Turun puukottaja

Oliko.tekijä.muslimi

54

1286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt.losahti

      Tämänhän arvasi muslimi oli. Oli vain ajan kysymys koska losahtaa.

      • Otaomapuukkojunkkari

        https://yle.fi/uutiset/3-9674042
        Nerg lupasi kunnille aarteita.

        Kansliapäällikkö Nerg: Kuntien kannattaa ottaa vastaan turvapaikanhakijalapsia – "Tulevat olemaan todellisia aarteita"
        Kotimaa18.6.


    • Jeesuskin on aikoinaan käyttänyt Jumalastaan "Allah"-nimitystä, olihan hänkin aramean kieltä puhunut arabi.

      • korjaansinua

        Ei arabi, mutta Allahista Jeesus olisi varmasti puhunut, jos arameaa käytti kielenään. Aramea kuten hepreakin, ovat arabinkielen sukulaisia.


      • äitykkä

        Eikös Jeesus ollut juutalainen,ei siis musu.


      • Totuudellinen

        Jeesus ei ollut arabi. Hän oli juutalainen.


    • surullistaon

      Nämä hulluntailaiset eivät ole kiinnostuneita,hurskaasti sanovat "tämä on ennustettu raamatussa".Kyllä näkee täällä samat Jeesuksen morsiamet kirjoittelemassa pitkiä raamatun jakeita ja tuomassa täydellisyyttään esille.Suuri kipu sydämmessä mitä tapahtui Turussa.Omaisten tuska on valtava,rukouksia heidän puolesta.Tämä täydellisten hyvävelijärjestön paikka on taistelemassa maamme puolesta,eikä puhumassa liirumlaarumia.

      • Pitää paikkansa.
        Iskijä saattaa olla myös kristityksi käännytetty.


      • kadotukseenko

        Kiinnostaa kyllä, olivatko menehtyneet ihmiset itse ottaneet pelastuksen vastaan?


      • HerätkääNytKaikki

        Jehovantodistajauhri tuskin, koska sitä ei opeteta hänen opissaan!


      • oppitärkein
        HerätkääNytKaikki kirjoitti:

        Jehovantodistajauhri tuskin, koska sitä ei opeteta hänen opissaan!

        Joo, helluntalaisuudessa opin tutkiminen onkin se tärkein asia juuri tässä tilanteessa. Olemmehan maan kuuluja rakkaudestamme.


      • lihatiski.oli
        Pe.ku kirjoitti:

        Pitää paikkansa.
        Iskijä saattaa olla myös kristityksi käännytetty.

        Äläs nyt Pe.ku helluntailaisvihassasi aivan älyttömiä puhu. Kyllä oli jihadisti ei kristitty.


      • Jeesuseiollutmusu
        lihatiski.oli kirjoitti:

        Äläs nyt Pe.ku helluntailaisvihassasi aivan älyttömiä puhu. Kyllä oli jihadisti ei kristitty.

        Jihadisti täydessä ymmärryksessä ja tahtotilassa, jos kristitty niin vain täysin seonneena.


    • kopy

      migrin johtaja tuntee tappajan
      ei.mielipidettä.syystä
      18.8.2017 23:44
      Ollaan rauhassa ulkomaalaisvalvonta toimii ja migrin johtaja tuntee Turun puukottajan. Hän on tv lähetyksessä kertonut tuntevansa kaikki Suomeen tulleet pakoloiset.

      Poliisin suurin huoli tuntuu olevan että suomalainen alkaisi puolustaa itseään tai jopa sanoisi oman MIELIPITEENSÄ. Poliisi toitottaa tätä huolta otsa kurtussa tv lähetyksissä. "Tarvitaan tutkinta rauhaa".

      Taas tarvitaan 500 mielipidepoliisia.
      IlmiannaJaa
      1 Vastaus KIRJOITA VASTAUS
      Luetuimpia
      Mauno Mattila puhuu lakia vastaan
      Mattila on julkaisut videon Synnittömiä jumalia & armahdettuja syntisiä. Hän väittää videon alussa, että lain opettaminen on totuuden vastustamista. Tämä särähti korvaani selvästi. Hänen opetus on jyrkässä ristiriidassa Jeesuksen opetuksen kanssa. Jeesus kertoi, mitä Mattilan tapaisille lakia mollaaville käy: Matteuksen evankeliumi 5:17-20: "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan." Jeesuksen viimeisen lauseen sanat on syytä ottaa huomioon. Jos ette noudata Jumalan tahtoa paremmin, kuin Mauno Mattila, ette pääse taivaaseen. Joka uskoo Mattilaa saa oikeudenmukaisen kohtalon, kun oli hairahtunut uskomaan Mattilaa. Mattila puhuu itsensä nyt kadotuksen tielle, mutta hän on tunnettu eksyttäjä. Se tiedetään. Mattila yrittää peittää harhautuksen arvostelemalla Markku Veiloa ja David Owuoroa. Vaikka heidän toiminnassa on selviä puutteita, niin ei sen arvosteleminen todista, että Mattila on videon sanoman kohdalla oikeassa. Hän ei ole oikeassa, vaan itse toimii Raamattua vastaan. Mattilaa väittää saaneensa hengeltä neuvon, mutta nyt on selvää, että häntä neuvoo paholaisen henki. Mattilalle sellaiset terveiset, että Paavalin puheet tulevat olemaan hänen edessä viimeisellä tuomiolla: Kirje roomalaisille 2:27: "Ulkonaisesti ympärileikkaamaton, joka noudattaa lain käskyjä, on tuomitseva sinut, joka lain kirjaimesta ja ympärileikkauksesta huolimatta rikot lakia." Mattila kumoaa lain armolla ja se on Paavalin opetusten vastaista. Samasta kirjeesta 3:31: "Kumoammeko me siis lain vetoamalla uskoon? Emme suinkaan, me päinvastoin vahvistamme sen mitä laki sanoo. "
      Varokaa Mauno Mattilan harhaisa opetuksia
      Varokaa Mauno Mattilan opetusten ja mielipiteiden myrkyttämästä teidän mieltänne Mattilan järjettömillä mielipiteillä ja opetuksilla. Hän hyökkää erityisesti Helluntailaisia vastaan valheellisilla mielipiteillään ja vääristelemällä uskonveljien opetuksia omilla kieroilla tulkinnoillaan, Olen varma että viimmeisellä tuomiolla Mauno Mattila vastaa kaikista valheista mitä hän on helluntailaisita levittänyt, Hänellä on narsitinen pakko kertoa aina oma mielipide joka on ainoa oikea hänen mielestään. Erilailla ajattelevat uskovat ovat kadutukseen tuomittuja Mattilan mielestä. Varokaa tämän miehen valheellisia opetuksia ja valheellisia mielipiteitä. Mattilalla on jo muutma hurahtanut seuraaja jotka uskovat hänen törkynsä kirkkain silmin.
      Jeesus ei vietä sapattia
      Jeesus tekee alati työtä nyt Taivaan Isän oikealla puolella. Hän kuulee 24 tuntia vuorokaudessa ympäri maailmaa tulevia rukouksia ja vastaa niihin, hän ei lepää ennen kuin kaikki on kohdalleen asetettu. Jeesus ei lepää hetkeäkään, vaan tekee työtä 7 päivänä viikossa, hän parantaa sairaita, hän johdattaa ja hän vastaa ihmisten hätään ja rukouksiin. Hän johtaa koko maailmankaikkeuden galaksien kiertoratoja ja aurinkokuntien kiertoratoja, hän pitää kaikkea yllä ja voimassa nyt ja aina. Hän johtaa maailman tapahtumia ja odottaa, että koko se määrä ihmisiä tulee uskoon, jonka määrän hän haluaa elävän kanssaan iankaikkisuudessa - hän odottaa juuri sinua, että sinäkin tulet hänen luokseen; älä enää viivyttele, vaan tule Jeesuksen luokse. Jeesus lakkautti sapatin, koska hän ei voi itsekään nyt levätä, ei ole voinut levätä hetkeäkään sen jälkeen, kun hän jätti tämän maan ja nousi Isän luokse. Työtä on paljon, Jeesus tekee alati työtä, hän ei lepää ennenkuin todellinen sapatin lepo tulee, kun hän on asettanut iankaikkisuuden täydellisyyteen ja iankaikkisuuden tilaan. Jeesus ei saa levätä vielä pitkään aikaan; hänen on tultava eräänä päivänä hakemaan se sukupolvi, joka elää silloin, hänen on tultava uudelleen perustamaan tuhatvuotinen rauhanvaltakunta, jossa hän osoittaa ihmisille, millaiseksi hän tarkoitti ihmisten elämän maan päällä luodessaan ihmisen. Lopuksi hänen on poistettava kaikki paha maailmankaikkeudesta, annettava tuomio niille, jotka o

      • 1234567---

        Jeesus ei lakkauttanut sapattia. Ilm.14:12. Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon.


    • Hitlerinheila

      Nimi merkeille peku ja korjaan sinua. Kyse tuskin on kristityksi kääntyneestä muslimista. Koska islamin uskonnon jumala ei ole sama kuin kristittyjen raamatussa mainittu jumala hebreaksi JAHVE
      Todennäköisesti kyseessä jihadisti tai ISIsin uskon taistelija joka haluaa meidän kaikkien suomalaisten kääntyvän muslimeiksi väkivallan avulla.

      • äitykkä

        Siinä epäonnistuvat,viholliset on postettava tästä maasta.Meillä on oikeus uskoa omaan Jumalaan,he eivät voi sitä määrätä.


      • SamaJumala

        Sama Abrahamin ja Iisakin Jumala se isalamilaisillakin on kutsumanimestä huolimatta. Jumalalla on Raamatussakin kymmeniä eri nimiä ja arabiaksi sana jumala on allah.


      • tutki

        Islam uskoo jumalaan ,jolla ei ole poikaa.
        Kristitty uskoo Jumalaan Jolla on Poika Jeesus


      • tutki kirjoitti:

        Islam uskoo jumalaan ,jolla ei ole poikaa.
        Kristitty uskoo Jumalaan Jolla on Poika Jeesus

        Juutalainen uskoo yhtä vähän Jumalan Poikaan kuin muslimi joten kaada ittelles vaa.


      • Jolla.on.Poika
        KTS kirjoitti:

        Juutalainen uskoo yhtä vähän Jumalan Poikaan kuin muslimi joten kaada ittelles vaa.

        Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.
        1. Johanneksen kirje 2:23 FB38


      • ei.ole.ei
        SamaJumala kirjoitti:

        Sama Abrahamin ja Iisakin Jumala se isalamilaisillakin on kutsumanimestä huolimatta. Jumalalla on Raamatussakin kymmeniä eri nimiä ja arabiaksi sana jumala on allah.

        Ei ole sama etkö tuon vertaa tiedä.


    • 56u65

      Tänään lauantaina mielenosoitus suurmoskeijoita vastaan Helsingin Senaatintorilla ja Turun kauppatorilla alk. Klo 14.00.

    • Suomalainenpuukko

      Erikoinen sattuma että Turussa allahu akkbar puukotti Adventtikirkon (Betel) lähellä jehovan todistajan.
      Oliko tämä sattumaa vai varoitetukseksi muille?

      • markku.lievonen

        Itse en näe sattumana Jehovan todistajan teurastamista. Hän kuoli uskonsa tähden. Vaikka tapahtuma ei olisi ns terroriteko,- vaan yksittäisen ihmsen sairas suunnitelma, niin mallin hän on ottanut terrorismista.

        Ainakin täällä päin Jehovan todistajien jakelupisteet on helppo tunnistaa ja jos tekijällä on kristinuskon vastaisuutta, niin helpon tapa on aloittaa näkyväisistä / tiedostetuista pisteistä.

        Taas opillisiin asioihin en ota kantaa. Tekijä ei ainakaan ollut muslimi kuin ei myöskään muut terroristit,- vaan keppihevosena käyttää eri vastakkain asetelmaa.


      • HUOMATKAATÄMÄ

        Kuinka sinä, psykologiaa hahmottava, julkisesti täällä nimelläsi roikkuva Lievoska ("), tohdit käyttää brutaalia sanaa 'teurastamista' suomalaisnaisen joutuessa murharikoksen uhriksi?

        Eikö sinulla olisi edes psykologista silmää osanottoon häntä mahdollisesti surevien tähden? Kristillisestä silmästä puhumattakaan.

        Jehovantodistajat eivät ole uudestisyntyneitä kristittyjä eivätkä usko Jeesuksen Jumaluuteen ja Ylösnousuun kuolleista? Pasi Turunen on kirjoittanut heidän uskomuksistaan aikamoisen esseen!


    • VesaNasareth

      Mitäpä jos sanoisitte vihamiehillenne, että ystävyytemme muuttaa maailmaa Jeesuksen nimessä.

    • Pelostako

      Jospa saisimme päättäjät ensin ymmärtämään tosiasian, että eilinen Turun terroriteko, kuten kaikkialla maailmassa tapahtuva samankaltainen vihatoiminta johtuu muslimiuskonnosta, ei yksistään maahanmuutosta. Sen ymmärtämisessä olisi lähtökohta asian korjaamiseen. Mitä tulee tehdä? Ainoa pätevä ratkaisu olisi YK.n toimesta kieltää ko. itsemurhalahkon toiminta kaikkialla maailmassa.
      Eilinen isku oli avaus. Uusia tulee .

      • VaelluksenHedelmäkorjuut

        Uusia tulee. YK itse on enimmiltään täynnä mussukoita, siksipä juuri Raamatun historian Israelvastainen.
        Raamatun Jumala on valitettavasti luvannut kirota ne, jotka Israelia kiroaa teoillaan tai sanoillaan. Siksikin; Uusia tulee.


    • Saatte.nähä

      Ei tule hyvää.

      • YksittäisetPelastuu

        Tiedossa ollut aina 2000luvun alusta!


    • markku.lievonen

      Hyvin on tämäkin foorumi todistusaineistona,- ettei helluntalaisilta heru empatiaa Jehovan todistajia kohtaan,- edes tässä surullisessa tapauksessa.

      Helluntalaisella keskusteluissa ruudin loputtua he vetävät juuri tämän halveksuttunsa kortin esiin eli halveksivat ihmisiä Jehovan todistajiksi, vaikka kohteella ei olisi mitään tekemistä Jehovan todistajien puolueen kanssa.
      Näin toimivat KAIKKI täällä aktiivisesti kirjoittajat ja siksi ovat nyt hiljaa ja osaa ottamatta. Toisaalta osanottaminen kertoisikin kaksinaamaisuudesta.
      Kaikilla muilla foorumeilla on keskutelua aiheesta ja hyvä niin.

      Niin, että hyvin on tälläkin helluntalaispuolueella pullat uunissa.

    • minätaastäällä

      Sama sai nyt Turku maista mitä Juutalaiset on saanut maista Jerusalemissa jo kauan ja mistä tä Terroristi otti mallia! Nyt vain se eroon että suomalaiset voivottelee kun taas kun Juutalaiset saa puukon selkään Jerusalemissa niin moititaan Juutalaiset että ne vihastuu ja jopa kostaa PLO-n islamilaisille.

      • KumarrusJeesukselle

        Kannattaakin vaihtaa tietoja ja olla yhteistyössä Israelin kanssa, he jos ketkä ovat asiantuntijoita uhrien suhteen ja ennaltaehkäisyn suhteen. Elleivät ole pahoittaneet mieltään uutisoinnin pimentämisestä...


    • rakkauskaikessa

      Ei saa puukottajalle lakia lukea. Rakastetaan häntä, niin kyllä hän siitä leppyy.

      • PahaSaaPalkkansa

        Eikä ollenkaan välitetä shokin saaneista lähimmäisensä menettäneistä!
        By the way, kenessäkään murhaajassa ei ole iankaikkista Elämää, niin että se hänessä pysyisi. EI YHDESSÄ AINOASSAKAAN!


      • siiis

        kirjoitit <<<rakkauskaikessa <<< ! Siellä oli nyt sitten terroristi kaikessa rakkaudessa
        kun puukotti. Nehän on myös Israelissa näyttänyt Juutalaisille rakkauutta. Siellä , mitä enemmän on antanut niille maata sitä enemmän he ovat tappaneet Juutalaisia.


      • TotuusTuleeKirkkaasti

        Juuri niin. Israelin maan jakelu on Raamatun vastaista, maan karttakin on tarkoin Kirjattu Raamattuun (käännös1933). Koraani ei mainitse Jerusalemiakaan kertaakaan.
        Tappamaan siellä kyllä käsketään ja valloittamaan KOKO maailma heidän jumalalleen! (heidän mahdinsa ei tule, ennenkuin homma on toimitettu?)
        Koko Raamattuun uskovat kristityt odottavat messiasta, samoin juutalaiset.
        Nähtäväksi jää, kuka sieltä ensin saapuu!


    • Taistelevatko

      Siellä on nyt Turun tori täynnä ihmisiä. Vaikutti muslimeilta. Mutta oli kantaväestöäkin.

    • Toivottavasti helluntailaisetkin vihdoinkin tajuaisivat vastustaa maahanmuuttoa ja kansainvälistä islamilaisuutta. Tähän saakka muutamat helluntaiseurakuntaan kuuluvat tuttavani ovat olleet sitä mieltä, että näitä muukalaisia tulee ottaa Suomeen elämään suomalaisten rahoilla, kun muka joutuvat isisin porukoihin ja koska nyt on hyvä tehdä evankeliointityötä näiden muukalaisten parissa, eikä tarvitse lähteä lähetystyöhön. Helluntaikirkkoseurakuntiin on liitetty näitä turvapaikan toivossa eläviä väärin perustein, eikä mitään kontrollia ole pidetty (eivät kyllä pidä laumaansa muutenkaan kurissa).

      Kuinka moni helluntailainen ja kristitty vaihtaa uskonsa viikossa tai kuukaudessa islaminuskoon? Sama päinvastoin. ''Uskovat'' vielä kehtaavat puolustaa näitä elintasopakolaisia, joiden mukana tulee kaikkea pahaa Suomeen ja yhteiskunta jakaantuu.

      Ja Pe.kulle; ei niitä islamilaisia voi käännyttää kristinuskoon kuin kymmenien vuosien kuluttua. Ei kai Pe.ku ole vaan islamilaisuuden ja terroritekojen puolustaja? Jos olet, olen pettynyt.

      • HenkiTekeeEläväksi

        Kristinuskoon ei voi kukaan 'vaihtaa' tuosta vaan! "Kukaan EI VOI tulla Isän tykö, ellei ISÄ joka on Taivaissa, häntä vedä."(Rk 1938)

        Eli, Raamatun Elävän Jumalan tarvitsee KUTSUA ihmistä Pyhän Henkensä kautta!
        Kutsun JEESUKSEN NIMEEN vastaanottaneessa tapahtuu tällöin UUDESTISYNTYMINEN YLHÄÄLTÄ ---henkilöstä tulee uusi luomus/vanha on kadonnut (eikä taatusti enää puukot heilu!).

        Mamuista tulee siten JEESUKSEN TODISTAJIA. vielä ei ole näkynyt/kuulunut vai onko???


      • HenkiTekeeEläväksi kirjoitti:

        Kristinuskoon ei voi kukaan 'vaihtaa' tuosta vaan! "Kukaan EI VOI tulla Isän tykö, ellei ISÄ joka on Taivaissa, häntä vedä."(Rk 1938)

        Eli, Raamatun Elävän Jumalan tarvitsee KUTSUA ihmistä Pyhän Henkensä kautta!
        Kutsun JEESUKSEN NIMEEN vastaanottaneessa tapahtuu tällöin UUDESTISYNTYMINEN YLHÄÄLTÄ ---henkilöstä tulee uusi luomus/vanha on kadonnut (eikä taatusti enää puukot heilu!).

        Mamuista tulee siten JEESUKSEN TODISTAJIA. vielä ei ole näkynyt/kuulunut vai onko???

        >>Kristinuskoon ei voi kukaan 'vaihtaa' tuosta vaan! "Kukaan EI VOI tulla Isän tykö, ellei ISÄ joka on Taivaissa, häntä vedä."(Rk 1938)<<

        Tuo edellä on kyllä totta, mutta vain osittain. Tulee siis nähdä myös kokonaisuus, johon tuo liittyy.

        28. Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotkaHÄNEN AIVOITUKSENSA MUKAAN OVAT KUTSUTUT .
        29. Sillä ne, jotka hän on edeltätuntenut, hän on myös edeltämäärännyt Poikansa kuvan kaltaisiksi, että hän olisi esikoinen monien veljien joukossa;
        30. mutta JOTKA HÄN ON EDELTÄMÄÄRÄNNYT , NE hän on myös KUTSUNUT; ja jotka hän on kutsunut, NE hän on myös VANHURSKAUTTAUT; mutta jotka hän on vanhurskauttanut, NE hän on myös KIRKASTANUT Room 8.

        Juuri tuo ilmoitus on myös todisteena siitä, miten JUMALAN tahdosta on kiinni pelastaako hän yhden ihmisen,- vaiko kaikki. Juuri nuo tässä ajassa kirkastetut ihmiset / JUMALA on tehnyt uskon heihin on tiedottajia sukupolvesta toiseen JUMALAN olemassaolosta ja aivoittamastaan ihmisen pelastamisesta. Todellisuudessa suurin tapahtuma ihmilajia ajatellen tapahtuu aivan lopussa. Tapahtuma alkaa kun pakanain täysiluku ( JUMALAN aivoitus) on toteutunut.

        No, ymmärrän hyvin, ettei tuo Room. 8 luku sovi uskonnollisen ihmisen ajatteluun ja siten kokonaisuuden näkemiseen.

        Niin, kuten todellisuuskin kertoo, niin tässä ajassa on vain erittäin vähän uskon saaneita ihmisiä / kirkastettuja. 99% ihmislajista on kirkastamattomia eli koko ihmisen pelastumiseen ei voi ihminen itse vaikuttaa puhumattakaan sivullisten. Ainoastaan JUMALA käyttää myös toisia sivullisia ihmisiä aivoittamansa ihmisen kirkastamisessa.

        Väitämpä, miten monen uskonnollisen puolueen johtoihmisten loppuunpalamiseen / uupumiseen ja stressaantumiseen vaikkuttaa juuri se harhaisuus, miten itse ihmisenä pyrkivät tekemään ihmisistä uskovia / puolueensa jäseniä eli taistelevat tuulimyllyä vastaan.


    • Shalomshalom

      Näköjään tuo Ismaelin sukuhaaran katkeruus ja kateus ei ole koskaan hävinnyt, vaan saa aina uusia ilmenemismuotoja. Jumala ei kuitenkaan valintojaan ja kutsumustansa kadu tekivät ihmiset sitten mitä hyvänsä.

    • Jobinpostia

      Mal.2:10. Eikö meillä kaikilla ole sama Isä? Eikö sama Jumala ole meitä luonut?...... Joh.8:44. Te olette isästä perkeleestä.....

    • violaluna17

      Järkyttyneenä otan osaa kuolleiden ja loukkaantuneiden tuskaan. Kiitän myös Suomen hyvää poliisia ja auttajia ja loukkaantuneiden hoitoon osallistuneita. Rukoilen maamme puolesta ja häpeän Suomen nössöä hallitusta, joka on osoittanut kykenemättömyytensä tässä asiassa. Luulen myös, että lisää iskuja tulee. Allah on kaldealaisten kuunjumala ja Koraani on vihaan opettava väärennös.

      • >> Allah on kaldealaisten kuunjumala ja Koraani on vihaan opettava väärennös.<<

        Mutta, ymmärrätkö, miten tuolla lauseen sisällöllä lisäät maailmaan rauhattomuutta,- jopa vihaa. Ilmentääkö tuo rauhaan pyrkimystäsi kaikkien ihmisten kanssa.

        Eikö rauhaan pyrkivän ihmisen tule etääntyä uskonnoista, jotka hän kokee JUMALAN tahdon vastaisiksi. Etääntyminen ilmentää rauhaan pyrkimistä. Jos ihmiset toitottaa tuota samaa joka hetkessä, niin radikoitunut terroristi juuri hyödyntää kaltaisesi laudahduksen.

        Eikö viisautta edusta tämän huomioonottaminen;


        Lainaus Iltalehdestä.
        ""Turun islamilaisten yhdyskuntien imaami Zaid Esmail tuomitsee Turun keskustassa perjantaina tapahtuneen puukotuksen. Esmail kertoo, että tapahtumat ovat islamin uskonnon vastaisia.

        - Jos muslimi tekee tällaista, ei hän ole oikea muslimi, Esmail kertoo.

        Esmail kertoo islamilaisen yhteisön olevan sokissa tapahtumista. Hän toivoo, että kaikki voisivat jatkossakin nauttia Turun rauhallisesta kaupungista.

        - Näiden tapahtumien ei pidä antaa muuttaa sieluamme ja sydäntämme.""


      • KirkastaTotuutta

        Lukekaas Ahvion blogi tästä!
        Ketkäs siellä juhlii Turunkin laittomuuksia?


      • markku.lievonen
        KirkastaTotuutta kirjoitti:

        Lukekaas Ahvion blogi tästä!
        Ketkäs siellä juhlii Turunkin laittomuuksia?

        No, eipä uutta sanomaista näillä ahviolaisilla ole tähän ongelmaan. Lapsi tulisi heittää pois pesuveden mukana eli rajat kiinni ja ihmiset antaa olla oman onnensa nojassa.

        Huomatkaapa todella, ettei näillä ahviolaisilla ole mitään ratkaisua maahanmuutto ongelman ratkaisemiseksi. Väittävät vielä olevan uskossa,- mutta kenen?

        Mitä itse ymmärrän kokonaisuutta, niin päättäjillä on kyllä sokeus eroittaa hädänalaisen ihmisen käyttäytyminen / sanaton viestintä paremman hyvinvoinnin etsijöistä. Niin, ahvolaisten tulisi YMMÄRTÄÄ,- vaikka rajat laitettaisiiin kiinni pakolaisilta, niin silti terroristi pääsisi maahan niin halutessaan.


      • markku.lievonen
        markku.lievonen kirjoitti:

        No, eipä uutta sanomaista näillä ahviolaisilla ole tähän ongelmaan. Lapsi tulisi heittää pois pesuveden mukana eli rajat kiinni ja ihmiset antaa olla oman onnensa nojassa.

        Huomatkaapa todella, ettei näillä ahviolaisilla ole mitään ratkaisua maahanmuutto ongelman ratkaisemiseksi. Väittävät vielä olevan uskossa,- mutta kenen?

        Mitä itse ymmärrän kokonaisuutta, niin päättäjillä on kyllä sokeus eroittaa hädänalaisen ihmisen käyttäytyminen / sanaton viestintä paremman hyvinvoinnin etsijöistä. Niin, ahvolaisten tulisi YMMÄRTÄÄ,- vaikka rajat laitettaisiiin kiinni pakolaisilta, niin silti terroristi pääsisi maahan niin halutessaan.

        Niin, vaikka maassamme ei olisi yhtään muslimia / pakolaista, niin silti maahamme voisi olla / tulla 1200 terroristia.

        Niin, eikö todella nämä ahviolaiset ymmärrä soluttautumista miten se toteutetaan.

        Mutta, Ahvion kanssa olen yhtä mieltä eli Hengellinen herääminen uskonnollisuuden keskellä muuttaisi monta asiaa.

        >>Heräämisen, sekä hengellisen että yhteiskunnallisen, aika on nyt.<<

        Siis Kristuksen mielen ohjaamana,- ei uskonnollisen mielen ohjaamana.


    • ei.mainintaa

      Jehovantodistaja nainen kuoli, mutta kuka oli se toinen nainen tai tyttö, joka kuoli ?

      • UskovatRukoilkaatte

        Ehkä hän oli juuri kaiksta murheellisin tapaus, nuoren ikänsä (15) tähden...Herra huoltakoon suurella lohdutuksella surushokissa olevia läheisiään!!!


    • Kopy

      kopy
      19.8.2017 1:01
      migrin johtaja tuntee tappajan
      ei.mielipidettä.syystä
      18.8.2017 23:44
      Ollaan rauhassa ulkomaalaisvalvonta toimii ja migrin johtaja tuntee Turun puukottajan. Hän on tv lähetyksessä kertonut tuntevansa kaikki Suomeen tulleet pakoloiset.

      Poliisin suurin huoli tuntuu olevan että suomalainen alkaisi puolustaa itseään tai jopa sanoisi oman MIELIPITEENSÄ. Poliisi toitottaa tätä huolta otsa kurtussa tv lähetyksissä. "Tarvitaan tutkinta rauhaa".

      Taas tarvitaan 500 mielipidepoliisia.

      Tämä on sensuroitu koska täällä on sensuuri muslimien ja hallinnon virkanmiesten saa taholta. Samoin Facebook ja Twitter.

      Kauankohan pysyy nyt. Aloitus lähti n.10 minuutissa. Täällä ajaa humanistien mielipiderobotti tekstejä läpi ja kielletyt sanat aiheuttavat poiston.

      Suomi oli joskus vapaa maa??

    • Muslimityttö14v

      Ihmiset älkää sanoko kaikkia muslimeiksi sillonkuin muslimi tekee virheen kaikkin lehtiin tulee siitä tosiaan kun teistä joku tekee väärin tulee pienellä ja vissi yhteen lehteen että jarkko puukotti jarmon ja ei asialle tehdä mitään älkää olko rasistisii ette tekää haluu et teillä ollaan rasistisii ulkomailla

      • kristittytyttö

        Ei olla rasisteja,jos sanotaan tosiasia,islam on kauhistuttava uskonto ja jokainen sitä harjoittava muslimi on vaara maallemme.Meillä on oikeus puolustaa maatamme,olemme kristitty maa ei muslimimaa.Töissäkin muslimeja ja ovat mielestään parempia.En voisi mennä islamistiseen maahan tuomaan esiin omaa kristillistä uskoani.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      346
      3895
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1719
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      60
      1480
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe