Toivottavasti tämä "Juutalaisuus" -palsta

Raamatussa_Jeesuksesta

Toivottavasti tämä Juutalaisuus -palsta tuottaa kunniaa Jeesuksen Isälle ja Jumalalle, sillä Raamatun mukaan Jeesus on Juutalaisten Kuningas ja Daavidin Juurivesa ja Aabrahamille luvattu Siemen, joka rikkipolkee Käärmeen pään, ja Käärme on Saatana, joka mammonallaan ja sen vallalla pyrkii kaikki kansat ja ihmiset eksyttämään valheisiin ja vihaan Jumalaa ja Israelia ja juutalaisia vastaan. Tätä antisemitismiä olemme nähneet paljon koko maailmassa ja pahin on vielä edessä, sillä Jumala antaa Saatanan voittaa Jumalan pyhät ja Jerusalemiin asetetaan kuvapatsas Babylonian kuninkaasta, ja nimestään voidaan laskea ymmärryksellä 666 eli kuusi sataa kuusikymmentä kuusi, eli ne uudestisyntyneet Jeesuksessa pystyvät tämän laskemaan, joille Isä Jumala sen armonsa ja rakkautensa ja tietonsa suo täysin lahjana, sillä anovat saavat ja sen tähden ei anneta ihmisille, etteivät ano Jeesuksen nimessä, eikä Jumala katso ihmisiin näissä asioissa vaan tekee lupauksiensa mukaan kaikille ihmisille ja lupauksen lapsensa saavat sen hyvän pyhän siunauksensa, amen, halleluja!

Saatana ja palvelijansa on tähän maailmaan suotu tuottamaan kärsimystä ja valheita ja kaikenlaista laittomuutta kuten ahneus ja rahan halu pahimmillaan on sitä tässäkin ajassa. Pedon merkki osoittaa pahuuden eli laittomuuden huipentuman, ettei kukaan voi ostaa eikä myydä ellei ole sitä merkkiä oikeassa kädessä tai otsassa, ja pedon merkissä on pedon nimi tai sen nimen luku 666.

8

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä_ymmärtää

      Raamatun Ilmestyskirjassa esityistä kahdeksasta pedosta:
      1) Egypti, hepralaisten miespuolisten hukuttaminen Niili-jokeen.
      2) Assyyria, Syyria nykyään Eufratin varrella, ja jokaiselle selvää tämä väkivaltansa.
      3) Babylon, Irak nykyään ja Sadam Israelin vihollisena ja ihmiskunnian hakeminen tunnusmerkkinsä ja nimestään 666 heprean kirjaimilla: s=60, a=1, d=4, a=1, loppu-m=600, ja yhteensä 666, ja nousee vielä "kuolleista".
      4) Persia, Irak nykyään ja neljä valta, kun natsisaksa kolmas valtakunta juutalaisten hävittäjänä, ja neljäs valtakunta pahuuden huipentuma hävityksen kauhistuksessa.
      5) Kreikka, jokainen tämän tunnistaa.
      6) Rooma, jokainen tämän voi tunnistaa.
      7) Kymmenvaltioliitto, jossa neljä ensimmäistä ainakin, mutta mahdollisesti myös kuusi, sillä myös toisessa maailman sodassa natsisaksa ja Jerusalemin islamilainen mufti tekivät yhteistyötä keskenään, ja pantteripedossa on valtioiden liitto, kuten Iranin kanssa on liiton tehneet monet kansakunnat.
      8) Yksi viidestä ensimmäisestä, eikä siten Rooma, vaan Babyloniasta eli Irakista Eufratin varrella esitetään yksiselitteisesti Raamatussa ja kun Eufrat kuivuu niin auringon noususta eli idästä eli Iranista tulevista maan vihan viinipuun kuninkaista Raamatun profetioissa edeltä kerrotaan ja Jumalasta, kuten Jeesus on juutalaisuudesta ja Israelista ja samoin kaikki uudestisyntyneet vedestä ja Hengestä, amen, halleluja!

      Yksikään jumalaton ei näitä ymmärrä, mutta jumaliset pyhät kiittävät Isää Jeesuksen nimesssä, amen, halleluja! Jeesuksen nimessä olkaa siunatut kaikki tämän lukijat, amen, halleluja!

    • Raamattu_Jumalasta

      Raamattu Jumalasta ihmisten kautta annettuna, ja Israelin ja juutalaisten osuus tässä ihan keskeistä kaikkien kansojen keskuudessa, sillä näin on Jumala Isänä kaiken säätänyt Pojan Jeesuksen kautta ja Pyhässä Hengessä Raamattu meille annettu, kuten jokainen uudestisyntynyt Jeesuksessa tämän voi ymmärtää. Jo luomisen yhteydessä Jumala erotti Valkeuden eli Jeesuksen Pimeydestä eli Saatanasta, ihan ensimmäisenä päivänä. Pimeys ei tätä silloin eikä vielä nykyäänkään ymmärrä.

    • JeesusEiOleJumala

      Totisesti: Jeesus ei ole sama kuin Isä Jumala, vaan Jumalan valitsema ja lähettämä Jumalan Poika (profeetta) ja Ihmisen Poika (messias). Joka ymmärtää sanat, ymmärtää toruuden. Ja joka osaa ymmärtää uskontoa, sillä on himputin hyvä uskonnonlukutaito.

    • Luetaan_Raamattua

      Luetaan Raamattua anoen Pyhän Hengen opetusta Jeesuksen nimessä, ja annetaan, ja todellakaan ei kaikkien kannata alkaa opettamaan ja siten myös valheita esittämään Jeesuksesta ja toisistakaan ihmisistä. Ihmisten sanat kertovat ihmisen sydämen täyteydestä ja suhteesta Isään ja Poikaan ja Totuuden Henkeen. Samoin tekonsa yhteiskunnassa kertovat myös suhteestaan lähimmäisiinsä ja Jeesus opettanut hyvin ja esimerkin antanut jokaiselle ja ennenkaikkea valtaa käyttävillä tässä maailmassa "Tee lähimmäisille kuten tahdot itselleen tehtävän" ja silti Jeesus huudettiin ristille ja apostoleitaan myös moninaisesti vainottiin vaikka eivät mitään pahaa tehneet vaan hyvää Jumalan antamaa evankeliumia levittivät ja samoin Pyhän Hengen hyvinä tekoina myös monet sairaat paranivat ja kuolleet heräsivät eloon ja riivatut vapautuivat pahuuden henkivaltojen sidoksista ja valheita opettavat fariseukset joutuivat häpeämään sydämensä kovuutta ja pahuutta ja tuosta hapatuksesta Jeesus myös varoitti apostoleitaan moninaisesti. Näin on myös nykyään, sillä Jeesus vaikuttaa sitä hyväänsä palvelijoittensa kautta, ja jälleen syyttäjät osoittavat sydämensä valheellisuuden ja tuottavat vääriä todistuksia ja valheellisia sanoja ja tietysti tämä on huono asia koko yhteiskunnan kannalta.

    • Kiitetään_Jumalaa

      Kiitetään Jumalaa Jeesuksen nimessä ja siunataan Israelia ja valvotaan ja rukoillaan kaikkien pyhien puolesta ja katsotaan ettei kukaan meitä Jeesuksen pyhiä eksytä, ja eksyttäjät ovat moninaiset ja erittäin valheellisia ja puolueellisia vailla hyvyyttä toisia ihmisiä kohtaan. Valitettavasti näin on tässä ajassa myös Suomessa ja hyvin viralliselta taholta pahantahtoisuus esitetään, mutta aina pimeyden teot suoritetaan pimeydessä.

    • juu_juu

      Juutalaiset vikaa kristittyjä ja muslimeja. Jeesuksenkin nuo saatanan kätyrit naulitsivat ristille ja tappoivat.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1465
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe