Palvelumuistiosta..

Tarkkapirkko

Jälleen katsoin tuota ilmestynyttä muistiota kannesta kanteen ja ihan hyvä, kun on tällainen yrittäjien sponsoroima painos tehty, mutta olisiko ollut jo aika korjata noita virheitä? Edellisessäkin niitä oli, mutta vielä vaan ei ole homma hanskassa joillakin. Esim. on sama henkilö kahdella eri sukunimellä ja joku moneen kertaan, numeroissakin heittoja ja se yksikin numero kun heittää, ei sillä päästä perille toivotulle henkilölle tai yritykselle.. Mistä tämä huolimattomuus johtuu? Vaikka kuinka on ilmainen painos, kuka tästä on vastuussa..ihan omakohtainen kokemus tästä väärästä puhelinnumerosta? Kun tänä päivänä huomautellaan ihan jonninjoutavasta ja tikulla kaivetaan virheitä, niin tässä kyllä vähän on aihetta, kun tätä ei voi korjata jälkikäteen. Itsekin entisenä yrittäjänä tiedän, että pitäisi olla täydellinen ja virheetön palvelun tarjoaja, niin tämä muistio on kyllä siinä mielessä virheineen melkoinen, kun siinä on monta ihmistä ilmeisesti ollut tekemässä ja tarkistamassa, ennenkuin painoon laitetaan. Ei tämä kirjoitus tarkoita mitään pahaa, mutta huolellisuutta hyvät laatijat hommaan.

12

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samatampio

      Vielä tästä samasta aiheesta, että kyse on melko pienestä kirjasesta, että nuo virheet näkyvät siksikin niin selvästi, että ei kirjoitukseni mitenkään aiheeton pitäisi olla.

    • Uurastajarivientakaa

      Suotta valitat. Meillä oli tosi kova työ siinä ja kiire saada se painoon valmiiksi, joten jokunen näppäilyvirhe harmiksemme pääsi teokseen mukaan. On se ennenkin kelvannut.
      Onhan sentään ilmainen, kuten mainitsit.
      On oikeastaan mahdottomuus näillä voimin saada jokainen numero kohdalleen siinä tohinassa.
      Kyllä minä nyt mieleni pahoitin.

      • Säälittävää

        Se on Konnevedellä "tosi kova kiire", vaikka asia olisi kuinka mitätön. Jos ei ole aikaa tehdä kunnolla, jättäkää sitten julkaisematta. Ei se, että julkaisu on ilmainen, anna oikeutta tehdä "sutta ja sekundaa". Tuotehan on silloin joka tapauksessa käyttökelvoton.


      • sejasamase

        Ei se suotta ole, jos tuosta loukkaannuit. Eikä tämä ole ns. valitus, vaan kysymys, mikä tämän aiheuttaa painokerrasta toiseen? Kolmen vuoden välein ilmestyvä...ei nyt voi kiirettä syyttää tosiaan, olisi pitänyt olla sellainen henkilö, joka tekee viimeisen katselmuksen ennen painoon menoa..korjailla vanhan pohjalta ehkä. Ja ne virheet, joita tarkoitan, ovat ihan selkeää huolimattomuutta. Älä suotta mieltäsi pahoita, vaan ota opiksesi! Kritiikkiä on kestettävä ja varsinkin yrittäjän.


    • harmitusta

      Korjauksia tulevaan muistioon voi laittaa s. 70 olevalla lapulla. Aina näitä virheitä on ollut, ihmisiä kuolee, muuttaa pois tms. Omasta aktiivisuudesta on kiinni viitsiikö ilmoittaa virheellisyyksistä, siten saisi edes seuraavan luettelon oikeammaksi. Parantamisen varaa on aina.

      • eisyytellä

        Nyt ei ole kysymys kuolleista ja poismuuttaneista, ihan selkeistä typeristä virheistä, numero väärin..ihminen kahdella eri sukunimellä...mitä se tarkoittaa, huolimattomuuttako lukijoilta?


    • postikovei

      Mistä tämän oppaan saa omakseen? Ei ainakaan ole meillä näkynyt

    • näintälläkertaakin

      Laitoin korjauksen todella ajoissa. Tiedot silti ennallaan.

    • Hehkuttaja

      Nyt joutava valitus pois sillä ihmiset nämä palvelumuistiot tekevät ja ovat erehtyväisiä kuten me kaikki muutkin. Hyvä että saatiin taas uusi painos ilmaiseksi joka kotiin.

    • Savolaispoikaa

      Minä olen todella tyytyväinen tähän opukseen. Luen sen miellyttävän mustavalkoista sisältöä päivittäin. Koko suunnittelun ja taittotyön helmi kuvastaa konnevetisten väritöntä sielunmaisemaa.

      Parasta kuitenkin on julkaisusta löytyvät numerot, joita ei Fonektastakaan löydy. Olen luettelon avulla saanut yhteyden tuonpuoliseen muuttaneisiin.

      Toisaalta olen huomannut että luettelo tarjoaa kivaa pilkunviilausta pilkunviilaajille. Erinomainen ja nykyään harvinainen harrastusväline heille jotka harrastavat puhelinluetteloiden lukemista!

      • Tämäselittääkin

        No nyt ymmärrän, miksi tämä savolaisjoku näkee liikuntapaikkojen ylläpidon verovaroja haaskauksena. Hän käyttää oman aikansa puhelinluetteloiden selaamiseen. Tapahtuu siinäkin toki fyysiselle kunnolle jotain,.... ainakin perse leviää ja aivot tylsistyy!


    • Makkilukemistot

      Meillä riippuu kyseiset luettelot useilta edeltäviltä vuosilta kesähuvilan pikkulassa , seinään kiinnitettyinä narulla, sopivalla lukuetäisyydellä pääkallonpaikasta.
      Siinä niitä selaillaan tuotoksia odotellen ja mietitään, mitähän tuollekin ja tuolle henkilölle kuuluu, ja vieläköhän hän jossakin vaikuttaa. Eri vuoden painoksissa on kyllä pientä eroa, joten kirjailija on jonkinlaisilla jäljillä eläjistä ollut.
      Harmi kun luettelot ajan myötä kellertyy, toisin paikoin ruskottuu. Vuodet vierii kuitenkin. Nyt saan viikonlopulla ripustaa uuden valkoisen vihkosen koko suvun iloksi. Siinä sitten voi kännykällä testata, vastataanko valittuun numeroon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe