TURUN TERRORITEKO 4 kiinni

TiedänAsiasta2017

Laine kertoo, että poliisi on lisäksi ottanut kiinni useita henkilöitä asian takia.
Laine kertoo, että poliisi on lisäksi ottanut kiinni neljä henkilöä. Heitä kuullaan parhaillaan.
Tiedoksi pakettiauto joka löydetty varissuolla ymmärtää että tekijä ei missään nimessä ole yksin tässä. Raskaasti poliisioperaatio kaarinassa, poliisi meni usean voimin pansion vastaanottokeskukseen. Silminäkijöiden mukaan useampia ihmisiä oli alunperin juossut teräasein ja usea pääsi karkuunkin. ..... tiesittekö että supo itse myönsi kauan sitten että tietää suomessa 300 on terroristia on tullut takaisin syyriasta mutta:"tarkkailemme heitä." jolloin luuletteko oikeasti että tämä oli vaan yksi tekijä joka on "mielipuoli". Suomessa on paljon terroristeja ! Enkä puhu vaan uusista turvapaikanhakijoista, vanhatkin ulkomaalaisilla on yhteyksiä ja auttavat näitä uusia melko varmasti.
Turvapaikanhakijat ovat suunnittellut tämän ajat sitten jo että suomeen tullaan iskemään samalla tavalla kuin koko EU- maissa. Heillä on vääriä passeja tämä on heidän työ ja sen takia he ovat täällä juuri täällä. Suomalaiset ovat liian sinisilmäisiä koska tarjoavat herrajumala aivopestyille radikalisoituneelle "muslimille" hoitoa tai terapiaa. Näitä pitäisi ehdottomasti karkottaa kaikki takaisin, he keksivät tarinoita etteivät voi mennä omamaahan takaisin ja siitä johtuen tekevät kansalaisille terroriteon.
Älkää uskoko sihen että tämä on yksi tekijä siitä huolimatta suomessa on paljon terroristeja jotka ovat piilossa ja heillä on yteyksiä ollut pitkään ja on tänääpäivänäkin.
EU maat meni pilalle kun kaikki turvapaikanhakijat tulivat tekemään työnsä jolloin näette uutisissa päivittäin terroriteosta. Katsokaa tosivideoita miten isis oikeasti polttaa ihmisiä elävältä tai syö heidän ruuminosansa, leikkelee ihmisten päitä, käsiä, räjäyttää niin katsokaa tosikuvia ja säälitkää sen jälkeen näitä samoja miehiä/naisia ketkä ovat juuri tällä hetkellä meidän maassa hoidettavissa ja syömässä tai juhlimassa, valtio ruokkii heitä tai tarjoaa apua, turun tapahtuma oli selvä esimerkki kaikille mitä isis oikeasti on. Kyse ei ole kielteisestä päätöksestä jos niin väitetään koska nämä jihadistit ovat joka tapauksessa tulleet tänne tämän takia haluavat kiusata valtiota tappamalla kansalaisia tai ylipäätän kiusaavat valkoisia jolloin heidän tylsää ja säälittävä elämää olisi värikästä. Nämä ihmiset ovat sairaita eivät välttämättä aitoja muslimeja osa voi olla jopa heistä muustakin uskonnosta jotka vaan aivopestaan että eu on syntinen paikka ja he halauavat että ihmiset pelkäisi eivätkään enään eläisi samaan malliin. Tiedämme että se on raukkamaista mutta näin syntyy kun henkilöt ottavat vahvoja aineita terroriteon aikana eivätkään he näin tunne kipua tai pelkoa. Uusia aivopestyjä terroristeja lapseja tulee lisää päivittäin tai naisia/miehiä eristä maista ja paikoista heitä on paljon ollut monta vuotta jo, tämä on tosiaan vain uutta eu-maissa koska Irakissa tämä on arkipäiväistä tai Syyriassa.
Loiset ovat rantautuneet maihimme ja saamme syyttää tästä sinisilmäisiä päättäjistä. Muistakaa täällä Suomessa vähätellään ettei ole pelkoa uskokaa tai älkää näitä jihadisteja on paljon täällä ja olemme samassa jamassa kuin muutkin eu:n maat.

14

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedänAsiasta2017

      Muistakaa myös näille terroristeille maksetaan taloudellisesti ja heitä aivopestään hyvin. Isoimmat johtajat ovat netissä nähtävissä joiden päistäkin on luvattu miljoonia. Tämä on toisaaltaan iso bisnes joka on joka paikassa. Kyse on rahastakin eikä niinkään sanottuna muslimeista, isis tappaa päivittäin vastaantulijoita kristittyjä muslimeja he tappavat kaikkia jopa lapsia. Nämä ovat sairaita ihmisiä jotka haluavat pilata ihmisten elämää.

    • Pötkökirjoittajalle

      Varmasti asiaa kirjoitat ja lukisinkin jos ei olisi pelkkää pötköä, vaan olisi kappaleita ym.

    • TiedänAsiasta2017

      No lue ja valita sitten!
      Sinuna en hirveesti valittaisi kielenasusta kun tuolla leikellään kansalaisten kauloja auki! Keskity asiaan.

    • Mirjaana2018

      Kyllä on raaka. Turussa ja Suomessa on paljon piilo terroristeja. Paikallisia sekä turvanpaikanhakijoita. Terroristit ovat monesta maasta.

    • Killuglyisis

      Jihadistin tarkoitus on päästä "paratiisin" neitsyen vaimojen luokse joiden määrä olisi ollut muistaakseni 72 haha ja pe päivä isku oli ehdoton jolloin se on jihadistien uhrauspäivä, eli rukouspäivä.
      Muistatteko kun isis kehotti tekemään terroriteot ramadanin aikana että uhraukset ovat silloin tärkein. Naurettavia loisia.

    • Hillihei

      Säälittävää ja raukkamaista!

    • IslaminSatoa

      Ap ja monet muut eivät tajua, että kaikki nuo kauheat murhat kuuluvat oleellisesti uskontoon, nimeltä islam.

      koraani kehoittaa muslimeja valehtelemaan (Taqiyya-oppi), ryöstämään, hyväksikäyttämään taloudellisesti, raiskaamaan, tappamaan ja tuhoamaan "vääräuskoiset".

    • Säälittäviäjuntteja

      Niinpä, kieroja ja Suomi ei saisi missään nimessä uskoa näitä sairaita ihmisiä. Kun turvanpaikanhakijat tulivat tänne mukamas "hädässä" ja sitten laittavat iskun kielteisen päätöksen piikkiin, tämä ei kyllä pidä paikkaansa koska nämä jihadistit ovat joka tapauksessa tulleet tänne tekemään tätä ja he saavat isoja rahasummia ja tekevät palveluksen isoille johtajille. Heitä on PALJON! Eivät he tee tätä yksin. Eikä heitä erota koska kameleontti vaatetus on heidän avain ja kun isku tapahtuu on liian myöhäistä.

    • Thereisnoexit

      ISIS on jotain ihan omaa luokkaa eikä välttämättä muslimeja koska he ovat tappaaneet myös muslimeja ja eilisen tapahtuman uhreista oli 2 ulkomaalaistaustaisia. Se on vaan peiteasu ja allahin nimeen.
      Nämä ovat kyllä muslimeja mutta vähän erikoisempia sellaisia rosvoja. Eivät ole ihan tavallisia ihmisiä. Joka maasta sinnehän syyrian on mennyt jopa valkoisia. Kyse on vaan sairaudesta allahin nimeen. Kyllä koraanissa sanotaan että vääräuskoisuus on syntiä ja tämä viittaa siihen että heitä häiritsee muiden ihmisten vapaa elämäntavat.
      Maailmassa on paljon sairaita ihmisiä ja näiden sairaiden isä opettaa lapselleen usein saman ja näin sukupolvi jatkaa tätä. Monethan orvot ja lapset otetaan pakosta isikseen.

    • Kukkoliehuu

      "Hauskinta" tässä on että valtion tai maiden johtajilla on ongelmia bisneksissä tai politiikassa ja siten näin standardi kansalaiset saavat kärsiä kuolemista, haavoista jolla ei ole mitään tekemistä näiden äpärien kanssa.

    • Pöhsurkeeta

      Suomessa ollaan shokissa ja ihmetellään että mitä, miksi, onko tämä todellista kysymyksiä kait sitä pitäisi vaan hyväksyä ja sanoa kyllä tämä on todellista ja kauloja on viiletty auki täällä suomessa julkisesti ja ihan sen takia että jihadisti haluaa todistaa läsnäolonsa. Surullista että viattomia hyviä ihmisiä tapetaan.

      Suomessa ei näe tälläistä normaalisti mutta kyllä valtion pitäisi ottaa vakavasti ja heittää kaikki nuo roskikseen. Elämä on epäreilua ja kansa kärsii kun johtajat istuu kotona vaan. Jos Suomen johtajan lapsille kävisi jotain tai sukulaiselle niin ehkä silloin se on tosi vakavaa mutta muutoin he pahoittelevat kansan menetyksistä.

    • Thedevilontheway

      Kuolemme
      Joka
      Tapauksessa.
      Oletko väärässä
      paikassa väärän aikaan. Peli menetetty?! muutoin olet onnekas ?!
      Piru on päässyt vapauteen.

    • Kieromatu

      Missä on tekijöiden äiti?
      Missä näiden "hädässä" olevien perhe on?
      Tulivat suomeen muka "hädässä" ja availevat huvikseen kurkkua.
      Kyseessa on suunniteltu tapaus ja tekijä on autettu ei ole yksin asian kanssa. Suomessa on PALJON jihadisteja. Kaikki moskeijat pois ja ylimääräiset syyriaan.

    • Sad2019

      :( :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe