Vaikeasti lähestyttävä ihminen

yksinjätetty

Eli minulla on eräs ystävä kaveri tuttava miten itse kukin haluaa asian tulkita, mutta joka tapauksessa en saa häneen kontaktia. Hän ei aina edes vastaa soittoihin tai tekstiviesteihin. Ja kun yllätän hänet kasvotusten ja yritän kertoa samaa asiaa mitä olisin puhelimessakin kysynyt eli ehdottaa tapaamista että voitaisiin tehdä jotain yhdessä niin koskaan hänellä ei ole aikaa. Ja jos esimerkiksi kysyn seuraavan viikon aikataulua niin hän ei välttämättä edes vielä tiedä siitä mitään, joten sehän tarkoittaa sitä että hänellä olisi kalenteri vielä tyhjä joten silloinhan hänellä olisi aikaa kun pistäisi vain ruksin johonkin tyhjään päivään niin asiahan olisi heti sillä selvä. Mutta kerran hän ei sitä tee niin sehän todistaa vain sen että hän ei HALUA minua tavata. Ja muutenkin kun yritän häntä aina sattumalta törmätessään jututtaa niin minä saan olla koko ajan äänessä ja hän ei yleensä sano juuri mitään muuta kuin joo tai kyllä, että aika yksipuolista. Ja mikä pahinta kysymys ei ole edes siitä että hän haluaisi olla vain yksin, vaan päinvastoin hänellä on isot ystäväjoukot joita kulkee tapaamassa pitkin suomea. Joten kysymys on vain siitä että hän ei halua olla minun kanssa missään tekemisissä, vaikka en ole tehnyt hänelle mitään pahaa enkä sanonut hänestä sanaakaan pahaa en edessä enkä edes takana päin. Joten mitä minä teen hänen kanssa? Ja kun en voi häntä unohtaakkaan koska asumme samalla paikkakunnalla ja näen häntä jos en viikottain enkä aina kuukausittainkaan mutta kuitenkin monta kertaa vuodessa.

41

1730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ggnoigoiengoi

      Ei kai tässä mitään epäselvää ole, jos itsekin huomaat ettei hän ole niin kiinnostunut lähentymään kanssasi. Ei tarvitse tarkoittaa silti, että sinussa olisi jotakin vikaa, vaan kenties hänellä on mielestään jo tarpeeksi ystäviä/ kavereita ja haluaa pyhittää vapaa-aikansa näille. MIelestäni sinun kannattaa nyt jättää hänet rauhaan, kun hän on selkeästi passiivisella otteellaan tehnyt asian selväksi. Ja ei kai häntä unohtaa tarvitse. Voit odottaa, jos hän kenties ottaisi yhteyttä. Jos taas ei ota niin moikkaatte ja vaihdatte muutaman sanan silloin tällöin, kun sattumalta tapaatte, niin kuin tähänkin asti.

    • Yksinjätetty

      Joo niin minä olen vähän ajatellutkin että hänellä on ilmeisesti liikaa ystäviä kun hänellä on vara käyttäytyä noin. Ja siksipä hän ei osaa ajatellakaan mitään muuta kuin itseä.

    • Roikkuvakakkonen

      Uskomatonta etkö jo osaa nähdä ettei se halua pitää sua edes ystävänä. Jos antaisit sille suoran ehdotuksen seksiin jos sitten suostuisi . Kokeile sillähän näät mitä hakee sinusta? Vaikeasti lähestyttävä jopa joo. Näet sitä aina silloin tällöin. Etköhän vastauksen ole saanut kun ei vastaa. Jos ystävä olisit vastaisi kyllä. Jos taas salainen rakastaja vastaisi se silloinkin. Mutta ihan oikeasti edelleenkö tyrkytät itseäsi vaikeasti tavoiteltavaa kohtaan? Aika Säälittävää. Senkö pitäisi sinua loukata ja sanoa suoraan painu vittuun? Silläkö uskoisit vasta? Jos se on kiltti ja kohtelias ja yrittää keksiä tekosyitä ja valkeita valheita ettet roikkuisi siinä? Tulkita voi monella tapaa kuten huomaat. Etkö osaa suhteita ihmisiin oikein? Kysyt suoraan tapaamista sillä se lähtee ja jos edelleen keksii valkeita valheita silloin sinun pitää ymmärtää jättää rauhaan.

    • eipakkoystävyydelle

      Käytöksesi lähentelee ahdistelua.
      Tuo ihminen osoittaa sinulle nätisti omalla käytöksellään, että peräänny, anna hänen olla rauhassa. Hän ei halua olla sinun ystäväsi, eikä halua olla tekemisissä kanssasi.
      Et sinä voi pakottaa ihmisiä olemaan kavereitasi.

      Seuraavan kerran kun näet hänet, sanot hei ja kävelet ohi.
      Älä ala kyselemään mitä kuulu ja pälättämään omia juttujasi, kävelet vaan ohi.
      Näin teet jatkossakin ja kas hetken päästä sinulla ei ole ollenkaan paha mieli.

    • yksinjätetty

      Minulla ei ole mitään syytä häntä vältellä koska en ole tehnyt hänelle mitään pahaa. Kaikella täytyy olla joku syynsä. Jos hän ei halua olla ystäväni niin hänellä täytyy olla siihenkin joku syy, mutta kuten jo sanoin etten ole ehnyt hänelle mitään pahaa niin syytöntä vihaa en aijo ottaa vastaan. Hän voi vihata minua vaikka kuin, mutta se miksi hän minua vihaa niin se minulla on oikeus tietää.

      • ggnoigoiengoi

        Tuntuu että sulla on aika mustavalkoinen näkemys aiheesta. Ihan kuin ainoat vaihtoehdot on joko vihata sinua tai olla kaverisi. Kaverien muodostamiseen tarvitaan myös sosiaalista pelisilmää, jos toinen tekee käytöksellään selväksi, ettei halua olla tekemisissä sen kummemmin niin tällöin jo ihan oman itsekunnioituksenkin vuoksi parempi perääntyä ja etsiä kavereita sitten muualta. Jos hän ei halua kaveria sinusta niin ei se tarkoita, että hän vihaisi sinua.

        Hänen ei myöskään tarvitse perustella tätä mitenkään sinulle, koska yleensä sen molemminpuolin kyllä huomaa voiko tuttavuudesta kehkeytyä enemmän. Syinä hänellä voi tosiaan olla, että hänellä on jo tarpeeksi läheisiä. Hänellä voi myös olla vaikea elämäntilanne ja haluaa mieluummin viettää aika läheistensä kanssa. Suosittelen, että jätät hänet rauhaan, koska muuten käytöksesi menee jo melkeinpä häiriköinnin puolelle.


      • yksinjätetty
        ggnoigoiengoi kirjoitti:

        Tuntuu että sulla on aika mustavalkoinen näkemys aiheesta. Ihan kuin ainoat vaihtoehdot on joko vihata sinua tai olla kaverisi. Kaverien muodostamiseen tarvitaan myös sosiaalista pelisilmää, jos toinen tekee käytöksellään selväksi, ettei halua olla tekemisissä sen kummemmin niin tällöin jo ihan oman itsekunnioituksenkin vuoksi parempi perääntyä ja etsiä kavereita sitten muualta. Jos hän ei halua kaveria sinusta niin ei se tarkoita, että hän vihaisi sinua.

        Hänen ei myöskään tarvitse perustella tätä mitenkään sinulle, koska yleensä sen molemminpuolin kyllä huomaa voiko tuttavuudesta kehkeytyä enemmän. Syinä hänellä voi tosiaan olla, että hänellä on jo tarpeeksi läheisiä. Hänellä voi myös olla vaikea elämäntilanne ja haluaa mieluummin viettää aika läheistensä kanssa. Suosittelen, että jätät hänet rauhaan, koska muuten käytöksesi menee jo melkeinpä häiriköinnin puolelle.

        No siinä tapauksessa hänellä on aina vaikea elämän tilanne, olen nimittäin tuntenut hänet jo 6 vuotta ja käytös on ollut koko ajan kutakuinkin samanlaista. Eikä tässä mistään häiriköinnistä ole kysymys nimittäin koskaan en ole käynyt edes hänen kotonaan, puhelimella olen vain ottanut häneen yhteyttä. Mutta sen olen päättänyt että en ota enää edes puhelimella. Mutta mitä tulee sitten tuohon sattumalta törmäämiseen niin enhän minä voi sen vuoksi kotiinkaan linnoittautua, täytyyhän minunkin käydä asioitani hoitamassa niin kuin varmasti hänenkin.


    • tiedäntunteen

      Moikka,
      mulla on vähän samanlainen tilanne ku sulla. Yksi kaveri on jo pitkään käyttäytynyt oudosti. Joskus vastaa viesteihin, joskus ei. Ei tykkää enäää FB/Insta päivityksistä, vaikka ennen tykkäili silloin tällöin. Ei ota oma-aloitteisesti yhteyttä. Olen nostanut kissan pöydälle monesti ja sanonut hänelle suoraan että jos ei halua olla kaveri, niin sanoisi suoraan ja perustelut. En ole tehnyt hänelle mitään pahaa ja senkin olen sanonut ja etten ymmärrä mistä kenkä puristaa. Joka kerta hän sanoo, ettei mikään vaivaa eikä ole aikeissa katkaista välejä. Kovin ristiriitaista. Ja joka kerta latelee eri syyt/tekosyyt miksei ole ollut yhteydessä jne. Olen luovuttanut hänen suhteen ja odotan yhteydenottoa hänen puoleltaan. Kyllästyttää tollaset tyypit josta ei ota mitään selvää. Itse epäilen että hän ei uskalla tai halua jostain syystä katkaista välejä, vaan pitää "varalla" tms. Ärsyttävää.

    • yksinjätetty

      Sellaiset tyypit on kyllä todella ärsyttäviä jotka puhuu yhtä ja tekee toista. Esimerkiksi itsellänikin on kokemusta sellaisista jotka esittävät valekutsuja kylään, ei tältä kyseiseltä tyypiltä vaan monelta muulta. Eli ensin muka kutsutaan kylään ja sitten kun toinen olisi tulossa niin koskaan heille ei sovi. Itsekkään en ymmärrä että miksi vieraita täytyy kutsua jos ei oikeasti halua ottaa niitä edes vastaan, todella kaksinaamaista peliä.

    • Hei ap.

      Ihmissuhteet ovat usein vaikeita ymmärtää, koska ne eivät noudata mitään yksinkertaista logiikkaa, jolla voisi päätellä että kun toimin näin, siitä seuraa tämä. Kuvailit tilannetta, jossa mielellään olisit henkilön ystävä tai läheinen, mutta hänellä ei ole samanlaisia aikeita sinun suhteesi. Ystävyyssuhde voi kehittyä vain jos molemmat haluavat sitä. Yksipuolinen ystävyyssuhde ei ole ystävyyttä. Vaikka sinua miten kirvelisi, et voi pakottaa, vaatia tai painostaa häntä ystäväksesi. Mitään selitystäkään siihen ei välttämättä koskaan tule. On hyväksyttävä tosiasiat ja etsittävä uusia ystäviä muualta. Normaali asiallinen, kohtelias kanssakäyminen esim kadulla tavattaessa voi jatkua, vaikka ystävyyttä ei synnykään


      Merja, diakoni

      • Jooeikylläei

        Merja etkö lukenut aloitusta. Ns. ystävä ei ole kohtelias kadulla tavatessa.


    • etsimuitaystäviä

      Tuo ihminen on osoittanut sinulle moneen kertaan, ettei hän halua olla tekemisissä kanssasi.
      Ehkä teillä ei kemiat natsaa tms, ei hän ole tilivelvollinen sinulle miksi ei välitä seurastasi.

      Jokainen meistä saa vapaasti valita omat ystävänsä, ja onneksi nykyään saa valita jo myös sukulaisensakin. Itse olen jättänyt taakse monet serkut ja muut sukulaiset. En ole enää vuosiin mennyt niiden häihin enkä rippijuhliin. Miksi menisin kun emme ole olleet tekemisissä yli 15 vuoteen. En välttämättä heitä edes ulkonäöltä tuntisi jos kadulla vastaan tulisivat.

    • yksinjätetty

      No enhän minä voi mennä maailmasta pois, kuten sanoin asumme samalla paikkakunnalla ja joudumme kohtaamaan vähintäänkin monta kertaa vuodessa haluttiimpa me sitä tai ei. Ja jos kemiat ei natsaa niin kenempä kanssa ne sitten natsaisi. Eihän kahta samanlaista ihmistä ole olemassakaan, kaikkihan me ollaan erilaisia ja siitä huolimatta ihmisille syntyy ystävyyssuhteita.

    • omarauhakaikille

      No mikä siinä sinulle aiheuttaa ongelmaa vaikka asuttekin samalla paikkakunnalla?
      Kun tulette kadulla tai kaupassa vastakkain, sanot moi/hei/hyvää päivää ja jatkat matkaa.
      Ei siinä sen enempää tarvitse alkaa pölpöttämään. Jos toinen kerran on moneen kertaan tehnyt selväksi, että häntä ei sinun seurasi kiinnosta.

      Tervehdithän sinä oletettavasti esim. kaupan kassaakin, bussikuskia jos bussilla kuljet, naapureitakin jos kadulla vastaan tulevat, jne muita ihmisiä, mutta etkän sinä heidänkään kanssa hyvää päivää kirvesvartta mitä kuuluu, onpa ilmoja pidellyt, keskustelua ala käymään!

    • yksinjätetty

      No en ala kaikkien kanssa varsinkaan jos minua ei heidän seuransa kiinnosta. Mutta sellaisten joiden seura kiinnostaa niin olen taistelija enkä luovuttaja. Ja sellaisille joille en ole mitään pahaa tehnyt eikä koskaan ole ollut edes mitään riitaa niin en koe mitään syytä heitä vältellä enkä ottaa syytöntä vihaa vastaan. Sellaisten on hyvin helppo puhua ja annella ohjeita joille tulee ystäviä ovista ja ikkunoista. Mutta esimerkiksi itselläni on viimeisen 10 vuoden aikana käynyt vain 3 kertaa vieraita vaikka kutsuttu on. Ja kyläkutsujakin on tullut vain 3 kertaa kolmet lakkiaiset, joten siinä kaikki. Eli jos ovikello ja puhelin eivät soi niin silloin on ainoa mahdollisuus hoitaa ihmissuhteita rientää juttusille silloin kun sattumalta törmätään kiinnostaviin ihmisiin. Ja nimenomaan kiinnostaviin joten mitään eläkeläiskerhoja en kaipaa.

      • ffffffffg

        Ihmissuhteissa tai ystävyyssuhteissa ei ole kyse taistelusta vaan keskinäisestä kunnioituksesta ja kemiasta. Niin kuin sanoit ettet itsekään ole kiinnostunut kaikista ihmisistä niin miksi kuvittelet, että kaikki joiden perään itse haluaisit "taistella" olisivat sinun seurastasi kiinnostuneita.


      • Juupajuu6578

        Olet nyt hakoteillä. Et voi pakottaa ketään ystäväksesi. Ei ole kyse sinun oikeuksista tai taistelusta. Jokaisella on valinnanvapaus kenen seurassa viettää aikaansa.


    • Yksinjätetty

      Eikö se vanha sananlasku kerro että niin metsä vastaa kuin sinne huuudat?

      • poispoiskiireesti

        Niinhän se vanha sananlasku sanoo, mutta koeta ymmärtää, että sinä huudat aivan liian lujaa. Olet liian päällekäyvä, ahdistava ihminen, hän ei halua olla sinun kaverisi, mutta kohteliaisuussyistä ei ole sanonut sitä sinulle suoraan.
        Mitä enemmän ehdottelet yhteistä tekemistä, sitä suuremmaksi kauhu siellä toisessa päässä kasvaa, että ei kai tämä helkkarin maanvaiva meinaa luoksenikin jo väkisin tulla!
        Tai en minä muista ihmisistä tiedä, mutta itse ainakin otan tuollaisessa tilanteessa pari askelta taaksepäin ja totean hyvin yksikantaan, että oli mukava nähdä, mutta minulla on nyt vähän kiire ja poistun pikana takavasemmalle.


      • hylätty4

        Se, että sanotaan suoraan ei tarkoita, että pitäisi loukata toista. Se on taito puhua ikävistäkin asioista suoraan mutta ystävällisesti niin, että kummallakin on hyvä mieli. En ymmärrä mikä siinä on niin vaikeaa.


    • yksinjätetty

      Voi kuule siitä "luokseni" tulemisesta ei ole mitään vaaraa. Minullakun ei ole tapana työntyä kenenkään kotiin ilman kutsua, koska tiedän että jokaisen kotirauhaa pitää kunnioittaa. Mutta sitä etteikö saisi jutella tuttujen ihmisten kanssa julkisilla paikoilla ei laki kiellä. Ja helppohan se on sellaisten puhua jotka saavat seuraa vain yhdellä puhelin soitolla mutta kaikilla kun ei sitä mahdollisuutta ole.

      • Toinen.yksinjätetty

        Olen just samaa mieltä kanssasi " yksinjätetty"
        Ei minunkaan kotiini tulla ilman lupaa .


    • yksinjätetty

      Valitettavasti minun kotiini ei tulla edes luvan kanssa.

    • jomking

      Vittuako pitää edes lähestyä ihmistä, joka ei ole mitenkään kiinnostunut sinusta. Aloituksesta päätellen ei voi arvella aloittajan sukupuolta, mutta oli kumpi tahansa, niin suosittelen pikaista hoitoa lääkityksineen.

    • yksinjätetty

      Sinäkään et näytä tietävän yhtään mistä puhut. Vietä kaikki illat yksin kotona vuodesta toiseen. Kulje lomareissuilla ja joka paikassa aina yksin. Mene tanssipaikoille sun muihin viihdepaikkoihin aina yksin, poistu sieltä aina yksin. Tee kaikki jutut aina yksin. Ja tule sitten vasta jauhamaan hoidoista/lääkityksistä sun muuta paskaa.

      • etsiensinsyy

        Muiden pitäisi sinut siis säälistä ottaa ystäväksi.
        Kun se on niin, että jos kemiat eivät kohtaa, niin silloin ne eivät kohtaa, muut ihmiset eivät jostain syystä halua olla kanssasi kavereita. Mistä se johtuu, en voi tietää.
        Oletko töksäyttelijä, menetkö liian iholle, tuleeko sinun seurassasi muille ihmisille ahdistava olo, sellainen tunne, että sinä et ole heille hyvää seuraa. En voi tietää.

        Jos sinulla tosiaan on noin yksinäistä, oletko harkinnut liittymistä johonkin vapaaehtoistoimintaan. SPR, vanhustenpalvelu, nuorisotyö, VPK ihan mikä tahansa homma jossa voi olla ihmisten parissa?
        Käytkö työväenopiston kursseilla, jumpassa, harrastatko mitään sellaista missä on paljon ihmisiä?


    • yksinjätetty

      En ole töksäyttelijä enkä pidä töksäyttelemisestä vaan päinvastoin ajattelen aina mitä sanon enkä sano mitä ajattelen. Keskustellessa saatan jopa valehdella olevani toisen kanssa samaa mieltä. Ja mitä tulee iholle menoon niin tapoihini ei kuulu minkäänlainen fyysinen koskettelu kättelyä lukuun ottamatta. Ja sitä en tiedä mistä kenellekkin tulee ahdistava olo. Olen puhelias mutta annan kyllä toisillekkin suunvuoron paitsi väkisinhän en voi sitäkään antaa, meinaan että jos toiset eivät edes halua sitä ottaa niin silloinhan minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käyttää sitä muidenkin edestä muutenhan keskustelu päättyisi hyvin lyhyeen.

      Onhan näitä kaikenlaisia järjestöjä. Politiikassa olen vähän aktiivisemmin mukana. Mutta siinäkin on ongelma se näillä pienillä paikkakunnilla että politiikassa toimivien keski ikä on jotain 50. Paitsi valtakunnallisissa tapahtumissa on myös nuoria, mutta niitäkin on vain noin kerran vuodessa.

    • etsiensinsyy

      On fyysistä ahdistelua ja on henkistä ahdistelua.
      Henkinen ahdistelu on sitä kun hakeudut tuttujesi juttusille joka ikinen kerta kun heidät näet välittämättä siitä, mitä mieltä se vastapuoli sinun tapaamisestasi on.
      Jos tuttavasti on hiljaa, ei sinun tarvitse täyttää omalla puheellasi äänettömyyttä. Lopetat juttelun parin lauseen perään, sanot, että anteeksi minä tässä vaan puhua pulputan, oliko sinulla kiire?
      Tämä lause viestii kuulijalle, että hänet on otettu huomioon. Kuulijalla on mahdollisuus päästä sinusta nätisti eroon, hänellä on myös täysi vapaus jatkaa sinun kuuntelemista. Valinta on hänellä.
      Jos tuttusi haluaa kuunnella jutteluasi, silloin hän toteaa, että ei tässä mihinkään kiire ole. Jos ei sano mitään tai tekee lähtöä, niin se on merkki sinulle siitä, että sinä lopetat yksinpuhelusi ja lähdet nätisti takavasemmalle.

      Hakkaat päätäsi seinään koko ajan tuttujen/kavereiden/ystävien kanssa.
      Jatkossa kun tapaat uuden ihmisen, älä käy verbaalisesti päälle, älä leiki jeesjeestyyppiä, jos sinulla on mielipiteitä seiso niiden takana. Älä ehdottele heti yhteistä tekemistä, kuuntele, katso miten toinen käyttäytyy, anna vastapuolelle tilaa.

      Lisäksi muistathan, että et puhu muiden ihmisten asioista, kukaan ei halua olla juorukellon ystävä. Eikä kukaan halua kuunnella sekunti sekunnilta selostettua oksennusta sinun omista tekemisistäsi.

    • ystäväkaveri

      Miksi olet niin innokas olemaan hänen kanssaan tekemisissä, jos hän ei puhu paljon eikä ole kiinnostunut tapaamaan? Mikä tässä ihmisessä on niin erityistä, että haluaisit niin kovin olla hänen ystävänsä? Onko hän todella niin kiinnostava persoonallisuus vai oletko mielessäsi tehnyt hänestä kiinnostavamman kuin hän onkaan?

    • yksinjätetty

      No niin tässä tullaan taas siihen että teit niin tai näin teet aina väärin. Minua on syytetty siitäkin että odotan aina valmiiksi katettua pöytää elikkä suomennettuna passiivisuudesta. Seuraavakin lause on tullut tutuksi: "ei kukaan tule sinua kotoa hakemaan sinun täytyy itse mennä tekemään tuttavuutta sinne missä ihmiset kulkevat". Ja nyt kun minä menen niin olen taas liian päälle käyvä, joten mikään ei ole hyvä. Ja jos ei jota kuta minun juttuni kiinnosta niin olkoot hyvä ja valitkoot itse puheen aiheen, minä kyllä pystyn juttelemaan sellaisistakin asioista mitkä ei välttämättä niin hirveästi kiinnostaisikaan. Koska olennaista ei ole se mistä puhutaan vaan se että puhutaan.

      Joo mitä sitten tulee tähän vistiketjun päähenkilöön, niin jokainen ihminen yleensä haluaa joukon ystäviä sitten sen parhaan ystävänsä. Sehän on selvä että täydellisyyttä ei voi keneltäkään vaatia mutta on kuitenki tietyt kriteerit millä mennään. Ja tämä kyseinen henkilö on ainoa joka edelleen täyttää sen kaikkein tärkeimmän kriteerin. Lähes kaikki muut ovat sen pettäneet. Olen toki tähän kyseiseen tyyppiinkin joutunut pettymään pienemmissä asioissa mutta se tärkein on edelleen kunnossa.

    • Onkoselityksetsamat

      Onko kyseessä mies-naisjuttu? Tuleeko toisen miehen kanssa samanlaisia tuntemuksia ja voiko niitä edes tunnustaa?

    • Yksinjätetty

      No ei todellakaan ole kysymyksessä mikään Mies-nais juttu.

    • täydellistä_ei_ole

      Yksinjätetylle:
      taidat olla hyvin mustavalkoinen tyyppi.
      Löysää sun kriteereitä, hyväksy muut ihmiset sellasina kuin mitä ne on, niin ehkä se ystäväki löytyy.

    • vmvmvmvmmvmv

      "Mutta kerran hän ei sitä tee niin sehän todistaa vain sen että hän ei HALUA minua tavata. "

      Juuri niin, tämä tuttavasi ei halua olla kanssasi lähemmässä tekemisissä. Ketään ei voi pakottaa olemaan ystävä, kai sen ymmärrät? Ikävää, mutta kaikille käy joskus niin että toista ei ystävyys kiinnosta. Silloin täytyy jättää rauhaan ja etsiä muita tuttavia, joista ehkä voisi tulla ystäviä. Jos vain tämän yhden kanssa ystävyys kiinnostaa niin kuulostaa vähän siltä että jätät jotakin kertomatta.

    • yksinjätetty

      Kysymys ei ole siitä ettenkö hyväksyisi muita ihmisiä sellaisina kuin ovat vaan pikemminkin siitä että en halua olla kenellekkään mikään kakkosluokan ystävä ainakaan oma alotteisesti. Juttelemaan saatan toki pysähtyä kaikkien kanssa, mutta yhteistä tekemistä alan ehdottelemaan vain sellaisille jotka eivät ole parisuhteessa. Ihan vain sen vuoksi ettei akan rääpäleet pääse vinkumaan että olisin heiltä ja heidän miehiltään viemässä yhteistä aikaa. Mutta jos ehdotus tulee toiselta puolen niin sitten on eri juttu.

      No joo sen olen päättänyt että en enää soittele enkä lähettele viestejä tälle kyseiselle tyypille enkä varsinkaan mene hänen ovikelloaan soittamaan mitä kyllä en ole aikaisemminkaan tehnyt, mutta mitään muuta en lupaa.

    • Pyhäyksinkertaisuus

      Oletko oikeasti yksinkertainen. Etkö voisi suunnata huomiosi muualle ja uusiin ihmisiin. Miksi roikut jonkun perässä joka ei ole mitenkään kiinnostunut sinusta. Ei sellaisen ihmiseen kannata käyttää yhtään energiaa. Etsi kaverisi muualta. Mikään ei ole ahdistavampaa kuin perässä roikkuvat ihailjat. Anna hänen olla rauhassa ja ala ajatella jotain sellaista ihmistä joka oikeasti on sinusta kiinnostunut. Ei mene aika hukkaan. Olet mielstäni tollo taysi tollo. Ihanki elämä muualta. Ehkä joskus tajuat miten tyhmä olet. Iske joku joka vastaa huutoon äläkä jahtaa jotain jota kiinnostuksesi ei hetkauta tuon taivaallista. Hän ei ole sinusta kiinnostunut edes hyvän päivän tuttuna. Tai mene psykologin pakeille että tajuat potevasi pakkomielletä.

    • yksinjätetty

      Kuten sanoin en soita enkä lähettele hänelle enää viestejä. Mutta maailmasta en voi mennä pois. Ja sille en voi mitään jos aina joskus törmään häneen julkisilla paikoilla. Se on kuule tosi paha yhdistelmä jos olet luonteeltasi sosiaalinen ihminen ja siitä huolimatta puhelin ja ovikello eivät koskaan soi. Silloin ei jää muuta vaihtoehtoa kun hyödyntää kaikki jäljelle jääneet vaihtoehdot, eli mennä julkisille paikoille tapaamaan ihmisiä kauppoihin jne.

      • Tsempiiii

        Kuules nyt, oliko tää henkilö todella ainoa mahdollinen ystävä kandidaatti maailmassa?
        Tosiaakin mene ihmisten ilmoille ja alat vaan jutella. Tai hanki koira, sen kanssa olet automaattisesti ystövä kaikkien koiranomistajien kanssa.

        Suomalaiset on vähän juroja. Itse juttelen kaikkien kanssa! Tai harrasta jotain. Maailma on täynnä ihmisiä. Tsemppiä. Sitä vaan et mörökölleihin ei kannata aikaansa tuhlata. Tulee vaan paha mieli.


    • yksinjätetty

      Sitä teenkin koko ajan mutta valitettavasti niitä mörököllejä on tosi paljon, varsinkin tällaisessa junttilassa.

    • Eiystävä

      Olet tulkinnut aivan oikein. Hän ei halua olla tekemisissä kanssasi. Mutta ri halua myöskään sanoa sitä sinulle päin naamaa. Toivoo että ymmärrät vihjeen.

    • yksinjätetty

      Mitenpä se sitä paljon sanoisi, koska hän joutuisi samalla myös kertomaan mitä pahaa olen hänelle tehnyt. Joten hän joutuisi pussiin. Ja minä olen joka tapauksessa olemassa, joten on ihan hänen oma valintansa haluaako hän tehdä asiasta ongelman vai tulla toimeen se muutama kerta vuodessa kun sattumalta törmätään jossain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe