Voiko ystävyys jatkua vielä säätämisen jälkeen?

Aivansekaisin

Itselläni on nyt tosi haastava tilanne ystäväni kanssa. Pari vuotta sitten ajauduttiin yksi baari-ilta kännipäissämme suutelemaan. Välit on sen jälkeen ollut oudot, kumpikaan ei pysty katsomaan toisiaan silmiin. Ilmassa on sellasta outoa kipinää että en voi luvata mitä tapahtuisi jos jäätäisiin hetkeksi kahdestaan. Molemmat selvästi haluaisi toista hulluna, mutta ei pysty vaan tekemään mitään.

Viime viikonloppuna löin välit poikki, kun tuntui että ainut keino pitää haluni kurissa on olla näkemättä häntä. Nyt hän kuitenkin tuli itkemään perääni. En haluaisi mitään muuta kuin meidän ystävyyden samanlaiseksi kuin ennen tätä säätöä ja liikoja tunteita..

Onko kellään kokemusta voiko ystävyys toimia vielä jos pelissä on ollut muutakin? Vai pitäisikö vaan sanoa lopullisesti hyvästit.

5

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi_

      Miksi et haluasi jotain muutakin, jos tunteet ovat noin vahvoja?

      • Aivansekaisin

        Koska se vaan ei ole vaihtoehto. Se olisi niin monella tapaa niin väärin, että en usko että pystyisin siihen. En edes tajua miksi haluan häntä, mutta hänen lähellään on vaan niin hyvä olla. Tunteet on vahvoja, mutta järjellä ajateltuna tiedän että en pysty muuhun kuin ystävyyteen. Esim tuosta suuteluepisodista sain kyllä sellasen morkkiksen että tuntuu että se ei ole vieläkään ohi. Olemme aina olleet todella fyysisiä ystävyydessämme, ennen halailtiin paljon ja oltiin lähekkäin. Haluaisin sen takaisin, mutta en tiedä onko se mahdollista enää. Tuntuu vaan niin julmalta heittää ystävyys romukoppaan sen takia että välittää toisesta liikaa..!!
        Mutta en tiedä mitä muutakaan tässä tilanteessa tekisin, kun kaikki tunteet, niin hyvät kuin pahat on niin sekavia ja tuntuvat vuorenkokoisilta.


      • Miksi_

        Surullista :( Kuuntele sydäntäsi, uskon että löydät sieltä vastauksen.


    • Aivansekaisin

      Niinhän siinä sitten kävi, että koitettiin puhua välimme selväksi, mutta jotenkin päädyimme taas suutelemaan. Molemmilla on selvästi vahvat tunteet. Toinen osapuoli olisi valmis yrittämään jotain, itse en tiedä pystynkö. Tunne sanoo kyllä ja järki taas ei. En oo ikinä ollut näin solmussa tunteideni kanssa.

    • elämäntrapetsilla

      Seksi ja ystävyys on vaikea taitolaji, joku onnistuu toinen ei. Minä petin sekkakumppania exän kanssa joka on myös hyvä ystäväni, hyvä ettei menny ystävyys ja seurustelusuhde samalla. Omalta kohdaltaniopin ainakin jotain mitä ei pidä tehdä, jos ei sitten halua kauniit ja rohkeat sarjaan.

      Minulle kävi sillee hyvin että mitään ei jäänyt kenellekään hampaankoloon, olen edelleen yhdessä tämän ihanaisen kanssa ja ystävyys jatkuu exän kanssa.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1646
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1128
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1126
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1021
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      952
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      937
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      814
    Aihe