Työttömän terveystarkastus, mitä siellä tehdään?

mitäköhän

puhutaan elämänhallinnasta ja elämäntavoista? mitataan paino, pituus ja verenpaine? mitä muuta? otetaanko siellä verikoe? ainakaan mulle ei annettu ohjetta olla 12 tuntia syömättä tai juomatta. kellään kokemuksia?

20

477

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HalpaTerveysTarkastus

      terveyssisar sut halpa tutkii. ja edullinen tarkastus ja terveydenhoito siinä näin tapahtuu.
      jos se apuhoitaja huomaa, että olet tylsistynyt niin suosittelee kuntouttavaa työtoimintaa. Jne

      Ei tarkasteta pippeliä ja pimpsaa ja niiden toimintaa, yms .. Vaikka kannattaa puhua niistä, niin voi päästä mielenterveys terapiaan. Työkuntoutukseen yms. toimenpiteeseen.

    • Kunta_säästää

      Etsitään potilaasta pienikin mahdollinen terveydellinen syy että voidaan laillisesti määrätä kuntouttavaan työpalveluun / työtoimintaan?

      Tervettä ihmistä ei saa lain mukaan kuntouttavaan työpalveluun / työtoimintaan laittaa.

    • turhareissu

      Elämäntavoista lähinnä puhuttiin, tai hän puhui ja minä kuuntelin sitä tekopyhää saarnaa. Mittasi painon ja verenpaineen, ei muuta. Mielelläni olisin otattanut hemoglobiinin, mutta hoitsulla ei ollut vehkeitä siihen. Eikä myöskään näön tarkastus taulua.

      • Onkoturhaa

        Ottaako edes suihin?


      • HylätytTyöttömät

        todellista halpa näennäis palvelua työttömille !!! pelkkää skeidaa !!!
        - ja samaan aikaan pakolaisturistit saa ilmaisen terveyden hoidon, hammashoidon,,, kaiken verovaroin !!!


    • Pullberg

      Ei tarvi olla syömättä sillä tuskin samantien pääsee verikokeeseen.Mulla ehkä tuuria kun sain jäykkäkouristusrokotuksen toisessa huoneessa melko nopeasti sen jälkeen kun olin vastannut alkoholinkäyttöä ja ihmissuhteita koskevaan kyselyyn.
      Menin sinne lyhythihainen paita päällä niin hommat hoitui nopeasti.

    • suomi_rämpii

      Terveyspalvelut eivät liity millään tavalla työttömyyteen. Jos joku tuntee itsensä sairaaksi niin sitten menee! Tai voihan sitä varmuuden vuoksi käydä vaikka kymmenvuotis-tarkastuksessa kerran vuosikymmenessä.
      Samaan tapaan hampaitansakin kannattaa käydä näyttämässä silloin, kun jomottaa tai mieluummin vaikka vähän joka toinen vuosi.
      Sitä sopii kuitenkin miettiä, että jos tällaisia terveyspalveluja toteutetaan, niin toteutuuko yhdenvertaisuusperiaate ja myös sitä onko kaikilla varaa käydä enää lääkärissä? Nykyäänhän lääkärinlaskun osuus kunnan kirjoittamasta laskusta on pahimmillaan 20%, eli koko summasta saa kela-korvausta enää hyvin pieniä määriä..

    • käynytjo

      Tuo on vaan terveystarkastus ja jos ei ole varaa lääkäriin niin ei siellä kannata puhua mitään mahdollista ongelmistaan.

      Verikoe otettiin eri paikassa ennen tarkastusta jotta tulokset olivat jo valmiiksi hoitajalla. Ohjeet tuli muistaakseni postitse hyvissä ajoin ennen tarkastusta. Näin ainakin täällä. Mitään hyötyähän tuosta ei ollut. Jokin arvo oli pielessä mutta sanoi vaan katsotaan ja itse en välittänyt pätkääkään. Nuokin eurot mitä tuohon tuhlattiin olisi voinut käyttää toisin.

    • PieniPiruVasempaan

      Ymmärsinkö oikein, että jos ihminen on huonossa kunnossa, hänet voidaan ohjata paikkaan, jossa on mahdollista kohentaa kuntoa?
      Jos ihminen taas on tyystin työkyvytön, hänet voidaan laittaa työkyvyttömyyseläkkeelle, onko se huono asia?
      Jos ihminen on terve ja työkykyinen, hänelle tarjotaan töitä sikäli mikäli niitä on?

      Mikä tässä oli huonosti?

      • Lopullinen_totuus

        Olet ehkä oivaltanut tarkastuksen syvimmän olemuksen ja kenties tarkastus pitäisikin nimetä työkykytarkastukseksi.


      • Orjatyö_muka_kuntouttaa

        Kunta säästää kyseisellä menetelmällä. Mikäli henkilöstä löytyy pieninkin terveydellinen syy hänet voidaan pakottaa karenssin uhalla kuntouttavaan työtoimintaan Sovatekin orjapajaa ja näin kunta ei joudu maksamaan työttömästä aiheutuneita sakkomaksuja.

        Tervettä ihmistä ei kuntouttavaan työtöimintaa saa lain mukaan laittaa!


      • oma_tahto

        Paino nimenomaan sanalla "jos töitä löytyy". Täällä kunta laittanut kaikki pitkäaikaistyöttömät karenssiin, kun ei ole vara maksaa sakkomaksua.. siispä paluu työelämään näyttää olevan torpattu!


      • PieniPiruVasempaan
        Orjatyö_muka_kuntouttaa kirjoitti:

        Kunta säästää kyseisellä menetelmällä. Mikäli henkilöstä löytyy pieninkin terveydellinen syy hänet voidaan pakottaa karenssin uhalla kuntouttavaan työtoimintaan Sovatekin orjapajaa ja näin kunta ei joudu maksamaan työttömästä aiheutuneita sakkomaksuja.

        Tervettä ihmistä ei kuntouttavaan työtöimintaa saa lain mukaan laittaa!

        Työkykyistä ihmistä ei kannata laittaa kuntouttavaan toimintaan. Se on kallista eikä rahaa kannata tuhlata niihin, joissa vaikuttavuus on huono.

        Orjatyöhön vertaaminen on harhaista koska orjatyö tuottaa teettäjälle enemmän kuin maksaa. Orjatyöstä ei voi kieltäytyä kun taas kaikesta työllisyystoimista voi kieltäytyä. Työllisyystoimet on tarkoitettu niille, jotka niitä haluavat.

        Sanotaan kuitenkin vielä ettei työllisyyteen liittyvistä asioistakaan voi vain poimia oikeuksia ja jättää velvollisuudet täyttämättä. Ilmaista rahaa on olemassa, mutta ne ovat eri tukimuotoja ja riittävät ihan kohtuulliseen elämiseen varsinkin, jos vapaa-ajalle antaa arvon.


      • TerveMuttaOrjanaOllut
        Orjatyö_muka_kuntouttaa kirjoitti:

        Kunta säästää kyseisellä menetelmällä. Mikäli henkilöstä löytyy pieninkin terveydellinen syy hänet voidaan pakottaa karenssin uhalla kuntouttavaan työtoimintaan Sovatekin orjapajaa ja näin kunta ei joudu maksamaan työttömästä aiheutuneita sakkomaksuja.

        Tervettä ihmistä ei kuntouttavaan työtöimintaa saa lain mukaan laittaa!

        Jos tuo sairaussiskon suorittama pilkallinen 'tutkimus' olisi etsinyt syitä orjuuttamiseen, sen olisi pitänyt tapahtua ennen orjaksi käskemistä. Minut ainakin pakotettiin työttömyyskorvauksen menettämisen uhalla orjaksi, ja sen jälkeen, kun minut oli siihen alistettu, kerrottiin, että olisi tuo 'terveystarkastuskin' tarjolla, jos kiinnostaa. Ei tosiaan voinut vähempää kiinnostaa.

        Siis älkää sortuko siihen kuvitelmaan, että 'vain vajaakuntoisia laitetaan kuntouttavaan työtoimintaan'. Orjuuttamisella on (ilmeisesti) tarkoitus henkisesti nujertaa työtön, alistaa hänet työskentelemään pakolla ja palkatta, ja muuttamaan vielä töissä olevien asennetta siihen suuntaan, että 'noissa kuntoutettavissa' on jotain vikaa. Todella sairas yhteiskunta, jossa jopa oma kumppani kertoo töissä olevasta puolisostaan ulkopuolisille, että 'tämä ei tällä kertaa ole sitä kuntouttavaa, vaan siitä maksetaankin kai jonkin verran'. Eli on saatu jo oma elämänkumppani halveksimaan orjuutettua niin, että hän vielä ties kuinka kauan ajattelee sinua jonkinlaisena 'kuntoutettavana'. Ja ulkopuolinen henkilö, jolle hän noin sanoi, vastasi hänkin erittäin alentuvaan ja mitätöivään sävyyn: "Onhan se hänelle hyväksi päästä käymään kodin ulkopuolella joskus." Näin toimii tyrannia, kun tyhmennetyt, sokeutetut ihmiset tukevat sitä omilla puheillaan ja teoillaan. Tulevatko he koskaan enää katsomaan sinua muuta kuin orjana, kuntoutettuna orjana, alemman tason ihmisenä? Puistattavaa.


    • Udenenkunahtain

      Natsitestausta. Työnantajain ja suomen yrittäjäin huvitukseksi.

    • Jaälyvapaal

      Valinanvapaus on sitä, että voi poimia kypsät. Melkeen ku ois töis nääs.

    • Whiisttwiist

      Nohwel.. Tahti on vähä hias mutt puukoist tulee terävii.

    • Karkotetaane

      Natsismi saattaa periytyä.

    • eikannatamennä

      Työttömien terveystarkastuksessa terveydenhoitajan kommentti: "Jos ei opiskelu kiinnosta, niin ainahan voit mennä kuntouttavaan työtoimintaan". Ei siis ole kyse tavallisesta terveystarkastuksesta. Jos olisi rahaa, menisin kyllä yksityiselle kaikessa terveyteen liittyvissä asioissa.

    • Kylmältä_tuntui

      Lusikkatesti on Te-toimistossa terveydenhoitajan suorittama testi, jossa miehen kiveksiä tunnustellaan lusikalla. En tiedä mitä naisilta katsotaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1807
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      88
      1126
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      59
      1115
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe