Jumalan Valtakuntaan pääseminen on juutalaisuutta!

Raamatussa_Jeesuksesta

Ainoa Luoja eli Isä Jumala on Pojan Jeesuksen ja Pyhän Hengen kautta antanut Raamatun pyhän kirjakokoelman, ja lisäksi antanut evankeliumin, josta Raamatussa kerrotaan, ja pelastuksemme on juutalaisuudesta, sillä Jeesus on Juutalaisten Kuningas ja Israelin Herra ja kaikkea sitä, mistä Raamatun monet profetiat ja pyhät kirjoitukset todistavat.

Jeesus itse opettaa selvästi, kuinka pelastuksemme eli pääsymme henkilökohtaisesti on ainoastaan juutalaisuudesta, sillä Jeesus itse on Daavidin Juurivesa ja Juudan Leijona, kuten Ilmestyskirjassa Isä Jumala tämän tiedon antaa Pojan Jeesuksen kautta meille Johanneksen kautta ja pyhä enkeli sen tiedon välitti Jeesuksen apostolille (Johannes).

Tässä maailmassa on paljon valheita ja vääriä syytöksiä ja valheellisia todistuksia, sillä ihmisinä olemme vajavaisia ja tietomme ja profetoimisemme on vajavaista, kuten Paavali Jeesuksen valitsemana apostolina myös todistaa, ja tietysti tämä koskee myös Paavalia itseään ja myös Pietaria, joka Jeesuksen valitsemana johtajana kielsi kolmesti Herransa vaikka oli sitä ennen todistanut olevansa valmis kuolemaan Jeesusta puolustaessaan. Kuten Pietari sai armon olla Jeesuksessa tämän tragedian jälkeenkin ja Jeesus myös rukoili puolestaan Isän edessä, sillä tiesi Pietarin sydämen suhteen itseensä ja sitä myös tutkiskeli myöhemmin Pietarilta kysyessään rakkaudestaan itseensä.

Valitettavasti tässä ajassa Raamatulla ei yleisesti ihmisten keskuudessa ja samoin yhteiskunnan päättäjien keskuudessa ole sitä asemaa Jumalan ilmoituksena eikä Jeesuksella sitä asemaa ole virallisesti ja julkisesti Jumalan Valtakunnan Herrana ja Kuninkaana, että päättäjät tahtoisivat julkisesti rakastaa Jeesusta ja siten myös Isää Jumalaa ja ainoaa Luojaa. Tietysti Jumala on pitkämielinen ja armosta rikas, sillä tietää jokaisen ihmisen ongelmat ja heikkoudet ja samoin myös tämän ajan yleisen laittomuuden eli ihmisten rakkauden rahaan ja mammonaan ja kaikenlaisen Jumalan tahdon vastaisen asenteellisuuden.

Jokainen ihminen, joka tahtoo hyvää elämäänsä, sen myös voi saada varmuudella Jeesuksen nimessä anomalla Jumalalta sitä hyvää, mistä Raamatussa kerrotaan ihan avoimesti ja tästä syystä myös Jeesus ylistää hengellisesti köyhiä, sillä heidän on Jumalan Valtakunta. Jeesus on Jumalan Valtakunnan ainoa Herra ja Kuningas ja pian palaa alas taivaasta valtaistuimeltaan, mutta sitä ennen valta annetaan maan päällä Saatanalle ja hänen palvelijoilleen, toki nämä onnettomat ihmiset sen palveluksensa tekevät tietämättään ja tuntematta Jeesusta. Jumala antaa jokaiselle ihmiselle mahdollisuuden parannuksen tekemiseen, kuten Raamatussa olevassa evankeliumissa se meille ilmoitetaan ja tärkeää ymmärtää tässä Jeesuksen paluun läheisyydessä, mitä siitä kerrotaan Raamatussa, sillä on Jumalan ilmoitusta jokaiselle ihmiselle.

47

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksiselitteisesti

      Yksiselitteisesti Jeesus Immanuelina eli Juudan Leijonana ja Daavidin Juurivesana ja Pyhänä Uhrilampaana toi Israelin Messiaan eli Juutalaisten Kuninkaan Jumalan Valtakunnan Ainoana Herrana ja kuninkaana. Pelastus on juutalaisista, sillä Jeesus on Aabrahamille luvattu siemen, joka rikkipolkee Käärmeen eli Saatanan pään, ja tapahtuu tulemuksessaan, kun Saatana sidotaan henkivaltana lähes tuhanneksi vuodeksi. Kiitos Isälle Jumalalle Jeesuksen nimessä Pyhässä Hengessä, Halleluja, Amen!

    • personautti

      Mitä on juutalaisuus, onko se lasten silpomista vai sydämen ympärileikkaus Totuuden Hengessä! Nämä jotka valitsivat maailman herruuden eivät sitä ole (kts. Joh.Ilm. 2:9 ja 3:9). Kristus on Jumalan Poika, ja Hänen kirkkaudessaan me saamme ymmärryksen Isästä, joka on Jeesus. Hän pyhitti nimensä (Isä meidän rukous!) ja nousi ylös taivaisiin,josta lupasi lähettää (ja on lähettänyt) Totuuden Hengen. Ensin tulee siis kuolla maailmasta ja syntyä uudesti vedestä (Smyrna) ja Hengestä (Laodikea). Laodikea Armo on se mikä kulki tulen (Filadelfia) läpi,ja näin siitä tuli tulessa puhdistettua kultaa. Silmä (Smyrna) on sielu (onko ristin sielua),kellä silmä on se nähköön!Korvat ovat ymmärrys, kellä korvat on se kuulkoon mitä Henki sanoo! Daavidin tähdestä ristiin!Se on juutalaisille (J) ja kristityille (Kr.), mikä on Jeesus Kristus (jkr. eli jälkikirjoitus eli Testamentti so. raamattu). Ja Herra itse on temppeli (kts.Joh.Ilm.21:22), muut ovat ihmiskätten luomuksia, eli turhia!

    • UskontoEiPelasta

      Meidän pelastuksemme ei ole juutalaisuudessa. Aloituksen harhaopettaja nostaa aina uskonnon ohi itse Jumalan.

      Juutalaisuus ei pelasta ketään. Juutalaisuus ei edes tunnusta Häntä, vaan on aina ollut jopa avoimesti antikristillinen uskonto ja kulttuuri. Jo Jeesuksen ajoista alkaen, 2000 vuotta sitten.

      Kristinusko ei pelasta ketään. Raamattu ei pelasta ketään.

      Kristinuskon opin mukaan Jeesus on ainoa Tie, Totuus ja Elämä Jumalan luo. Kristinusko ei opeta mitään, tai ketään ohi Jumalan, esim. tee uskonnosta epäjumalaa. Kristinusko ei opeta, että kirkko / seurakunta pelastaa, vaan Jeesus. Joka opettaa kirkon pelastavan, ei ole aito kristitty. Tällaista harhaoppia kuitenkin löytyy myös kristinuskon sisältä: "Jolla ei ole kirkkoa äitinä, ei ole Jumalaa Isänä."

      Kattia kanssa.

      Juutalaisuuden mukaan Mooses käskyineen, on tämä tie Jumalan luo ja tahdon mukaiseen elämään. Jeesuksen juutalaisuus kieltää.

      Aloittaja on ovela eksyttäjä joka käyttää paljon sanoja hämmentääkseen kuulijansa. Hän ei ota vastaan juutalaisten pyyntöjä pitää suunsa kiinni, ei kristittyjen moitteita, vaan uhriuttaa itsensä, tuo Saatana valkeudenvaatteissa. Raamatun UT:n mukaan Jumala kerran tuomitsee hänet.

      Jeesuksen fyysinen veli, Jaakob kirjoittaa näin:

      Jaakobin kirje 3:1-6
      1 Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.

      2 Sillä monessa kohden me kaikki hairahdumme. Jos joku ei hairahdu puheessa, niin hän on täydellinen mies ja kykenee hillitsemään myös koko ruumiinsa.
      3 Kun panemme suitset hevosten suuhun, että ne meitä tottelisivat, niin voimme ohjata niiden koko ruumiin.
      4 Katso, laivatkin, vaikka ovat niin suuria ja tuimain tuulten kuljetettavia, ohjataan varsin pienellä peräsimellä, minne perämiehen mieli tekee.
      5 Samoin myös kieli on pieni jäsen ja voi kuitenkin kerskata suurista asioista. Katso, kuinka pieni tuli, ja kuinka suuren metsän se sytyttää!
      6 Myös kieli on tuli, on vääryyden maailma; kieli on se meidän jäsenistämme, joka tahraa koko ruumiin, sytyttää tuleen elämän pyörän, itse syttyen helvetistä.
      ***

      Jeesus valitsee kristinsanan opettajat ja opettajiksi yleensä ensin itse opiskellaan, että tunnetaan sana ja oikea kristinoppi, eikä ylpeästi pystymetsästä lähdetä Jumalan sanaa väärinkäyttäen johdattamaan muita, herkkäuskoisia ihmisiä mukanaan Kadotukseen.

      Juutalaisuutta on parempi olla muiden opettamatta kuin juutalaisten itsensä ja etenkin heidän koulutettujen miesrabbiensa, jotka ovat istuneet jeshivoissaan pänttäämässä sanaa jo 3-vuotiaista asti. Myös Jeesus kävi kuuliaisesti Jeshiva-koulua ja hämmästytti Temppelin rabbit 12-vuotiaana, keskustelemalla älykkäästi heidän kanssaan Jumalan sanasta.
      .

      • Mistä Jeesus pelastaa ?


      • EipäLisättävää
        fari.g kirjoitti:

        Mistä Jeesus pelastaa ?

        Synnin tuomiosta. Hän kärsi sijaiskärsimyksen, -pilkan ja sijaiskuoleman meidän puolestamme, eli pelasti meidät tulevasta helvetistä. Ylösnousemuksellaan Hän voitti Kuoleman. Muttei riitäkkään:

        Jokaiselle, joka tahtoo ottaa Hänet vastaan, Hän antaa voiman tulla Jumalan lapseksi, lahjoittamalla meille oman, Kristuksen vanhurskautensa, eli lahjavanhurskautuksen. "Jumala vanhurskauttaa jumalattoman", uskon kautta.

        Ja vielä tämän lisäksi: Isä Jumala lahjoittaa meille Pyhän Henkensä sisäisesti meihin, jolloin voimme omistaa kaikki Jumalan armolahjat (jotka on UT:ssa lueteltu).

        Sekä meidän syntisten, uskon kautta saaman pyhityksen lahjan Hänen Pyhässä Hengessään.

        Näin Hän pelastaa. Uskon ja uudestisyntymän kautta. Tätä kutsutaan teologiassa nimellä "Autuas vaihtokauppa", eli, Hän otti meidän syntimme ja kärsimyksemme itsensä päälle ja lahjoitti meille koko oman, taivallisen kuninkuutensa.

        Hän on tällainen Messias. Orjantappurakuningas. Meidän vuoksemme.

        Tämä sovitustyö on jo Hänen puoleltaan täysin suoritettu 2000 vuotta sitten, joten meille jää vain valittavaksi, otammeko me Hänet ja Hänen taivaallisen lahjansa vastaan, vai emme.

        Sinutkin on jo sovitettu. Hyväksy tämä, tai marssi sitten nokka pystyssä Viimeiselle Tuomiolle ja ilmoita Jumalalle, ettet ainakaan sinä tarvitse Hänen mokomaa Poikaansa syntiesi sovittajaksi! Eli Jeesuksen kärsimykset olivat turhat sinun vuoksesi?
        .


      • Raamatussa_totuus

        Jeesus on juutalaisuutta ja kannattaa varoa korvausvalheteologiaa, mistä Raamatussa myös kerrotaan ja Nikolaiittain lahkosta.


    • " Autuas vaihtokauppa. "

      Mene sitten ja myy omaisuutesi ja luovuta köyhille. Et sinä muuten kelpaa. Vaihtokaupassa pitää myös antaa jotain.

      • JeesusOttiSyntimme

        Autuutta ei voi ostaa rahalla. Ainoastaan viemällä syntinsä Jeesukselle. Tässä vaihtokaupassa vaihdetaan vanhurskaus synteihin ja synnit vanhurskauteen.


      • JeesusOttiSyntimme kirjoitti:

        Autuutta ei voi ostaa rahalla. Ainoastaan viemällä syntinsä Jeesukselle. Tässä vaihtokaupassa vaihdetaan vanhurskaus synteihin ja synnit vanhurskauteen.

        Se on käsky. Ei mikään aineeton vaihtokauppa.
        Niin apostolitkin tekivät, luopuivat kaikesta maallisesta.
        Näin kerrotaan, kysyivät sitten ihmetellen, että millä me nyt autetaan köyhiä, kun ei mitään ole.


      • Mitä_Jeesus_opettaa

        Mitä Jeesus opettaa Raamatussa ihmisille sielunsa pelastumiseksi? Uudestisyntymistä vedestä ja Hengestä, samoin sydämen uskonsa tunnustamista suullaan ja kohteena vain se Yksi Totuus, jonka nimi on esitetty uuden liiton juutalaisuudessa ja tämä esitetään profeettojen kautta myös Jumalan antamana totuutena ja samoin vielä toteutumattomista asioista on kerrottu ettei kenenkään tarvitse elää tietämättä hyvästä Jumalasta Jeesuksessa, ja vastapuoleksi myös ilmoitettu se mammonan herra.

        Apostolit luopuivat kaikesta seuratessaan Jeesusta, ja sen jälkeen Jumalan Hengen vuotaessa myös monet ihmiset möivät omaisuuttaan ja toivat rahaa apostoleille ja toki näin myös Jumalalle Jeesuksessa, sillä evankeliumin oli tarkoitus levitä Jerusalemista aina maan ääriin saakka, eikä olisi järkeä olisi ollut siinä, jos uskovat olisivat Pyhän Hengen saatuaan jääneet Jerusalemiin ja odottaneet, että pakanakansat tulevat sinne evankeliumia kuulemaan vaan Jumala tahtoi viedä sen hyvän evankeliumin ihmisille eri suuntiin ja Jerusalem mitä paras paikka maan napana levittää evankeliumia sen aikaisilla kulkuvälineillä, sillä itään ja pohjoiseen ja etelään ja länteen oli hyvät yhteydet. Nykyään tilanne aika lailla erilainen kuin kaksi vuosituhatta sitten.

        Uskon kyllä, että kun 144 000 Jeesuksen apostolia puetaan voimalla taivaasta Jeesuksen valtakunnan lähteestä, niin ovat luopuneet kaikesta, mutta silti Jumala hyvin heistä huolta pitää, eikä heiltä puutu mitään mistään tarvitsemastaan, ja toiminta-aikansa kestää sen 3,5 vuotta, ja kaksi säkkipukuista on Jerusalemissa kuten Mooses ja Aaron Egyptin faaraon edessä. Autuaat ihmiset ymmärtää nämä edeltäkerrotut asiat Ilmestyskirjassa, niin voivat pystyä erottamaan Jumalan valtakunnan työntekijät uskonnollisista ihmisistä ja tämän maailman haltijoista, joilla on valta talousasioissa myös pedon merkki tuoda ihmisille laittomuuden salaisuutena, mutta tähän menee vielä aikaa ainakin se 3,5 vuotta ja mahdollisesti vuosia enemmänkin, mutta kun Jumalan Henki vuodatetaan lähitulevaisuudessa, niin alkaa noiden 144 000 apostolin aika, ja kaikki he ovat Jaakobin eli Israelin jälkeläisiä, kuten on edeltä kerrottu, sillä Jumala vie oman valintansa kautta evankeliumin työnsä loppuun asti, ja Saatana voitetaan taivaassa ja alas heitetään maan päälle.


    • OnKaiJokuMuukin

      Eikö teillä saatanan asekauppiailla ole muuta kanavaa mainostaa tappovälineitänne, kuin Suoli24, ja Uskonto keskustelu!!

      • Ihmisen_neuvo

        Ihmisen neuvo sinulle nimimerkki "OnKaiJokuMuukin" :

        Todellisuuden tajusi heittää kyllä täysin, mutta toki tällaista se on yhteiskunnissa evoluutiossa ja monissa muissakin asioissa ja syntien mitta pian täyttyy.


    • Raamatussa_totuus

      Jeesus on hyvä Juutalaisten Kuningas Jumalan Valtakunnassa eli Uudessa Jerusalemissa ja sen alaslaskeutumisen yhteydessä kootaan Jumalan pyhät Israelin Herran tykö ja saamme rauhan tämän maailman pahuudesta eli Saatanan mammonavallasta ja väkivallasta ja valheellisista syytöksistä, kuten on edeltä kerrottu näistä asioista. Jeesus on hyvä Israelille, ja pyhät apostolinsa tulevat valintansa mukaan yhdestätoista sukukunnasta eli 144 000 apostolia Daania lukuunottamatta ja Joosefista on 24 000 apostolia sen muiden 12 000 apostolin sijaan.

      Ymmärrän hyvin miksi Saatanan seuraajat vihaavat näitä viestejä, sillä loppunsa on lähellä tässä maailmassa eikä valheensa auta yhtään enää Jeesuksen tulemuksessa eikä sitä ennenkään vaikka voivat tuottaa lyhytaikaista nautintoa kemuillessaan täällä maan päällä näissä Jeesuksen tulemuksen päivän läheisyydessä, ja luulevat olevansa oikeassa näissä asioissa.

      Tunnetaan Isä Jumala ja Poika Jeesus ja Pyhä Henki ihan oikeasti, kuten Raamatussa esitetään, eikä vain farisealaisen ihmisten uskonnollisuuden valheiden kautta tai roomalaisten sotilaiden väkivaltamentaliteetilla kuten tässä maailmassa on tapana toimia ja valheitaan esittää tai olla esittämättä ja kuitenkin toimia ikäänkuin natsien palvelijana sitä itsekkään tietämättä. Samoin Raamatussa kerrotaan pahuuden valtakunnasta, jossa murhataan ihmisiä jumalansa nimessä ja luullaan näin päästävän Paratiisiin, mutta valheen ja murhan isän seuraajana vain Helvetti odottaa eksynyttä ihmispoloista, sillä on uskonut valheita Saatanalta, kuten on Raamatussa esitetty.

    • Ainoastaan_ne

      Ainoastaan ne pelastuu Jeesuksessa, jotka Isä pelastukseen kutsuu ja nimensä Jumalan elämänkirjaan kirjoitetaan! Yksikään ihminen ei voi itse pelastaa toista ihmistä ei vaikka kuinka tahtoisi!

      Viisauden alku on Herran Jeesuksen pelko.

    • Tunnetaan_Raamattu

      Olisiko Lootin kannattanut yrittää alkaa pelastamaan sodomalaisia ja olisiko Nooan kannattanut alkaa yrittää alkaa pelastamaan aikansa jumalattomia, kun Jumala oli kertonut pelastussuunnitelmastaan ja olisiko Aabrahamin kannattanut pyytää Jumalaa pelastamaan sodomaisia Lootin lisäksi, kun Jumala esitti hänelle sen kaupungin tuhoamista?

    • Jumala_ilmoittanut

      Jumala ilmoittanut Ilmestyskirjassa: "Pyhät pyhittyvät ja saastaiset saastuvat". Se on ihmisen oma valinta!

    • Jumala_ilmoittanut

      Jumala ilmoittanut Ilmestyskirjassa: Saatanalle annetaan valta sotia pyhiä vastaan ja Saatana saa voitaa Jumalan pyhät.

    • Keskeistä_evankeliumissa

      Keskeistä evankeliumissa: Jeesuksen risti ja veri ja ylösnousemus!

    • Isä, poika, ja pyhä henki, on kuin islamilainen perhepolitiikka.


      Isä on suuri auktoriteetti ja esikoispoika on isän kanssa yhtä, ja äiti on hiljainen ja nöyrä, (pyhä henki) kuin puhumaton muumio, joka vain synnyttää poikia. Henkiolento, joka muuttuu aineeksi / lihaksi pojissa.

      Äiti ei saa rangaista ainakaan poikia, hänen tulee kertoa isälle kolttosista ja isä rankaisee, tai antaa rankaisuvaltuudet esikoispojalle. Isää ei saa loukata, jos pahasti loukkaa isä voi lyödä kuoliaaksi, eikä mikään laki siihen puutu.
      Isä voi myös uhrata poikansa vaikka itsemurhaiskun tekijäksi , koska Allahin seurakunta maksaa siitä korvauksen perheelle, ja näin poika pelastaa köyhän perheen, uhraamalla henkensä.

      • Kannatatko_millaista

        Kannatatko millaista perhepolitiikkaa?

        Minä kannatan Raamatussa ilmoitettua perhepolitiikkaa ja toki ymmärrän ihmisen vajavaisuuden sen toteuttajana täällä maan päällä.

        Sinun kommenttisi kuuluu kyllä islamilaiseen eikä mitään tekemistä Raamatussa olevan Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen antaman arvopohjan kanssa. Raamatussa kerrotaan moninaisista epäkohdista myös perhepolitiikassa ja tässä ajassa niitä myös esiintyy ja kenenkään ihmisen ei Jeesuksen opetuksen mukaan kannata alkaa toisia tuomitsemaan vaan tehdä toiselle se, mitä tahtoo itselleen tehtävän ja tämä koskee jokaista ihmistä. Saatana on valheen ja murhan ja vihan isä ja hedelmistään puunsa tunnetaan, oli sen toteuttajina kuka hyvänsä ja tuomiot tulevat jokaiselle ihmiselle varmuudella Jumalalta ajallaan enkä tarkoita ihmisten kieroutuneita oikeuslaitoksia ja väkivaltakoneistoja, jotka tekeytyvät "hyväntekijöiksi".

        Valitettavasti uskontoja ja politiikkaa ja taloutta on aina käytetty ja käytetään myös tulevaisuudessa ihmisten pahuuden harjoittamiseen ja pahin hävityksen kauhistus on vielä edessä vaikka toki jo erittäin pahoja tapauksia esivallan tekeminä löytyy maan päältä monia. Pahimmat ovat aina esivallan tekemiä, sillä Saatana on sen vallan antanut pahuuden harjoittajille ja Jumala on sen vallan antanut Saatanalle sen pahuuden tapahtumiseen. Näin Jobin kohdalla myös kävi, ja Jeesuksen ja Israelin profeettojen ja apostolien ja pyhien niissä monissa vainoissa, mitä maan päällä on ollut, ja samoin kohteensa monet muut ihmisryhmät myös ja pahuus erittäin suurta tässä lopun ajassa.


      • Islamin_maissa

        Islamin maissa shariassa uskonoppineet ovat esivallan asemassa ja Raamatussa opetetaan että esivalta on Jumalasta, ja näin oli natsien aikaan heidän holokaustissa surmatessa juutalaisia ja muita ryhmiä, ja samoin ateismissa myös esivalta on murhannut miljoonia vastustajiaan esivaltaan asennettuna. Tietenkään ei Jumala mielisty ihmisten pahuuteen vaikka sitä kuka harjoittaisi maan päällä ja vaikka millainen laki olisi sitä pahuutta puolustamassa yhteiskunnassa. Meidän ajan pahuus on täysin erilaista kuin Raamatussa esitetyt ja pahin silti vielä edessä, koska ihmiset rakastavat enemmän Saatanaa kuin Jumalaa ja antaneet vallan pahalle johdattaa heidät moninaisten kärsimysten alaisuuteen. Jumalan tahto alusta asti vain hyvää jokaiselle ihmiselle antaa ja jokainen uudestisyntynyt tämän ymmärtää, kuten Job myös tuli ymmärtämään ja Jeesus opetti kärsimysmaljan juomisen apostoleilleen ja pyhilleen, jo ennenkuin sitä joutuivat maistamaan.


      • Valitettavasti_tosiasia

        Valitettavasti tosiasia on se maailmassa ettei pahuutta harjoittava ihminen sitä itse ymmärrä välttämättä edes tekevänsä, koska arvomaailmansa on pimentynyt pois elämän rakastamisesta valheiden ja vihan rakastamiseen ja pahaa tehdessään pyrkii vain elämään toisten kaltaistensa ihmisten mukaan ja näin pahuus saa valtaa ja ydistyy yhä pimeämpään yhteiskunnissa, kun mammonalla on lähes kaikki valta ihmisten päätöksenteossa ja Jumalan opetukset ja lähimmäisen rakkaus kadonnut ihan lähes kokonaan sen lain kirjaimen noudattamiseen, joka tuottaa sitä pahuutta yhteiskuntien asioissa. Kuinka pahuus on mahdollista yhteiskunnissa tässä ajassa? Eikö ihmiset tiedä esimerkiksi Syyriassa, mikä on hyvää ja mikä on pahaa, ja samaa voidaan kysyä myös Suomessa moninaisissa asioissa, eikä ole tietoa hyvästä ja pahasta vaikka Raamattu on Jumalan antamana ihmiskunnalle ollut jo pitkän ajan? Ihmiset voivat hyljätä Jeesuksen opetukset ja Jumalan antaman tiedon hyvästä ja pahasta ja omatuntonsa voi paatua täysin sen vallitsevan yhteiskunnan arvojen kaltaisuuteen vaikka valheet menestyisivät totuuden sijaan ja mammona lähimmäisenrakkauden sijaan. Ei enää nähdä sitä laittomuutta pahana vaan jopa esitetään Jumalan opetuksia aikansa eläneiksi, ja toki tästä syystä myös rakkautensa Jumalaan on kuten Laodikealla vailla mitään todellista Pyhän Hengen vaikutusta vaikka kristillinen tausta olisi yhteiskunnalla ja Raamattua edelleen arvostettaisiin omalla tavalla.


    • Saatana on .....

      Wikipedian mukaan sana saatana tulisi heprean sanasta sätän. En tiedä onko hepreassa sellaista sanaa, mutta jos sotketaan hiukan kieliä ja laitetaan sinne suomenkielikin mukaan, niin sätän vois tarkoittaa säätämistä, kuten vaikka, lain säätäjä.

      Sanskritin kielessä ä:n näköinen kirjain lausutaan kuin pitkä a, eli aa. . .jolloin sana olisi saataan, tai saatan. Josta taas pääsemmekin lauseeseen ' saattaa tulemaan' Kuten Jumala saattaa tulemaan sitä mikä kulloinkin on tarpeen hänen sunnitelmansa mukaan.

      • Muistaakseni_noin_näin

        Saatana tarkoittaa heprean sanana Vastustajaa, ja Jumalalla on oikea ja vasen käsi, ja Jeesus on Jumalan Valtakunnan ainoa Herra ja Kuningas ja Valkeus eli Totuus, ja Isä Jumala tahtoo siunata Israelia ja evankeliumin leviämisen kautta kaikkia kansoja ja ihmisiä hyvään ja pyhään elämään, missä ihmiset tahtovat kaikille lähimmäisilleen kaikkea sitä hyvää, minkä Jumala on luonut ihmisille vastaanotettavaksi kiittäen ja ihmisen hyvä kunnioittaa Luojaa, sillä Jumala on järjestyksen Jumala, ja Jumala antanut ihmisille vallan sitä valtaansa harjoittaa maan päällä ja sekoittanut kielet ja näin syntyneet erilaiset kansat ja valtakunnat rajoineen.

        Jumalan vasen käsi on Saatana, ja edustaa mammonaa ja pimeyttä ja tämän maailman laittomuutta, sillä vastustaa Jumalan asetuksia ja opetuksia ja tehtävänään on tämä ollut ihan Paratisiista lähtien, kun Käärmeenä langetti Aadamin ja Eevan tekemään Jumalan tahdon vastaisesti, ja näin ihminen sai ymmärryksen hyvästä ja pahasta, ja näki alastomuutensa toisin kuin eläimet tässä luomakunnassa, ja ihmiset lymyilivät Jumalan kasvojan kun olivat langenneet perisyntiin ja kirous tästä syystä tuli ihmisten elämään, vaikka näin ei Jumala Luojana tahtonut ihmiselle käyvän vaan kuvakseen hänet loi elämään hyvää elämää Paratiisissa.

        Aina kun ihminen tekee tai sanoo tai ajattelee Jumalan tahdon vastaisesti, se on ihmisestä eli Saatanasta pimeyttä, ja tästä Jumala tahtoo ihmisen vapauttaa Jeesuksessa eli pyhittää totuudessa ja näin ihminen pääsee eroon synnin kahleista ja orjuudesta Jumalan lupausten lapsen asemaan, mutta edellyttää pyhitystä ja totuutta valheiden sijaan, sillä ei ihmistä auta valheet uskonnoissa eikä suhteessa Jeesukseenkaan, kuten näemme Laodikean seurakunnasta Jumalan seurakuntana, sillä vain parannuksen kautta voi päästä Jeesuksen valtakuntaan voittajana.


      • Näin_maailmassa

        Älköön vasen kätesi tietäkö mitä oikea kätesi tekee, ja ihmisinä tässä maailmassa aina Jeesuksen ja Saatanan toiminnan kohteena, ja Jeesukselta tulee hyvä ihmisen elämään ja Saatanalta tulee paha ihmisen elämään. Isässä Jumalassa on sekä Jeesus että Saatana. Ilman Jumalan vaikutusta ei mitään voi olla koko maailmassa.


      • Kuninkaan /( kuka milloinkin ) oikealla puolella istuu Ahura Mazda, luoja ja jumalallinen viisaus, vasemmalla puolella istuu Angra mainyu, vihan ja pahan henki, tai henkilöitymä, koska on olemassa myös kuvia ja patsaista tästä kolmiyhteisestä.

        Tämä on Zarathustralaisuutta. Ahura Mazda on kuitenkin voimakkaampi kuin maiyu, ja voittaa hänet lopulta.


      • Surullista_tietysti
        fari.g kirjoitti:

        Kuninkaan /( kuka milloinkin ) oikealla puolella istuu Ahura Mazda, luoja ja jumalallinen viisaus, vasemmalla puolella istuu Angra mainyu, vihan ja pahan henki, tai henkilöitymä, koska on olemassa myös kuvia ja patsaista tästä kolmiyhteisestä.

        Tämä on Zarathustralaisuutta. Ahura Mazda on kuitenkin voimakkaampi kuin maiyu, ja voittaa hänet lopulta.

        Olet sekopoltsi. Sovit hyvin pahan käsikassaraksi ja vääräksi todistajaksi.


    • "Valitettavasti tosiasia, "

      Sinun pitää mennä valittamaan jonnekkin yhteiskunta tai maailmanpolitiikka palstalle, tai kristilliselle palstalle kun suuri osa maailmasta ja mammonasta on kristillistä.

      • Jeesus_on_juutalaisuutta

        Jeesus on juutalaisuutta ja näin myös Jumalan Valtakunta. Juutalaisuus -palsta on ainoa hyvä palsta käsitellä Raamatun ilmoitusta kaikkinensa ja profetaalisesti ennenkaikkea, sillä kohtaavat nimenomaan Jerusalemia vaikka myös Babyloniasta siellä Eufratin varrella on kerrottu ja tuomioistaan.

        Etkö todella pysty erottamaan juutalaisuutta ja islamia toisistaan. Kristinuskolle on omat palstansa, eikä Raamatussa siitä juuri mitään ole kerrottu, vaikka pilkkanimenä Jeesuksen seuraajia alettiin kristyiksi kutsua, kuten Raamattuun on talletettu, eikä tietenkään Jumala tahdo kieltää Jeesuksen tutkimista keneltäkään ihmiseltä vaan aivan päin vastoin opetetaan pakanoiden apostoli Paavalin kautta, joka on myös juutalainen oman ilmoituksensa mukaan, samoin kaikki Jeesuksen valitut 12 apostolia, ja koko Raamattu on juutalaisuutta ja Jerusalem keskeinen, ja pakanakansoista tähän uuden liiton juutalaisuuteen meitä kutsutaan, joten voinet ymmärtää, että olen sillä ainoalla todella hyvällä palstalla näitä asioita käsitellessäni. Tietysti toiset palstalaiset voivat osallistua keskusteluun tai olla osallistumatta, ja sama oikeus on myös muiden aloitusten suhteen, toki ei vihakirjoittelua kannata tehdä vaan olla Jumalan tahdon esittäjänä ja on tärkein asia koko maailmassa, aivan varmasti.


      • Todellakin_piskuinen

        Todellakin piskuinen on juutalaisten valittu joukko Jumalassa, toki näiden 100-200 sukupolven aikana juutalaisuutta voi olla monissakin ihmisissä tässäkin ajassa, ja juutalaisuudessa tarkoitan Jaakobin eli Israelin sukukuntien jälkeläisistä Juudaan ja Benjaminia ja osaa Leevistä myös. Loput sukukunnat lienevät vielä Jumalan salaisuutena jossakin, ja Danmark sopii Daanin sukuun, eikä se ole Jeesuksen 144 000 apostolin joukossa kuten muut yksitoista.


    • Sana ' jumala' kuulostaa enemmän islamilaiselta, kuin juutalaiselta. JHWH

      Jumanah on islamilainen tytön nimi ja Jamaal, Jameel ovat miehen nimiä mutta tarkoittavat 'Kauneus ' .

      • Islamissa_myös

        Jumalalla on ihan oma erillisnimi, ja toki sitä voidaan käyttää myös yleisenä jumalasta.

        Juutalaisuudessa Jumalalla on myös ihan oma erillisnimi ja Yeshua lyhennettynä, ja suomennettuna Jeesus.

        Kristinuskossa ainakin suomessa valtauskonto käyttää Lutherin nimeä virallisesti.


      • Raamatussa_opetetaan

        Paavalin toimesta lahkoutumisesta. Ilman Jeesuksen Henkeä ihminen lahkoutuu helposti. Sama lahkoutuminen nähdään myös politiikassa ja yritysmaailmassa.


    • Selvästi_näyttää

      nimimerkki "fari.g" markkinoi islamia tälle Juutalaisuus -palstalle, ja varmaan syyttää siitä sitten minua omassa mielessään, ja tällaista se on tässä ajassa. Hänen tarkoituksen mukaisuutensa voidaan helposti nähdä ja siitä myös saa palkkaa tässä yhteiskunnassa. Toisen maailmansodan aikaan natsit ja islamistit myös tekivät yhteistyötä, ja syyttivät juutalaisia.

      • Minä vain paljastan salattuja, ettette mene Jamalin valtakuntaan ihan huomaamatta kuin eksyneenä tietämättömyyteen.


      • valheita_esität
        fari.g kirjoitti:

        Minä vain paljastan salattuja, ettette mene Jamalin valtakuntaan ihan huomaamatta kuin eksyneenä tietämättömyyteen.

        valheita esität moninaisesti ja jatkuvalla syötöllä. Sanoistasi tunnetaan sydämesi tila.


    • Islamista_tässä

      Kuka Euroopassa ottaa vastuun islamistien tekemistä terroriteoista? Ne, jotka heidät päästävät maahan ja jopa edellyttävät kaikkien maiden heitä vastaanottamaan, vai pitääkö jonkun muun tahon ottaa vastuuta tässä? Onneksi Israelin huolehtii omien maidensa kansalaisten turvallisuudesta ja toki sitä tahtovat myös Euroopan maat tehdä ja silti maahan otetaan vastaan terroristeja ja mikä tässä asiassa sitten on vialla ja kenellä vastuu?

    • Tietysti_auttaa

      Lähi-idän terroritilannetta, jos terroristit sieltä vähenee ja tänne Eurooppaan heitä saapuu. Ehkä tämä on eräänlaista lähikansojen rakastamista, mutta mistä johtuu siellä lähtömaassa se terrori sitten, ja Israel saanut maistaa tätä islamin terroria ihan jo vuosisatoja, toki myös kristilliset kansakunnat terrorisoineet juutalaisia, ja hedelmistään puut tunnetaan varmuudella, kuten Jeesus Juutalaisten Kuninkaana on opettanut hyvin selvästi.

    • Pedon_merkistä

      Pedon merkistä voimme ymmärtää kuinka tässä ajassa taloutta käytetään terrorina ja pakotteena ja huipentuu laittomuuden salaisuuteen, kun ei voi ostaa eikä myydä ihminen, jolla ei ole pedon merkkiä otsassa tai oikeassa kädessä, ja siinä merkissä on pedon nimi tai sen nimen luku 666. Tätä terroria ja painostuskeinoa käytetään tässä ajassa jo paljon erinäisissä yhteyksissä eri yhteiskuntien välillä. Tähän väkivaltaan liittyy myös se väkevä eksytys ja valheen kaikki voima, ettei lainkaan olisi väkivaltaa vaan ikäänkuin tervettä yhteiskunnallista vaikuttamista. Natsit ennen toista maailmansotaa, nimenomaan estivät juutalaisten toiminnan taloudessa Saksassa ja boikotteja esitetään myös tässä ajassa Israelia ja juutalaisia vastaan moninaisesti, ja täyttä petollista väkivaltaa tämäkin vaikka tapahtuu ikäänkuin aseettomana. Samoin kaikenlainen vapaudenriisto gettoihin siirtämisenä ja putkat myös sitä Suomessakin ovat täyttä väkivaltaa, kun vapaudenriisto tapahtuu esivallan mielivallan mukaan eikä totuudellisesti Jumalan tahdossa. Tietysti yhteiskunnan lainsäädännössä voidaan antaa "pahalle esivallalle" se valta tällaiseen ja puolustetaan sitä valheellisesti väärin todistuksin sen jälkeen. Väkivaltaa ei ole vain ruumiillinen vaan myös henkinen ja vahvemman osapuolen kohdellessa heikompaa pahan sydämensä tahdon mukaan. Koulukiusaajat ovat tästä hyvä esimerkki, ja sitä vastaan esitetään, mutta saako sitten virkavalta käyttää väkivaltaa lain suomin edellytyksin, ei tietenkään todellisuudessa, mutta käytännössä tätä helposti voi tapahtua ja moninaisesti myös Suomessa tässä ajassa.

      Ihmisen oikeusturva ei todellakaan ole itsestään selvyys Suomessakaan tässä ajassa, sillä laittomuutta on paljon todellisuudessa.

    • Turkissa_nähdään

      kuinka poliittisen vallankäyttäjän menetelmiin sopii myös taloudellisen vallan käyttö ja jokainen valtaa käyttävä tämän ymmärtää ja voi sitä myös käyttää kaikkialla.

    • Suomessa_2017

      Erittäin kovat arvot käytössä!

      • Suoraan_sanottuna

        Saatanan kovat käytössä!


      • Valhemedia_ei_ole

        Valhemedia ei ole vain väärien uutisten esittämistä vaan myös totuudellisten esittämättömyyttä!


    • Miten on, kun ilmestyskirja kertoo karitsan ( jeesus) avaavan sinettejä ja tulee vitsauksia maan päälle, kuten vaikka Hallava hevonen jonka selässä istuu kuolema.
      Kun Halla on tosinpäin allah.

      • Tutkimuksesi_taso

        Tutkimuksesi taso kertonee tämän ajan tasosta laajemminkin niissä piireissä, missä vaikutat.


    • Jumalan_pyhillä

      Jumalan pyhillä Jeesuksessa ei ole maan päällä taistelu ihmisiä vaan pahuuden henkivaltoja vastaan, sillä Jumala Jeesuksessa tahtoo jokaisen ihmisen pelastumista eli pääsemistä Uuteen Jerusalemiin ja Jeesuksen hääaterialle nimensä Jumalan elämänkirjaan kirjoitettuna, mutta edellyttää tämä maailman voittamista ja nimensä pysymistä Jumalan elämänkirjassa, ja kirjoitetaan Jeesuksen tunnustaessa ihmisen, kun ihminen tunnustaa Jeesuksen sydämen uskonsa mukaan. Jumalan Valtakunnan lapseuteen päästäkseen hänen tulee uudestisyntyä Jeesukseen vedestä ja Hengestä ja täyttä juutalaisuutta tämän myös on, kuten Jeesus opettanut Raamatussa selvästi "pelastus on juutalaisista".

      Raamatun juutalaisuus Jeesuksessa on se yksi tärkeä asia, minkä Jeesus opettanut kaikille ihmisten sukupolville, ja Jeesus kehottaa meitä valvomaan ja rukoilemaan ja katsomaan ettei kukaan meitä eksytä. Älä pety ihmisiin siten, että hylkäisit Jumalan Jeesuksessa, vaan lähesty Jumalaa Jeesuksen nimessä, niin tulet tuntemaan totuuden, ja tämä tekee sinut vapaaksi synnin orjuudesta ja pyhittää sinut totuuteen, kun Isä tahtoo jokaiselle ihmiselle ja tärkeä kiittää ja kunnioittaa ainoaa Jumalaa eli Luojaa Jeesuksen nimessä, totisesti, ylistetään Isää Jumalaa Jeesuksen nimessä.

    • Historia_opettaa

      Euroopan ja Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan juutalaisvastaisten yhteistyöstä myös antisemitismissä ja toki Raamatussa hyvin selvästi se, kuinka pakanakansat nousevat Jumalan kaupunkia vastaan ja johtuu Saatanan vaikutuksesta, kuten myös huonot hedelmät antisemitismissä tämän myös kertoo tämän selvästi. Tietysti samanaikaisesti Euroopassa ja Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa ja koko maailmassa on myös Jumalan siunaamia, joka siunaavat juutalaisia ja Israelia juutalaisvaltiona ja Jumalan tahdon mukaan syntyneenä ja Jumala tahtonut koota ja edelleen kokoaa valittua kansaansa omaan luvattuun maahansa, kuten Aabrahamille ja Iisakille ja Jaakobille ja Moosekselle ja jälkeläisilleen on nämä lupaukset annettu ja täyttyneet. Tietysti Saatana vihaa tätä, sillä vihaa Jumalaa, ja nähdään natsisaksan holokaustissa ja islamilaisten tuhopyrkimyksissä Israelin suhteen, ja samoin nähdään kaikessa antisemitismissä Israelia ja Jumalan tahtoa vastaan, kuten on näistä kerrottu Raamatussa esikuvallisesti ja jopa samat maan päälliset valtiot ovat antisemitismiä noudattamassa kuin historiallisiassa on tapahtunut aiemmin jo vuosituhansia sitten. Jeesus vasta palatessaan tuomitsee kansat ja ihmiset myös sen mukaan, siunaavatko vai kiroavatko ne Israelia eli pyrkivätkö edistämään Israelin menestymistä Jumalan tahdossa vai pyrkivätkö estämään Jumalan tahdon tapahtumista. Jumalan Hengen vuodatus Israelille on lähitulevaisuudessa tapahtumassa ja 144 000 Jeesuksen apostolia aloittaa sen jälkeen pyhän tehtävänsä ja kestää sen 3,5 vuotta, tämän jälkeen Saatana johdattaa kärsimyksiin ja Jumalan tuomioihin eksyttämänsä kansakunnat ja yksilöihmiset, mutta Jeesuksessa pyhittyneet ja maailman herran voittaneet kootaan Jeesuksen tulemuksessa Jumalan hyvyyteen ja valtakuntaan, ja tämä kestää sen tuhat vuotta Jeesuksessa ja maan päälle on laskeutunut Uusi Jerusalem, kuten on kirjoitettu ja edeltä meille ilmoitettu.

      Olkaa viisaita ja lakatkaa tyhmyydestä. Jumala ja Jeesus ja ristin evankeliumi on viisautta jokaiselle ihmiselle ja ensin annettu juutalaisille ja kauttaan meille ja Raamatussa talletettuna tämä kaikki. Tyhmät eksyvät yhä enenevästi Saatanan valheisiin ja vihaan Jumalan evankeliumia ja merkkinä maailman ja mammonan rakkaus ja vähenevä lähimmäisen rakkaus yhteiskunnan kaikkia ja Jeesuksen pyhiä kohtaan. Tämä on täyttä todellisuutta jo nykyään ja toki ollut ja Kainin murhatessa Aabelin noin kuusi tuhatta vuotta sitten. Viisaat nämä ymmärtää ja tyhmät eivät ymmärrä tärkeintä asiaa jokaiselle ihmiselle eli Jumalan evankeliumin merkitystä ja tämän ajan merkkejä ja hedelmien todistusta, sillä eivät tahdo pyhittyä Jumalassa Jeesuksen sanojen ja Pyhän Hengen vaikutuksessa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe