Ehdoton ei rasismille

hitsari_hesasta

Hirveää tuo rasismi. Kun itse olin lapsi ei rasismia Suomessa ollut. Nyt sitä on aivan liikaa. Mikä toi suomeen rasismin? Heti kun tänne tuli ulkomaan eläviä niin rasismia syntyi. Mitä tästä voimme päätellä? Maahanmuuttajat ovat omalla käytöksellään aiheuttaneet rasismin ja tuoneet sen tullessaan! Miten sitten rasismi, raiskaukset ja muut rosvoamiset ym yhteiskunnan varoilla loisimiset kitketään? yksinkertaista: nykyisille postimerkki perseeseen ja ulos maasta. Maahantulijoilla oltava selvitys miten aikovat itsensä täällä elättää, muutoin ei tulemista.

11

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Imarobot

      Huolehdi sinä vaan ihan omista ongelmista. Kaikki suomalaiset ovat aina olleet rasisteja ja piste.

      • eisepistovaanpyöräytys

        mut aitaa alue,etteivät ole muille haitaksi/vaaraksi.sielläpähän paapot niitä "pikkusia":DDDD


      • Syst

        Ei suomalaiset vaan valkoiset.. tässä maailmassa ku ei ole mitään muuta kuin valkoisen tekemää rasismia..ainaki suvakkien mielestä tämä on ainoastaan näin..


    • Fhjkljgds

      Suvakkien älyä ei voi ymmärtää.... järkyttävät murhat ja puukotukset ja silti suvakeilta ei heru myötätuntoa, sääliä tai järkytyksen tunteita. Sen sijaan he vouhkaavat jälleen rasismista eivätkä tuomitse tämän terroristin, turvapaikanhakijan murhia!!!! jopa arkkipiispa Mäkinen suoltaa suoranaista pas...... aaa.... terroristi on kuulema yksi meistä... olkoot suvakkien ja Mäkisen mielestä yksi heistä mutta ei meistä!!!!!!!

    • jmuilutus

      Se mäkinen taitaa olla näitä ählyjen "jakkaranhaistelijoita",joilla on joku taloudellisen hyödyn kytkös tuohon saastaan jonka vyöryä maahamme ei näköjään edes haluta pysäyttää.

    • jamuutlisäks

      Heti kun negridejä saapui maahan alkoi rasismikin. Siitä voimmekin päätellä missä vika on.

    • musuwittuuntäältä

      'Neekeri' Afrikan maalta ei ole terroristi yleensä. Ne ovat tuolta lähi-idästä kotoisin olevia äärimusulmaaneja. Hyvinhoidettuja sotilaita, jotka järjestelmällisesti levittäytyvät tänne Eurooppaan muka turvaa hakien>todellisuudessa suunnittelevat terroritekoja meitä kohtaan kaikessa hiljaisuudessa....nyt on näyttöäkin siitä....milloin Kajjaanissa???

      • kirgiisi

        Suksi huittuun niitten "kajjaanies" kanssa.


    • Takaisinkotiinsa

      Mielestäni täyttää järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit kun laumoissa liikkuvat öykkäämässä. Aika herkässä myös väkivalta näillä ählyillä.

    • ewewfe

      islamistit on rasisteja

      Suura 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.
      Suura 25:52 Älkää siis suostuko uskottomiin, vaan taistelkaa kaikin voimin heitä vastaan.
      Suura 2:190-191 “Taistelkaa Allahin tiellä niitä vastaan, jotka taistelevat teitä vastaan … Surmatkaa heidät, missä heitä kohtaattekin … sillä epäjumalan palvelus on pahempi synti kuin tappaminen.”
      Suura 2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen
      Suura 8:12 “Herrasi antoi enkeleille ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne. Vahvistakaa niitä, jotka uskovat. Minä asetan pelon uskottomien sydämeen. Hakatkaa poikki heidän kaulansa ja raajansa.”
      Suura 2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen
      Suura 8:39 Ja taistelkaa heitä vastaan, kunnes kaikki kiusaukset taukoavat ja kunnes Jumalan tuomiota noudatetaan kaikessa. Mutta jos he taas mielensä muuttavat, kyllä Jumala näkee, mitä he tekevät.
      Suura 5:51 Uskovaiset, älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä. Joka ottaa heitä ystäväkseen, kuuluu heihin. Allah ei johdata väärintekijöitä.
      Suura 3:118. Te, jotka uskotte, älkää antautuko avomieliseen ystävyyteen muiden kuin teikäläisten kanssa; muut eivät jätä turmelematta teitä. He halajavat teidän perikatoanne, heidän vihansa on jo pursunut heidän suustansa; mutta se, mikä heidän sydämissään piilee, on vielä pahempaa.
      Suura 3.28 Uskovat älkööt ottako uskottomia suojelijoikseen toisten uskovien sijasta. Joka näin tekee, on sanoutunut irti Allahista, paitsi jos pelkäätte heitä.
      Suura 3.197. Älköön sinua hämätkö se, että uskottomat saavat kierrellä vapaasti maata. Se on hetkellinen nautinto, ja sitten he saavat sijansa Helvetissä, Se on paha lepopaikka
      Suura 4:89. He toivoisivat, että te tulisitte uskottomiksi, aivan kuin he itse ovat, ja siten heidän kaltaisikseen. Älkää ottako itsellenne ystäviä heidän joukostaan, ennenkuin he lähtevät kodeistaan Jumalan retkelle. Jos he palaavat entiseen vihamielisyyteensä, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä heidät kohtaattekin.
      Suura 60:1. Te, jotka uskotte, älkää pitäkö Minun ja omia vihollisianne ystävinänne.
      Suura 60:4 Me sanoudumme irti teistä ja niistä, joita te palvotte Allahin lisäksi. Me kiellämme teidät, ja välillämme on viha ja vihollisuus aina siihen asti, kunnes te uskotte yksin Allahiin.
      Suura 3: 109 Te olette paras seurakunta, mikä on muodostunut ihmisten keskuuteen. Te määräätte ihmisille oikeat elämäntavat, estätte heitä pahuudesta ja uskotte Jumalaan. Jos Pyhän kirjan saaneet olisivat uskoneet, olisi se ollut heille parempi; heidän keskuudessaan on uskovaisia, mutta useimmat heistä ovat jumalattomia.
      Suura 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.”
      Suura 2:89 Jumala kirotkoon uskottomat.
      Suura 2:90 He keräävät vihaa vihan päälle. Uskottomia odottaa nöyryyttävä rangaistus.

    • Rasisminkuolema

      Tämän päivän kristitty Barbro oli edellisessä elämässään juutalainen Anne ja seuraavassa elämässä syntyy ehkäpä muslimina. Jos ja kun jälleensyntymä ymmärretään ja todistetaan maailmalla, rotu ja uskonnoliset sodat loppuvat siihen, tosin se saattaa olla myös uskontojen loppu, aiheesta esimerkki, http://beforeitsnews.com/spirit/2017/08/anne-frank-reincarnated-2510312.html

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe