Toyota suomen suosituin!

HOLISTI74.91

Toyotia on suomen tieliikenteessä 353 817 kpl kun volkkareita vain 294 685kpl ja itäauto skodaa mitätön 119 640kpl. Toyotia siis lähes 60 000kpl enemmän kuin volkkareita. Toyotat kestävät ajoa eivätkä ruostu pois kuten volkkarit ja skodat jotka ovat ennenaikaisesti paalauskunnossa. myös huoltohinnat vaikuttavat paljon automyyntiin, Toyotat huolletaan reilusti alle 200€/vuosi mutta volkkarin huoltoihin meneekin lähes 1000€/vuosi jos ei joudu mitään korjaamaan, yleensä joutuu. kansa on puhunut ja pulinat pois. no arvata saattaa että kohta täällä on yökastelijapojut raivon vallassa taas jotain urputtamassa ja keksivät päästään mitä hullumpia juttuja, mutta antaa mielisairaiden huudella vaan :D

50

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pappa_

      juuri näinhän se on, omasta huonosta kokemuksesta voin kertoa että kun ostaa jonkin vw konsernin ajoneuvon niin se on kuin kinder yllätysmuna, ei koskaan tiedä mitä yllätyksiä se sisältää, voi olla vaikka kori valmiiksi ruosteessa, tekniikka voi olla öljyä kuluttava jo uutena aivan kuin loppuun ajetuissa autoissa. en siis enää sekaannu vw konsernin ajoneuvoihin, kerta riitti!

      • tyhmyydestä.sakotetaan

        Sinua pappa on kusetettu, sinulle myytiin loppuunajettu, läpiruostunut ja öljyä syövä auto uutena. Ketä voit siitä syyttää?


      • Pappa_
        tyhmyydestä.sakotetaan kirjoitti:

        Sinua pappa on kusetettu, sinulle myytiin loppuunajettu, läpiruostunut ja öljyä syövä auto uutena. Ketä voit siitä syyttää?

        sen minä itsekkin ymmärsin että minua kustiin silmään vw myyjäliikkeen puolesta. mutta eipä kuseteta enää, asiakkuuteni loppui koko yhtiössä totaalisesti ja hävitin volkkarini hyväuskoiselle hölmölle.


    • KyykmanNarsisitipoika

      Kyykman, luuletko että joku uskoo noita sinun yliampuvia ja lapsellisen tyhmiä aloituksiasi?

      • HOLISTI74.91

        tämä tietohan löytyy TRAFIN avoimesta datasta. luku on suomen tieliikenne rekisterissä olevat autot. ei kukaan ole niin tyhmä että käytöstä poistettua autoa pitäisi tieliikenne rekisterissä josta juoksee ajoneuvoverot, vakuutukset koko ajan, luku on TIELIIKENNEREKISTERISSÄ olevista ajoneuvoista. tyhmäkin jo ymmärtää ettei vw konsernin ajoneuvot kestä suomen tieliikennettä vikaantumatta ja ruostesuojaus on todella heikko, siksi vw ja skoda on nuorimmat ja vähiten ajetuimmat automerkit jotka paalataan.


      • AllerValvojaHerää
        HOLISTI74.91 kirjoitti:

        tämä tietohan löytyy TRAFIN avoimesta datasta. luku on suomen tieliikenne rekisterissä olevat autot. ei kukaan ole niin tyhmä että käytöstä poistettua autoa pitäisi tieliikenne rekisterissä josta juoksee ajoneuvoverot, vakuutukset koko ajan, luku on TIELIIKENNEREKISTERISSÄ olevista ajoneuvoista. tyhmäkin jo ymmärtää ettei vw konsernin ajoneuvot kestä suomen tieliikennettä vikaantumatta ja ruostesuojaus on todella heikko, siksi vw ja skoda on nuorimmat ja vähiten ajetuimmat automerkit jotka paalataan.

        Vai kerrotaan Trafissa mitä maksaa kunkin merkin vuosittainen huolto ja kuinka paljon rahaa palaa korjauksiin, olet kyllä suurin paskakasa tällä palstalla.


    • Turhaa.puuhaa

      Taas näitä nolla-avauksia. Linkki lähdetietoon puuttuu ja tässä tapauksesa sitä ei edes ole olemassa. Viitattu Trafin tilasto kertoo oikeasti rekisterissä olevien autojen määrän. Ei liikenteessä olevien. Jokainen navetan taakse unohdettu koiranputkea työntävä tojo on mukana tuossa luvussa.

      Kun katsoo ensirekisteröintejä niin trendi aukeaa helposti. VW on tuplasti suurempi kuin tojo.

      https://www.trafi.fi/tietopalvelut/tilastot/tieliikenne/ensirekisteroinnit/ensirekisterointien_top-merkit_ja_-mallit/henkiloautomerkit/vuosi_2017

      Turhaan näitä oikeita lukuja tässä linkkailen. Avajaan idiootin päässä totuus on turhake.

      • Skeidaapaalataan

        Et kylläkään linkannut siihen aineistoon, mistä aloittaja puhuu...
        Se löytyy sieltä isosta aineistosta, mikä ei 32bittisellä Excelillä avaudu edes osina.

        Skodaa on myyty jo pitkään paljon, miksi ne ei näy tilastoissa eli meneekö ne romuksi muita aiemmin.


    • corolla-äijä

      Kyll maar Toyota paras auto o.Ei ol ikin parempaa autoo tehty.
      Corollall iha hyvi 450000 km.Ei ikin mittä onkelmaa ol.

    • Holisti.puistotäti

      "ei kukaan ole niin tyhmä että käytöstä poistettua autoa pitäisi tieliikenne rekisterissä josta juoksee ajoneuvoverot, vakuutukset koko ajan, "

      Tämä holisti näyttää olevan täysin pihalla kaikesta. Ei todellakaan mene noin.

      • Elämä.on.valintoja

        Saahan sitä lähetellä laskuja, eri asia ketä kiinnostaa maksaa. Jos autolla ei enää ajeta niin turha on siihen liittyviä veroja maksella.


    • sellaista.elämä.oli

      Aloittajan mielestä onni on ajella viime vuosituhannen autolla. Taisi kaikki muukin tapahtua jo viime vuosituhannella.

    • KyykmanHolistiRääpäle

      Määräkö ratkaisee jotain?
      Netistä löytyy sivusto johon on kerätty huoltojen hintoja eri malleista ja eri ikäisistä autoista ja Toyotan huoltojen keskihinta on hieman alle 300 eroa ja VW hieman yli 300 euroa, ero tulee siinä kun Toyotaa pitää huoltaa kaksi kertaa useammin kuin VW:tä.

    • aloittajantaso

      Ja meidän iskä voittaa teidän iskän. Keskustelun aloitus on jo alle minkään arvostelun.
      Noin kolmivuotiaan asteella, kun ei vielä osata puhua kunnolla, saati mitään ymmärretä.
      Miksi aina tältä samalta nimimerkiltä näin?
      Tyhmyyttään ei osaa olla kirjoittelematta. Sääliksi käy tuota lapsenmielistä "kovista".

    • VAGman1

      tismalleen näin. ei onnistu oikein saksalaisilta autojen valmistus, kaikki ovat täynnä vikoja joita sitten takaisinkutsuilla korjaillaan että kestäisivät kasassa huoltoon asti jotka nekin ovat valohoitoa, öljyä kuluu niin paljon ettei öljyjä tarvitse käytännössä vaihtaa, riittää kun suodattimen vaihtaa. kyllä laatuautoissa öljyt vaihdetaan 15tkm välein. kuka sitä nyt likaisilla öljyillä kehtaisi ajaa.

    • japsi_tästä_lähtien

      2000 luvun jälkeen Toyota on ainakin ollut omalla kohdalla ollut yksi parhaimmista autoista. yhteenkään ei ole tarvinnut tehdä mitään remonttia, pois lukien jarrupalojen vaihdot ja polttimoiden vaihdot. entinen passat 2011 osoittautui todella heikoksi. vaihdettiin koko kone onneksi takuuseen, alatukivarret, turvatyynyt. viimeksi ajoin tämän uuden 2017 skoda octavian, en huomannut eroa skoda 120 GLS malliin, edelleen sisustan osat, melu ja ajettavuus samanlainen.

      • MiksiOletTuollainenDorka

        Huono provo, todella huono.


    • HOLISTI74.91

      nyt pääidea tässä keskustelussa on kadonnut. pääideahan on että Toyota se vaan on ylivoimaisesti suomen suosituin auto :) Toyota nyt sattuu vaan olemaan niin laadukas auto että se ostetaan vaikkei tarvitsisikaan autoa, ostetaan se vaikka saunan taakse märänemään mutta ostetaan silti ja sekös volkkaristeja ja itäauto skodisteja täällä taas suututtaa kun TOYOTA ON YLIVOIMAISESTI SUOMEN SUOSITUIN AUTO :D volkkarit ja skodat ne menee paaliin jo uudenkarheina kun eivät vaan kestä jos tiessä on uria ja kuoppia ja tiesuolakin ruostuttaa korit jo uutena :D eiköhän skodailijat oteta taas konjakit tämän ilouutisen johdosta :D ainiin muistinkos mainita että Toyota on vuoden 2017 suomen myydyin auto :D nyt taas skodailijat joutuvat ottamaan rauhoittavia lääkkeitä ja purkin pohjakin jo näkyy :D

    • Ah_ja_voih

      Toyotat on kyllä upeita autoja. esimerkiksi saksassa berliinissä Toyota Prius Hybrid on ylivoimaisesti suosituin takseissa. Mercedes benziä on toiseksi eniten, volkkareita on vain harvakseltaan koska on kuoleva automerkki ja liikaa ollut vikoja taksiyrittäjienkin mielestä. ei työkalu saa olla enemmän korjaamolla kuin ajossa, taksiauton pitää toimia kelillä kuin kelillä. Hybridi on ehdottomasti paras kaupunkiajossa ja saa ajaa minne haluaa joihin ei saastuttavilla dieseleillä ole mitään asiaa. näin sanoivat saksalaiset taksiautoilijat kesäkuussa käydessäni.

      • eipäsVedätetäTaas

        Berliini takseissa on toki paljon Priuksia, mutta ei nyt ihan noin paljon kun liioittelit. VW on todella yleinen taksi Berliinissä.


    • Kari1188

      katsastustilastossakaan ei volkkari pärjää ja yleinen laatu on heikkoa. minulla ollut kaksi volkkaria, vikoja ollut enemmän kuin tarpeeksi. vaihdettu mm. takaikkuna, vetoniveltä, keskikonsolin näppäinmatto, takaluukun lukkomekanismi, moniurahihnan rullia ja lopulta koko moottori kansivian takia, mutta takuu ei korvannut mitään. työkaverilla halkesi kansi uudehkosta 2.0 TDI passatista.

      • KyykanKariNoloKäry

        Keksi lisää, tai älä kuitenkaan puhu lisää paskaa.


    • ei.muut.tarvii.tällaista

      Jaahas täällä on taas helluntalaistyylinen tojon hengenkohotus menossa, taas kerran.
      Olisi surullista ajaa autolla jonka valintaa pitäisi perustella pari kertaa viikossa julkisesti. Varsinkin ikivanhalla ajavien kohdalla näyttää olevan aivan pakollinen osa viikon ohjelmaa.
      Oliskohan joku itsetunto juttu.

      • itsetuntopillereitäSedil

        Hyvin sanottu.


      • mieti.kohdallesi

        Mitä sinä tekisit, jos ainoa mitä omistat olisi 1000 euron Tojo?


      • ei.työssäkäyvän.auto
        mieti.kohdallesi kirjoitti:

        Mitä sinä tekisit, jos ainoa mitä omistat olisi 1000 euron Tojo?

        Jos omistaa tonnin tojotan niin todennäköisesti ei tee mitään. Eläkeläinen tai työtön.


      • Eipäs_nimitellä

        Minä olen jo eläkeläinen, mutta en vielä niin köyhä, että ostaisin taas Corollan. Vielä on varaa ajella isommalla dieselfarkulla, automaatilla tietenkin.


    • köyhyys.ei.ole.ilo

      Jos suomalaiset olisivat edes yhtä rikkaita kuin Kauniaisten asukkaat, niin tässä olisi TOP5-lista
      Volkkari
      Volvo
      Audi
      BMW
      Mersu

    • raha.se.puhuu
      • mielen.rauhaa

        Niinpä niin, kehäkolmoseen päättyy hesalaisen maailma! Aika pienet ovat ympyrät. Junan tumana on todennäköisimmin kaikki hesalaisetkin jossain vaiheessa tulleet "pätevöitymään". Oma Avensikseni ainakin maksoi 34 tuhatta ekua käteisellä. Sinulle se tonnin auto taitaa olla tätä päivää.


      • Mersu.rules
        mielen.rauhaa kirjoitti:

        Niinpä niin, kehäkolmoseen päättyy hesalaisen maailma! Aika pienet ovat ympyrät. Junan tumana on todennäköisimmin kaikki hesalaisetkin jossain vaiheessa tulleet "pätevöitymään". Oma Avensikseni ainakin maksoi 34 tuhatta ekua käteisellä. Sinulle se tonnin auto taitaa olla tätä päivää.

        Paljonko sinä maksat siitä Avensiksesta osamaksulla? Teidän maalaisten Hesa alkaakin jo Keravalta.


    • Eururu

      Voe voe. Toyotan pellit vääntyy ja koneet hajoaa. Vw on edistyksellisen tsi teknologian kautta paras valinta.

    • ihanVaanTotuus

      Toyota on yleisin, mutta ei todellakaan suosituin. Jos ei olisi köyhä ja selkärangaton nöyristelijä joka pelkää naapurikateutta, niin ei taatusti ostaisi Toyotaa.

      • HOLISTI74.91

        mutta katsoppa tilastoja, Toyota on ylivoimaisesti suosituin auto suomessa, ero volkkariin on aivan huima!!!! kansa on puhunut.


      • Eururu

        Niin mutta toyotalla ei ole edistyksellistä tsi tai dsg teknologiaa. Volkkarilla on ja nämä kirjainyhdistelmät takaa maukkaan ajokokemuksen.


      • HOLISTI74.91

        eihän volkkarilla ole tulevaisuuden ratkaisuja eli hybridiä eikä vetykennoja. Toyotalla ollut jo kymmeniä vuosia. volkkarin öljyrutkuilla ei saa enää ajaa edes kaupunkien keskustoissa saastutavuutensa vuoksi ja dsg vaihteisto on suunnitteluvikoja täynnä joista on takaisinkutsutkin.


      • Folkkarilla
        HOLISTI74.91 kirjoitti:

        eihän volkkarilla ole tulevaisuuden ratkaisuja eli hybridiä eikä vetykennoja. Toyotalla ollut jo kymmeniä vuosia. volkkarin öljyrutkuilla ei saa enää ajaa edes kaupunkien keskustoissa saastutavuutensa vuoksi ja dsg vaihteisto on suunnitteluvikoja täynnä joista on takaisinkutsutkin.

        Mutta kyllä folkkari kestää, kunhan vaihtaa koneen ja laatikon sekä muut romppeet alle sadan tonnin välein. Vähän muutakin pitää tuunata, kun näyttää luukkujen reunat kukkivan jo ennen kymmenvuotissynttäreitä.


    • käteisasiakas

      "Paljonko sinä maksat siitä Avensiksesta osamaksulla? Teidän maalaisten Hesa alkaakin jo Keravalta."
      Mikä on osamaksu? En ole mitään osia ostanut, Ostin koko auton uutena ja käteisellä 34000€. Onko luetun ymmärtämisessä ongelmia?

      • jos.kuitenkin

        Taisit tehdä tilisiirron vai ryöstitkö mummosi?


      • järjen.valinta
        jos.kuitenkin kirjoitti:

        Taisit tehdä tilisiirron vai ryöstitkö mummosi?

        Kun on riihikuivaa kertynyt tilille ja visa kukkarossa, niin ei muuta kuin vinkumaan. Mummo lähti jo 30 vuotta sitten, että väärin meni taas persaukisen arvaus.


      • käteisellä.hyvinkin
        järjen.valinta kirjoitti:

        Kun on riihikuivaa kertynyt tilille ja visa kukkarossa, niin ei muuta kuin vinkumaan. Mummo lähti jo 30 vuotta sitten, että väärin meni taas persaukisen arvaus.

        Visan todellisissa vuosikoroissa on melkoisia eroja. Alhaisin korko, 7,3 prosenttia on tällä hetkellä S-Pankin S-Etukortti Visassa. Ykkösbonus MasterCardissa korko on suurin, 14,7 prosenttia.


    • tättärääpippijuu

      Tottahan Toyotia on paljon rekisterissä. Niitä kun pidetään 30 vuotta, ja ovat silti uusinta T-tekniikkaa. Itse ostan uuden auton kahden vuoden välein,, tosin halvemman, toki eläkeläisellä pienemmät tulotkin, no problem.

    • Tosikupla

      "Niin mutta toyotalla ei ole edistyksellistä tsi tai dsg teknologiaa. Volkkarilla on ja nämä kirjainyhdistelmät takaa maukkaan ajokokemuksen."

      TSI/DSG kirjainyhdistelmä on tuottanut vain ja ainoastaan eniten ongelmia ja harmaita hiuksia tutkitusti. Mikä on "maukas ajokokemus" DSG vaihteistolla, en ymmärrä. Oikea automaatti tarjoaa paljon mukavampaa menoa.

      • On_se

        Kyllä se perinteinen momenttimuunnin automaatti on se paras. 8-vaihteinen väkivahvan dieselin perässä. Meno on leppoisaa, kun jalan oikaisulla löytyy aina tehoa tarpeeksi.


    • Tfjkjas

      Aha tietääpä välttää bulkkipaskoo.

    • vain.käteisellä

      "Visan todellisissa vuosikoroissa on melkoisia eroja. Alhaisin korko, 7,3 prosenttia on tällä hetkellä S-Pankin S-Etukortti Visassa. Ykkösbonus MasterCardissa korko on suurin, 14,7 prosenttia."
      Ne tietää vuosikorot, jotka elää velaksi. Visakortissa on myös se debet puoli, jota ainoastaan käytän. Ei omista rahoista mitään korkoa makseta.......

    • audia9

      miksi volkkarit ei mene enää kaupaksi? onko syynä moottori ja vaihteisto ongelmat ja herkkä ruostumaan oleva kori.

      • Kilpailua

        Ei, vaan sisar merkkien kova rynnistys samoille markkinoille. Skodalla alkaa olla tuotannossa pulaa kapasiteetista, ja Seatillakin on kiireitä. Uuden Atecan toimitusaika alkaa olla vuosi. Audia sentään saa reilun kolmen kuukauden odotuksella.
        Toyotalla ei Lexus kilpaile samoista ostajista, eikä yhteen laskettu myynti VW-konsernin myynnin kanssa.


      • konkurssiko
        Kilpailua kirjoitti:

        Ei, vaan sisar merkkien kova rynnistys samoille markkinoille. Skodalla alkaa olla tuotannossa pulaa kapasiteetista, ja Seatillakin on kiireitä. Uuden Atecan toimitusaika alkaa olla vuosi. Audia sentään saa reilun kolmen kuukauden odotuksella.
        Toyotalla ei Lexus kilpaile samoista ostajista, eikä yhteen laskettu myynti VW-konsernin myynnin kanssa.

        " eikä yhteen laskettu myynti VW-konsernin myynnin kanssa."
        Onko VW-konserni jo myynnissä?


    • suosittuon

      Tojota voi olla suosituin, mutta samalla halpa paskamerkki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe