Miss Lolita

pirjoliisaq

Mitä näet parisuhteesta, miesystävä on ihana hieman erikoinen, yhdessä menee tosi hyvin . Hän haluaa yhteistä tulevaisuu samoin minä. Joskus vaan tuntuu että minä olen suhteessa aktiivisempi osapuoli, että mulla on ikävä kun hän on poissa ja minä ilmaisen enemmän rakkautta kun hän . Myös muutama naispuolinen ystävä arveluttaa. Miksi soittaa nykyisin heille kun en ole paikalla, mitä näet. Kiitos etukäteen.

2

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MissLolita

      Odota elämän muuttuvan nopeasti. Vaikka käyt läpi vaikeita asioita ne tulevat kasvattamaan sinua ihmisenä. Ja ohjaamaan sinut sille tielle jolla sinun kuuluu olla.

      Mutta palataanpa sinuun nyt...
      Sinä uskot siihen että hyvälle ihmisille tapahtuu hyviä asioita, oikeudenmukaisuuteen ja rehellisyyteen. Et tunnu saavan tässä suhteessa täysin sitä mitä tarvitset ja moni asia on herättänyt ihmetystä. Luota siihen vaistoosi joka sanoo ettei kaikki ole ihan kenties niin kuin sinulle kerrotaan.

      Se huonoin mahdollinen asia joka tulee tapahtumaan on itseasiassa se suurin onni sinulle, sillä sen jälkeen elämä vie sinua ja elämääsi astuu mies jonka kanssa sinulla olisi mahdollisuus onneen. Hän on jo sinulle tuttu. Hyvin tuttu. Mieli tekisi sanoa että kenties teillä on yhteinen menneisyys jollain tavalla ja molemmin puolista kiinnostusta ollut ainakin ilmassa.

      Älä kuuntele syytöksiä tai alistu tunteiden kiristykseen. Kuuntele omia tunteitasi. Ne kyllä kertovat sinulle kaiken tarvittavan.

    • Pirjoliisaq

      Voi , kiitos sinulle! Kuitenkin olen jo kokenut kerran pari vuotta sitten jotain vastaavaa, tulin petetyksi , ja kun lähdin suhteesta itkin luojalle juuri tätä, kuten sanot että uskon vieläkin että hyvä voittaa ja rakkaus jne. Sitten elämääni astui mies joka on ollut ja on vieläkin ihana, kuitenkin olen alkanut epäillää jotain puhelinkäytäytymisestä ja myöhemmin jossain asia nyhteydessä mainitsi että käyttää sähköpostia jota ei ennen käytänyt. Kun ihmetelin niin hän meni vaisuksi eikä pitkään katsonut silmiini. Onko hänellä sittenkin joku jossain. Samalla ihmetellen että jos on, niin hänhän on ollut pitkään muka yksinäinen. Muutama seurustellalusuhde on päätynyt joskus. Hänellä on ollut mahdollisuus valita joku muu kun minä. Ja kuitenkin haaveilee yhteistä matkoista jne Hänellä ei ole todennäköisesti kovin suurta kokemusta naisista. Välillä tuntuu että on kaikkien naisten kaveri, eikä aina edes osaa kuvitella että minä koen hieman mustasukkaisuutta siitä. Paljasti hänelle että olen saanut kokea suhteissa petetyksi tulemista ja olen haavoituvainen siksi. Ehkä vain siksi haluaa nyt "piilottaa" naisystävä tai sitten ei. Mietin jatkuvasti asiaa, yritän van nauttia yhteisestä ajastamine ja olla ajatelematta sitä , että olenko kuitenkin se joka otettiin vaan kun ystävä meni naimisiin. Ristiriitaista tunnetta. Tulee myös mieleeni että onkoko se juuri se ystävä, ei ole kohdetta jolle olla mustasukkainen. No en tarvitsee kohdetta, haluaisin vaan ettei tarvitsisi pelätäjotain pommia. Uskoin hänen olevan luojan lahjaminulle, onko tämä kohdattava monta kertaa että opin ja mitä opin? Onko mahdollista että näet minusta asian joka on jo ollut ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe