Nämä Ylen gallupit tiedetään. Ei arvoa.

KokoomuksenLeikkaukset

Mikä into ja kenen etu on nämä ns. Gallupit aina on gallupintekijät gallellaan johonkin suuntaan. Ensinnäkään en usko kokoomuksen prosentteihin Orpo ja kumppanit kun ovat ajaneet koko ajan vain yritysten ja varakkaiden etuja päätöksiä tehdessään. Hallintarekisteri, Soten yritys yksityistäminen lääkäriasemille, hammashoidon omavastuut kallistuneet ,lomarahojen vähennykset kuntasektorilla, veronkierrot hallintarekisterin avulla, eriarvoistuminen ylipäänsä monin keinoin. Maahantuloa pitäisi rajoittaa mutta Orpo haluaa lisää väkeä, kun oma väki kärvistelee
Kaikenmaailman leikkauksilla. Apteekkimonopoli pysyy ja lääkkeet kalliita omavastuuta siinäkin nostettu. Kokkareet on hiljaa ennen vaaleja. En yhtään ihmettele vaikka Vihreät on mennyt ohi kepuleista ja kohta ne on ohittaneet kokkareekkin. Tosin en kannata myöskään matujen hyyssäystä. Liika on liikaa. Sosdemit joutaa kanssa alkaa panostaa puheihinsa eikä tule saamaan kannatusta jos ovat maahantulo myönteisiä, näin se vaan on. Enemmän asialla.

17

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huvittaviatyyppejä

      Persua ottaa päähän kun persut on pienpuolue. Kyllä persuille gallupit kelpasi jytkyn aikoihin, sen jälkeen kun suunta ollut toinen, alkoi ainainen ininä ja valitus.

      • Huonoinesmerkkimaalleyle

        Sori nyt " persu". Mutta en ole mursu en ole kepuli en vihertäjä en sosdemi tai kokkare ny en ainaskaan saatika muunkaan puolueen kirjoilla. Huvittaa nämä gallupit, siinä vain yritetään ohjailla kansalaisia sehän nyt nähty. Mitähän jos lopettaisitte niiden teon ja katsottais kuinka ne vaalit menee ilman ohjailuja. Eikö.


      • mainospöllö
        Huonoinesmerkkimaalleyle kirjoitti:

        Sori nyt " persu". Mutta en ole mursu en ole kepuli en vihertäjä en sosdemi tai kokkare ny en ainaskaan saatika muunkaan puolueen kirjoilla. Huvittaa nämä gallupit, siinä vain yritetään ohjailla kansalaisia sehän nyt nähty. Mitähän jos lopettaisitte niiden teon ja katsottais kuinka ne vaalit menee ilman ohjailuja. Eikö.

        Tutkimukset, gallupit,tms. tilasi ja maksoi YLE, toteutti Taloustutkimus Oy.
        Tosin, puljun omistaa Eero Lehti, kok. ;)


      • Todellakinuskotavuusmeni

        Juuri tätähän se on. Suhmurointia alusta lopouun. Ei todellakaan uskottavia tälläiset "tilatut" ggallubit, Toivottavasti normaalijärkiset tämän ymmärtävät, ettei ole luottamista näihin sitten pätkääkääään.


      • Kokoomuksenomatutkimus
        mainospöllö kirjoitti:

        Tutkimukset, gallupit,tms. tilasi ja maksoi YLE, toteutti Taloustutkimus Oy.
        Tosin, puljun omistaa Eero Lehti, kok. ;)

        No eipä sitten ole ihme jos kokoomus on muka ykkösenä. Että oikein kokoomuslaisen omistama tutkimuslaitos aivan, !!!!!Muutenkin kenenkään tekemät gallupit eivät ole todenperäisiä, muttta jotkut puolueet vaan harrastaa sitä omia etujaan ajatellen ja muita painaen alas.


      • EiköJoAlaJärkiäKäteen

        No niin justiin näin. Mitä on tapahtunut turuus. Orpo ja kumpparit onko lisää tulossa matuja pakolaisii.


      • Eionnistuvaaleissa

        Kuinka monta gallupia tarvitaan pönkittämään kokoomusta. Joka viikko että pärjäävät omahyväisyytensä kanssa.


      • Jokkantilmietittynä
        EiköJoAlaJärkiäKäteen kirjoitti:

        No niin justiin näin. Mitä on tapahtunut turuus. Orpo ja kumpparit onko lisää tulossa matuja pakolaisii.

        Orpo ja Risikko ovat lisänneet matu ja. Ja nyt kaikki joukolla sit ottaan töihin näit 18 kesäsii joilla on synt.aika joskus ja nimi joku. Burjettis on lisätty tukia kaikille jotka ottaa ilmasta työvoimaa ja sijoittaa koteihin tutustuun meihin soomalaisiin v.uskoisiin. Vihreetkin kannattais heit.


      • Hyvähyväjatkoonsdp
        mainospöllö kirjoitti:

        Tutkimukset, gallupit,tms. tilasi ja maksoi YLE, toteutti Taloustutkimus Oy.
        Tosin, puljun omistaa Eero Lehti, kok. ;)

        Turha murehtia sdp, ja turha uskoa etteikö teillä ole kannatusta. Sehän tulee vielä olemaan iso yllätys näille ns." kallubien tekijöille" kun koittaa vaalipäivä. Sitä odotellessa... Kokkareitten Orpon palkkalistoilla nää kallubbien työstäjät


    • kllk

      Peilin vika jos naama on vino. Jos kaikki vaihtoehdot ovat huonoja niin silloinkin joku on väkisinkin paras. Uskon helposti että kokoomus on ykkönen sillä sitä äänestää kaikki jotka luulevat olevansa hyvintoimeentulevia vaikka todellisuus olisi toista.

      Vihreidenkin kannatuksen uskon sillä kun nykyään stadissa ja muissakin yliopistokaupungeissa talsii niin vähintään joka kolmas vastaantulija on jokin ihme hipsteri.

      Persut saavat korkeintaan 10% äänistä. Jotkut kuvittelevat että kahden vuoden saamattomuus hallituksessa ja puolueen hajoaminen olisi kerralla kuitattu kun Halla-aho nousi johtajaksi. Suomessa on tuhansia viime vaaleissa persuja äänestäneitä jotkä nyt jäävät nukkumaan sillä kukaan ei ota riskiä että huijattaisiin toisenkin kerran.

      Soinin uusin viritys uuvattipuolue jää aivan nollille ja läskimooses itse katoaa naureskellen hillotolppansa luokse Lontooseen.

      • suvaitsevainen_vihreä

        Totta! Persut on perseestä!


      • Tottapeiliinpitäiskatsoo

        Olet niin oikeassa. Totta kokkareiden pitäisi katsoa peiliin=}}


    • OllaanNIINMukaEliittiä

      Moni luulee olevansa jotain "eliittiä", kun äänestää kokkareita ja julistaa sitä! HIHIHIHI johtajat ja oikeasti rikkaat nauravat partaansa tälle rahvaan kuvittelulle ja käärivät aina vain isompia osinkoja ja omaisuutta.

    • ikukokkari

      On se katkeraa duunareilla, kun kokoomus on porkuttanut koko 2000-luvun, gallupit on galluppeja, mutta äänestykset on aina näyttänyt sen, kuinka kokoomus on huippupuolue ja pysyy hallitusvastuussakin suosittuna. Hyvä politiikka on sivistyspuolueen kulmakivi, ei luvata liikoja.
      Ainoa puolue joka sanoi vaalien alla leikkaustarpeen rehellisesti olevan 4 miljardia, muut yrittävät kaunistella sitäkin.
      Ei tosiaan ihme, että on suosiossa taas nokkapaikalla, toisin kuin jotkut persut, joilla ei ole mitään annettavaa, vain typerää äkinää maahanmuuttoa vastaan.

    • JohtajilleLisääRahaa

      Tottakai kokkarit vaatii säästöjä, jotta voidaan maksaa valtion omistamien firmojen johtajille isot palkkiot ja lisäeläkkeet. Mistä nuo rahat muuten saataisiin noille syöpäläisille. Ei yksi ihminen voi olla firmoille noin arvokas!

      • hinttarit

        Muutaman johtajan palkkio on kuin käärmeen kusi erämaassa, kun verrataan SAK:n ja ammattiliittojen, eli vasemmisto hörhöjen saamaan VVO:n osinkoihin, jotka vedetään normaali palkansaajien kukkarosta ylisuurilla vuokrilla! Tänäkin vuonna yli 200 milj.egeä!! Kannattaa katsoa ensin, että onko oma pesä puhdas, ennen kuin arvostelee muiden touhuja idiootit!!


    • PaskaMaa

      KOKOOMUS hoksasi miten saa verorahoilla tienattua ja meedian puolelleen. YLE on kokoomuksen äänen kannattaja . KOKOOMUS käänsi veron maksun hyväkseen Kokomus on kirous . Kaatakaa ylen mastot

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe