lainaatteko maksukyvyttömille rahaa

minäenmaksa

Miten oletatte muiden kustantavan kulut.

8

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • velkaa_valtion_nimissä

      Terve tuloa kulutusyhteiskuntaan, kuluttajia otetaan maailman ääristä.

      • Kenelle_velkaa

        Kenelle valtio velkaa: Jumalalle vain ihmisille ja mistä syystä valtiossa näin toimitaan. Kun maan kuninkaat hallitsivat entisaikaan, niin itselleen ottivat paljon ja monilta ihmisiltä. Siis ketkä nyt valtiotkin velkaannuttavat, ei kai Jumala ainakaan, no varmaan ihmiset, jotka pystyneet säätämään asiat yhteiskunnissa sellaisiksi. Valtaapitävät kuninkaat itselleen ottivat leijonan osan, ja ketkä nyt ottavat tämän ja vielä paljon suuremman osan ja siten, että jopa valtiot velkaantuvat ja ovatko ihmiset tämän yhteiskuntiinsa rakentaneet vai Jumala vai Saatana, joka pian pedon merkin tuo ihmisten yhteiskuntiin? Minä tiedän vastauksen tähän, mutta tiedätkö sinä sen, miksi valtiot ovat velkaantuneet ja ihmisten yhteiskunnissa tämän kautta, ja ketkä ovat niitä velkaa antaneita siten että tällainen on mahdollista yleensäkkään koko maailmassa?

        Toki aikamme paljon pahempi kuin aiemmin. Kenen on syy tähän kaikkeen?


    • Jeesuksessa_kiitetään

      Jeesuksessa kiitetään Isää Jumalaa kaikesta hyvästä mitä Jumala suonut meille ihmisille.

      Valitettavasti vain ihmisten maailmassa sitten monet alkaa itseään korottamaan toisten ihmisten yläpuolelle, vaikka Jumala kaikki ihmiset luonut yhdenvertaiseksi itseensä ja Jumalan kuvaksi myös ja näin osoittaa sen, että tahtoo pelastaa jokaisen ihmisen.

      Kun pedon merkki tulee ihmisten yhteiskuntiin, ei todellakaan ole Jumalasta eli Jeesuksesta vaan Saatanasta ja hedelmistään tämä voidaan myös tuntea. Ihmisten epäoikeudenmukaisuus myös osoitusta Saatanan toiminnasta tässä maailmassa.

      Kun Jeesus opetti ettei köyhää edes tulisi olla Israelissa Jumalan siunauksessa, tarkoitti juuri sitä, ja kun opetti, että köyhät teillä on aina keskuudessaan, tarkoitti myös sitä, että maassa laittomuus vallitsee ihan loppuun asti, ja pahin laittomuus on ihan lopussa eli tässä Jeesuksen paluun sukupolvessa, eikä enää vuosikymmeniä Herran päivään.

      Väkivalta ja valheet todistaa ihmisten maailmassa pahuuden eli laittomuuden vallitsemisesta ihmisten yhteiskunnissa. Jeesus omilleen opetti, ettei suhteensa Jumalaan riipu mammonallisesti rikkaudesta vaan Jumalan rakkaudesta ja heijastuu rakkautena myös kaikkia lähimmäisiään kohtaan, ja tämä on totuutta varmuudella.

      Jumalan evankeliumi on Jumalan rakkautta ja viisautta ihmisille, ja autuaat sen ymmärtää ja vastaanottaa ja hylkäävät jumalattomien laittomuuden, mihin monia eksytetään moninaisesti ja näin kärsimyksiä tuotetaan ihmisten maailmaan. Jumalan siunaukset hyviä ja kirouksien lähteet Saatanasta.

    • Kuka_on_vaikuttanut

      Kuka on vaikuttanut sen, että yhteiskunnissa on maksukyvyttömiä ja tietysti syyt voivat olla monitahoisia myös omalla tavallaan, mutta onko Jumalan tahtoa ollut tällainen vai Saatanan, joka tosin tahtoo opettaa yhteiskunnissa, ettei ole Jumalaa eikä Saatanaa, ja Raamattu vain vanha kirja ilman todellista Jumalan ilmoitusta, mutta on tietysti valhetta tällaiset ja samoin koko luomakunta todistaa Luojasta, kuten jokainen edes vähän ymmärrystä omaava todistaa omakohtaisesti, mutta tässä ajassa ihan toisenlaisista lähteistä sitä arvopohjaa luodaan ihmisten yhteiskuntiin, kuten nähdään kaikesta tästä kärsimyksestä, joka on maailmassa nykyäänkin.

      Jumala antanut hyvän maailman ihmisille ja kun ihmiset eläisivät Jumalan opetuksen mukaan, ei mitään ongelmaa olisi koko maailmassa, ja Jeesuksen henkilökohtainen opetus ja esimerkki elämällään on tätä hyvää evankeliumia Jumalalta. Valitettavasti maailmassa vallitsee laittomuuden salaisuus ja tästä syystä kärsimyksiä runsaasti ja kiroukset maata kalvaa ja pian laittomuuden salaisuutena pedon merkki ilmaantuu. Ole viisas ja valitse Jeesus ja hylkää jumalattomuus sen kaikissa muodoissa tässä maailmassa, ja näin pyhityt totuudessa, kun uudestisynnyt vedestä ja Hengestä ja voit palvella elävää Jumalaa ristisi kantaen, ja kärsimykset ja ahdistukset ja vainot myös tähän kuuluvat, sillä maailmassa hallitsee Saatana ja sillä on paljon valtaa mammonan kautta, ja sen kautta aseet ja väkivalta ja valheet moninaisesti, kuten voidaan ymmärtää.

    • Jumala_turvana

      Jumala turvana Jeesuksessa, ja Jeesus apostoleilleen opetti kaikesta luopumisesta ja oli myös yksi keskeinen ehto apostolintehtävään. Mitään ei puuttunut apostoleiltaan kuten todistivat ja tietysti Jumala piti heistä huolta aikanaan, ja myös nykyään pitää Jumala huolta sekä ihmisistä että eläimistä ja antaa aurinkonsa paistaa sekä hyville että pahoille, ja hyvä tämä kaikkien ihmisten ymmärtää ja samoin autuaat ymmärtää uudistua pyhitykseen.

    • RikasJaKöyhä

      Saatan suoraan lahjoittaa kolikon kadulla istuvalle kerjäläiselle, enkä odota sitä takaisin. Se on lahja, ei laina.

      Jos joku tulee "pyytämään lainaa", on selvitettävä, onko hän rehellinen, eli todellakin lupaa maksaa sen takaisin. Tällaisesta lupauksesta on pidettävä kiinni. Jos raha ei tule takaisin sovitussa ajassa, tai hiukan jatkoajalla, sellainen henkilö ei ole ystävyyden arvoinen. Se mitä luvataan, siitä pidetään kiinni. Silloin voi sanoa miekkoselle, että pidä ne rahat. Huijasit ystävääsi, varastit kaverilta! Pidä ne kirotut pennoset, mutta älä enää koskaan tule minua lähelle.

      Jos joku maksukyvytön tuttava nyyhkyttää vierellä kuolemankielissä, hänelle voi suoraan lahjoittaa sen satkun, eikä takaisin maksusta puhuta. Jos hän joskus myöhemmin saa omantunnon pistoksen ja palauttaa tuon rahan, se on hänen asiansa.

      Rehellinen lahjoitus on eri asia kuin ystävän taholta huijatuksi tuleminen.

      On noloa käyttää hyväksi muita ihmisiä, varastaa. Sellainen ihminen on hengenmaailmaltaan aina persaukinen. "Autuaampaa on antaa kuin ottaa." Rikas antaa, köyhä ottaa.
      .

      • Lainatkaa sinne mistä ette saa takaisin.... jumala on hyvä kiittämöättömille ja pahoille.

        Jeesus Luukas


      • LahjanJaLainanEro
        fari.g kirjoitti:

        Lainatkaa sinne mistä ette saa takaisin.... jumala on hyvä kiittämöättömille ja pahoille.

        Jeesus Luukas

        Jos tietää, ettei saa rahojaan takaisin, kyseessä ei ole laina, vaan lahjoitus. Juuri tästä kirjoitin edellä. Jeesus ei kuitenkaan kehoittanut tyhmyyteen, toisin kuin monet nk. hengellisesti epäraittiit vapaatsuunnat ja niiden / muut talousrikolliset johtajat opettavat.
        .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe