Maahanmuuttajamme ovat toista maata!

HianoUutinen

Ruotsin työnvälitysanalyytikko Håkan Lindell sanoo RTV:n haastattelussa että maahanmuuttajat eivät halua opiskella eivätkä tehdä työtä.
Samanlaista viestiä on tullut myös Tanskasta ja Saksasta.

Kotimainen Startup Refugees sanoo että meidän pakolaisemme ovat aivotuontia ja europarlaamentaarikko Petri Sarvamaa sanoo että he pelastavat Suomen huoltosuhteen ja tulevat kaivatuksi työvoimaksi ja veronmaksajiksi.

Meille on siis valikoitunut vain loistavaa ainesta!

Lähde: SVT Arbetsförmedlingen

11

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RapeTurusta

      Bagdadin yliopiston viikon kestävältä kilipaimenkurssilta valmistuu vuosittain tuhansia korkeakoulutettuja kilipaimenia, osa heistä väittelee itsensä jopa kilitohtoriksi. Eräs irakilainen korkeakoulutettu kilipaimen oli hyvin pettynyt kun hän ei päässyt Olkiluodon ydinvoimalaan prosessi-insinööriksi, pettynyt mies epäili että rasismilla oli osuutensa asiaan.

      • hässijätohtori

        Eikö kukaan ollut väitellyt kilinhässijäksi.


      • avaruusinsinöörit--

        Ehdottomasti rasismia kun avaruusinsinöörejä ja aivokirurgeja ei palkata


      • tarkkanäköinen

        Hyvä ellei peräti paras.


    • 0010101111111

      Rasisti olemattomalla koulutuksellaan ja osaamisellaan koittavat päteä.

      • 1111122222

        Sitä samaan sinulle soin1nveli, tuo sinun pätemisesi tuon rasismin kanssa on suoraan lastentarhasta. Tiedätkö että 5-vuotias lapsikin tietää että ihmisillä eriäviä mielipiteitä asioista, sinähän et ole edes päässyt lastentarhaan, hylätty toivottomana tapauksena. Kuten myös kaikissa b-sairaalassakin sinut kuulemma todettu toivottomaksi tapaukseksi. Ei ole oppinut lukemaan, ei edes tavaamaan saatikka ymmärtää mikä on suomen kieli.


      • 1110011001

        Sanon vain asiat kuinka ne on. En kai mielipiteitä kiellä. Teillähän on kiire laittaa minut laivaan, saunan taakse, sun muuta.
        Koita nyt elää sen minun eriävän mielipiteeni kanssa.
        Viisi vuotiaakin, kuulemma sen osaa!!


      • tarkkanäköinen

        Oletko sinä sen parempi kuin me muut, ymmärrätkö tekosi ja puheesi seuraukset, oleko valmis ottamaan vastuun , kun ruotsin tilanne on päällä helsingissä , mielenkiintoista on seurata tulevaa, senkin älykääpiö,.


      • 111001010001

        Puhutko talouskasvusta vai eliniän odotteesta? Olen valmis. Sinun harhoillasi ja tietämättömyydellä ei torjuta mitään eikä ketään.
        Rasistien harhat ja oman elämän epäonnistumisten syiden hakeminen muista. Se on sinunlaisten mitättömyyksien ainoa agenda.
        Menisit töihin!!!!!lopeta hölmöily!!!!!


    • kgkhgkgk

      Niin tuohon suuntaan on Suomea kehitettty ja viety poliittisin päätöksin jo hyvä tovi. Ei ole Suomi nousut ,eikä työttömyys tilanne parantunut 10 :neen vuoteen .Luulisi jokaisen tervejärkisen tajuavan ,että ei työpaikat lisäänny tuomalla lisää väkeä hakemaan samaa määrää typaikkoja . Työpaikkoja joita on olemattoman vähän ennestään.

      Tuota lisää työvoimaa ajatusmallia on toteutettu näihin päiviin ja Duomen talous on näiden poliittisten päätösten ja linjausten seurauksena siinä taloudellisessa ja työvoima poliittisesa tilanteessa kuin on. Entiseen malliiin jatkamalla tilanne tuskin tästä paranee.

    • Matkatuliainen

      Melkein kaikki tänne tunkeutujat lisäävät työttömyyttä,ainoastaan nämä jotka ovat tänne on tulossa jotka antavat panoksensa maamme hyväksi ovat tulleet naimiskaupoilla jotka Suomalainen nainen on tuonut matkatuliaisena joka ei kehtaa raahata tänne elätettävää jolle koko suku nauraisi. Miespuoliset eivät välitä kun nuori leikkikalu jonka kanssa kuljeksitaan neljäkymmentävuotta nuoremman lapsen kanssa itsessäni herättää lähinnä sääliä. Tänne tarvittaisiin osaavia ammattilaisia jotka työllistyisivät välittömästi mutta kuka normaaliihminen lähtee tänne kylmään maahan jossa on pimeää ja korkeat verot sitää sopii miettiä . Elätettäviä on tulossa mielinmäärin joista harva työllistyy koskaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe