Tsemppaamisesta

toinensamanlainen__

Pistää vituttamaan nää "tsemppaa"-viestit täällä. Kaikkea tässä elämässä ei voi todellakaan valita. Mä en valinnut aggressiivista, väkivaltaista vanhempaa, joka tuhosi mut jo lapsena. En valinnut tulla koulukiusatuksi, koska olin kiltti ja heikompi kuin muut. Olen kaikesta huolimatta kouluttautunut johonkin ammattiin, ollut töissä mahdollisimman pitkään, mutten ole voinut valita sitä, että tämä sosiaalisten tilanteiden pelko on vaan pahentunut vuosi vuodelta ja lopulta tehnyt toimintakyvyttömäksi. Ja kyllä, olen ollut terapiassa, olen ollut eri lääkityksillä, olen meditoinut, tsempannut, olen matkustanut. Vuosien yksinäisyyden ja vakavan masennuksen ym. jälkeen olen samaa mieltä teidän joidenkin kanssa: huonoille korteille ei aina voi mitään. Saatte syyttää pelkuriksi, jos teen itsemurhan, mutta te, jotka niin teette, ette tiedä mitään todellisesta tuskasta ja kärsimyksestä. Loputtomasti kukaan ei jaksa tsempata.

41

437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • realismia1

      Mietippä vaikka sotaveteraaneja, luuletko että rintamalta sai sairaslomaa jos alkoi ahdistaa tai masentaa? Muuta vaikka pariksi vuodeksi Afrikkaan johonkin köyhään kylään niin alat tajuamaan, että sulla menee oikeastaan aika vitun hyvin ja toi vanhojen juttujen jatkuva esiin nostaminen ja itsesäälissä rypeminen ei ainakaan paranna sua, noi vaikeet jutut vaan vahvistaa, suuntaa katse tulevaisuuteen ja ala laittaa asiotas kuntoon niin kyllä se lähtee paranemaan päin.

      • vinkki.vaan

        Ei se kyyllä lohuta masentunutta yhtään vaikka kuinka järjesteisi noita vertailukohtia


      • uioödrthdrt

        Ellei kovalla maalla seisovakaan pysty tukasta nostaan ittiään entistä mahtavampaan kukoistukseen niin kuinka sitten masennuksen suohon uponnut?


      • uioödrthdrt kirjoitti:

        Ellei kovalla maalla seisovakaan pysty tukasta nostaan ittiään entistä mahtavampaan kukoistukseen niin kuinka sitten masennuksen suohon uponnut?

        Pikku hiljaa pystyy. Se tuntuu sulta nyt käsittämättömältä, mutta täysin mahdollista on parantua.

        Muista, että EI OLE NIIN VAIKEAA ELÄMÄNTILANNETTA OLEMASSA, mistä ihminen ei selviäisi. Jos on, niin kerro minulle? Haluaisin kuulla vastauksen.


      • AhdistunutMies

        Tuskin enää nykypäivänä ahdistuneita, sosiaalisten tilanteiden pelkoisia tai muuten mielenterveysongelmaisia laitettais sotimaan jos sota syttyis vai laitettaisko muka? Sellaisethan vois sodassa olla vaaraksi oman maalaisillekkin. Ainakin jostain paniikissa sekoilevasta sotilaasta olis varmaan enemmän haittaa kuin hyötyä sodassa.


      • dfgrefg

        Jos minulle annettaisiin niitä samoja pervitiinipillereitä kuin sotamiehille, metamfetamiinia pari nappia kitaan ja kivääri käteen, niin ei masentaisi, ei pelottaisi, ei olisi mitään tukalia oloja tai heikkouden tunnetta henkisesti tai fyysisesti, minähän menisin sinne vihulaista ampumaan apinan raivolla että tapan saatana kaikki ja jos luodista tulee osuma niin innostun vain lisää.

        Jos hengissä säilyy niin rauhallisempina hetkinä voi sitten lähinnä vain makoilla teltassa oikein kunnon heroiinipöllyssä ja nukkua ne pirilaskut pois.


      • 80285820

        Sotilaiden ahdistuksesta tai masennuksesta voit lukea kirjasta Murtuneet mielet.


      • 80285820
        80285820 kirjoitti:

        Sotilaiden ahdistuksesta tai masennuksesta voit lukea kirjasta Murtuneet mielet.

        Niin että kyllä sieltä rintamalta tultiin sairaslomalle, esim. psykiatriseen sairaalaan.


      • fdasghdsa

        Jos järki meni, niin kyllä rintamaltakin varmaan lähdettiin. Rintamallakin selvisivät keskimäärin kaikkein parhaiten ne miehet, joilla oli hyvä perhetausta ja jotka olivat sen vuoksi psyykkisesti joustavia ja sopeutuvaisia. Heitä ei oltu "koulittu" lapsuudessa alkoholistivanhemman sattumanvaraisella väkivallalla kestämään sotaa, vaan he olivat pikemminkin kasvaneet välittävissä perheissä, joissa ihminen sai perusturvallisuuden kokemuksen ja oppi säätelemään tunteitaan. Monelta mieheltä menikin järki sodassa lopullisesti. Jos on lapsuudessa kokenut kaltoinkohtelua, niin se vaikuttaa aika paljon siihen, miten kestää vastoinkäymisiä aikuisena.


      • Ja_minähän_valitan

        Pitäisikö esimerkiksi pienen lapsen selvitä muka ihan hirveistä kasvuolosuhteista aivan täysissä voimissa? Jos on vaikka kaltoinkohtelua kotona, koulukiusaamista ja läheisten kuolemia? On ehkä pikkusen liikaa vaadittu. Hieman inhimillisyyttä ja empatiaa toisia ihmisiä kohtaan, kiitos!


    • lynkkaus

      Masentuneen ja ahdistuneen on kyllä hyvä aktiivisesti kuntouttaa itseään (työelämään ei kuitenkaan ole pahimmassa vaiheessa välttämättä asiaa ellei halua tulla nuijituksi). En kuitenkaan pidä siitä, että masentuneen tuntemuksia vähätellään ja ylenkatsotaan. Ihan kuin sanottaisiin kätensä katkaisee, että älä valita vaan kursi kätesi kokoon. On itsekästä viedä ihmiseltä oikeus oloonsa ja tunteisiinsa. Kannustava ja empaattinen ote ei saa ihmistä takajaloilleen, mutta saa kuitenkin yrittämään parhaansa tilanteeseensa nähden. Lyttääminen voi lisäksi olla traumatisoivaa, sillä niin sanotusti taantuneen ihmisen sisimmässä on ihminen toiveineen ja unelmineen. Tällöin ihminen alkaa syyllistää itseään ja tuntemaan itseinhoa, kun ei kykene toimimaan rakentavalla ja muiden mielestä oikealla tavalla.

      • VITTUHUHHUH

        On kuule mulla ollut kaikki vitun masennukset,ahdistukset ja erittäin vahvat vainoharhat ja päihteet on tuttuja alkoholismi, että kyllä mä näistä jutuista jotain tiiän ihan henk.koht. kokemuksesta ja kaikista paras juttu on se, että juuri näiden vähättelijöiden ohjeet loppupeleissä osoittautu parhaiksi, mä otin itseäni tukevasti niskasta kiinni ja potkaisin omalle perseelle niin paljon kun jalasta irtos ja aloin parantumaan vasta sitten. Kyllä se paraneminen on omasta päästä kiinni, mutta oon mä hoidossa ollu, vaikka näin jälkikäteen mietittynä pelkkä lääkkeetön terapia olisi riittäny, paitsi alko riippuvuudessa se ei olisi toiminu, vieroitus oireet oli niin kovat että voi olla, että ilman vieroitus unilääkkeitä en olisi tässä kirjoittamassa. Nyky yhteikunnassa on just se ongelma et opetetaan pääsemään liian helpolla ja valitetaan jostain helvetin olemattomista jutuista, mitkä oli ennen ihan arkipäivää,normaalia eikä mitään VITUN MT-ONGELMIA SAATANA! VITTU TÄÄ SAATANAN INTERNET SUKUPOLVI ON OPETETTU LÄTISEMÄÄN JOKA HELVETIN JUTUSTA JOLLEKKIN VITUN LANTTUMAAKARILLE, VITTU.
        MÄ KOHTA RÄJÄHDÄN TÄN VITUN VÄTYSTELYN KESKELLÄ. EI VITTU TYÖT KIINNOSTA VAAN JONKUN SAATANAN PASKAN VETO JA MAKAAMINEN, EI HELVETTI MITÄ TOUHUA!


      • Ja_minähän_valitan

        Miten se käytännössä sitten menee se itseään niskasta kiinni ottaminen ja itseään omalle perseelle potkaiseminen? Minua on kyllä todella paljon vähätelty ihan ammattilaisten toimesta, siis psykiatrisessa hoidossa, mutta ei se minua vielä tähän päivään mennessä ole pätkänkään vertaa auttanut, päinvastoin. Ennemminkin on tuntunut siltä, että masentuneena sitä on jo ennestään kauhean ankara itselleen ja vähättelee itse itseäänkin, niin siinä ei sitten auta yhtään se, jos muut ihmiset vähättelee ja lannistaa vaan lisää. Oikeastaan tuntuu siltä, että minut on lannistettu eläkkeelle ja pois työelämästä. Vaikka olen testien mukaan keskitasoa lahjakkaampi ihminen.


    • toinensamanlainen_

      Realismia1:

      Mä opiskelin ja olin töissä vuosikaupalla ponnistellen huolimatta jatkuvista lamaantuneisuuden-/kauhun tunteista ihmisten seurassa, kunnes en vaan enää jaksanut. Elän tällä hetkellä säästöilläni. Tiesitkö, että muutkin eläimet traumatisoituu? Potkipa jotain eläintä tarpeeksi kauan ja huomaa, että toiset eläimet lamaantuu kauhusta, toiset hyökkää takaisin. Tosin nekin, jotka puree takaisin, menee sekaisin jatkuvan väkivallan seurauksesta. Ihmisellekö näin ei voisi käydä? Ja eipä aina terapiat ja lääkitykset tee tehtäväänsä, käskemällä ei parane, valitettavasti.

      Jos ei koskaan pysty nauttimaan ihmisten seurasta, niin ei auta Afrikkaan muuttaminen. Itse asiassa nuorena haaveilin vapaaehtoistyöstä jossain sielläpäin, mutta haaveet on kyllä aika lailla murskautuneet. En mä näitä mitenkään nosta koko ajan esiin, mutta menneisyys vaikuttaa nykyisyyteen yllättävän paljon, halusi sitä tai ei. Mä oon tähän saakka pärjännyt omillani, enkä aio tämän yhteiskunnan taakaksi todellakaan jäädä, että älä huoli, en tule elämään sun verorahoilla.

      Lynkkaus, hyvin kirjoitettu.

      VITTUHUHHUH, mitähän vittua sä teet täällä vätysten keskellä, jos olet noin loistavasti onnistunut? Tosin kirjoituksesi perusteella sanoisin, että olet päihteissä nytkin. Hae apua.

      • ehtalej

        Tuntuu ihan turhalta täällä kirjoitella mistään, kun tuntuu menevän ihan kuuroille korville. Yritin vaan kertoa sulle sitä, että paraneminen lähtee ihan oikeasti omasta päästä ja asenteista, sä et sitä nyt tunnu vielä tajuavan, meni mullakin aikaa siihen, että tajusin että se vika on omassa asenteessa eikä siihen auta mikään terapeutin paskanjauhanta. Sä oot itse se kuka laittaa asias kuntoo ei sitä tuu kukaan tekemään sun puolesta.


      • soirgoi

        Ootko oikeesti noin tyhmä vai esitätkö vaan? Luuletko vitun idiootti, että muiden elämä on jotain helvetin ruusuilla tanssimista? Vittu jos täällä alkaisi kaikki vikisemään joka helvetin tuntemuksista niin ei täällä olisi muuta kuin "mielisairaita" koko vitun planeetta täynnä. Elämä on kovaa, myös sille naapurin duunarille, mutta se ei ala saatana vikisemään vaan heittää niskalenkillä "mielenterveys ongelmat" hevon vittuun ja hakee itse leivän pyötään eikä rottaile jollain helvetin puoli-eläkkeellä ja voivottele päivästä toiseen omaa "sairauttaan" joka on todellisuudessa ääretöntä laiskuutta, ylireagoitua tunne paskaa ja saamattomuutta. Ja toiseksi olen kokenut niin rajuja ja kovia juttuja, että teillä ei edes käsityskyky riitä niitä tajuamaan, mutta mä en jää rämpimään mihikkään vitun itsesääliin vaan heivaan moiset vanhat jutut vittuun ja jatkan pää pystyssä ja selkä suorana kohti tulevaisuutta.


      • empatiaonpoikaa
        soirgoi kirjoitti:

        Ootko oikeesti noin tyhmä vai esitätkö vaan? Luuletko vitun idiootti, että muiden elämä on jotain helvetin ruusuilla tanssimista? Vittu jos täällä alkaisi kaikki vikisemään joka helvetin tuntemuksista niin ei täällä olisi muuta kuin "mielisairaita" koko vitun planeetta täynnä. Elämä on kovaa, myös sille naapurin duunarille, mutta se ei ala saatana vikisemään vaan heittää niskalenkillä "mielenterveys ongelmat" hevon vittuun ja hakee itse leivän pyötään eikä rottaile jollain helvetin puoli-eläkkeellä ja voivottele päivästä toiseen omaa "sairauttaan" joka on todellisuudessa ääretöntä laiskuutta, ylireagoitua tunne paskaa ja saamattomuutta. Ja toiseksi olen kokenut niin rajuja ja kovia juttuja, että teillä ei edes käsityskyky riitä niitä tajuamaan, mutta mä en jää rämpimään mihikkään vitun itsesääliin vaan heivaan moiset vanhat jutut vittuun ja jatkan pää pystyssä ja selkä suorana kohti tulevaisuutta.

        Soirgoi, sun kaltaisia ilkeitä ja kovia paskapäitä tämä maailma onkin pullollaan. Luulisi kärsimyksen kehittäneen kohdallasi empatiaa, mutta narsistit ei parane. Toivottavasti sun kärsimykset uusiutuu ja 100 kertaa pahempina, neliraajahalvaus tekisi sulle hyvää. Sä et vitun pelle tiedä toisten kärsimyksistä mitään, joten turha alkaa neuvoa.


      • wkeu

        " Toivottavasti sun kärsimykset uusiutuu ja 100 kertaa pahempina, neliraajahalvaus tekisi sulle hyvää. Sä et vitun pelle tiedä toisten kärsimyksistä mitään, joten turha alkaa neuvoa." Ootko sit joku 4raajahalvaantunu? Olet joku saatanan PSYKOPAATTI jos tollaista muille toivot, KATO VITTU PEILIIN, SE TODELLINEN ONGELMA SEISOO SEN EDESSÄ!! JA TOIKO ON SITÄ EMPATIAA, KUN TOIVOT MUILLE PAHAA? AI JA NYKYÄÄN KUN SANOO ASIAT SUORAAN ON JOKU VITUN NARSISTI PELLE? VITTU TÄNNE SAATANAN ONGELMA-JÄTE FOORUMILLE ON NÄKÖJÄÄN IHAN TURHA LAITTAA MITÄÄN,KUN KAIKKI MENEE KUUROILLE KORVILLE! TOIVOTAN TEILLE PAREMPAA JATKOA.


      • Ja_minähän_valitan

        Miten käytännössä "heitetään mielenterveysongelmat niskalenkillä hevon vittuun"? Jos oikeasti tuolla tavalla paranee, niin haluaisin tietää lisää. Tosin olen kyllä vähän sitä mieltä, että ei ne sairaudet mitään tahdon asioita ole. Niistä paranee jos paranee. Eihän fyysistäkään sairautta voi tuosta vaan heittää jonnekin. Eri juttu on sitten se, jos nämä kirjoittelijat eivät vaan yksinkertaisesti usko sitä, että psyykkiset sairaudet olisi edes oikeita sairauksia. Siinä on taas kyse ihan vaan tietämättömyydestä. Kehottaisin näitä ihmisiä ottamaan selvää asioista, vaikka Internetin ihmeellisessä maailmassa.


    • aloittajahyypiö

      Vika on siinä, että sun perustietämys esimerkiksi traumatisoitumisesta on vaan olematon ja siksi, et osaa tuntea myötätuntoa ihmisiä kohtaan, jotka OVAT VITTU TSEMPANNEET koko elämänsä ja todenneet ettei sekään auta.

    • aloittajahyypiö

      Te neuvojat kun olette niin eteviä, niin kertokaa miten esimerkiksi skitsofreniasta paranee normaaliksi persoonaksi, joka kykenee työhön? Antakaa hyviä vinkkejä!

      • ahliafj

        Vuoden 2008 tutkimuksen mukaan 7 % suomalaisista skitsofreniaan sairastavista käy töissä ja 80 % on eläkkeellä.[123] Vajaa 60 % kaikista psykoosipotilaista on työkyvyttömyyseläkkeellä.[74] Ranskassa töissä käy 11,5 %, Iso-Britanniassa 12,9 % ja Saksassa 30,3 % sairastuneista.[124]

        Yhdysvalloissa on arvioitu, että parhaalla mahdollisella tuella 30−80 % sairastuneista saataisiin työllistymään. Syrjäytyminen työelämästä johtuu oireiden lisäksi syrjinnästä ja hoitojärjestelmän vähäisestä kiinnostuksesta ammatilliseen kuntoutukseen.


    • Heitsempataan

      Tänään roudasin mielenterveysvaivoista kärsivää sukulaistani asioilla ja vaikea kuvitella, että tuosta suosta nousee tsemppaamalla.
      Itsellä elämä on päällisin puolin kunnossa, mutta henkinen puoli mättää. Hei ja mä tsemppaan, käyn töissä, mutta kenenkään on turha tulla sitä positiivista ajattelua lässyttämään.
      Itse kullekin on elämä tarjonnut kovia kortteja ja jotenkin olen kuollut sisältä. Kaikki on hampaat irvessä pusertamista, mikään ei tuo mielihyvää. Kuntoilen velvollisuudesta, mutta totuuden nimissä se on ihan paskaa. Enkä ole tappanut lääkkeillä tunteitani. Ymmärrän ap hyvin ajatuksiasi.

    • toinensamanlainen__

      Heitsempataan, ihan totta, tiedän niin tunteen :/ Haluaisitko kirjoitella muuten vaan? Voisi olla mukava vaihtaa ajatuksia, jos kaipaat juttuseuraa!

    • valitus-vittuun

      Ylös ulos ja lenkille.

      jos ei pysty ajamaan 100km/h, ensin 10km/h... lopulta ajaa sitten vaikka 200km/h.

      Luuletko muuten että muilla on velvollisuutta elättää sinua.
      Omissakin elätettävissä on ihan tarpeeksi, perkele. Uskokaa jo !!!

      • Yhteiskuntatieteilijä

        Minua pikkusen kyllästyttää tuo naisen sukupuolielimen mainitseminen erilaisissa yhteyksissä. Miksi ei voi tasa-arvon vuoksi sanoa vaikka, että "valitus mulkkuun" tms? Ja miksi pitää edes sukupuolielimiä mainita?

        Kyllä terveillä ihmisillä on nimenomaan velvollisuus elättää sairaat ainakin sivistyneissä valtioissa. Jos se ei miellytä, niin voipi katella ittelleen jonkun maan, jossa ei ole verotusta, ja muuttaa sinne asumaan. Toisaalta se voi jo nykyään olla vähän vaikeaa. Toinen vaihtoehto on sitten se, että verotuksen vastustajat perustavat oman valtionsa jonnekin asumattomalle alueelle. Tässäkin voi tulla hankaluuksia. Esim. mistä löytyy sopiva alue ja mitä sairaille työhön kykenemättömille ihmisille sitten tehdään. Vähän epäilen, että ei onnistuisi käytännössä. Ja tämä yhteiskunta olisi aika natsihenkinen, mikä on sinänsä pelottavaa.


    • aloittajahyypiö

      Valitus-vittuun, lue viestit ennen kuin sössötät täällä. Mä en elä tuilla!!!!! Olen ollut työelämässä ja juuri nyt elän OMILLA SÄÄSTÖILLÄNI. Luultavasti mä olen elättänyt sua kun olet ollut saikulla.

      • oeuh

        Eipä ne sunkaan säästöt loputtomiin riitä, mitä sitten kun säästöt loppuu? Ja toiseksi jos olet avohoidossa niin olet todennäköisesti eläkkeellä tai sairaslomalla ja siitä saa rahaa.


      • valitus-vittuun

        Mikä on saikku ?


    • Ihraniska

      Otapas nyt vain itseäsi niskasta kiinni!

      • eienäänuori

        Otapas nyt vain itseäsi niskasta kiinni! Se on kai pahinta mitä masentuneelle voi sanoa, koska masentunut ei jaksa ottaa itseään niskasta kiinni. Se on sama kuin yrittäisi nostaa itsensä tukasta ilmaan.


      • Totuus_on_tämä

        Masennuksessa ja muissa psyykkisissä ongelmissa on oikeasti kysymys siitä, että aivotoiminnassa on häiriö. Ei sitä aivotoiminnan häiriötä voi itse tahtomalla saada pois. Olen minäkin tahtonut pää punaisena olla terve, vaan eipä ole onnistunut.


    • Valittamisesta--

      Pistää vituttamaan nää "valitus"-viestit täällä.
      ihan oikeasti... kun se on niin saatanan turhaa..

      Jos ei elämä maistu täältä pääsee myös pois.

      • Ja_minähän_valitan

        Mitäs luulit lukevasi sitten palstalta, jonka otsikko on "Masennus"? Iloisia juttujako? Kyllä tällä palstalla saa ja pitää valittaa, joskus valittaminen helpottaa oloa. Ei ole pakko käydä täällä viestejä lukemassa, jos "pistää vituttamaan". Se on helppoa, valitse vasemmalta puolelta ruutua jokin iloisempi aihepiiri, klikkaa sitä ja olet toisella sivulla. :)
        Hieman kyseenalaista viestittelyä taas on se, jos jotenkin vihjaillaan jotakin itsemurhasta. Eikä hiemankaan, vaan aika paljon, ja se valitettavasti kertoo jotain sinusta ihmisenä. Taitaisi olla sinulla nätisti sanottuna henkisen kasvun paikka tässä asiassa.


      • Onhan.se.niinkin
        Ja_minähän_valitan kirjoitti:

        Mitäs luulit lukevasi sitten palstalta, jonka otsikko on "Masennus"? Iloisia juttujako? Kyllä tällä palstalla saa ja pitää valittaa, joskus valittaminen helpottaa oloa. Ei ole pakko käydä täällä viestejä lukemassa, jos "pistää vituttamaan". Se on helppoa, valitse vasemmalta puolelta ruutua jokin iloisempi aihepiiri, klikkaa sitä ja olet toisella sivulla. :)
        Hieman kyseenalaista viestittelyä taas on se, jos jotenkin vihjaillaan jotakin itsemurhasta. Eikä hiemankaan, vaan aika paljon, ja se valitettavasti kertoo jotain sinusta ihmisenä. Taitaisi olla sinulla nätisti sanottuna henkisen kasvun paikka tässä asiassa.

        Jos on mahdollisuus olla hullu, niin joku on vaikka ei ole syytäkään... Sillä vaan tienaa rahaa tekemättä mitään....


      • Ja_minähän_valitan

        Ei ne asiat kuule ole ihan noin yksinkertaisia. En halua ollenkaan olla psyykkisesti sairas, enkä haluaisi olla eläkkeellä. Minua hävettää olla eläkkeellä. Jos olisin työkuntoinen ja saisin töitä, niin varmasti menisin töihin. Mutta kun en tiedä kykenisinkö olemaan työelämässä, ja kuka minulle edes töitä tarjoaisi. En ole valmistunut vielä koulusta, ja minulla on iso aukko CV:ssä. Jos sanon työhaastattelussa, että olen ollut psyykkisistä syistä eläkkeellä, niin ei kukaan minua palkkaa töihin. Ei varmasti. Kysymys on myös siitäkin, että psyykkisesti sairaita syrjitään!


      • Olet-oikeassa
        Ja_minähän_valitan kirjoitti:

        Ei ne asiat kuule ole ihan noin yksinkertaisia. En halua ollenkaan olla psyykkisesti sairas, enkä haluaisi olla eläkkeellä. Minua hävettää olla eläkkeellä. Jos olisin työkuntoinen ja saisin töitä, niin varmasti menisin töihin. Mutta kun en tiedä kykenisinkö olemaan työelämässä, ja kuka minulle edes töitä tarjoaisi. En ole valmistunut vielä koulusta, ja minulla on iso aukko CV:ssä. Jos sanon työhaastattelussa, että olen ollut psyykkisistä syistä eläkkeellä, niin ei kukaan minua palkkaa töihin. Ei varmasti. Kysymys on myös siitäkin, että psyykkisesti sairaita syrjitään!

        Kannattaa työllistää itse itsensä niin ei tartte muiden apua.

        Kiitos kun muistutit !


      • Ja_minähän_valitan

        Olit varmaan tarkottanut tuon kommentin trollailuksi ja ärsytykseksi, tyypilliseen tapaasi. Mutta asia on niin, että olen ihan oikeasti ajatellut sitä, että jos minua ei kukaan työllistä, niin koetan työllistää itse itseni. Haluaisin perustaa joskus yrityksen, johon voisin palkata ehkä työttömiä ja eläkeläisiä. Siihen tarvittaisiin hyvä yritysidea, rahaa ja paljon töitä. Olenkin opiskellut koko ajan kun olen ollut eläkkeellä, ja toivon, että opiskelujen kautta löytyisi joku hyvä idea. En oikeasti halua jäädä koko loppuiäksi eläkkeelle! Uskokaa tai älkää, minäkin haluaisin olla veronmaksaja.


      • Tekee-eikä-meinaa-tehdä
        Ja_minähän_valitan kirjoitti:

        Olit varmaan tarkottanut tuon kommentin trollailuksi ja ärsytykseksi, tyypilliseen tapaasi. Mutta asia on niin, että olen ihan oikeasti ajatellut sitä, että jos minua ei kukaan työllistä, niin koetan työllistää itse itseni. Haluaisin perustaa joskus yrityksen, johon voisin palkata ehkä työttömiä ja eläkeläisiä. Siihen tarvittaisiin hyvä yritysidea, rahaa ja paljon töitä. Olenkin opiskellut koko ajan kun olen ollut eläkkeellä, ja toivon, että opiskelujen kautta löytyisi joku hyvä idea. En oikeasti halua jäädä koko loppuiäksi eläkkeelle! Uskokaa tai älkää, minäkin haluaisin olla veronmaksaja.

        Kannattaa työllistää itse itsensä niin ei tartte muiden apua.

        Kiitos kun muistutit !


      • Ja_minähän_valitan

        Niin niin, joo joo. En ole vielä valmis perustamaan yritystä, mutta olen siis kuten sanoin opiskellut lähes koko ajan ollessani eläkkeellä. Haluaisin saada sen yritysidean ja ehkä valmistua, ja sitten perustaa yrityksen. Onhan siinä riskinsä, mutta jos ei kukaan minua työllistä, niin sitten teen itse oman työpaikkani.


    • Joo_Joo_Joo_Joo_Joo_

      Kannattaa tehdä jotain niin saa jotain aikaiseksikin..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1175
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      14
      1083
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe