"Starseed" ja Indigo ihmiset

Minävaijokumuu

Hei!

Halusin kirjoittaa tänne, sillä minun on purettava tämä jonnekin. Olen koko elämäni ollut vähän kuin ulkopuolinen, porukassa mutta silti yksin, se outo tyyppi, jonka ajatusmaailmaa kukaan ei tunnu ymmärtävän. Olen vuosien varrella oppinut elämään sen faktan kanssa, että en kuulu mihinkään ja välttämään tietynlaisia keskustelunaiheita, vaikka minulle ne ovat luonnollisia ja tavallisia jokapäiväisiä asioita. Muistan lapsena esimerkiksi uskonnontunnilla (ja monissa muissakin tilanteissa uskonnosta kun on ollut puhetta) olin ja olen edelleen aina se, joka kyseenalaistaa aivan kaiken. Minulle se "totuus" on täysin luonnollisesti jotain ihan muuta, mitä missään tuntemassani uskonnossa on kerrottu, tai opetetaan.
Olen lapsesta saakka tiennyt, että minulla on tämä keho käytössäni, ja että minun pitää siitä huolehtia ja arvostaa sitä, vaikka se "minuus" "sielu" "henki" tai miksi ikinä sitä kukakin tahtoo kutsua.

Kerronpa nyt siitä, mitä tarkoitan, mikä on minun totuuteni?

Ensinnäkin, kaikki uskonnot tällä planeetalla ovat omalla tavallaan oikeassa, sekä väärässä samaan aikaan. Se, mitä osa kutsuu Jumalaksi, osa Jahveksi, osa Allahiksi, ja lista jatkuu, on yksi ja sama energia. Siksi koen tämän planeetan tilanteen hyvin ahdistavana, kun ihmiset eivät vain ymmärrä, että uskonnoista kiisteleminen on turhaa. Siksi en voi käsittää, miksi ihminen on kehittänyt koko elämänsä ja kulttuurinsa ja kaikki uskontokuntien ympärille.. (juhlapyhät, erilaiset ruokoushuoneet yms) koska jokaiselle usko ja yhteys siihen "suurempaan" on henkilökohtainen, ei ole oikeaa tai väärää tapaa uskoa ja rukoilla. Ei ole oikeaa ta väärää Jumalaa.

Toiseksi, me olemme jokainen keholtamme tehty samasta materiasta, me olemme seos hiiltä, vetyä, happea, typpeä, ja montaa mineraalia ja hivenainetta, ja kaikki se on samaa ainetta mikä on kehittynyt tähän pisteeseen jo silloin, kun maapallo on syntynyt. (muovautunut miljardeissa vuosissa, jos aikaa haluaa laskea tutulla tavalla) siksi on typerää eritellä tämän planeetan ihmisiä rotuihin, sillä me olemme samaa lajia jokatapauksessa, kehittyneet samoista materiaaleista ja elämme samalla planeetalla.

Kolmanneksi, Se jota kutsumme nimellä "sielu", se joka tekee meistä meidät, saa meidät ajattelemaan, kyseenalaistamaan, rakastamaan ja jopa vihaamaan, on se todellinen "olento" joita me olemme. Ei meidän kehomme, vaikka se tärkä onkin. Kun me kuolemme, tai kehomme kuolee, meidän elämämme jatkuu toisilla ulottuvuuksilla. Se ei ole sidottua tähän planeettaan, se ei ole sidottua tiettyyn elämänmuotoon. Me voimme saada uuden kehon vaikka toiselta puolelta universumia. Me olemme energiaa. Samaa energiaa kuin se, mikä sai aikaan alkuräjähdyksen, jos siihen haluaa uskoa.

Neljänneksi, sellaiset ihmiset, jotka ovat herkempiä saamaan tietynlaisia kokemuksia, näkemään "kummituksia" tai saamaan jopa viestejä tai osaavat parantaa kosketuksella tai osaavat käyttää mieltään ja energiaansa (esim Reiki yms) toisen hyväksi, ovat usein niitä, joilla se "sielu" on ollut olemassa hyvin kauan. Iäkkäät sielut muistavat edellisiä elämiään herkemmin, ja näinollen oppivat nopeammin ja omaksuvat nopeammin erilaisia taitoja ja usein he ovat hyvin empaattisia ja rauhaa rakastavia. He ovat "eri tasolla" värähtelytaajuudellaan.

Sillä sinisellä sekunnilla, kun havahtuu ymmärtämään, että kaikki tällä planeetalla, sen ulkopuolella koko universumissa on samaa energiaa, ymmärtää että se kaikki taistelu ja kiistely ja väittely on ihan turhaa.
Sivutuotteena tulee toki ahdistus herkästi, sillä silloin havahtuu näkemään maailman ihan eritavalla.

Usein vitsailenkin, että en varmaan ole edes Ihminen, vaan olen sielu joltakin toiselta planeetalta, sillä en usein koe olevani "samalla taajuudella" muiden ihmisten kanssa. Saan kuulla usein kommentteja siitä, että monesti puhunkin ihmisistä kuin olisin itse toista lajia. En esimerkiksi voi käsittää, miten Ihminen toimii niinkuin se toimii, ja pitää sitä normaalina. Niinkin arkinen asia kuin ruokailu. Mistä ruokamme tulee? miten se on tuotettu? Miksi ihminen käyttää sellaisia energiamuotoja, mitkä tuhoaa sen kodin? Kuinka alkukantainen ja putkinäköinen voi joku laji olla, kun se toimii näin? Miksi Ihminen oikeuttaa tappamisen ja kärsimyksen, saastuttamisen ja oman kotinsa tuhoamisen muiden oman lajinsa edustajien kustannuksella, ja sortaa muita lajeja, jotka ovat vieläpä puolustuskyvyttömiä? Ihminen on ahne, vallanhaluinen ja kateellinen. Lajina hyvin kehittymätön. Täysin lapsen kengissä.

Joku joskus kertoi minulle "Indigo ihmisistä, ja Starseed ihmisistä" , Kertoi että olen sellainen. Lähdin tutkimaan asiaa ja törmään erilaisiin rajatiedon sivustoihin ja You Tubekanaviin, joissa aiheesta keskustellaan.. Mutta en ole jotenkin vakuuttunut.. pitääkö tällaisellakin asialla kategorioida ihmiset, laittaa heidät laatikoihin ja leimata? Ääh..

No, olenko sellainen? Ainakin tiedän että en kuulu tänne.

29

1859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LotusFlow

      On aika paljon kanssasi samalla lailla ajattelevia. Jotkut ovat halunneet omistautua kokonaan henkimaailman asioille ja tarvitsevat sitten jonkin elatuksen itselleen asian parista. Siitä tulevat mielestäni nuo kategoriat, ryhmät ja leimat, kun he ovat tuotteistaneet ajatuksiaan.
      Mutta henkistä tietä voi kulkea myös vaikka viettäisi ulkoisesti ns. tavallista elämää. Ei kannata itse liittyä mihinkään tai leimata itseään sellaiseen mikä ei tunnu omalta. Kyllä niitä samoin ajattelevia tulee säännöllisin välein vastaan kun kuljet silmät avoinna. Hyvää matkaa sulle!

    • Jumalaninkarnaatio.hah
      • Totuus.paljastuu.aina

        Ei kiinnosta Kihit eikä Santapantat vaan totuus mitä näiden "gurujen" lahkoissa todellisuudessa tapahtuu ja se totuus näyttää olevan joillekkin lahkolaisille aika kova paikka.


      • Kullakin-Juudaksensa
        Totuus.paljastuu.aina kirjoitti:

        Ei kiinnosta Kihit eikä Santapantat vaan totuus mitä näiden "gurujen" lahkoissa todellisuudessa tapahtuu ja se totuus näyttää olevan joillekkin lahkolaisille aika kova paikka.

        Näköjään tapahtui jotakin hyvin samanlaista kuin kristinuskonkin gurulle. Oletko jo selvittänyt kuinka niin saattoi käydä?


      • NewAgeVAARALLINEN

        Lisäys: Kehoitan lukemaan niin vanhaa Raamatun käännöstä kuin mahdollista (itse luotan eniten Bibliaan tai uudemmasta 33/38-käännöseen, vaikka siinäkin jo näkyy korruptio (tärkeimmät jakeet on poistettu, mutta nämä jakeet löytää vielä Bibliasta!). Kaikki uusimmat käännökset ovat korruptoituneita - niin suomeksi kuin englanniksi. Kaikkien uusien käännösten takaa löytyy Vapaamuurari/Illuminati-yhtiöitä ja New Age-tyyppisiä "uskovia", jotka ovat osa NWO-eliittiä (etenkin USA:ssa). Englantilaisista käännöksistä luotan eniten King James-versioon (niin vanha kuin mahdollista!). Uudet käännökset ovat kauheita ja vääristäviä. Mitään muita ns. pyhiä kirjoja ei yritetä yhtä tehokkasti korruptoida kuin Raamattua. Jo se laittaa hälytyskellot soimaan.

        En yritä tuputtaa tätä asiaa tai Raamattua kenelläkään (jokaisella on vapaa tahto valita mitä haluaa ja vastata sitten niistä seurauksistaan myöhemmin) , mutta haluan varoittaa New Age-harhasta - osittain omasta kokemuksesta ja myös niiden lukuisten ihmisten kertomusten pohjalta, jotka ovat aiemmin joko toimineet itse spiritualisteina/henkiparantajina/joogeina yms. tai olleet New age-jutuissa jollain tavoin mukana. Nämä henkiolennot (tai ns. hyvä maailmanenergia) näyttää pahuutensa taatusti, ennemmin tai myöhemmin. Jotta he saavat ihmiset manipuloitua uskomaan harhaan, aluksi kaikki on vain ihanaa, upeaa ja rentouttavaa ja auttavaista. Se on ansa!


    • AlkuperäTähdissä

      Ystäväni, ottamatta kantaa siihen että oletko mahdollisesti Starseed- tai Indigoihminen, uskon että olet oikealla polulla.

    • Uskomatontamuttatotta

      Hienoja ajatuksia. Todellakin "uskonnoista kiisteleminen on turhaa", eiköhän sekin tule ymmärrettyä piakkoin lääjemminkin, kun jälleensyntymästä tulee yleinen näkemys ja se todistetaan myös tieteen taholta. Entisessä elämässä joku saattoi olla muslimi, tässä elämässä kristitty ja tulevaisuudessa ehkäpä joogi! Lisää aiheesta jos kiinnostaa, http://beforeitsnews.com/spirit/2017/08/anne-frank-reincarnated-2510312.html

    • taavettielomarja

      Asioilla on konkreettisia vastauksia.
      Ilmiöillä on syitä.
      Kun syyt eivät löydy tästä kulttuurista,
      niin kannattaa kysyä muista.
      Vapaa tiedon kulku on parasta.
      Kun rakentaa muureja, niin itsekään pääsee niiden ylitse.
      Kun ei hallitse eristäytymistä, niin pitää oivaltaa lopettaa eristäytymisen.

      • taavettielomarja

        Tieto on oikea, mikä toimii.
        Ihminen on korostetusti sanottuna nimeltään Homo Gay Sapiens.

        Nuoret miehet ankarasti etsivät itseään noin ennen 30 v.
        Usein on vaikea.
        Horoskooppi kertoo mitkä ovat vahvuutesi, heikkoutesi.

        Ei pidä olettaa, että tulee tietämään seuraavatkaan 10 vuotta erityistä.
        :-)
        Vältä negatiivista juttua, pyri siihen mikä tuntuu oikealta.


      • taavettielomarja
        taavettielomarja kirjoitti:

        Tieto on oikea, mikä toimii.
        Ihminen on korostetusti sanottuna nimeltään Homo Gay Sapiens.

        Nuoret miehet ankarasti etsivät itseään noin ennen 30 v.
        Usein on vaikea.
        Horoskooppi kertoo mitkä ovat vahvuutesi, heikkoutesi.

        Ei pidä olettaa, että tulee tietämään seuraavatkaan 10 vuotta erityistä.
        :-)
        Vältä negatiivista juttua, pyri siihen mikä tuntuu oikealta.

        ..toisaalta elämä yllättää aina, mutta myös kertoo mikä on oikein

        ---

        itse huomasin, että en tiennyt mikä minua vaivaa
        ja kun tajusin, niin se oli sitä, että en löytänyt elämäkumppania
        siis olin avian yksin, enkä saanut naista

        kasvutarinani oli siihen 30 v paikkeille
        kunnes taivas aukeni ja asiat tapahtuivat itsestään
        ihan kuin joku antoi minulle anteeksi ja vei siiveillä kohti vapautusta
        sain seksiä

        ja se mikä parantaa on rakkaus...omat lapset....


      • taavettielomarja
        taavettielomarja kirjoitti:

        ..toisaalta elämä yllättää aina, mutta myös kertoo mikä on oikein

        ---

        itse huomasin, että en tiennyt mikä minua vaivaa
        ja kun tajusin, niin se oli sitä, että en löytänyt elämäkumppania
        siis olin avian yksin, enkä saanut naista

        kasvutarinani oli siihen 30 v paikkeille
        kunnes taivas aukeni ja asiat tapahtuivat itsestään
        ihan kuin joku antoi minulle anteeksi ja vei siiveillä kohti vapautusta
        sain seksiä

        ja se mikä parantaa on rakkaus...omat lapset....

        sielukumppania etsiessä
        auttaa paitsi se, että kehittyy ihmisenä miten eläisi
        niin sekin, että puhuu sielukumppanuudesta
        ja kuinka sellaisen löytää
        sillä puhtaus, kauneus ovat olleet ja ovat nytkin
        tavoittamisen arvoisia asioita
        hyvyys kantaa pitkälle mutta pahuus ei
        hyvyyteen pitää panostaa, pahuuteen ei
        ellei pahuus tuo liberationia....sellaistakin tapahtuu

        jokaisella ihmisellä on täsmälleen oikea ihminen vastassa


      • taavettielomarja

        viime vuonna olen tavanut monia sinkku VAAKOJA
        jotka olivat sen lisäksi iältään 30-40v, lapsettomia
        Horoskooppi kertoo, että Vaa'lle on vaikeata VALINNAN tekeminen.
        He empivät.
        Mietin, että onko kumppanin löytäminen aikaan sidottu, että
        "löytää kun on aikaa".
        Seuraan Vaakoja ja huomiota, että saavatko nyt he mitä tavoittelevat?


      • Ammamammamuhru

        Jos on aivan uuh! Niin voi löytää kaksoisperäliekkinsä.


      • einsteininoivallus
        Ammamammamuhru kirjoitti:

        Jos on aivan uuh! Niin voi löytää kaksoisperäliekkinsä.

        tiesittekö että miehellä on 2 reikää alapäässä kun naisilla on 3!!!

        naisen kolmas reikä on pissaa varten


      • Timjamin

        miten miehen pitää suerustella naisen kanssa?

        - ole rehellinen
        - sano suoraan tai ole hiljaa kun et tiedä
        - ole vilpitön
        - ole moraalinen, mutta toimii kun täytyy toimia, kun tuntuu siltä, sillä nainen tahtoo sun hyökkäävän, mutta hyökkääminen ei kummeskin tarkoita että saat tavoittelemasi. Pitää eritellä alkuun, mitä tavoittelet: 1) seksiä 2) avioliittoa ja lapsiperheen.
        - nainen on puolueellinen, niin ystävyys naisen kanssa on melkein kuin paranormaalinen ilmiö
        - sano naiselle suoraan aikeesi, mitä tavoittelet
        - ole kärsivällinen, toiveikas, opiskele elämää, sillä se avaa chansseja yleisemmin
        - kaikkia naisia ei kannata tavoitella
        - kaikkia seksiä ei kannata tehdä, koska jokainen seksitapa syntyy aikoinaan elämän aikana kun on tarvetta, mahdollisuutta, tarvetta
        - elämässä on paljon henkisyyttä eikä vain fyysistä enemmistöä
        - naisia riittää kaikille, jokaiselle tilanteelle, sillä luonto on tehnyt niin
        - et voita naista sosiaalisessa panettelussa koskaan, sillä sosiaalisesti nainen on häikäilemättömämpi kuin mies ja aistii nopeasti miehen salajuoneja
        - mies ei ymmärrä naista ja kun ymmärtää, niin ei voi tehdä paljoakaan mitään
        - eleteään naisdemokratiaa yhteiskunnallisesti
        - miestä synnytti nainen, joten ensin syö nainen ja sitten mies
        - asiat palautuvat lopulta aina naiseen, äitiin, vaimoon, tyttäreen, mummoon
        - rakkautta luodaan, sitä ei varasteta muilta. Kun oivalsi mitä on rakkaus, niin osaa luoda sellaisen, eikä sitä tarvitsee varastaa kaverin naiselta.
        -petos ei kannata
        - horoskooppi
        - ole realisti
        - nainen on kuningatar - palvele häntä
        - naista ei voi vihata
        - maapallo on äiti, taivas on mies
        - pääset synnistä eroon vasta kun lapsesi syntyvät
        - opiskelee perheessä oloa
        - rakkaus pelastaa


      • timjamin
        Timjamin kirjoitti:

        miten miehen pitää suerustella naisen kanssa?

        - ole rehellinen
        - sano suoraan tai ole hiljaa kun et tiedä
        - ole vilpitön
        - ole moraalinen, mutta toimii kun täytyy toimia, kun tuntuu siltä, sillä nainen tahtoo sun hyökkäävän, mutta hyökkääminen ei kummeskin tarkoita että saat tavoittelemasi. Pitää eritellä alkuun, mitä tavoittelet: 1) seksiä 2) avioliittoa ja lapsiperheen.
        - nainen on puolueellinen, niin ystävyys naisen kanssa on melkein kuin paranormaalinen ilmiö
        - sano naiselle suoraan aikeesi, mitä tavoittelet
        - ole kärsivällinen, toiveikas, opiskele elämää, sillä se avaa chansseja yleisemmin
        - kaikkia naisia ei kannata tavoitella
        - kaikkia seksiä ei kannata tehdä, koska jokainen seksitapa syntyy aikoinaan elämän aikana kun on tarvetta, mahdollisuutta, tarvetta
        - elämässä on paljon henkisyyttä eikä vain fyysistä enemmistöä
        - naisia riittää kaikille, jokaiselle tilanteelle, sillä luonto on tehnyt niin
        - et voita naista sosiaalisessa panettelussa koskaan, sillä sosiaalisesti nainen on häikäilemättömämpi kuin mies ja aistii nopeasti miehen salajuoneja
        - mies ei ymmärrä naista ja kun ymmärtää, niin ei voi tehdä paljoakaan mitään
        - eleteään naisdemokratiaa yhteiskunnallisesti
        - miestä synnytti nainen, joten ensin syö nainen ja sitten mies
        - asiat palautuvat lopulta aina naiseen, äitiin, vaimoon, tyttäreen, mummoon
        - rakkautta luodaan, sitä ei varasteta muilta. Kun oivalsi mitä on rakkaus, niin osaa luoda sellaisen, eikä sitä tarvitsee varastaa kaverin naiselta.
        -petos ei kannata
        - horoskooppi
        - ole realisti
        - nainen on kuningatar - palvele häntä
        - naista ei voi vihata
        - maapallo on äiti, taivas on mies
        - pääset synnistä eroon vasta kun lapsesi syntyvät
        - opiskelee perheessä oloa
        - rakkaus pelastaa

        - melkein, että mies ei voi tyydyttää naisen
        - nainenkin elää astrologian mukaan kun on aikaa paritella, synnyttää, kosiskella
        - jokaisella naisella on vanhempainperhe, kuuluvuuspaikka
        - naiselle on tärkeä omaa äiti, auto, vanhempainkoti, jonne nainen palaa tavalla tai toisella paljon
        - nainen odottaa mieheltä rahaa...(tätä kysymystä työstän vielä)
        - naisellakin on seksitarvetta
        - naisella voi olla vähemmän seksitarvetta mitä mies olettaa
        - miehen rikas kokemus monesta naisesta näkyy miehessä
        - elämä on ainutlaatuinen, uniikki, niin se, mitä hävittää, se ei koskaan palaa. Jokainen neitsyt asia, ei ole toistettavissa.
        - ylikasvanut ihminen (lapseton, ym) voi olla rasite. Toisaalta elävätkö ylikasvaneet pitkään? Ellei sairaus syö.
        - Parempi antaa ajoissa pois
        - naiselle valehtelu on helppoa
        - se mitä mies on, niin se on annettu jo lapsena, siis perhekarma


      • timjamin

        - nainen ymmärtää asioita intuitiivisesti nopeammin kuin mies, mutta mies muotoilee, formalisoi asian
        - sukupuoleilla on roolijakoa: mies ei voi synnyttää
        - luonnollisuus
        - "nainen rakastaa korvilla" - sanonta
        - nainen on materialistinen, pikkutarkka, praktinen
        - nainen tietää mitä tehdä, miehen pitää kuunnella
        - Kalevalassa on vanha mies ja pieni neiti. Onko elämässä tärkeysjakoa?


      • timjamin

        - nainen antaa anteeksi
        - on miehiä jotka ovat lähempänä naisia ja miehiä kauempana kuten naisia toisinpäin
        - ikä ja sukupuolijaot ja roolit ja suhteet ovat verrannollisia
        - verrannollisia ovat myös aikaan ja tekoon sidotut yhtälöt esim. missä iässä synnytti lapsen
        - biologia toimii siten, että mitä lihasta harjoittaa, niin siinä kehittyy paremmaksi
        - maa äidin oppi on kipu, että kipu tuntuu, se tarkoitta jotakin
        - pahuus liitetään fysiikkaan ja kipua siedetään, eikä ole niin selkeitä rajoja lopultakaan, että mikä on oikein ja väärin
        - nainen on kaunis


      • timjamin

        - miehen yksin on vaikea seurustella, miehen yksin voi olla vaikea löytää elämän kumppani
        - seksi on sosiaalinen ilmiö
        - puhumalla oppii


      • timjamin

        - miehen peniksellä voi olla naisen hiivaa
        - seksi = äly


      • timjamin

        - suuri yhteiskunta, niin pitkä oppivuosi :-)


      • timjamin
        timjamin kirjoitti:

        - suuri yhteiskunta, niin pitkä oppivuosi :-)

        - vanhin synnyttänyt nainen on yli 70 v
        - vanhin synnyttänyt mies on yli 90 v intiasta
        - suurin lapsiluku siperiassa yhdelle äidille
        - suurin elävä perhe kiinassa - kerrostalollinen
        - nuorin äiti ana mendez...latinalaisesta amerikasta
        -


      • timjamin

        - ole jentlemenni (gentleman)


    • timjamin

      - kun nainen on raskaana, niin miehen pitää palvella naista, ei saa ilmaista omia mielihalujaan, mutta kuunnella kaikessa puolisoaan, mitä nainen tahtoo, toivoo, haluaa, jaksaa, voi ja osaa. Siitä johtuu menestynyt synnytys ja lasten tulevaisuus, mikä on tärkeämpi kuin kaikki muu maailmassa. Egoisti mies on Rikollinen.

      Siksi ajaksi kun nainen synnyttä, pitää sulkea kaikki muu ympäriltään, työ ja muut epäolennaiset asiat. Pitää olla yhdessä 24 tuntia vuorokaudessa ihan siementämisestä asti.

      • timjamin

        miehen ei saa väittää vastaan, ellei kyse ole moraalisesta rappiosta
        miehen pitää toimia niin kuin nainen sanoo, käskee
        miehen pitää rakastaa naista
        synnytys on itsensä oivaltamista
        miten paljon on oikvaltanut elämää, itseään, niin sellaisen ihmisen synnyttää


    • Hyvä. Olet hyvissä asemissa. Näytän sinulle tien eteenpäin: Hävitä sana "energia" sanavarastostasi. Joka ikinen kerta kun ajattelet sitä tai olet aikeissa sanoa sen, kierrä se jotenkin. Onnea matkaan.

      • skywalkerluke

        Entä ”värähtely” ? Olen huomannut että jotkut skeptikot vierastavat myös värähtelytaso ja värähtely -ilmaisuja. Nuo termit toi new ageen C.W.Leadbeater. Monet harrastajatkaan eivät ole tästä alkuperästä tietoisia.

        Onhan nuo kierrettävissä. Energia ja värähtely -ilmaisuilla viitataan elävyyteen. New agessa ja rajatiedon piirissä kivikään ei ole kuollut. Kaikki on elävää eli energeettistä, värähtelevää.


      • Värähtelevätkiuaskivet

        Riittävästi kun on sekaisin niin varmasti kaikki värähtelee.


    • en jaksanut luke anoin pitkääö itsekekeistäkirjoitusta kuin olisit maailman aino atärkein ihminenjoka tietää kaiken
      mutta minkä ikäinenolet?
      ajttelitko mennä Ultran Kuortaneen Ultrapäiville?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1690
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1329
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1075
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      5
      1009
    Aihe