Laura Huhtasaari tulee saamaan !

faktaataas

Jopa 15-17 % kannatuksen pressa vaaleissa! Jopa politiikantutkija puhuu yllätyksestä.
Itse olen jo useaan kertaan sanonut tämän mahdollisuuden ja miksi?
No. kentällä kuohuu ja vahva protesti! S Niinistö oudolla tavalla puuttui toisen puolueen sisäisiin asioihin. Muistuttaa Kekkosen aikaa!
Soini loikkarit saavat kiukkua aikaan ja se näkyy joka puolella. Selväsanainen Laura osaa kanavoida nyt tämän itselleen.........................................

57

653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uusi_linjaus

      Huhtasaaren keskeinen teema näissä vaaleissa tulee olemaan se, että oikeasti maapallo ei ole muodoltaan pallo vaan pannukakku !

      • kuinkahan_kauan

        Ihan sama minkä mallinen on maapallo tai maa, miksi sitä nyt nimitetäänkään.Hyvinpä näkyvät tänne kaiken väriset osaavan maailman ääristä sosiaaliturvan vetäminä.

        Ollaan ylpeitä vaan kaikki suomalaiset,koska pystytään olemaan koko maailman sosiaalitoimistona.


      • iihlam

        Siitä huolimatta ainut varteenotettava ehdokas. Äänestän Lauraaaaaa.


      • siperia-opettaa
        iihlam kirjoitti:

        Siitä huolimatta ainut varteenotettava ehdokas. Äänestän Lauraaaaaa.

        Laura Huhtasaaren suuntaan alan minäkin kallistua, vaikka en ole persu koskaan ollut.


      • minnis93
        siperia-opettaa kirjoitti:

        Laura Huhtasaaren suuntaan alan minäkin kallistua, vaikka en ole persu koskaan ollut.

        En minäkään, mutta Laura tekee niinkuin puhuu, joten äänestän varmasti!


    • kaikkionmätää

      Oli agenda mikä tahansa ei sillä väliä koska koko politiikkaa alkaa olla Suomessa täysin huuhaata.
      Media kirkuu Soinin hillotolpista ja tämä syö soinilaisilta jalat alta ei tule 5000 kannatuskorttia syksynaikana.
      Soini toistaa aivan saman minkä P Vennamo söi Smp-n ulkoa käsin Postissa hienot eliitti työsuhdeautot ym yölliset tikanheitot kuppiloissa joista lehdet huusivat.

      • hallan_vaara

        Ei media mitään ole kirkunut, hallanatsit kirkuu.

        Sininen tulevaisuus saa kevyesti tuon 5 000 nimeä eikä Huhtasaari saa edes 5 prosenttia annetuista äänistä. Hallapersut elävät kuplassa.


      • Missämennään

        Kun olemattoman uuden puolueen nimi?, välillä se on sininen tulevaisuus tai uusi vaihtoehto?, johtuuko se siitä että puoluetta ei ole vielä olemassa? mitenkäy kannatukortien, jos puoluetta ei ole?.


    • Ei sentää noin vahva protesti kyde. Tup blondihan on täysiverinen tonttu !

      • jopa_presitenttinäkin

        Ainahan poliittiset vastustajat on täysverisiä tonttuja,se on selvää.
        Mutta kiva on katsoa todella hyvän-näköistä naista pres ehdokkaana.


    • aito_luonnontuote

      Avaaja taitaa olla rakastunut. Avaa silmäsi, ennen kuin huomaat olevasi kaulaa myöten... näet sitten missä.

      • tähystäjävaan

        No miksi ei olisi, nyt kun meillä on onni äänestää heteroa naista presidentiksi. Avaajalla voi olla surullisia muistoja jostakin menneisyydestä ja näkee että nyt voi korjata historian mustaa aukkoa.


    • faktaataas

      Vain aika näyttää?????????? Uskon kyllä Soini on totaalisesti tuhonnut porukkansa.............

      • surullinen_näky

        Kieltämättä uuvatit on surullinen näky ja menossa kohti poliittista mustaa aukkoa

        Mutta senhän he jo tiesivätkin ja whiskeybacka kieltäytyy uskomasta ei mulle saa tuoda mitään papereita syön ne


    • VesaKaitera

      Laura Huhtasaaren poliittinen profiili on aivan erilainen kuin muiden presidenttiehdokkaiden. Hän on karismaattinen persoona, ja hänen potentiaaliset äänestäjänsä tietävät kyllä, ettei hän tule presidentinvaaleja voittamaan. Häntä voi siis vapaasti äänestää protestiksi. Toisaalta hänen poliittista agendaansa tukee vain harva, ja hänen ulko- ja turvallispolliittinen tietämyksensä näyttää olevan erittäin ohut. Näillä perusteilla arvelelen hänen saavan noin 4 - 7% äänistä.

      • aom_

        No mutta sehän on jo enemmän kun Paavo Lipposen edellisissä pres vaaleissa saama kannatus.

        Oliko mielestäs Lipposenkin tietämys ohut suorastaan olematon?
        En väitä olevani asiantuntija,mutta uskon Laura Huhtasaaren kyllä Lipposen prosentit ylittävän reippaasti.Ja se johtuu juuri siitä, että hänen "akendaansa" tukee niin suuri osa tavallisista suomalaisista.
        Ja se akenda on sitä,että Suomi on suomalaisten maa ja se pitää säilyttää suomalaisilla.


    • Lauranäänestjä

      Laura tulee yllättämään se on varmaa kun katselee noita naispuolisia ehdokkaita kuten Merja Kyllösta alkaa etomaan välittömästi oliko Vasureilla tarkoitus järjestää sírkushuveja hhhe . ei ole hääviä noi muutkaan nais ehdokkaat lähinnä säälittäviä tapauksia joilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta päästä toiselle kierrokselle . Yhtä surkeita ovat miespuoliset ehdokkaat heistä ei ole Niinistön haastajaksi joka tulee olemaan seuraava Presidentii. Laura Huhtasaari on mitä ilmeisimmin toisella kierroksella jollei ole jätä äänestämättä ja varmasti moni muukin tekee samoin .

    • faktaataa

      Jos otenaan S Niinistön etumatka, niin Laura Huhtasaari tulee olemaan vielä politiikassakin kova ?kasvo, vaikka saisi tuon 15-17 % kannatusen? Tulee olemaan vielä kova pala Halla-ahollekin ja ennustan, että hän on seuraava PS- puheenjohtaja..................

    • iSOPERSEMERJa

      Muut ehdokkaat ovat jotenkin tylsiä ja ryvettyneitä joita Suomenkansa inhoaa,mutta kaikilla on on oamat kannattajansa jopa tällä Merja Kyllösellä joka jäänee historiaan joka nolasi puolueen ja lähinnä itsensä .

    • HeHeGeuGeu

      Jos Huhtasaari saisi 15 prosentin kannatuksen, se merkitsisi automaattisesti sitä, että toiselle kierrokselle menevät Niinistö ja Haavisto. Eli toivotaan, että kaikki menninkäisiin uskovat hörhöt käyvät ahkerasti äänestämässä.

      • Bror-Erik1974odin

        Juurikin näin.


      • perussuomalainen-

        Tätä ennustetta tuleekin pelätä. Pitäisi keskittää äänet Väyryselle, niin olisi pätevä vastus Niinistölle toiselle kierroksella. Haavistolla ei ole mitään mahdollisuuksia uusia edellisten vaalien menestystä. Nyt muut puolueet ajavat oikeastaan Niinistön asiaa, kun laittavat omat ehdokkaat jokainen, eivätkä pyri keskittämään vastaehdokkaalle ääniä.


    • MarsunKöyrijä

      Oletko Bror-Erik1974anal kanssani samaa mieltä eli että jos Niinistö paljastaa ja katuu rehellisenä miehenä että oli mukana juonimassa 60000 suomalaisen lamavelallisen velat Norjalaiselle yksityiselle sijoitusyhtiö Aktiv-Hansalle niin hän voittaa kirkkaasti vaalit, tosin osa noista lamavelallisista teki itsemurhan kun eivät enää jaksaneet elää velka-ikeessä joten he eivät voi äänestää Salea presidentiksi. Pekka Haaviston heikkous on se että hän on peräaukon viihdekäytön vankkumaton kannattaja, se vie monen normaalin ihmisen äänen häneltä.

    • vahva.perustelu

      Äänestän Lauraa. Se vaan on niin.

      • katsotaan_tulevaisuuteen

        Minäkin näillä näkymillä äänestän Lauraa ensimmäisellä kieroksella.
        Katsotaan sitte ketä on toisella kieroksella,sen mukaan toimitaan.


    • Putinomania

      Huhtasaarella on Venäjän rahoitus ja trolliarmeija, jolla saadaan tyhmien kouluttamattomien suomalaisten äänet.

      • voivenäjätaas

        UV, uudet valehtelijat, näkevät venäjän jokapaikassa.


      • ulica.rentgena
        voivenäjätaas kirjoitti:

        UV, uudet valehtelijat, näkevät venäjän jokapaikassa.

        Hesarikin kirjoitti tänään eka kertaa asiasta, vihdoin.

        "MV-lehti on vihaa, valheita ja Venäjän agendaa ajava sivusto, jota pyöritti venäläistaustainen Ilja Janitskin, kunnes poliisi sai hänet kiinni. Sivuston näkyviin tukijoihin kuuluu Johan Bäckman, joka käy Venäjän infosotaa Suomea vastaan. MV-sivusto on myös tukenut ahkerasti Huhtasaaren poliittista uraa".


    • EprsAnj

      Niinistö on typerys, Huhtasaari ei!

    • Näisevaanon

      Sauli Niinistöltä todella törkeää kun vei Suomen euroon sallimatta neuvoa-antavaa kansanäänestystä. Sosialisti Paavo Lipposelta nyt ei odottanutkaan isänmaallisuutta. Asiantuntijoiden mukaan Suomi on hävinnyt euron vuoksi hyvin paljon ja hävikki jatkuu. Perussuomalaiset on ainoa eu euro sekä maahanmuuttokriittinen isänmaallinen puolue Suomessa!

    • PerusSonParas

      Odotellaan nyt rauhassa

    • lollollollol

      Huhtasaarella on liian pienet tissit, ei sovi presidentiksi.

      • töpselituija

        Puoluetuella heti silikoonit Lauralle. Onko muuten miesehdokkailla miten isot munat.


    • kokonaisuudessaansanoi

      Niin ja se sama politiikan asiantuntija, joka sanoi Huhtasaaren yllättävän, sanoi myös, että toiselle kierrokselle asti ei Huhtasaari pääse. Olisit voinut siteerata sanomia loppuun asti, mutta e ei tietenkään sopinut perussanomasi henkeen.

    • Huhtasaari.on.paras

      Kukaan eivoi mennä sanomaan että kuka on toisella kierroksella alkaa huvittaa kaikenlaiset ennusteliat laukovat päästään niillä on uhtävähän arvoa kuin tämän huhapalstan kirjotteluilla. Salesta väännetään tähän maahan Presidentti vakka näkisin mieluummin Huhtasaaren siinä roolissa,

      • dirIandaa

        Nyt kun sosialismi on ideologiana haudattu, jakolinja kulkee liberaali-konservatiivi-akselilla. Liberaaleimpien ihmisten arvion mukaan nykyhallitus olisi konservatiiviihallitus, ja jossain määrin näin lienee.

        Jakolinja määräytyy ihmisten sisäisten arvojen mukaan, ja jakolinjan murtaminen ehdokasasettelulla on vaikeaa. Karkeasti jaotellen konservatiivi äänestää konservatiivia ja liberaali liberaalia, mutta kokoomuksen kohdalla asia ei ole ihan yhtä selkeä. Sauli Niinistö on konservatiivi, mutta hän tulee keräämään ääniä kokoomuksesta sekä konservatiivi- että liberaalisiivestä. Niinistö tulee keräämään paljon ääniä myös muiden puolueiden konservatiivisiltä äänestäjiltä, jopa perussuomalaisilta.

        Liberaaliryhmästä tulee Niinistön ykköshaastaja, siitä ei ole epäilystäkään. Itse veikkaan ettei liberaalisiivestä löydy ketään varteenotettavaa haastajaa Pekka Haavistolle, joka käy ottamassa toisella kierroksella nokkaansa 100-0.


      • avaaanäkemystäsi

        Mikähän siinä Huhtasaaressa on mielestäsi sitä "parasta".
        On sikäli erikoinen näkemys, koska kyseisen henkilön ulostulot on olleen usein melkeinpä sekopäisiä.
        Mikä hänestä tekisi sen parhaan presidentin ?


    • ulica.rentgena

      Huhtasaaren saamasta äänimäärästä on suoraan luettavissa Putinin touhujen kannatus Suomessa.

    • sinisatiaiset.hikoilee

      Siniset satiaiset näkevät jo nyt painajaisia Lauran suuresta äänimäärästä pressavaaleissa. YESS!

    • Hoidon_tarpeessa

      Huhtasaaren mielestä Venäjä ampuu Suomeen kymmenen (10) ydinpommia. :)

      Mikstäköhän tuollainen angsti?

      • dirIandaa

        Luulen että Lauralla ja Vladimirilla on sama puheiden kirjoittaja. Nyt vain meni puheet sekaisin, ja Vladimirille tarkoitettu puhe meni kääntäjän työpöydälle ja sieltä Lauralle.


    • Huoraajalle

      Lauran on pakko antaa Jussille.

    • Reikähammas

      Tämä Turun tapaus antaa Perussuomalaisille paljon ääniä seuraavissa vaaleissa ,joten lässyttävät puolueet jotka nyt eivät uskalla sanoa ääneen tosiasioita saavat jatkossa nähdä mihin sellainen hampaattomuus johtaa.

      • Sompanssi

        Tässä näemme nyt ettei tämä kehitysmaamuslimien haittamaahanmuutto ole todellakaan pelkästään raha kysymys, vaikka sekin on tärkeä. Nyt yhteiskunta rauha on järkkynyt lopullisesti koska ikäväkyllä tämä ei jää tähän, koska nämä radikalisoituneet lisääntyvät koko ajan suomessa.


    • silli-profetia

      Laura Huhtasaari saa hiivan juuri pressanvaali tenttien kynnyksellä ja joutuu holvaamaan hajuvettä niin että muut meinaavat tukehtua siihen käryyn ja vaalitentit joudutaan keskeyttämään.

    • TurunVanhaHerra

      Nimimerkki silli-profetia, onko sinulle kukaan koskaan sanonut että voisit tehdä huumorista itsellesi ammatin, ei sinun tarvitsisi elää koko elämääsi sossun ja vanhan sairaan äitisi elättinä.

    • kykypäätellä

      Menee toiselle kierrokselle.

      • reykjavik_

        Riippuu pelistä, mutta presidentinvaaleissa ei mene toiselle kierrokselle.

        Voisin panna, mutta en äänestäisi.


    • ihmiselle.nannaa

      Suomessa tolkun ihmiset saavat terroristeilta puukon selkään. Soini kuvittelee, että "heidän voidaan hoitaa pois pahasta tilanteesta" halaamalla? Soinilaisen, kieroutuneen populismin aika on ohi. Nyt tarvitaan Lauran edustamaa realismia ja tervettä järkeä. Jos jollain on ollut lapsena märät lapaset, se ei oikeuta häntä tekemään "tilanteesta johtuvia murhia" - kuten uuvatit uskovat.

    • YYYääääk

      Ihanaa. Kiihkouskovainen naispresidentti. Sepäs vasta mahtavaa olisi.

      Jotain tolkkua. Yhtään näitä uskovaisia ei Suomen johtoon tarvita, ei mistään lahkosta.

    • eiolemuita

      Laura Huhtasaari tulee saamaan ääneni.

      • Laurankannattaja

        Jos Laura ei olisi ehdokkaana en äänestäisi ketään.


    • klax

      Vahvistuu entisestään, että meidän perhe antaa äänensä Lauralle. Ei ole muilla mitään annettavaa, pelkkää horinaa ja höttöä.

    • faktaperse2017

      En kuulu eliittiin enkä suvakkeihin, jotka Sauli Niinistö on kelpuuttanut kannatajikseen. Siksi ei ole muuta vaihtoehtoa kuin äänestää Lauraa.

      • Ainoapuolue

        Perussuomalaiset on ainoa puolue jota eliittiin kuulumaton ei-suvakki voi äänestää. Huhtasaari voittaa presidentinvaalit.


    • Höpöhöpöttää

      Kristallipallo huoltoon

    • HeikkoOliEsitys

      Eli yli puolet persuista jätti äänestämästä Lauraa - mistä tämä kertoo?
      Ei ole luottoa Lauraan, edes omissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe