Kurahousut ja kumisaappaat

kurahousupoika

Hei! Syksy tekee tuloaan ja sadepäiviä alkaa olemaan yhä enemmän ja enemmän. On ihanaa pukea sadepäivänä aidot henkseli kurahousut päälle ja lähteä ulos möyrimään ja konttailemaan mudassa. Puen päälleni myös housuvaipat, verkkarihousut, toppahousut ja toppatakin, puen tietenkin päälleni myös sadetakin, kurarukkaset ja kurikset. Ulkona sitten voi ihan huoletta kieriä ja konttailla kurassa ja samalla antaa pissan tulla vaippaan. Olisiko joku halukas tulla leikkimään minun kanssani kurahousut ja vaipat päällä kuraleikkejä. Onko muita jotka tykkäävät käyttää/ pukeutua kurahousuihin. Ja onko kenelläkään tietoa onko joitakin kuravaatteista kiinnostuneiden ihmsten kokoontumisia että yhdessä voisi olla muiden kanssa kuravaatteet päällä.

54

9852

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kumpparit20

      Täältä löytyy 20v mies joka allekirjoittaa kuravaatteet! Mahtavaa kun syksyllä saa vetää rukan sadeasun ja punaiset kontiot päälle ja lähteä ulkoilemaan!

    • sukat1

      Lappeerannan seudulla sadeasut kiinnostaa,eipä vaan ole löytynyt.
      Iskurissa kysellyt.

      • sukat1

        Edelleen sadeasu keliä...


      • herra51

        Minulla oli iskurissa kurahousuilmo nim kiinostaako PVC asut


      • herra51 kirjoitti:

        Minulla oli iskurissa kurahousuilmo nim kiinostaako PVC asut

        hei herra 51 kyl kiinnostaa mua pvc asut saappaat asun uudellamaalla ja oon jättäny sähköposti osotteeni tänne nakkaa viestii niin päästään touhuumaan kaikkee kivaa asuissa.


      • herra51 kirjoitti:

        Minulla oli iskurissa kurahousuilmo nim kiinostaako PVC asut

        hei herra 51 ja todellakin kiinnostaa pvc asut laita viestii niin tavataan livenä


    • kurahousupoika

      Hei! Te kaikki jotka tykkäätte kurahousuista, kumisaappaista ja vaipoista. Löytyisikö täältä porukkaa jotka pääsisivät leikkimään kuraleikkejä itä-helsingin alueella, kun täällä on hyviä pieniä metsiä ja paljon mutaisia paikkoja joissa pääsisi sotkemaan oikein kunnolla. Ja itse olen huomannut kun olen käynyt kurikset ja vaipat päällä leikkimässä niin ei ole yhtään ihmistä näkynyt että ihan rauhassa on saanut leikkiä. Olisi kiva jos pääsisi vaikka 2tai4muun kanssa leikkimään kuraleikkejä, kun yksin leikkiminen ei ole oikein kivaa.

      • KurisPOIKA

        Leikit kyl sinänsä kiinnostas, mut vasta sitte ehkä, jos tiiän kaverista etukätee jotain muutaki, ku sen että se tykkää kuriksista.

        Sori vaa papat, mut multa vaa menee fiilikset, jos se toinen kurahousu"poika" on päälle 60v tyyppi, joka näyttää enemmä joulupukilta kun kurahousupojalta.

        Nothin personal


    • Olis.kivaa

      Mitä merkkiä/tyyppiä täytyy etsiä, jos haluaa paksuja suorakaidevaippoja? Vain muotoiltuja löytyy

    • kurahousupoika

      Löytyisikö porukkaa perjantai 25.8 iltana tai 26.8 lauantaina illalla leikkimään kuraleikkejä. Itse menisin keskellä päivää kurahousuissa ja vaippa päällä lähi metsään leikkimään, mutta aikatauluni vuoksi en ehdi. Niin tykkään käydä iltaisin jos päivälle en ole pystynyt mennä, niin tulisiko joku muukin joku ilta leikkeihin mukaan Puotila, Vartiokylä, Vuosaari, Falpakka alueella itä-helsinggissä.
      Olisi mahtavaa päästä leikkimään kuraleikkejä muiden kurahousupoikien ja kurahousutyttöjen kanssa. Voisi ilomielin pukea vaipan ja kurahousut päälle kun tietäisi että pääsee leikkimään ja ei tarvitsisi kesken leikkien lähteä kotiin jos tulisi vessahätä, niin voisi antaa pissan ja vaikka kakankin tulla vaippaan ja jatkaa tyytyväisenä leikkejä.

      PS: Sattuisiko keneltäkään löytyä Rukan mansikan punaiset henkselikurahousut 134cm tai Rukan vihreät henkselikurahousut 134cm kun keräily mielessä haluaisin ostaa tuollaiset jos löytyisi.

      PSS:Tietääkö joku miestä voisi ostaa noin 170cm kokoisen talvihaalarin kun tykkään itse talvi ja välikausihaalareista kun ei aina haluaisi olla "isopoika" ja käyttää takkia ja housuja kuravaatteiden alla. Niin olisi ihanaa jos voisi pukea vaipan päälle verkkarit ja pinkin hupparin jonka jälkeen voisi sujahtaa kokonaiseen haalariin ja vetää vetoketju kiinni, ja sitten vielä päälle pukea sadetakki ehdottomasti ensin ja sitten kurahousut, jotta henkselikurikset varmasti näkyisivät.

      • Hienoja juttuja laittakaa viestiä tulemaan asun itä-suomessa


      • Gummimies

        Olis kiva jutella ja tavatakin!


      • Hespati24

        itsekkin pidän sadevaatteita joka päivä kaupungilla ja paskon samalla housuun


    • Kaikki.irti

      Eikö kurahousuissa pidä olla mulkku paljaana? Kosketus kylmänkosteaan kankaaseen tekisi herkän sävärin.

    • Sadeasussa olen aika usein ja tulee oltua sisälläkin, kun sille päälle ajatukset sattuu. On kiva fantasioida vaikka mitä juttuja sadeasuihin liittyen ja tuntea sen pinta myös ihoa vasten.

      • Olis.kivaa

        Pidätkö sadehaalarin alla mitään?


      • En tai sitten voi olla toiset sadehousut. Ohuet ja tiukat missä on kumin tuntuinen pinta. On aika hankala liikkua silloin, joten tulee mieleen, jos olisi kahlittuna niin minkälaiset värinät sitten olisi:)


      • Olis.kivaa
        sadehaalari kirjoitti:

        En tai sitten voi olla toiset sadehousut. Ohuet ja tiukat missä on kumin tuntuinen pinta. On aika hankala liikkua silloin, joten tulee mieleen, jos olisi kahlittuna niin minkälaiset värinät sitten olisi:)

        Miltä tuntuisi reilun kokoinen vaippa mulkun suojana? Se kun tuntuu hyvältä muutenkin.


      • Tuosta tulee mieleen, jos olisi sidottuna voisi ehkä jopa olla silloin tuollaisissa:)


    • Jorma140

      Täällä Jorma 140-vuotta löytyykö nuorta kura saappas seuraa????

    • kurahousupoika

      Millasia kuravaatteita ja vaateyhdistelmiä käytätte kuraleikeissä.

    • kurahousupoika

      Näitä aikaisempia kirjoituksia on ihana lukea. Hei tykkään kuraleikeistä ja tykkään pukea surakaidevaipan ja speedo uimahousut siihen päälle että vaippa pysyy tukevasti paikallaan. Vaipan ja uikkareiden päälle puen naistem uimapuvun koska tykkään käyttää naisten kokovartalo uimapukuja ja jopa uida ne päällä. Uimapuvun päälle tulee verkkarit ja pinkki huppari ja sitten tuleekin jo toppahousut ja takki. Kun saan toppavaatteetkin päälleni rupean pukemaan kurahousuja ja sadetakkia päälleni. On ihana olo kun saa laitettua kurahousujen viimeisen olkaimen klipsin kiinni ja sitten voikin lähteä kuravaatteet päällä ulos leikkimään. Tykkään itse mennä lähimetsään leikkimään ja sotkemaan itseäni. On niin ihanaa kun kesken leikkien tuleekin pissat ja kakat vaippaa, jonka jälkeen voi jatkaa leikkejä huoletta. Kerran halusin kokeilla mennä veteen uimaan vaippa ja uimapuku päällä, oli ihanaa kesken vedessä uimisen päästää kakat vaippaan. Vaippa pursui vedessä äärimmilleen joka ihanaa, oli mukava kuivatella vähän ja sitten vetäistä kuravaatteet päälle palomies tyyliin. Mitenkäs muut täällä, tykkäättekö kakata ja pissata vaippaan kesken kuraleikkien. Ja millaisessa tilanteessa annatte tarpeitten tulla vaippaan ja mitä teette yleensä kurahousut päällä?

      • Hyittu

        No ei todellakaan tykätä...


    • märätkurikset

      Nyt täällä helsingissä on ollut loistavat sadesäät ja vettä on satanut paljon. On tullut monena päivänä vedettyä kurahousut jalkaan ja lähdettyä ulos leikkimään.

    • Kyllä on tullut oltua mustassa sadeasussa ja keltaisessa. On aika kivaa ja odotella, jospa sattuisi samanhenkinen olemaan liikkeellä joka tykkää em. asuista:)

    • lokapöksypaskaa

      että ISOT MIEHET vääntää paskan housuunsa ,,,,,,Ei oo totta

    • Olis.kivaa

      Minkärotuinen kaktus soveltuu parhaiten käytettäväksi kurahousuissa? Etu- vai takapuolella

    • M22bi

      Itse tykkään ihan punaisissa rukan sadevaatteissa ja punaisissa kontioissa kulkea metsässä! Parasta on kun pääsee toisen kumppareista tykkäävän kanssa peuhaamaan sateella metsään. Ei kauan kestä tulla kun toinen saappaat jalassa runkkaa.

    • olkainkurahousut

      Oli ihanaa tulla äsken kotiin kun olin ollut ulkona leikkimässä sateessa kolme tuntia. Kun lähdin ulos niin puin päälleni kahdet Rukan kurahousut. Toiset kurikset oli siniset henkselikurikset ja niiden päälle puin vielä Rukan keltaiset kurahousut ja ei kyllä vettä tullut läpi. Ihanaa oli kun sai juoksennella ja istua kuralätäköissä samalla kun sade kastelee sadetakkia. Juoksentelun ja leikkien lomassa tuli pissat vaippaan kun olin niin tohkeissani mutta eipä pissat haitanneet menoa. Ja tykkään käydä iltaisin/yöllä ulkosalla leikkimässä kuraleikkejä kun en uskaltaudu päivisin menemään:/

    • Kurisboyvnt

      Itse tulee harrastettua samoja kurailu juttuja iltaisin. Vaippa alle verkkarit päälle ja kuravaatteet siihen viimetteeksi. On mukava kun ei tarvitse varoa likaantumista ja jos hätä yllättä antaa vaan tulla. Sateen ropina hupussa ja lahkeiden suhina on niin mahtavaa. Jos jotain miitejä voisin olla mukana. Olen 35 bi poika vantaalta

    • Tykkään käyttää erilaisia sadeasuja. Ja on tullut oltua ulkona sekä kaupassa yms.
      Mutta en kyllä vaippaa käytä. Tähän, kun saisi toisen mukaan hyvällä mielellä, että nauru olisi herkässä:) ja narut...

    • kurahousututtisuu

      Haluaisko joku tulla pukemaan ja leikkimään tän tuttisuun kanssa joskus. Kiva jos joku pukis mulle kumpparit, sadetakin, kurarukkaset ja henkselikurahousut siihen päälle niin pääsisin temmeltämään ja leikkimään onnellisena. Ois ihanaa sotkea ja konttailla leikkikaverin kanssa. Ja talvella ois kiva päästä laskemaan pyllymäkeä kurikset päällä että vois leikkikaverin kaa laskee yhessä mäkee ihan kiinni toisissamme.

    • leikkijää

      Kyllähän nuo kuralaikit houkuttelis, jos leikkikavereita löytyis.

    • vaipatpojalle

      Löytyy kyllä. Isukkina voin olla .
      019,09 länsi.02 etelä

    • kurahousuu
    • kuriksetpäällä

      Tulisko joku mun hoitajaks ja pukis mulle kurahousut jalkaa ja veis mut ulos. Ulkona haluisin et mua pidettäis kädestä kii samalla ku käveltäis puistoon. Olisi kiva jos mun annaettais välillä pomppia lätäköissä ja saisin istua myös lätäköissä. Puistossa mun annetais sit leikkiä ja konttailla ja sotkea itteäni. Hoitaja vois leikkiä myös mun kanssa ja ennen puistosta lähtemistä roiskis mun kuravaatteiden päälle vettä jotta ne kiiltäis kivasti.

    • vaippajakurikset

      Tänää tuli vedettyy heti aamulla vaipat jalkaan ja puettuu toppahaalari päälle. Sitten kans piti haalarin päälle pukea aidot henkselikurahousut ja laittaa toppahanskat käsiin ja lähtee ulos. Ulkona oli kiva mennä laskee liukurilla mäkeä ku jalkojen välissä pömpötti vaippa mihin tuli pissattuu kesken mäenlaskun ja tuntu muuten kivalta. Mites käyttääkö muut kurahousupojat ja tytöt kuriksii talvisissa leikeissä?

    • Kyllä tulee käytettyä, mutta tuo vaippa juttu ei kyllä ole sellainen mikä herättää ajatuksia.

    • Kiinnostaa pitää "vaippapoikaa" hoidettavana.

      • Kiinnostunutpoju

        Oletko mies vai nainen?


    • Mitä-välii

      Yleensä vaippapoika kuuluu joukkoon miehet.

    • mies olen

    • Laittakaa viestii jos kiinnostaa :)

      • Viesti-laitettu

        Kiinnostaa.

        Nyt on se viesti tähän laitettu. Miten edetään?


      • feikkiä.pukkaa71
        Viesti-laitettu kirjoitti:

        Kiinnostaa.

        Nyt on se viesti tähän laitettu. Miten edetään?

        hihihii - hutsuni ensin leimaa viestin osoitteen aidoksi siitä kertovalla sähköpostiluettelollaan ja sitten tulee esittämään tyhmää saadakseen flinckj tuhlaamaan aikaansa palstalle vastailuun. Yksityisviestejä käytetään tietenkin siksi, että palstalla feikataan eikä hutsuni itse vastaile saamiinsa yksityisviesteihin. Se on koko 10 vuoden ajan keskittynyt palstalla vastailuun.

        Kakku pitäisi joko syödä tai säästää, molempi ei onnistu samanaikaisesti...


    • kyseleväkurapoika

      Voiko jollekkin laittaa sähköpostia jos on kiinnostunut kuravaatteista ja vaikka yhteisistä kuraleikeistä?

    • Kurisboyvnt

      Sähköpostiosoitteen jos laittaa tänne niin ylläpito poistaa sen vuorokauden sisään. Kokeiltu treffit sovittava jotenkin muuten. Mutta kiinnostusta on kyllä treffata

      • pitää-tietää-mitä-tekee

        käyttäkää rekisteröityä tunnusta. profiilien poisto on viimeaikoina ollut varsin vähäistä. profiiliin voi laittaa tiedon sähköpostiosoitteesta...

        täällä voi myös mainita kik tunnuksen. turha kuvitella että mikään ilmoitus pysyisi pitkään palstalla, jota ei ole tarkoitettu treffien sopimiseen. pitää vaan tietää mihin aikaan ilmoitukset poistetaan (iltapäivällä ja aamulla) ja milloin ne pitää käydä tarkistamassa (myöhään illalla tai aamulla klo kuuden maissa).


    • Leikkikaveritoliskivoi

      olisiko ketään kiinnostunut pk-seudulla pääsiäisen aikoihin tulemaan ulos leikkimään kurahousupoikien leikkejä?

    • Varmaa reissus just sillon, mut joo noin muuten kiinnostas.

    • seura

      Löytyiskö täältä joku leikkikaveri mulle viikonlopun ajaks :/ ? Ois kiva leikkiä kurahousut päällä jonkun kaverin kanssa.

      • Kurailija

        Auttaisi ehkä, jos kertoisit sijaintisi ja myös jotain itsestäsi...


    • Kyllä sadeasussa tulee oltua ja voisin viettää aikaa muutenkin kuin itsekseni keltaisessa tai punaisessa sadeasussa:)

    • Voi-ku-kiva

      Voi ku kiva

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1545
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1374
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1277
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1156
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe