Tapahtui Turkkusessa

kulk

Järkyttävä ja raukkamainen teko ? Ois Sipilä antanut talonsa niin ei eilistätäkään olis tapahtanut mutta lupaus tuli petettyä kuten kepulaisilla aina mutta tilallehan tuli 35000 pakolaista, paitsi yksi raiskas Sipilän naapurissa,sanomattakaan muualla ja vielä murhat kautta tapot.
Nyt hallitus seuraa ja tuomitsee Turun teon.Ei tarvis valvoo liian kauan. vaan mennä untuvapeittoon ja nähd kauniita unia.
Tuskinpa Sipilä . Orpo jaSoini saa nukutuksi, on se niin rankkaa....vaihdevuodet valitettavasti valvotta muutenki.....erästä ministerii tai enhän minä varmasti tiedä...oletus.

25

490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rajan

      Se oli ulkomaalaistaustainen joko Islannista tai Naurusaarilta ..poliisitutkii asiaa. :)

      • kulk

        Niinistö otta osaa suruun... kunhan ei liikaa että selviää Trmpin tykö...vaikka voihan lentsikassa otta pari loiventaavaa kun Jenni ei oo näkemässä


      • kulk

        Nyt Niinistö ei ollut sokissa,, ois varmaan pian ajateltu onko hä n toiminta kykyinen.
        Mutta ottaa nyt kunnolla.


      • realisti11

        Epäilty on Herma Öhtä jostain ..ei ihan satavarma ...voihanse olla Norijasta tai muualta kaukaa...


    • viallistenpäätökset

      Tätä sitä on oikein tilattu Suomeen, ja kenen toimesta, pääministeri Pipilän johdolla, sisäministerinä ollessaan Orpopiru, ja nykyinen sisäministeri Rusakko. Kyllä nyt on aika niiden joutua vastuuseen jotka mahdollistivat tämän haittamamutuksen. Ja sitten tämä herra Napavuori , hesan pormestari, täysin edesvastuuttomia lausuntoja.
      Kuinkahan moni Suomalainen on jo tähän mennessä menettänyt henkensä tämän matuinvaasion aikana, ei taida ihan pieni luku olla. Varmaan lisää on tulossa, sääli, viattomat ihmiset kärsii viallisten päätöksistä.

    • KantolaaEiKiinnosta

      Auto ajoi tannoin Helsingissä väkijoukkoon. Yksi ihminen kuoli ja neljä loukkaantui.

      Jos kyse olisi islamistisesta terrori-iskusta, tietyt poliitikot Sallassakin vaahtoaisivat nuppi punaisena, miten monikulttuurisuus on tehnyt Suomesta turvattoman paikan elää ja miten muslimit pitää saada pois Suomesta. Media analysoisi tapahtumaa uudelleen ja uudelleen, käytäisiin läpi taustoja ja haastateltaisiin asiantuntijoita. Sosiaalisessa mediassa olisi täysi härdelli päällä.

      Mutta kun tekijänä olikin kännissä oleva suomalainen mies, asia ei juuri kiinnosta. Poliitikot ovat pysyneet hiljaa, mediassa Jari-Matti Latvalan menestys Jyväskylän MM-rallissa menee tästä aiheesta ohi eikä sosiaalisessa mediassa ole näkynyt minkäänlaista pöhinää.

      Viimeistään tämän tragedian myötä on täysin selvää, että "maahanmuuttokriittisiä" ei tosiasiassa kiinnosta pätkääkään suomalaisten turvallisuus ja hyvinvointi. Väkijoukkoon ajava auto on vastaan taisteltava uhka vain silloin, kun kuljettajalla on uskonnollis-poliittinen motiivi. Muiden ongelmien - kuten päihde-
      tai mielenterveysongelmien - takia aiheutuneet ihmishenkien menetykset eivät ole tämän porukan mielestä merkittäviä, koska niiden kautta ei pääse syyttelemään ja demonisoimaan ulkomaalaisia.

      Samaten ikävän selvää on se, että kotimaisen känniväkivallan suhteen suomalaisilla on ilmiselvä sokea piste. Se, että ihminen ajaa päissään toisten päälle, on meille normaalia ja ymmärrettävissä oleva asia, juttu, jolle voi kohauttaa olkiaan. Että näitä nyt sattuu.

      Känniväkivalta on Suomessa niin normalisoitua, että vaikka 90 prosenttia kaikesta suomalaisesta väkivallasta tehdään humalassa ja alkoholin aiheuttamat sosiaaliset ongelmat ovat koko ajan kaikkien nähtävillä, nykyhallituksen ainoa suosittu teko on ollut alkoholin saatavuuden vapauttaminen (ilman ainoatakaan ehdotusta siitä, miten alkoholin aiheuttamia ongelmia voitaisiin vähentää).

      Ei tämä meistä suomalaisista tietenkään erityisen pahoja tee. Jokaisella kulttuurilla ja valtiolla on omat sokeat pisteensä, kammottavuudet joita pidetään siedettävinä ja tietyssä mielessä asiaankuuluvina.

      Mutta niin kauan kun tähän asiaan ei puututa ja samaan aikaan korostetaan toistuvasti esimerkiksi maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden luomaa turvallisuusuhkaa, silloin huomiota ohjataan pois isommista ongelmista, joille ollaan haluttomia tekemään yhtään mitään.

      Uhrin ja uhrin omaisten näkökulmasta ei ole olennaista, millä motiivilla ihminen surmataan. Yhden ihmisen elämä päättyy ja läheisten elämään jää ikuinen aukko. Siksi minusta on niin vastuutonta ja vastenmielistä, miten valikoidusti poliitikot, media ja kansalaiset suhtautuvat erilaisiin väkivallan ilmentymiin. Jos läheisesi ei menehdy terrori-iskussa tai ulkomaalaisen surmaamana, ketään ei kiinnosta tehdä asialle mitään.

      Jos Suomesta halutaan tehdä aidosti turvallisempi paikka elää, fokus tulee keskittää niihin myös niihin ongelmiin, joilla ei saa eniten ääniä, otsikkoklikkauksia ja tykkäyksiä somessa.

      • realistikin

        Onhan päihdeongelma ihan eri asia kuin uskonnollinen kiihko ,jos mieli on sairastettu lapsesta asti niin missä mennään...täällähän kaikki saa rahaa seinästä ja vettä hanasta.......petoniporsaat Sallan torille :)


      • Epätietoinen2

        Eli tämä ei ole ongelma?


      • kokonaisuudethahmottava

        kieltämättä on omiemmekin perään vahtimisessa ja auttamisessa riittävästi tekemistä. Pitääkin ottaa mielisairausasioista kärsiviä laumoittain kauempaa maailmalta kymmeniä tuhansia.


      • surkean_politiikan_vika

        Suomalaisten tekemiin rikoksiin ei voi vaikuttaa mamupolitiikalla. Pakolaisten tekemät rikokset, kuten Turun isku, taas ovat suoraa seurausta jo vuosia harjoitetusta sysipaskasta mamupolitiikasta. Siinä on se ero, jonka luulisi vähä-älyisemmänkin tajuavan. Pakolaisten tekemät rikokset eivät vähennä suomalaisten tekemien rikosten määrää, vaan kokonaismäärä on sitä suurempi, mitä enemmän täällä on ulkomaalaisia.

        Jos kielteisen päätöksen saaneet otettaisiin säilöön odottamaan palautusta, ei Turun keppostakaan olisi tapahtunut.


      • missä_hyysärit
        surkean_politiikan_vika kirjoitti:

        Suomalaisten tekemiin rikoksiin ei voi vaikuttaa mamupolitiikalla. Pakolaisten tekemät rikokset, kuten Turun isku, taas ovat suoraa seurausta jo vuosia harjoitetusta sysipaskasta mamupolitiikasta. Siinä on se ero, jonka luulisi vähä-älyisemmänkin tajuavan. Pakolaisten tekemät rikokset eivät vähennä suomalaisten tekemien rikosten määrää, vaan kokonaismäärä on sitä suurempi, mitä enemmän täällä on ulkomaalaisia.

        Jos kielteisen päätöksen saaneet otettaisiin säilöön odottamaan palautusta, ei Turun keppostakaan olisi tapahtunut.

        EU ei noudata omia sääntöjään. Turun puukottajakin oli saanut kielteisen päätöksen jo Saksassa , samoin kuin muutkin marokkolaiset neljä pidätettyä. Näistä marokkolaisista osa on täällä Suomessakin syyllistynyt rikoksiin jopa lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Nämä kaikki ja tuhansia muita on vapaina joukossamme, joista kukaan ei tiedä ketä he ovat ja mitä he tulevat tekemään.
        En ole Persujen kannattaja, ehkä olisi Halla_ahoakin pitänyt kuunnella koska hän voi olla enemmän oikeassa maahanmuuttoon liittyvissä asioissa kuin vihervasemmisto.
        Oli miten oli nyt on "kakit" housuissa, eikä Turun tapaus jää viimeiseksi valitettavasti tämä on vasta alkua.


    • Hävetkääääää

      Hmm olisko suomalainen tapa tuo vähättely. Niin poliitikoilta kuin kansalaisiltakin. Meinaan kun luin juttua, niin ihmisiä oli satoja tapahtumapaikalla, muutamat auttoi ja SUURIN osa kuvasi. Mitä hel%#ttiä!!! Ihmiset on sairaita, kun vaan kuvaavat tuollaisessa tilanteessa.😡

    • kukaonensimmäinen

      Oottakaahan vain , milloin Sallaan saapuu ensimmäinen suru-uutinen jonkun Sallalaisen omaisen joutumisesta terroriteon uhriksi, jollekkin tämä tulee kuitenkin tapahtumaan, ei toivottavaa , mutta tapahtuu varmasti. Kenen lapsi, puoliso, sukulainen tulee olemaan ensimmäinen uhri. Suuri huoli aiheellista, hyvin monen sallalaisen vanhemman lapset opiskelevat etelä-suomessa.

      • KepulaistenSyytä

        Lestadiolaiset ovat huseeranneet jo vuosikymmeniä Sallan toreilla ja turuilla. Kepulaiset eivät välittäneet silloin eivätkä välitä nykyäänkään. Hyväksikäytettyjä ja mieleltään järkkyneitä sallalaisia on avohoitopotilaina.

        Varokaa!


    • Kemiläinen86

      Kemissä irak taustainen mieshenkilö sai lähöt vuokra-asunnosta, kun mummeli alakerrassa ei jaksanut kuunnella öisin tapahtuvaa musiikin soittoa ja koraaninlukua.

      En tiedä mitään muslimeista. Mut näin vaikuttaa olevan täysin aivopestyjä.

    • hiljaavain

      Eikös ne halla-aholaiset ole olleet hallituksessa jo monta vuotta. MItä he ovat tehneet mm kielteisen turvapaikan saaneiden palauttamisen nopeuttamiseksi. EIVÄT YHTÄ*ÄN MITÄÄN. Sekava on maailman meininki. Onko meidän totuttava joksikin aikaa siihen että näitä tulee tapahtumaan lisää. MM matkailu johon salla satsaa saattaa vähentyä paljon.

      • näin_se_menee

        Hallituksessa Soinin porukoilla ei juuri ole sananvaltaa, joutuvat myötäilemään Sipilän ja Orpon päätöksiä, tai muutoin ulos. Soini nyt tykkää päteä ulkoministerinä minkä jälkeen polittisena broilerina saa pakasteviran. Nyt Soinin joukot ovat kokoomuslaisille Sipilälle, Bernerille, ja Orpolle kultaakin kalliinpia koska heitä voi viedä kuin pässiä narussa. Soinille tärkeintä on saada olla hallituksessa.
        Persut meni vaalivoittoon, ja hallitukseen duunarin äänillä ja nyt he ajavat täysin heikoimman riistopolitiikkaa.
        Mitä tulee maahanmuuttoon siinä Sipilä omalla mainostempullaan lupaamalla talonsa mamuille sai muutaman tuhannen lisään tulijoihin.


      • onkoLaillista

        Sipilä ei hakua nyt hallitukseen jarrumiehiä, Siniset myötäilevät isojen poikien päätöksiä. Onhan aika nurinkurinen tilanne jos Sinisillä on kannatusta 1,6% ja viisi ministeriä. Jos olisi vedetty reilua peliä olisi hallitus pitänyt hajoittaa siinä vaiheessa kun Persut hajosi. Hallitusta muodostettaessa sinne meni Perussuomalaiset , eikä "Sininen ajatus".


    • juurisyyt

      Juurisyyt: Sipilä, Orpo, Nerg, Risikko, Niinistö, Soini.

    • Suomiko

      Tää on alkua vain,kohta rytisee..................................sipilä torille joka yö pelastamaan suomea.........

    • vellihousuHallitus

      Minulla on ollut käsitys kun mennään vieraaseen maahan on minun tarvittaessa esitettävä passi, ja todistettava henkilöllisyys. Suomeen sai tulla ovista ja ikkunoista kymmeniätuhansia ihmisiä, eikä he välttämätä tiedä itsekkään ketä ovat ja mistämaasta tulivat.

      Ei tiedetä tuliko suoraan isisin joukoista tänne toteuttamaan tehtäväänsä. On annettu kielteisiä turvapaikkapäätöksiä, minkä jälkeen tuhannet ovat kadonneet jäljettömiin.
      Tämä on päättäjiltä vellihousujen hommaa. Hallitukssessa Sipiläkin vain houkutteli Suomeen tulijoita. Poliisit toimisi jos kukkahattutädit antaisivat heille valtaa. Ihme kun nyt poliisit tohtivat ampua puukottajaa edes jalkaan niin on poliisikin alistettu hyysäämään näitä maahantunkeutujia.
      Muuallahan terroristit tapetaan, eikä niitä jätetä kymmeniksi vuosiksi valtion elätettäviksi.

    • ILKEE

      Kauheudella jännitän milloin Sallaan tulee suruutinen,onhan meidän lapsia/aikusia lapsi etelässä asumassa/opiskelemassa...toivottavasti ei kuin ei muidenkaan vanhemille.Mutta aika on tämä 350 seurannassa onko ympäri vuorokauden ?
      Pitäisköhän hakee Ruotsista turvapaikka kun Suomi ei voi taata turvallista asumista ?..
      ta iKanadasta.

      • väyrynen_ohjaksiin

        Ruotsi ei ole pelastus siellä kyllä mamuja riittää. Suomi ei ole turvallinen maa kuitenkin on sattumaa yksitäisellä ihmisellä joutua konnien käsiin. Eu, ja suomalaiset vellihousu päättäjät ovat tähän tilanteeseen ajaneet ei olla enään itsenäisiä yritetään olla mieliksi eu- elitille ja oma kansa pelkää. On vain kestettävä Kekkostakaan ei saada heräteltyä henkiin. Olisihan se kyllä tuo Paavo saiskohan tuo jotain rotia näihin pulmiin.


    • Turussakäyny

      Ajatelkaas kuinka kamala tilanne olisi jos hallituksessa olisivat vihervassarit ja kukkahattudemarit.,... meidän naiset kulkisivat jo hunnutettuina, etteivät maahanmuuttajat tuntisi itseään erillaisiksi. Halonen aikoinaan koko touhun aloitti kun päästi ensimäiset somalit maahan kun ensin olivat heittäneet passit mereen. SPR:n tädit oikein kädestä pitäen saattelivat maihin. Ei tämä hallitus ole näitä lakeja luonut. Ilman Orpoa ja Soinia ei olisi edes yhtään rajaa suljettu. Enemmin osoittaisin vastaanottokeskuksien henkilkuntaa, poliisi ja supoa , ettei "vihjeistä ole otettu vaarin". SUPOkin vaan vinkuu lisää rahaa ja resurssien puutetta.

      Ja muuten Turun keskustassa tuohon aikaan olevista on 60% maahanmuuttajataustaisia.

    • LÄHELTÄNÄHNYT

      Kaikki ruotsista tornioon tulleet turvapaikanhakijat olisi pitänyt panna heti takaisin ruotsiin koska ruotsin olisi pitänyt hoitaa turvapaikkahakemukset. Nyt kaikki suomeen tulleet ovat väärässä paikassa. Koko eu oli täysin voimaton. kun seuraava pakolaisaalto tulee( sodat, nälänhädät, veden loppuminen) tulee meidän olla paljon itsekkäämpiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe