Autoharrastajia lisää

Gillegalle88

Miksi Pyhäsalmella ei ole yhtään autoharrastajaa? Toisin kuin esimerk täällä Haapajärvellä.

11

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • make..van

      No siksi, kun nyt ollaan Pyhäsalmella, eikä Haapajärvellä.

      Mitä nyt autoharrastuksella ymmärretään? Vanhojen autojen kunnostamista, vahaamista maalaamista tai korjausta.? Kyllä Pyhäsalmellakin autoharrastusta. Joku vain ajelee huvikseen autollansa, vaikka ei olisi tarvetta. Ja sekin on autoharrastusta. Autolla ajeleminen, vailla päämäärää.

    • tarkenna

      Minkä värisellä oliko poski sivulasissa?

    • Vaikuka

      Kaikki rahat menee päihteisiin! Ei autoihin!

      • make..van

        Ei mene pähteisiin. Tosi autoharrastaja käyttää rahat autunsa kunnoistamiseen. Rahat menevät yleensä päihteisiin, joilla ei ole mitään harrastusta, kuin valittaminen.


      • vaillamääränpäätä
        make..van kirjoitti:

        Ei mene pähteisiin. Tosi autoharrastaja käyttää rahat autunsa kunnoistamiseen. Rahat menevät yleensä päihteisiin, joilla ei ole mitään harrastusta, kuin valittaminen.

        Ei mene päihteisiin sanot ja taas niin pieruissa ettei kirjoittamisesta tahdo tulla mitään.


      • make..van
        vaillamääränpäätä kirjoitti:

        Ei mene päihteisiin sanot ja taas niin pieruissa ettei kirjoittamisesta tahdo tulla mitään.

        Kirjoitusvirheisiin ei pidä kiinittää huomiota. Tärkeintä on, että ymmärtää lukemansa tekstin.


      • make.van
        make..van kirjoitti:

        Kirjoitusvirheisiin ei pidä kiinittää huomiota. Tärkeintä on, että ymmärtää lukemansa tekstin.

        Tiedoksi keskustelunavaajalle. Avaus ei ketään kiinosta. Samaa hölynpolyä.

        Keskustelun avaus on liian pitkä, ei sitä jaksa lukea, tuskin kukaan. Kappalejakokin on unohdettu avauksessa. Yhteenpötköön kirjoitettu teksti on tylsää ja väsyttävää luettavaa. Kirjoituksessa pitäisi olla kappalejako ja kussakin päälause ja asioita selventäviä sivulauseita. Koskien keskustelunavausta. Ota opiksesi; minun neuvoni!

        Typeristä typerin keskustelunavaus. Ei kannata vastata keskustelunavaukseen, eikä ottaa osaa keskustelunaiheeseen. Avaksesi on liian pikä ja epäselkoinen, vailla perusteluita. Ei tommosta avausta kukaan lue. Tyhjänpäiväistä sanahelinää, sanoisinko paskaa.

        Sairas tämäkin keskustelunavaus, keskustelunavaajalta. Avauksesta ei voi odottaa mitään järkeviä kommentteja. Keskustlunavajaa kuvittelee, että samanlaiset avaukset, vai avauksenotsikoitamuuttamalla kiinostaisi ketään kommentoimaan. Samaa höpinää, löpinää, vain avauksen otsikko muuttuu. Tommoseen saman jauhantaan en viitsisi vastata. Koska niissä ei ole mitään asiaa, muuta kuin sanahelinää, eli höpö, löpö, hummatihei,heissuluvei, älämölöä, puutaheinää, heikunkeikun, sitä ja tätä ja se sitä ja se tätä, siis samantoista, vain keskustelunavauksen otsikoita muuttamalla. Ihmisten mollaamista."

        olet pihalla kuin lumiukko, todella unohdettu. Maitopurkissakin on päivämäärä, milloin se vanhentuu, samoin on sun juttejesi kanssa, jos se on samojen vanhojenviestien toistoa. Toistat saamaa. Uudistu.

        Typeristä typerin keskustelunavaus. Ei kannata vastata keskustelunavaukseen, eikä ottaa osaa keskustelunaiheeseen

        Sinun kommenttisi ovat samantoistoa. Mikä sinä olet sanomaan, omastasi ja muidenpuolesta avauksista, jotka eivät ketään kiinostaisi. Mikä sinä olet ketään tuomitsemaan vastenmieliseksikirjoittajaksi.

        Joutava keskustelunavaus. Kuvitteleeko keskustelunavaaja, että näitä samoja toistoja joku lukis. Minä en lue, kun tunnistan tämän henkilön kirjoitukset, kommentit ja avaukset. Samanlaista jauhantaa Raskasta luettavaa ja älyttömän pitkiä keskustelunavauksia Ja vieläpä mollaamista.

        Mutta, pitääkö sitä niin monta kommenttia kerralla laittaa, kun on mulla muutakin tekemistä. Voi..vitt..ja minunko pitäisi tässä vielä uudistua? Miten on muidenlaita samoja aiheita jauhavat, vain otsikoita muuttamalla? Siinä olisi uudistumisenpaikka. Voi, vit...Minäkö pihalla, kuin lumiukko.? Ja muuta ette osaakkaan, kuin minua haukkua. Muutaman kommenttini takia revitte pelihousunne. Älkää leikkikö jeesus...ta.

        mistä piti keskustella, minulta unohtu. On niin monta rautaa tulessa, kun pitäis kommentoida vähän joka palstalla. En sammu, yritän olla hereillä, jos teiltä hyviä kommentteja löytyy. Kippistä vaan makelta, van. Olen se make...van, TROLLI vaihdoin välillä nimmaria, keskustelunavauksiin liittyen. Syyn varmaan tiedättekin, kun sama nimmari on liikaa esillä, niin ongelmia siitä tulee.

        Otn pari paukkua mutta hittaakse.


    • kfkfklkk

      Avohoidon lisääminen vaikuttaa. Mielenterveysongelmat yleisiä kuten tätä palstaa lukemalla huomaa.

      • kokoontumisajot

        Ongelma mitä ilmeisempi ja pyhäjärvellä ilmiönä huolestuttavan suuri mutta huolestuttavinta kaikessa lienee se, että edelliset ovat jääneet avun ulkopuolelle mikä käy hyvin selkeästi esille viesteistä joista mielenterveysongelmat ovat helposti todettavissa? Yhdelläkään palstalla päivittäin pehmeitä puhuvilla kun ei ole edes lääkitys kunnossa saati että saisivat muuta apua esim. terapiaa. Ihmeellisintä kaikessa kuinka nämä suomi 24 sivut vetävät puoleensa kaikki mielenterveysongelmista kärsivät? Lähes jokainen edellisistä käyttää valtavan suuren osan ajastaan eri palstoilla hokemalla samoja asioita pakkomielteisesti. Moni aloittaa heti herättyään jatkaen samaa koko päivän lopettaen vasta yömyöhällä. Seuraavana päivänä sama toistuu viikoista kuukausiin ja kuukauksista vuosiin. Muilla palstoilla osa palstaa päivittäin häiriköivistä sentään siivotaan sivuun ylläpidon toimesta toisin on täällä. Hyvin vahvasti profiloitunut yhden ryhmittymän propagannan päivittäiseen julistamiseen ylläpidon suorastaan tukiessa em:a toimintaa? Täällä vähemmistö mesoaa toisilla palstoilla enemmistö tapauskohtaista riippuen minkä aatteen kannattaja palstan sheriffi sattuu olemaan. Kaksi hyvin selvää leiriä mitä näihin häiriköihin tulee. Joko aatekiihkoilijoita tai nettiriippuvaisia elämästä sen alkuvaiheessa syrjäytyneitä peräkamarinpoikia. Molempia yhdistää erinäiset mielenterveysongelmat mikä edelleen näkyy kirjoituksissa hyvin selkeästi molempien tapauksien kohdalla.


    • psykiatrikärsämäeltä

      terveet ihmiset eivät nettiä edes käytä tiedoksi vain

      • Terveetkädet

        Oliko tuo tunnustus vai syytös?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe