Suomi Ensin Kannattajakorttikeräys Ylivieskassa

ryu6u556u5

79

984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jo.kirjoittanut

      Sinäkin voit omalla toiminnallasi olla palauttamassa Suomeen sananvapautta, mielipiteenvapautta, rajavalvontaa, Suomen itsenäisyyttä, poliitikoista riippumatonta oikeamielistä oikeuslaitosta ja muutenkin tekemässä Suomesta hyvinvointiyhteiskuntaa. Ei anneta siionistien tuhota tätä maata kuten he tuhosivat Venäjän tekemällä siitä Neuvostoliiton ja monta muuta maata. Nyt samaa ollaan tekemässä eri nimikkeellä koko Euroopassa. Vain Suomessa on kansa heräämässä tähän orjuuttamiseen ja USKALTAA vastustaa sitä! Jos nousemme yhtenä miehenä siionistimafiaa vastaan, saatamme selvitä parempaan tulevaisuuteen ilman sisällissotaa. Olette kai lukeneet mitä tapahtui Suomessa sata vuotta sitten? Samaa kehitystä ajaa täysillä Suomen valtaeliitti siionistien sätkynukkena. Lue lisää Kalergi -suunnitelmasta ja seuraa päivän politiikkaa MVlehti.net -istä ja sen videoista suoraan sieltä, missä tapahtuu! Ja niitä aktiivisia tapahtumien videoijia on ainakin kymmenkunta. Et tiedä yhtään mitään maailman menosta ja Suomen suosta jos seuraat vain kasaariomisteista valhemediaa.
      Juuri SINÄ voit vaikuttaa ja pelastaa Suomen täystuholta, jota meidän kasaarieliitin persettä nuolevat maanpetturimme täysillä ajavat. Hillotolppa on jo luvattu heille, mutta pettymys odottaa...

      • NauravaMulkuri

        Et taida käsittää olevasi naurettava pelle?


      • 67547

        Olet hullu salaliittoteoreetikko.


      • Huutistajokatuutista

        NauravaMulkuri ja 67547, bääbää lampaat, ette varmaan kyseenalaista mitään vaan kaikki mitä Ilta-sanomat ja Alma media suoltaa on totta.


    • OnnellinenTyötön

      Valtamedian aivopesemät ei tätä ymmärrä.

    • 67547

      Kärkkäisen oven edessä, no niinpä tietenkin... Siellä hörhöt löytävät toisensa.

    • bcvbnv

      En ikinä asioi missään liikkeessä, jonka toimipaikka on samassa rakennuksessa Kärkkäisen kanssa.

      • ögölöbögölö

        No painu sitte vittuun.


    • jjgthhhjj
      • naamakarma

        Karmea naama...


      • OnnellinenTyötön

        Pistäppä oma naamas tähän näkyville.


    • exlessu

      onsevaan hyvä,isänmaallisia kerätään yhteen,eikä aina nato tai venäjä henkisiä

      • 78i87i

        Voi v että sinäkin olet yksinkertainen ihminen. Etkö todellakaan ole tietoinen Janitskinin ja Suomi Ensin -porukan Venäjä-yhteyksistä? Juurihan Johan Bäckmankin riensi puolustelemaan Iljaa...


      • OnnellinenTyötön
        78i87i kirjoitti:

        Voi v että sinäkin olet yksinkertainen ihminen. Etkö todellakaan ole tietoinen Janitskinin ja Suomi Ensin -porukan Venäjä-yhteyksistä? Juurihan Johan Bäckmankin riensi puolustelemaan Iljaa...

        Taisit lukea tuon MV lehdestä.


    • suomiensiksi

      kuitengin suomi ensin,sitten nato venäjä ja viimeisenä matut

    • MarkkuTHeinonen

      Olen seurannut Suomi ensin -toimintaa nyt jonkin aikaa ja sanoma alkaa pikkuhiljaa kolahtaa.

      1. Afrikan mantereella on valmiina 160 milj. pakolaista jos Eurooppa on valmis vastaanottamaan. Tästä Suomen osuus on 7-9 milj. Tämä tarkoittaa joka talouteen pakkosijoittamista. Huoneiston ja perheen koosta riippuen 2-5 hlöä. Olemmeko tähän valmiita ja haluammeko tätä. Jo pienemmilläkin määrillä Suomen talous saadaan romahtamaan. Jo nyt Suomessa on 44000 sellaista pakolaista jotka eivät valitettavasti kielitaitonsa ja koulutuksensa puolesta tule koskaan työllistymään. SPR:n omien laskelmien mukaan yhden henkilön majoitus ja ruoka (ilman viihderahaa) maksaa 159,-/vrk, eli 6,9 milj. euroa vuorokaudessa. Hiltonin hintoja.
      Kannatan välitöntä rajavalvonnan palautusta. Ilman passia ei tulla. Jos turvapaikkaa haetaan saavuttaessa turvallisesta maasta (esim. Ruotsi), hakemusta ei edes oteta käsittelyyn.
      Kun halutaan oikeasti auttaa sodan uhreja, päästään noin tuhatkertaiseen hyötyyn kun auttaminen tapahtuu kohteissa. Nyt täällä olevat pakolaiset ovat yksin omaa varakkaiden lapsia, jotka ovat Syyrian 2 vuoden armeijaa pakoilemassa.

      2. Sanden blogi (http://rayhablogi.blogspot.fi/?m=1) on esittänyt varsin perusteltuja laskelmia EU:n jäsenyydestä. Olemme ikuinen nettomaksaja. Olemme nyt häviöllä yli 100 miljardia. Peli poikki ja ulos.

      3. Me olemme Suomalaisia ja tämä on meidän maa. Näin meille on opetettu ja tämän puolesta on sodittu. Kannatan että kaikkien muiden valtioiden joukkojen on vedettävä joukkonsa ja koko kalustuksensa pois Suomesta. Tästä maasta halutaan tehdä sotatanner. NATO on varmasti valmis sotimaan meidät viimeiseen mieheen. Kannatan että pidetään oma armeija omassa käskyvallassa ja muilta ei komentoja oteta. Jos mitään ei tehdä, liittoutuman joukot (USA, Ranska ja Britania) ovat valmiita pelastamaan meidät Niinistön hirmuhallinnon alta. Saamme Amerikkalaisen nukkehallituksen ja USA:n rahaa jälleenrakennukseen. Niitähän ei rahalla voi velkainen maa maksaa, vaan tutun kaavan mukaan korvauksena käy takaukset (Suomen mineraalit, metsät ja pohjavedet). Sitten me olemme pakolaisia.

      Jos tämän maan menoon halutaan muutosta, pitää tehdä jotain toisin. Äänestämällä aina samaa valtaeliittiä mikään ei muutu. Jos mikään ei muutu ja nykyinen kehitys jatkuu, pelkään että olemme kohta sisällissodassa.

      Minä menen täyttämään kannattajakortin ja toivon ihan aidosti että Ilja Janitskin on Suomen seuraava presidentti.

      • 6867865

        Eivät suomalaiset yleisesti sentään niin typeriä ole että Janitskinilla olisi mitään todellisia mahdollisuuksia presidentinvaaleissa.


    • Tiina45

      Janitskin on ainoa ehdokas, joka ajaa Suomen välitöntä EU eroa. Myös ainoa joka laittaisi rahat kinnni heti. Myös siinä ainoa, joka ei halua viedä Suomea Itään, mutta ei myöskään Länteen. Eikä missään tapauksessa natoon, joka vie meidät kansainvälisiin ongelmiin.

      Kyllä näiden ajatusten taakse löytyy kannatusta. Kuka sinun mielestä olisi parempi valinta. Jos sinusta nykymeno on ok, valitse joku vanha ja tuttu. Vaikka Niinistö uudelleen niin varmasti mikään ei muutu.

    • Tiina45

      Piti olla; "Myös ainoa joka laittaisi rajat kinnni heti. "

      • IljaEpsanjassa

        Mutta jos rajat ois jo nyt kiinni, ei edes pääsis nyt suomeen, myöhemmin ei mihinkään, ei ees epsanjaan uunon tavoin. Viranomaisia karkuun. Pysyköön ryssät antorrasa.


      • Helena_mäki
        IljaEpsanjassa kirjoitti:

        Mutta jos rajat ois jo nyt kiinni, ei edes pääsis nyt suomeen, myöhemmin ei mihinkään, ei ees epsanjaan uunon tavoin. Viranomaisia karkuun. Pysyköön ryssät antorrasa.

        Rajat kiinni ei tarkoita rajojen sulkemista, vaan passittomien vapaata kulkemista. Jo ennen EU:ta Suomeen ja Suomesta pois on passin kanssa päässyt kulkemaan 1920 lähtien. Nyt on tilanne että Ruotsista Suomeen tulee Tornion kautta 300-400 ihmistä joka päivä (tänäänkin sunnuntaina 20.8.). He tuleva ilman mitään papereita ja anovat Suomesta turvapaikka. Lähtömaan Syyria, Irak tai Pohjois-Afrikka.
        Kukaan ei ole vastaan vapaata liikkuvuutta. Jos jollekin ei lähtömaassaan myönnetä passia, on siihen yleensä hyvä syy (yleensä tämä liittyy rikollisuuteen). Me ei haluta sellaisia ihmisiä Suomeen. Nyt ne pääsevät vapaasti ja rajavartiostoa on kielletty puuttumasta tähän mitenkään. Eli saapuminen on yhtä helppoa kuin Helsingistä Vantaalle.


    • SE_ON

      Sinnepä sitten kaikki sankoin joukoin! Huolestuttaa tuo viherhörhöjen yletön kannatus. Viherpellejen nouseminen pitää lannistaa alkuunsa. Mikäli nämä vihreät pääsee päättämään maan asioista, siitä suosta ei Suomi enää nouse... Siispä Suomi Ensin!

    • eiköniin

      viherpiipittäjät jos pääsevätvaltaan palataan karvaooppeliaikaan,heille on kauhistus jokainen moottori joka käyttää polttoainetta,muistakaa,kuntulee tilaisuus,piipittäjienvalta alas

      • y4i75iiei

        Puhut asiaa , mutta mikä on se " Tampereen markka " ? Jota Marco ajaa valuutaksi , markan ohella. en jymmärrä


    • 6867865

      Tässä valokuvassa ovat Suomi ensin -porukan Marco de Wit, venäjämielisyydestään tunnettu dosentti Johan Bäckman sekä verkkomedia.org-huuhaasivuston päätoimittaja, sittemmin niin sanotun, kansainvälisesti tunnustamattoman "Donetskin kansantasavallan" tiedotusvastaava Janus Putkonen Itä-Ukrainassa Venäjän aiheuttamalla konfliktialueella kesällä 2016:
      http://d3vsgec5pd3juy.cloudfront.net/wp-content-new/uploads/ap/sites/23/2017/06/donetsk.jpg

      Sivumennen mainiten, toisen maailmansodan aikana oli olemassa samankaltainen järjestely niin kutsuttu "Suomen kansantasavalta" Terijoen hallituksineen.

      Suurin osa Suomi ensin -aktiiveista on niin järjenköyhää porukkaa, että eivät pysty käsittämään, millaisen vedätyksen uhreina ja edistäjinä he toimivat.

    • putinta

      olikohan espanjassa omanmaan kansalaisia terroristit,eli näitä suomeen vainhallitus hyysää,eikukaan voitietää kuka ja mikä on kyseessä vaikka pakolaisleireiltä hajetaan perheitä,nytkun isis on ahtaalla,ovat menneet pakolaisleireille josta pääseehyvin pitkin eurooppaa

    • Vieraspaikkakuntalainen

      Voi voi nyt ne jo suunnittelee joukkopakoa Ruotsiin, eiköhän lähdetä rajalle seisoon ja estään tuollainen mielenosoitus.

    • wiksulainaaja

      Numerosarjalle tiedoksi, että talvisotaa ei lasketa 2. Maailmansotaan. Kuvassa tosi tyhmännököistä porukkaa, ryssien kätyreitä. Piti olle pieni m, mutta pisteen jälkeen lykkäsi ison. En käytä kumia, koska olen uskossa, en edes pyyhesellaista. Näköistä, no myös nököistä.

      • 6867865

        Toisen maailmansodan katsotaan yleisesti alkaneen syyskuun ensimmäinen päivä vuonna 1939, jolloin Saksa hyökkäsi Puolaan. Ranska ja useat Brittiläisen kansainyhteisön maat olivat jo sotatilassa Saksan kanssa ennen talvisodan alkua. Suomen talvisota liittyy kiinteästi suurvaltojen toimintaan 23. elokuuta 1939 solmitun Molotov–Ribbentrop-sopimuksen kautta.


      • wiksulainaaja
        6867865 kirjoitti:

        Toisen maailmansodan katsotaan yleisesti alkaneen syyskuun ensimmäinen päivä vuonna 1939, jolloin Saksa hyökkäsi Puolaan. Ranska ja useat Brittiläisen kansainyhteisön maat olivat jo sotatilassa Saksan kanssa ennen talvisodan alkua. Suomen talvisota liittyy kiinteästi suurvaltojen toimintaan 23. elokuuta 1939 solmitun Molotov–Ribbentrop-sopimuksen kautta.

        Minä en katso noin "yleisesti."


      • 6867865
        wiksulainaaja kirjoitti:

        Minä en katso noin "yleisesti."

        Vaan miten?


      • lue-enempi
        wiksulainaaja kirjoitti:

        Minä en katso noin "yleisesti."

        Opetteleppa vähän sivistystä ja yleistietoa.Saksan hyökkäys Puolaan aloitti aktiiviset sotatoimet.Esim Tsekkoslavakian sudeettialueen Saksa sai 1938 painostamalla sopimukseen,ei sotatoimin.


    • nyheti

      Muslimi terroristit lahtaavat parasta aikaa Turussa naisia. Tulen allekirjoitttamaan huomenna. Muslimien ja heitä tukevien sosialistien terrori on saatava loppumaan.

      • 6867865

        Valta äärioikeiston hörhöille vai? On sulaa hulluutta kuvitella, että sellainen edistäisi yhteiskunnan asioita.


    • OnnellinenTyötön

      Turussa tapahtuu.

      • petterivastuuseen

    • SuomiSuomalaisille

      Rajat kiinni ja kaikki laittomasti maassaoliat pois,ja nekin jotka ei ole töissä vaan ovat meidän elätettävänä. Meillä on jo omiakin elätettäviä. Suomi Suomalaisille.

    • pelollevalta

      Nyt petteri,juha ja paula siivoamaan verijälkiä,osaavatko edes hävetä nämä rötkäleet "vastuunkantajat" mitä ovat olleet aikaansaamassa.

      • Hoito

        Sipilä saa ottaa reppunsa poistua torpasta ilman vatulointia ja vetkuttelua, orpo poika taitaa tanssia viimeistä kautta orpopojan valssia ja hänen akan Vokki paikka lopettaa ,risikolla olisi varmaan katko hoito paikalla tunteekohan nämä yhtään oman tunnon syytöksiä Tuskinpa?


    • sontawarpaattakasin

      Jallajalla j allah...eipä kukaan puhunut terrorismista, kun joku suomipappa äsken tappoi vaimonsa ja ittensä Turun Ruissalossa. Normaalia suomalaista perhe elämää. Joopa joo.

      • liikevaihtonero

        Petterihän se oli länsirajan vahtina "viran puolesta". Nyt esittää talous neroa vvm:ssä. Kuiteski raja vuoti semmoset 33000 ukkoa. Jos onnistuu yhtä hyvin kuin sisäministerinä:Mehän ollaan Joulukuussa KONKURSISSA!


      • djrdrsss

        Ei niin , mutta oliko tämäkään terrorismia ? En jaksa enempää selittää mutta varmaan moni tajuaa mitä tarkoitan ?


      • Lyytimummo

        "Jallajalla j allah...eipä kukaan puhunut terrorismista, kun joku suomipappa äsken tappoi vaimonsa ja ittensä Turun Ruissalossa. Normaalia suomalaista perhe elämää. Joopa joo."

        Voi Kiesus mikä idiootti. Vähän suhteellisuuden tajua. Puhutaan sitten samasta asiasta kun ulkomailta aletaan ohjaamaan suomalaisia tappamaan perheitään uskonnollisista syistä. Seinähulluja on aina ollut, sontawarpaattakasin on yksi näistä.


    • exlessuja

      kuinmonta uhria se sipilä ottaa omallekontaalleen,sehän lupas talonsakin,sennyt siitäsai ,onmeillä hyvä pääministeri

      • samveteforsale

        Onko sipilällä muka omatunto?


    • hyhhyh

      Turun tapahtuma on jälleen yksi syy allekirjoittaa SE puolueeksi!

    • eimuka

      matut ulos,nähtiin turussa,mitäsaavat aikaan,

    • nukkukaarauhassa

      risikkoki ja orpo niitävain lisää tänne haalivat,entisistäki onjo tarpeeksi haittaa,ja mitävielä tekevätkään,jos ulkomaalainen matu puukottaa 8 ihmistä niin on varmasti terroristi ja isis taistelija

    • Ylivieskalainen

      Pimeää on Ylivieskassakin.

    • kaalisoppaako

      Silläkö tilanne kummenis jos ryssä ois pressana?

      • antiryssä

        Työnnä se ryssä hanuurisi, SE ajaa järkevää maahanmuutto politiikkaa siten, että terroristit ei täällä juhli. Nyky hallituksen munaton meno ajaa Suomen sisällisotaan!


      • hdf5
        antiryssä kirjoitti:

        Työnnä se ryssä hanuurisi, SE ajaa järkevää maahanmuutto politiikkaa siten, että terroristit ei täällä juhli. Nyky hallituksen munaton meno ajaa Suomen sisällisotaan!

        Odotatko jo kieli pitkällä pääseväsi ampumaan muita suomalaisia?


    • viipurista

      suomi RAUKKA on saksan liekassa,jota vie merkkel ,pakotteita venäjää vastaan jossa suomi politikot ampui vain itseään ja suomalaisia nilkkaan,koska merkkel niitä halus

    • TURKUÅBOI

      ilta-sanomat,poliisitutkii terroritekona,

    • KetäTietää

      Ei ihme vaikka rasismi lisääntyy.

    • HussiJalla-A

      Käykäähän allekirjoittamassa.

    • KetäTietää

      On se vain hyvä tuo MV lehti,pitää ajantasalla kansalaiset.Käykää lukeen.

      • 6867865

        Kyseessähän on totuudesta vähät välittävä roskajulkaisu, joka levittää valheita Turun puukotuksen uhrin auttajasta.


    • 6867865

      Tässä viestiketjussa yksi kirjoitustaidoton rasistihörhö keskustelee itsensä kanssa useilla nimimerkeillä.

      • OnnellinenTyötön

        Sinähän se parhaiten tiedät.


    • Markku333

      Laura Huhtasaari (Perussuomalaiset) on esittänyt välittömästi toteutettavaksi seuraavia toimia. Yleisistä medioista vain yksi. MV-lehti on päästänyt tiedon julkisuuteen. Ihmettelen miksi mikään muu media ei halua asiaa julkaista. Kiitos rehellisyydestä ja eritoten toiminnan mahdollistaville Janitskinille.

      Huhtasaari 19.8.
      Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet suljetaan palautuskeskuksiin, ja sieltä on yksi tie ulos, pois maasta. (https://www.suomenuutiset.fi/savio-kielteisen-turvapaikkapaatoksen-saane…)
      Poliisit tekemään tehokasta ulkomaalaisvalvontaa, jotta täällä laittomasti oleskelevat saadaan poistettua maasta.
      Rajatarkastukset käyttöön.
      Turvapaikanhakijat käännytetään rajalta.

      Itse allekirjoitin kannattajakortin ja olen siitä ylpeä.

    • ketjuhiljeni

      minkäslainen menestys kannattajakorttikeräys oli? aika hiljaista oli kun ruokareissulla menin teltan ohi. ehkä tungos oli eri aikaan kuin itse olin liikkellä :)

    • IliasAndorrasta

      Noilla äänillä Niljake menee resitentiksi, että kolahtaa! Kunhan nyt ensin saahaan antorrasta poijes. Vai meinaako hallita sieltä?

      • qwqwvbq

        Että oikein Kärkkäisen edustalla tämmöinen pelle!? Niin, no, missäs muuallakaan sirkushuveja näin syksyllä voisi saada! Hah, hah, hah, hah, byahah,hah, haa...


      • Juutaskäkriäinen
        qwqwvbq kirjoitti:

        Että oikein Kärkkäisen edustalla tämmöinen pelle!? Niin, no, missäs muuallakaan sirkushuveja näin syksyllä voisi saada! Hah, hah, hah, hah, byahah,hah, haa...

        Antisioinismi rulettaa...


    • exlessu

      eitähän mitään uusiajuttuja tarvita,onhan sesevää kaikille suomalaisille SUOMI ENSIN,vai onko joku erimieltä

    • tapperlund

      Laura linnan, siis huippu nainen ja varmasti äänestän.

      • 6867865

        Huhtasaari on uskovainen typerys, joka kiistää evoluution. Ei noin pahoin todellisuudesta irtautuneita pidä valita mihinkään vastuulliseen tehtävään.


    • SUOMIENSIN-

      SUOMI ENSIN RY, EI TUE ILJA JANITSKIA , MV julkaisua EIKÄ HAE PUOLUEEKSI! Te jotka toimitte Suomi Ensin ry,n nimissä Marcon kanssa, esittäkää kokouspöytäkirja jossa yhdistys on näistä asioista sopinut. Marcon kanssa toreilla pyörivät ihmiset eivät edes kuulu yhdistykseen. Marcolla eikä kumppaneilla ole toimivaltaa tehdä yhdistyksen nimissä mitään. On todennäköistä että yhdistys tulee tekemään Marcon toimista ja väärien asioiden levittämisestä poliisitutkinnan.

      • tyrrrt

        Haista Mario Argenta v*ttu!! Toivottavasti Aluehallintovirasto määrää järjestettäväksi SE vuosikokouksen ja Mario erotetaan yhdistyksen puheenjohtajuudesta.


      • bffffdd

        Perustakaa hörhöt oma sirpaleyhdistyksenne jos ei päätökset miellytä. Ai niin, sehän olisi teille aivan liian älyllisesti vaativa suoritus.


    • avipahyvinkin

      Aluehallintovirasto ( AVI) ei puutu yhdistysten toimintaan. Marcon klaani ei ole oikein kartalla mistään asiasta. AVI valvoo kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon, pelastustoimen ja eräiden ympäristöterveydenhuollon toimialojen toimintaa ja palveluja. Valvonnan muodot ovat eri toimialoilla osin erilaiset.

      Yksityisen elinkeinotoiminnan osalta AVI valvoo mm. alkoholielinkeinon harjoittajien, yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujentuottajien toimintaa, terveydenhuollon ammattihenkilöiden sekä ympäristöterveydenhuollon eräiden yksityisten toimijoiden toimintaa. AVIn tehtäviin kuuluu myös työsuojelu- ja kilpailuvalvonta.

      • oikeasso_on

        Marco on kaikessa muussa väärässä, mutta ei tässä.


      • pelkuripellet
        oikeasso_on kirjoitti:

        Marco on kaikessa muussa väärässä, mutta ei tässä.

        Marco, hollantilais-suomalainen, asevelvollisuuttaan aikoinaan pakoillut, sittemmin konkurssin tehnyt hautausurakoitsija ja nyt Suomen nimeen vannova rasisti karjuu ääni särkyen ihmisvihaa ja suorastaan yllyttää rikoksiin ja on oikeassa, siis missä?? Huijari äijä joka elää itsekkin yhteiskuntamme tuella. Naurettavia pellejä koko klaani. :)


    • oooiiooo

      Mä olen aina ollut Marcon kanssa samaa mieltä maahanmuuttajista. Onneksi on joku joka pitää meidän aitojen suomalaisten puolta. Hyvä puhuja. Kiitos puheista.
      Iljaa kannattaisin ehdottomasti presidentiksi.
      Enkä muuten ole mikään teini enää.
      Isäni on sodan käynyt mies. He taistelivat itsenäisyyden puolesta, suomen miehet.

      • 6867865

        Miksi Johan Bäckman pyytää venäläisiä auttamaan Janitskinia? Tämä on yksinkertaista: Venäjän eduistahan siinä on kyse, ei Suomen.


      • harhaaaaa

        Koko tämä porukka jollakin tavalla tuomittuja ex-rikollisia. Kyllä veteraanit itkis verta jos Janitskista pressa tulisi :D


      • isänmaallisuuskaukana

        Marco ja Ilja on mamu, outoa etteivät tunne isänmaallisuutta omaa maatansa kohtaan. Suomenkansalaisuus ei tee kummastakaan suomalaista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      60
      3110
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      546
      2967
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2155
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1781
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1542
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1267
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe