Rosso Iisalmi

IsoPettymys

Harvoin tulee julkisesti valitettua, mutta nyt täytyy. Mitä ihmettä tälle paikalle on tapahtunut? Aiemminhan Rossossa sai kuitenkin ihan asiallista ruokaa, listakin oli kohtuu laaja. Vaikka Michelin tähdistä ei puhuttukaan niin silloin sentään tunsi käyvänsä ravintolassa.

Nyt paikan taso menee vuosi vuodelta alaspäin kuin lehmänhäntä. Olen muutaman mahdollisuuden antanut viime vuosina, mutta tällä viikolla tuli mitta täyteen. Paikan pihvi oli onnettoman pieni, mutta annos maksoi silti pitkälti kolmattakymppiä. Medium pihvi oli myös läpikypsä.

Rosson pasta oli maultaan jotain aivan aliarvoista. En ymmärrä miten kukaan voi tehdä niin pahanmakuista pastaa. Siis vaikka amatööri kokkaa kotona niin siitä ei voi tulla noin huonoa. Kokeiltiin myös pitsaa ja sekin oli melkoista kuraa. Aiemmin Rossossa oli ihan hyvät pitsat, ja tarjolla myös pannupitsoja. Nyt oli huonot pitsat ja ne maksoi kaksi kertaa sen mitä turkkilaisella tai jopa Kotipitsassa. Pannupitsoja ei ollut enää lainkaan tarjolla.

Ruokalistaa on supistettu entisestä ja salaattipöydästäkin on kadonnut se Rosson tavaramerkiksi kohonnut hyvänmakuinen salaattikastike. Nyt tarjolla oli vain öljyä salaatin päälle. Aiemmin hyvät patonginpalat oli nekin kuivia.

En valehtele yhtään jos sanon, että jopa perus huoltoasemalta saa nykyisin parempaa ruokaa kuin Rossosta. Ja halvemmalla. Kunnollisista ravintoloista nyt puhumattakaan. Alan tulla siihen tulokseen, että Rossossa on tarkoituksella laskettua laatua isomman katteen toivossa. Jos 4-10 pitäisi arvostella niin max. 5.

35

2998

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Notrosso

      Olen edellisen kirjoittajan kanssa täysin samaa mieltä!

    • Ei.eineksiä

      Ennen muinoin toimi Iisalmessa Martina ja aettä oli hyvä sapuska. Harmi kun loppu.

    • Martta987

      Kolmeen vuoteen en ole käynyt omalla rahalla juuri näistä yllä mainituista syistä, laadutonta ruokaa, raastepöytä epäsiisti ja tarjoilijat näyttää hapanta naamaa.. Työn puolesta on välillä ollut pakko käydä ja kokemus on osoittanut ettei tarvitse jatkossakaan mennä.

      • äääspulju

        ABC tasoa ollut monta vuotta jo mikrot vain kilahtelee keittiössä


      • Juygrt
        äääspulju kirjoitti:

        ABC tasoa ollut monta vuotta jo mikrot vain kilahtelee keittiössä

        Niin uskomatonta kuin se onkin niin jopa huonompi kuin ABC. Tai maksimissaan saman tasoinen. Tämä ei voi olla sattumaa, kyllä jokainen ammattikokki tietää milloin valmistaa huonolaatuista ruokaa. Toisin sanoen eivät edes yritä satsata laatuun sillä varmasti tiedostavat asian.


    • Kokeilkaa

      Kaupungin paras pippuripihvi on Rossossa!

      • MUUALLE

        poistettu listalta. En mene syömään saapasnahka pihvejä


      • ex-vakioasiakas

        Oli. Sitä mentiin syömään, niin ei löytyny listalta. :(


    • Boonukset

      Näyttää siltä, että kilpailijat ovat palkanneet tänne ammattimoittijat. Rosso on palvellut asiakkaita jo vuosikymmeniä ja on laadukas ruokapaikka, muita moittimatta . Kyllä siellä sopii käydä. Eihän se tietenkään mikään grilli ole hintatasoltaan, mutta laadukkaat on annokset. Kiitos henkilökunnalle.

      • Muualle

        PeeÄssän kepulainen puolustaa. Minua ei ole kukaan palkannut, eikä manipuloinut.Rosso on todella taantunut vuosia. ABC vielä nopeammin


    • Rosso_No

      Tässäpä oli suunnilleen minunkin ajatukset kyseisestä paikasta. Tuli ennen (ehkä noin viitisen vuotta sitten) käytyä ja sai siinä tuntemusta että syömme ravintolassa, no joo, ei tosiaan viiden tähden mutta kuitenkin. Menu oli laajempi ja kattavampi. Pizzat oli aivan eri luokkaa. Taso on laskenut kuin kuuluisa kissan häntä ja hinnat vain nousseet. Palvelu mielestäni on ollut moitteeton, mutta minkäs teet jos ruoka on tuollaista. Lounaspaikkana pärjää paremmin, siellä on tullut käytyä.

    • Exexex

      En enää vuosiin ole käynyt Rossossa enkä ABC:llä syömässä. Molempien taso on laskenut sille tasolle, ettei kannata viedä rahojaan koska ei saa sille vastinetta. Miksi näin on käynyt?

    • Juuripa

      Samaa mieltä !! Öljyä vaan salaatin kanssa ... /patongille .. Ja salaatti aika mitätön ..ennen 10 nyt 5

    • Lllllklll

      Kyllähän siellä on tarjolla myös sitä sinappista salaatinkastiketta. Ja kannattaa varmaan antaa palautetta suoraan kyseiseen raflaan, niin asioihin voi ehkä tulla muutoksia.

      • lounasonhyvä

        kyllä on tullut mainittua esim: väärän kypsyisestä pihvistä antoivat viinilasillisen korvaukseksi


    • enitkisruoasta

      meillä kotona sanottiin et ruoasta ei saa valittaa.köyhiä ku oltiin.varmaan mulle maistus ja jos ei sanosin kyllä nykysin ihan suoraan.rakentavasti.en kyllä vieläkää julkisesti ruoasta itkis ja toisia häpäsis.

      • laatuapitääolla

        Tuskin tässä siitä nyt kyse on ollut mut jos maksat vaikka niistä vähistä rahoista että saisit esim.hyvät pihvit niin kyllähän se korpee.


    • kotiruokaa

      eipä ne rahat kellekää kuulu.ja suosittelen edelleen olipa mistä tahansa kyse tehkää valitukset paikan päällä.palauta seuraavankerran keittiöön ja vaadi parempaa.tai tee hyvät pihvit kotona.

    • pannupitsaa

      Samaa mieltä! Ennen kävin useinkin kavereiden kanssa syömässä, ja suht. hyvää oli.... Nyt salaattipöytä on todella suppea ja patongit tosiaan pitää syödä "kuivana". Olen antanut palautetta paikanpäällä, ja vastaus on ollut: "päätökset listan ja salaattipöydän supistamisesta on tullut korkeammalta taholta, valitan". Nykyään lounastamme raatihuoneella ja iltaisin chaplinissa (siis silloin kun ulkona syömme)

      • hhjjjkhhhhhhgdhh

        Kannattaa käydä butterflyssä, on nimittäin tosi hyvät ja monipuoliset ruuat. On monenlaiset salaatit ja ruokia on useampia vaihtoehtoja. Ollaan muutaman kerran käyty ja on kyllä tykätty


      • Anonyymi
        hhjjjkhhhhhhgdhh kirjoitti:

        Kannattaa käydä butterflyssä, on nimittäin tosi hyvät ja monipuoliset ruuat. On monenlaiset salaatit ja ruokia on useampia vaihtoehtoja. Ollaan muutaman kerran käyty ja on kyllä tykätty

        Konkaan menossa sekin pulju.


    • harmiettäennenhyväpaikka

      On tällä hetkellä ihan jotain muuta. Harmillista sinänsä kun ennen suht usein Rossossa käytiin syömässä ja tykättiin siellä saatavasta ruuasta. Nyt ei kyllä viitsi mennä kun taso on mitä on. Johtuuko ruuan ala-arvoinen taso siitä, että on ketju ravintola vai mistä? Surkeaa se kyllä on. Menukin kuihtuu vuosi vuodelta.
      Asiakaspalvelusta ei ole moitteen sanaa, sille kiitosta täytyy antaa.

      • Etujäsenpelaa

        Rosson perällä on Hesburger, on tosi hyvä. Muutamalla eurolla esim. juustohampurilainen annoksena ja lähtee nälkä. On mahtava annos ja taatusti hyvää. Tämä on tosi, ihmiset jonottavat sinne. Niin ja rahat jää omaan osuuskauppaan ja boonukset päälle.


    • Voi-Itku

      Joskus muinoin historiassa Iisalmen Rossossa oli tarinan mukaan Suomen parhaat pizzat. Kauas on tultu niistä ajoista. Ihan hirvee järkytys oli viimekäynti n. viikko sitten. Grillieväs on parempaa kuin tämän Rosson kolmenkympin ateriat. Henkilökuntakin kuin jostain navetasta repästyä. Hyi!

      • Anonyymi

        Käykää kokeilemassa pasta bolognesea, sunnuntaina kun et halua kokota. Täyttä hevonpaskaa, jos on keittiössä kokkina nainen joka jauhaa purkkaa. Mautonta ala arvoista evästä, pelkkää pastan paskaa ilman nähtyäkään bolognesea. Ja siitä pitää maksaa kaikenlisäksi. Kiitos jeesus


    • Anonyymi

      Nyt olis paikka laadukkaalle ruokaravintolalle. Rosso hanurista, Chaplin tympii jo, Butterfly aivan kesy (vai onko sitä edes enää?) .. jotain uutta kiitos!

      • Anonyymi

        Puhukaa mitä puhutte, Rosso on ykkönen Iisalmessa ja bonukset päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhukaa mitä puhutte, Rosso on ykkönen Iisalmessa ja bonukset päälle.

        Kymmenen vuoden aikana valunut taso alas.
        Pasta ja pitsat nykyään kalliita ja huonoja. Salaattipöytä köyhtynyt. Ennen kävin..en enää.
        Erikoinen tapa käydä ruokailun aikana monta kertaa kysymässä, miltä maistuu. Kerran laskettiin...5 kertaa. Kajaanissa oli ainakin parhain tarjonta ja palvelu Rossossa muutama vuosi sitten.


    • Anonyymi

      Parhaat hampurilaiset saa Halpa-Hallin kahviosta. Ruokakin on varmasti yhtä hyvää (näyttää aineskin hyvältä), mutta aukioloajat eivät taida sopia iltamenoihin.
      Aina siellä päivällä ruokailijoita näkee. Tietenkin hyvä, jos ei tungosta iske, niin saa nopeamman palvelun:)

      • Anonyymi

        Halpa-Halli on hyvä ruokapaikka tilasipa sitten listalta tai söi seisovasta pöydästä.


    • Anonyymi

      On vähän surkiaa kun tässä hotellissa joutuu asumaan monta kuukautta ja ravintola on tuollainen.

      • Anonyymi

        Asut Iisalmen parhaassa hotellissa, etkä kuole nälkään.Vaikuttaa kilpailijan kirjoittamalta. Rosso on paras ja Osuuskauppa hyvä.


    • Anonyymi

      Entäs Graceville? Eiks siellä oo hyvä sapuska

    • Anonyymi

      Just joo, tämä kiteyttää hyvin Iisalmen vire tason.
      "Halpa-Halli on hyvä ruokapaikka"
      Kuulostaa ihan pikkupaikkakunnan mainoslauseelta.. valitettavasti.

      • Anonyymi

        Nauravat nakit on kans hyvä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4490
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      243
      2228
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1630
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      159
      1437
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      289
      1315
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1127
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1084
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      60
      1011
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      118
      957
    Aihe