikkea muuta.
      Olen aina lasten puolella.
      Mainitsin vain tuosta maanisesta tavastasi toimittaa samaa asiaa kuin yksinkertaisille ihmisille. Et tunnu arvostavan ketään muita kuin itseäsi. Asetut muiden yläpuolelle ja oletat olevasi maailman napa ja määrääväsi kaikesta.
      Voitko tuomita esim. minut, jolla ei ole osaa ei arpaa näihin tapahtumiin. Asiasi on tullut jo esille, mutta hyvin tuomitsevasti ja kaikkia vääryydestä epäilet, syytät.
      Kirjoita veikkosella ja toivon että helpottaa. Niin monta kertaa kuin haluat. Sitä varten kai nämä palstat on jokaisen käytettävissä.
      Sillä mistä toista tuomitset, olet syypää siihen itse, sanoo Sana.

      • seisväkivalta

        Väkivallasta ei pidä vaieta. Henkistä, ruumiillista, seksuaalista yms. väkivaltaa ei tule peitellä. Sijaisperheissä olevat lapset ovat kaikkein suojattomimpia, joten on oikeus ja kohtuus, että heitä puolustaa.

        Jotain tekemistä sinulla on asian kanssa. Jokin yhteys ainakin.

        Sijaisperheiden väkivallan on loputtava!


      • eiuskontoa

        Uskonnollisella paatoksella en ala tästä asiasta keskustella. Oli uskovainen tai ei, lapseen ei tule kajota: ei ruumiillisesti, henkisesti, seksuaalisesti, eikä muutenkaan lapsia vahingoittaen.


    • pahajuttu

      Tosiaan unohdin, että sijaisperheillä saattaa olla näitä hyväveli -kuvioita myös uskonnollisiin yhteisöihin. Sopii hyvin kuvaan. Ja vaikeneminen on taattua ja sädekehäkin valmiina.

      • nokkivakorppi

        Tai muihin taustaliikkeisiin, joista voi lukea uskontojen uhrit - sivuilta. Kaikki taustaliikkeet eivät ole välttämättä länsimaisen uskonnollisia, mutta niihin saattaa sisältyä jälleensyntymisoppia, kahta jeesusta, uskomista "kristallilapsiin" yms. Ihan sama, mutta jos tuollaiset yhteisöt muodostavat tiiviitä sisäänpäinlämpiäviä liikkeitä, ovat sijoitetut lapset vaarassa. Korppi ei näet korpin silmää noki.


      • uhrejalöytyy

        Uskontojen uhrien sivuilla mainitaan mm. teosofia ja Rudolf Steinerkin antropologia.


    • sanaonvapaakaikille

      Uskon, että "hengellistä saarnaa" esittävä on itse entinen sijaisvanhempi, jolta lapset on otettu pois. Voit olla lukematta sijaisperheistä ja niiden väkivallasta koskevia viestiketjuja, jos se tekee sinulle noin pahaa. Vaikuttaa niin tekaistulta. ja tuo "maailman napa" kuulostaa tutulta. Entinen sijaisvanhempi näet kiehu raivosta, jollei hän saanut olla maailman napa ja määrätä kaikesta. Sorry, näillä palstoilla et voi määrätä, eivätkä tyttäresikään.

      • addiktientinen

        Ja tuo entinen sijaisvanhempi vieraili palstoilla tiiviisti jo silloin, kun talossa oli vielä paljon lapsia. Oli kuulemma koneelta huudellut ja määrännyt äkäisenä lapsia.


      • elintarviketeollisuus

        Kuuluu aina toisinaan pakenevan jonnekin rajan taa. Pysyisi siellä, niin ei olisi ainakaan lapsia kiduttamassa.


    • Katsoitseesi

      Hahhahhahhaaaa...! Nyt mua naurattaa. Olette niin helposti provosoitavissa. Laitoin huvikseni raamatun siteerauksen saadakseni kuulla siihen liittyvät kommentit. On meillä täällä hyväveli-järjestöissä hauskaa.
      Sinä joka täällä paasaat kaltoinkohtelusta, olet aiempi sijaiskotivanhempi. Yrität näin pestä itseäsi puhtaaksi tekemistäsi rikoksista. Käännät syyn toisiin ja vaikutat uskovan itsekin, että se oli joku muu, joka nuo likaiset hommat teki.

    • Addiktiainaainaaddiktiai

      Olen sijaiskärsijä. Olette kiduttaneet ja kaltoinkohdelleet lapsia, samalla minua. Olen siitä sairastunut ja tullut vainoharhaiseksi. Hyvävelijärjestelmä ei rientänyt avukseni. Pääni sekoaa entistä kiivaampaa tahtia. Ruletti pyörii. Kaltoinkohteluperheet. Ne ensiksi. Lapset turvaan. Pois kodeista laitoksiin tiukemman valvonnan alle. Minun lastani ei hyvä veli panettele.

      • tytärosaahamuta

        No voivoi sinua. kaltoin kohtelevan talon vanhin tytär alkoi enenevissä määrin äitinsä rinnalla kaltoin kohdella sijoitettuja lapsia. Hän kertoi oikein mediassa, miten on seurannut vanhempiensa esimerkkiä. Kyllä epäitsenäisellä tyttärellä on kova pyrky piireihin: sama puolue kuin äitylillä tietty, kova pyristely vaaleissa, joka johti kokonaiseen 1 ääneen eli omaan ääneen. Sorry pieni tytteli, äitykän varjossa. Kyllä sä opit lisää äitisi kaltoin kohtelusta ja ihmisten hyväksikäytöstä. Osaat jo paljon.

        Kyllä elämä sinuakin vielä opettaa. Näin toivon todella.


    • Unikuvatkarmeat

      En koskaan luovuta, juuri näiden ihmisten vääryys risoo ja pakko toistaa ja toistaa ja toistaa...
      Ettei totuus unohtuisi ja etteivät äityli ja tytär saisi koskaan lepoa ja rauhaa. Heidän korvissaan kaikukoon nämä sanat ikuisesti joita kirjoitan. Älköön kaltoinkohdeltujen lasten vääristyneet naamat antako yön rauhaa. Kun sulkevat silmänsä lepoon niin näkevät uudelleen ja uudelleen samat kasvot.
      Ei ikinä anteeksi.

      • kylälläteidettunnetaan

        On sijaisperheitä, jotka vähän välittävät. Pahoinpitelevät henkisesti ja ruumiillisesti, jotkut seksuaalisesti lapsia, mutta elävät ympäristöissään, kuin mitään ei olisi tapahtunut. Taas tungetaan mediaan ja ollaan niin maailmanparantajaa. Ei voi muuta sanoa, kuin että pokka pitää ja että omille lapsille ja lapsenlapsille hankitaan etuisuuksia. Saatetaanpa esiintyä taas jonkinlaisena "parempana perheenä" esim. Ruotsin laivalla, ilmoittaen Iltalehdelle, miten otettiin huomaan 8 - vuotias, Sädekehän tarve on niin suuri. He eivät ymmärrä, mitä ovat aiheuttaneet kymmenelle, jollei sadalle ihmiselle. Jotkut joutuivat kärsimään vuosikausia, jopa vuosikymmeniä.

        Kyllä heidän lähialueillaan tiedetään mistä on ollut kysymys, vaikka ihmiset eivät suoraan sanoisikaan. On tultu kertomaan, että "tiesimme kyllä" ja "säälimme lapsia" ja jopa, että "lapset kerjäsivät naapurustosta leipää".

        Esittäkää vaan parempaa väkeä, kyllä teidät tunnetaan.

        Tuossa perheessä ei ilmekään värähdä, vaikka lapsi kuolisi tai menisi metsään talvella nukkumaan. Seuraavana päivänä otetaan pari lasta lisää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe